lefkal Δημ. May 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2010 To τσίμπησα και εγώ, ότι πρέπει για τώρα που έρχεται καλοκαίρι. (αν και δυσκολεύτηκα λίγο να βρω το περιοδικό στα περισσότερα περίπτερα μου είπαν ότι έχει εξαντληθεί και σε ένα μου είπαν ότι το μαζέψανε) Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/317490 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stathis123 Δημ. May 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2010 και μένα για να μου δώσουν το μοντεμακι ζήτησαν αναλυτικά στοιχεία και όταν τους ρώτησα εάν είναι για ταυτοποίηση είπαν ότι ήταν για το τιμολόγιο. Λέτε να παίζει τίποτα άλλο? οχι και εμενα το ζητησανε ειναι απλα για την αποδειξη. αυτο που παρατηρησα ειναι οτι στην αποδειξη μου γταφει οτι το πηρα 49€. λογικα δινουν το κουπονι στην vodafone στα κεντρικα και τους δινουν τα χρηματα... Παράθεση My Mobile Phone History: Ericsson T18 - NEC N331i - SAGEM X5-2 - MOTOROLA V620 - SE W300 - SE K550im - MOTOROLA V360 - Samsung J600- MOTOROLA V6 - HP 514 IPAQ - MOTOROLA Z10 - LG KU990 -Nokia 5230 - HTC Diamond 2 - ΒΒ 9000 - SE X10 Mini Pro - Motorola Flipout -SE Neo V- iPhone 4 - BB Z10 - SMG SI9505 - HTC M7 - Moto X 2nd - Samsung S6 - Iphone 6s - 1+3T - iPhone 8 Plus - Mix 2S - iPhone XR - iPhone 13 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
morfeass Δημ. May 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2010 (edited) Παιδιά το αγόρασα και εγώ αλλά δεν κατάφερα να το εγκαταστήσω. Πάντα μου κολλά η εγκατάσταση πριν το τέλος. Κατέβασα και τη καινούρια έκδοση του software από το site της voda αλλά τίποτα. Έχω Windows 7 Ultimate EN. Σας επισυνάπτω και το error που μου βγάζει καθώς και το σημείο που κολλά. Το έχει πάθει κανείς? Edited May 25, 2010 by morfeass Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stathis123 Δημ. May 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2010 δεν το εχω παθει... το μονο που μου εκανε σε Windows 7 παντα δεν μου εβλεπε το στικακι και το ετρεξα με windows xp μεσω της αντιμετωπισης προβληματων συμβατοτητας... δοκιμασε να το τρεξεις σαν διαχειριστης... και πες μας παντως το 13830 πολυ εξυπηρετικο.. οταν ανεφερα το πιο πανω προβλημα την επομενη μερα με καλεσανε παρακαλω αλλα εγω το ειχα λυσει ηδη. αν θες τιποτα αλλο πες μου. Παράθεση My Mobile Phone History: Ericsson T18 - NEC N331i - SAGEM X5-2 - MOTOROLA V620 - SE W300 - SE K550im - MOTOROLA V360 - Samsung J600- MOTOROLA V6 - HP 514 IPAQ - MOTOROLA Z10 - LG KU990 -Nokia 5230 - HTC Diamond 2 - ΒΒ 9000 - SE X10 Mini Pro - Motorola Flipout -SE Neo V- iPhone 4 - BB Z10 - SMG SI9505 - HTC M7 - Moto X 2nd - Samsung S6 - Iphone 6s - 1+3T - iPhone 8 Plus - Mix 2S - iPhone XR - iPhone 13 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leosedf Δημ. May 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2010 http://www.nerve.org.za/mdma/mdma10030a.zip Δοκιμάστε και αυτό το μικρό προγραμματάκι που είναι δωρεάν αν είναι συμβατό με τα modem σας. Σε εμένα λειτουργεί άψογα. Παράθεση http://www.hlektronika.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jcb Δημ. May 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2010 το πηρα και εγω ηθελα να ρωτησω σε τι ταχυτητα παιζει το μοντεμακι και αν γινεται αναβαθμηση οπως αυτο http://www.vodafone.gr/portal/client/cms/viewCmsPage.action?pageId=8801 :O:O:O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akis_k Δημ. May 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2010 (edited) το πηρα και εγω ηθελα να ρωτησω σε τι ταχυτητα παιζει το μοντεμακι και αν γινεται αναβαθμηση οπως αυτο http://www.vodafone.gr/portal/client/cms/viewCmsPage.action?pageId=8801 :O:O:O Eίναι στα 3,6Μbps (τύπος modem: Κ3565). δεν γνωρίζω άμα αναβαθμίζεται! edit... από ότι βλέπω στο site της vod. μάλλον όχι!! :) Edited May 28, 2010 by akis_k Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
morfeass Δημ. May 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2010 δεν το εχω παθει... το μονο που μου εκανε σε Windows 7 παντα δεν μου εβλεπε το στικακι και το ετρεξα με windows xp μεσω της αντιμετωπισης προβληματων συμβατοτητας... δοκιμασε να το τρεξεις σαν διαχειριστης... και πες μας παντως το 13830 πολυ εξυπηρετικο.. οταν ανεφερα το πιο πανω προβλημα την επομενη μερα με καλεσανε παρακαλω αλλα εγω το ειχα λυσει ηδη. αν θες τιποτα αλλο πες μου. Λοιπόν πήρα τηλ στο 13830 χθες το βράδυ ανέφερα το πρόβλημα και μου είπαν πως είναι γνωστό bug των windows. Πρέπει να κάνω uninstall το .net framwork και να το ξαναπεράσω. Θα το δοκιμάσω αύριο που θα έχω χρόνο και θα σας γράψω αποτελέσματα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KostasDj_2 Δημ. May 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2010 δυστυχώς δεν παίζει το λινκ... Τι πρόγραμμα είναι?? Παράθεση Η στέρηση είναι παιδί της γνώσης. Δεν στερείσαι κάτι αν δεν γνωρίζεις ότι υπάρχει Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leosedf Δημ. May 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2010 Το λινκ παίζει μόλις τώρα το ξανακατέβασα. Πρόγραμμα που βλέπει ποιότητα σήματος και data rates. Εχει και δυνατότητα log. Δεν ξέρω με ποια modem είναι συμβατό ομως. Σε μένα δουλεύει άψογα. Παράθεση http://www.hlektronika.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bakis Δημ. May 31, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2010 Εχω μπροστά μου το συμβόλαιο με την Vodafone και αναφέρει καθαρά: Πίνακας απόσβεσης επιδότησης: Μήνες Παραμονής στο Δίκτυο | 0-6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | Μηνιαία Απόσβεση % | 0% |17%| 17% |17%|17%|16%|16%| Υποχρέωση Επιστροφής |100%|83%|66%|49%|32%|16%| 0% | Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lakism13 Δημ. May 31, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2010 Με μεγάλη μου χαρά σας ανακεινώνω ότι η vodafone έχει δίκτυο edge στην Καλαμαριά θεσσαλονίκης. Δεν πρόλαβα να το τεστράρω καλά μιας και το πέρασμα μου ήταν σύντομο όμως η λειτουργία του είναι επιτέλους γεγονός!:):):) Παράθεση Happy iPhone user:) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
george111985 Δημ. May 31, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2010 Δίκυτο edge πετυχα κι εγώ στην περιοχή του Αριστοτέλειου πανεπιστημίου, αλλά δεν παρατήρησα καμιά ουσιαστική διαφορά από θέμα ταχύτητας σε σχέση με το gprs. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jpsih Δημ. May 31, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2010 εχω πετυχει και εγω σε ελαχιστα σημεια της αθηνας... παντως το edge ειναι ενα επιπεδο πιο πανω στο θεμα της ταχυτητας σε σχεση με το gprs, τη στιγμη που το 3G ειναι δεκα φορες πιο πανω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsianis7 Δημ. June 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2010 Με μεγάλη μου χαρά σας ανακεινώνω ότι η vodafone έχει δίκτυο edge στην Καλαμαριά θεσσαλονίκης. Δεν πρόλαβα να το τεστράρω καλά μιας και το πέρασμα μου ήταν σύντομο όμως η λειτουργία του είναι επιτέλους γεγονός!:):):) Θα ηθελες να μας πεις σε ποιο σημειο το παρατηρησες;Ημουν Κρηνη την Κυριακη αλλα δικτυωμενος σε 3g και δεν το πηρα ειδηση οτι μπηκε edge! Δίκυτο edge πετυχα κι εγώ στην περιοχή του Αριστοτέλειου πανεπιστημίου, αλλά δεν παρατήρησα καμιά ουσιαστική διαφορά από θέμα ταχύτητας σε σχέση με το gprs. Στο Αριστοτελειο τι το θελουν;Αφου εχει καλη καλυψη 3g!Εκτος κι αν θελουν πιο γρηγορες ταχυτητες σε εσωτερικους χωρους οπου δε φτανει το 3g! εχω πετυχει και εγω σε ελαχιστα σημεια της αθηνας... παντως το edge ειναι ενα επιπεδο πιο πανω στο θεμα της ταχυτητας σε σχεση με το gprs, τη στιγμη που το 3G ειναι δεκα φορες πιο πανω... Δε μας ενδιαφερει για την Αθηνα κυρ-Μητσο!Εμεις γουσταρουμε να μαθουμε για Θεσσαλονικη :p:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JOHNMEGARYTHMOS Δημ. June 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2010 Δεν το πιστεύω !. Νόμιζα ότι μόνο βρήκα κάλυψη edge!. Βρήκα στην περιοχή τις Κερατέας μπαίνοντας. Και πηγαίνωντας προς Λαύριο (αττική). Και πήγαινε σχετικά πιο γρήγορα από ότι με απλό gprs . Αλλά γύρισα το κινητό μου σε λειτουργία 3g και είχε φουλ κάλυψη και επιπλέον edge . Τι νόημα έχει το edge ?. Αφού έχουμε έχει φουλ κάλυψη 3g?. Προφανώς εξυπηρετεί τα κινητά αυτα που δεν είναι τρίτης γενιάς. Αλλά για τα αλλά δεν ισχύει;. Ξέρουμε εάν θα επεκταθεί αυτό;. Από ότι γνώριζα η wind είχε μόνο edge και τώρα και η βοντα!. Απλά τελεία!. Και κάτι άλλο σχετικά με τις κεραίες υπάρχει τρόπος να ελενξουμε εάν μια κεραία είναι απλή ή edge ?. Ή 3 g. Από ότι είχα παίξει το παιχνίδι τις vodafone το net Polis game οι κεραίες 3g είναι πιο μικρές . Και οι απλές είναι ποιο μεγάλες και καλύπτουνε περισσότερο μια περιοχή ενώ οι 3g καλύπτουνε πολύ λιγότερο μια περιοχή. Και κάτι άλλο πως μπορούμε να ξεχωρίσουμε μια μικροκεραια με μια μικροκυψελη?. Πολύ λένε ότι είναι το ίδιο πράγμα ισχύει αυτό?. Συνήθως είναι το μικρό ή το μεγάλο πιάτο και η κεραία είναι η βάση στήριξη τις. Αυτές οι κεραίες που μοιάζουνε με αυτές τις κεραίες που είναι εξωτερικές wifi, υπάρχει πιθανότητα να είναι μικροκεραιες?. Είναι στάνταρτ?. Υπάρχει τρόπος να τις ξεχωρίσουμε ?. Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerokill Δημ. June 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2010 Οταν υπαρχει καλυψη Edge στις συσκευες iphone εμφανιζεται καποιο διαφορετικο συμβολο στην οθονη εκτος απο το 3G πανω αριστερα???η μονο απο την ταχυτητα και μονο μπορεις να το καταλαβεις?? Παράθεση Vodafone:Ανακοινώσεις για συνδρομητές Cosmote: Ανακοινώσεις για συνδρομητές NOVA: Γενικές ανακοινώσεις συνδρομητών. zerokill@mowned.com Οδηγίες προς ναυτιλομένους Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lakism13 Δημ. June 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2010 Οταν υπαρχει καλυψη Edge στις συσκευες iphone εμφανιζεται καποιο διαφορετικο συμβολο στην οθονη εκτος απο το 3G πανω αριστερα???η μονο απο την ταχυτητα και μονο μπορεις να το καταλαβεις?? Για να το καταλάβεις πρέπει να σβήσεις το 3g ή να είσαι σε περιοχή που δεν έχει 3g αλλά μόνο egde.Εμφανίζεται ένα Ε δίπλα απο το σήμα της voda Παράθεση Happy iPhone user:) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chris2k4 Δημ. June 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2010 Ζωγράφου επίσης έχει EDGE. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hostis Δημ. June 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2010 Και Βύρωνα/Υμηττό σε ορισμένα σημεία. Σε κινητό νόκια εμφανίζεται το κεφαλαίο γράμμα Ε στη θέση της κεραιούλας κάτω από τη μπάρα ισχύος σήματος. Δεν έχω διαπιστώσει διαφορά στην ταχύτητα σε σχέση με το gprs Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerokill Δημ. June 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2010 (edited) Για να το καταλάβεις πρέπει να σβήσεις το 3g ή να είσαι σε περιοχή που δεν έχει 3g αλλά μόνο egde.Εμφανίζεται ένα Ε δίπλα απο το σήμα της voda Εννοεις απο τις ρυθμισεις να μην το εχω σε δεδομενα 3G? Αν υπαρχει δηλαδη καλυψη της κεραιας σε 3G + Edge δεν θα βλεπω το Ε παρα μονο αν δεν εχει 3G στην περιοχη μου??? (ψιλομπερδευτηκα λιγο...) Edited June 2, 2010 by zerokill Παράθεση Vodafone:Ανακοινώσεις για συνδρομητές Cosmote: Ανακοινώσεις για συνδρομητές NOVA: Γενικές ανακοινώσεις συνδρομητών. zerokill@mowned.com Οδηγίες προς ναυτιλομένους Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
phoenixxx_7 Δημ. June 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2010 Και στην Νικαια εχει καμπανα σημα με Edge. Παράθεση Unbox Your Phone Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
damokles Δημ. June 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2010 Εννοεις απο τις ρυθμισεις να μην το εχω σε δεδομενα 3G? Αν υπαρχει δηλαδη καλυψη της κεραιας σε 3G + Edge δεν θα βλεπω το Ε παρα μονο αν δεν εχει 3G στην περιοχη μου??? (ψιλομπερδευτηκα λιγο...) Η κατηγοριοποίηση είναι η εξής 3G data: WCDMA R99 (384Kbps) -> HSDPA (1.8-7.2 Mbps) 2G data: GPRS (τελεία) 48Kbps -> EDGE (220Kbps) α) Αν έχεις ενεργοποιημένο 3G μπορείς να έχεις όλες τις παραπάνω ταχύτητες. Το τι τελικά θα επιλεγεί εξαρτάται από την διαθεσιμότητα σήματος και η προτεραιότητα είναι 3G data (7.2 -> 3.6 -> 1.8Mbps -> 384Kbps) -> 2G data (EDGE -> GPRS) β) Αν έχεις απενεργοποιημένο 3G έχεις EDGE -> GPRS. Γενικά το EDGE είναι "αναβαθμισμένο" GPRS και θα το έχεις όπου διατίθεται, αν δεν υπάρχει κάλυψη 3G. Παράθεση iPhone XS max 256GB iPad Pro 10.5" WiFi 256GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jcb Δημ. June 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2010 να ρωτησω κατι την υποδοχη της καρτας μνημης γιατι την εχει ? να υποθεσω για αποθηκευτικο χωρο ? εαν ναι μεχρι ποια χωριτικοτητα δεχεται ? :O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KostasDj_2 Δημ. June 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2010 Κι εμένα προχθές μου έδειξε στην Άνω Κυψέλη ότι συνδέθηκε με EDGE, αλλά αμέσως γύρισε σε GPRS, και δεν μου το έχει ξαναεμφανίσει... Παράθεση Η στέρηση είναι παιδί της γνώσης. Δεν στερείσαι κάτι αν δεν γνωρίζεις ότι υπάρχει Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts