Jump to content

Περί... Vodafone γενικά

President
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

70.000 απο τον ιουλιο μεχρι και σημερα? η αναφερεται στο γ' τριμηνο?

Εαν ειναι για Ιουλιο - Αυγουστο - Σεπτεμβρη - Οκτωβρη - Νοεμβρη, συνολο 5 μηνες, ε, τοτε για τους 3 πρωτους, δεν θα ειναι τουλαχιστον 50.000 συνδεσεις?

Το γ' τριμηνο εκανε συνολικα 109.000 .... δηλαδη τα μισα περιπου, ηταν τα σταθερα?

τα υπολοιπα 50.000 περιπου, ειναι ολα τα αλλα?!??!

Η τελικα το 109.000 ΔΕΝ περιλαμβανει και τα σταθερα?

Ξερει κανεις σιγουρα?

To 109 ειναι οι νεες συνδεσεις μειον τις αποσυνδεσεις.

Σαν εναλλακτικος παντως πρεπει να εχει τους περισσοτερους (δεν γνωριζω αν εχει ξεπερασει ηδη την forthnet).

Βλεπω μια εμμονη που σιγουρα "Ξενιζει" και μαλιστα χωρις να αναφερεις σε ΚΑΜΙΑ περιπτωση καποιον η καποιους νομους αρα μιλας με βαση την δικια σου λογικη (αυτο που κατακρινεις σε αλλους).

Λοιπον, η εταιρεια πηρε αδεια γιατι πολυ απλα μπορει να καταγραφει ΙΔΙΩΤΕΣ, ο ιδιωτης δεν καταγραφει αλλον ιδιωτη αλλα καταγραφει μια δικη του εμπορικη συμφωνια με καποια ΕΤΑΙΡΕΙΑ, αυτα απλα και χωρις πολυπλοκους ορους.

φίλε μου αν διάβαζες τα παραπάνω ποστ μου (πχ #39), πριν κανένα μήνα που το θέμα ήταν ζεστό, θα ήξερες οτι δεν είναι απλή η λογική μου αλλά η εξήγηση που μου έδωσε τηλεφωνικά η ΑΠΠΔ όταν ρωτήσαμε με ένα φίλο μου αν ένα ξενοδοχείο δικαιούται να μας ηχογραφήσει... κάτι που πιστεύω οτι είναι πιό σημαντικό από το να "πετάω" σχετικούς και άσχετους νόμους και ερμηνείες των νόμων χωρίς να είμαι ειδικός. Οπότε μη βιάζεσαι να με κρίνεις....

Επίσης αν διαβάσεις τα ποστς των προηγούμενων σελίδων θα δεις ποια ήταν η απάντηση που έδωσε η voda (ποστ #11) - η οποία περίπου συμπίπτει με αυτό που λέω και εγώ οτι κατάλαβα από την απάντηση της ΑΠΠΔ: το δικαίωμα να ηχογραφήσεις το αποκτάς όταν κάνεις τις προβλεπόμενες από τους νόμους ενέργειες και αναλάβεις τις σχετικές υποχρεώσεις διαχείρισης και διαφύλαξης.... κάποιες εταιρίες το έχουν κάνει και είναι νόμιμες, κάποιες όχι, ο εκάστοτε ιδιώτης μάλλον όχι.... Απλό νομίζω είναι, δεν χρειάζεται άλλες 3 σελίδες ανάλυση.... άλλωστε οταν δεήσει και η ΑΠΠΔ να απαντήσει στο γραπτό ερώτημα του φίλου μας, θα ξέρουμε ποιά εμμονή "ξενίζει" και ποιά όχι.....

Πάντως ειναι αρκετα σεβαστος αριθμος κι αυτο δειχνει ποσο πολυ εχει αγανακτησει ο κοσμος απο το"ντα@@ντζιλικι" του ΟΤΕ!

http://img403.imageshack.us/img403/8225/cae7gdirjo3.jpg

http://www.hdgr.eu http://photoxstation.googlepages.com

Ο Χρόνος είναι πολύ αργός για όσους περιμένουν, πολύ γρήγορος για όσους φοβούνται, πολύ μακρύς για όσους υποφέρουν, πολύ σύντομος για όσους χαίρονται και αιώνιος για όσους αγαπούν

Πάντως ειναι αρκετα σεβαστος αριθμος

Πάρα πολύ σεβαστός και μάλιστα για αρχή.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Επίσης αν διαβάσεις τα ποστς των προηγούμενων σελίδων θα δεις ποια ήταν η απάντηση που έδωσε η voda (ποστ #11) - ...

Μα καλα νομιζεις οτι με ενδιαφερει τι λεει η καθε βοντα? αλοιμονο αν αφησουμε τους λυκους να φυλανε τα προβατα...

Το θεμα ειναι τι λεει ο νομος ... και αν ο νομος κανει λαθος και μας στερει δικαιωματα να κινηθουμε για την αλλαγη του.

Ναι ειμαι ενας ρομαντικος που πιστευω ακομα στην ελευθερια του ανθρωπου και στην δυναμη των πολλων να αλλαζουν οτι κατα κοινη ομολογια κρινετε λαθος.

Aυτό δεν σημαίνει ότι δεν υπάρχουν προβλήματα ,και ούτε μια διαφήμιση θα το έλεγε εξάλλου,όπως δεν αναφέρεται και η ταλαιπωρία και χρόνος που χρειάζεται για την μετάβαση και αν πολλοί το έχουν μετανιώσει από πριν ή και μετά την μετάβαση απο τον ΟΤΕ.

Επίσης τα νούμερα είναι σχετικά διότι τόσα σπίτια έχουν Vodafone,δεν σημαίνει ότι λειτουργούν ήδη όπως υπονοείται ,αλλά μπορεί απλα να έχουν κάνει αίτηση ,οπότε η αποδοχή της,είναι σαν είναι πελάτης ήδη.

Aυτό δεν σημαίνει ότι δεν υπάρχουν προβλήματα ,και ούτε μια διαφήμιση θα το έλεγε εξάλλου,όπως δεν αναφέρεται και η ταλαιπωρία και χρόνος που χρειάζεται για την μετάβαση και αν πολλοί το έχουν μετανιώσει από πριν ή και μετά την μετάβαση απο τον ΟΤΕ.

Επίσης τα νούμερα είναι σχετικά διότι τόσα σπίτια έχουν Vodafone,δεν σημαίνει ότι λειτουργούν ήδη όπως υπονοείται ,αλλά μπορεί απλα να έχουν κάνει αίτηση ,οπότε η αποδοχή της,είναι σαν είναι πελάτης ήδη.

Αναφερεται στις ενεργες συνδεσεις. Οταν κανεις αιτηση, ενεργοποιησαι αμεσως. Η φορητοτητα αν ζητησεις αργει 12 μερες.

Σκαλίζοντας το site βρήκα το παρακάτω

http://www.vodafone.gr/live1/page.jsp?pid=0060160000&vars=0000000000

Καλά, η vodafone πρέπει να έχει φρικάρει πλήρως!

Χθες με πήρανε από την vodafone να μου κάνουνε προσφορά να γυρίσω πίσω! Με ρώτησαν ποιο πρόγραμμα έχω, τους είπα το flexy 75 με 55 Ευρώ πάγιο. Πρώτη φρίκη η κοπέλα, "δηλαδή πόσο χρόνο ομιλίας έχετε", της απαντάω είναι flexy!

Τελικά μου κάνει μία προσφορά με 8,5 ώρες και 250 μηνύματα στα 75 Ευρώ, ενώ της είχα τονίσει ότι στέλνω γύρω στα 350 μηνύματα τον μήνα και στην wind πληρώνω μόνο το πάγιο!

Τέλος πάντων, μετά της είπα ότι κυρίως είμαι wind λόγω plus non-stop οπότε με συνέδεσε με έναν πιτσιρικά που ήθελε να με πείσει ότι η λύση με συμφέρει. Όταν του είπα για το 1ΜΒ την ημέρα, μου είπε ότι "σύντομα θα προστεθούν και άλλες σελίδες στο live! για να είναι απεριόριστες"...

Τέλος πάντων, σημασία έχει ότι η vodafone έχει ξεχυθεί να μαζέψει πίσω τους πελάτες! Αλλά με αυτά που κάνει χάνει πολλούς καλούς πελάτες όταν παρουσιάζει την φαρσοκωμωδία live! plus με 12 Ευρώ το ΜΒ πέρα του πρώτου ΜΒ την ημέρα και χωρίς να υποστηρίζει Opera Mini και όταν καταργεί το VMC 20GB αντί να το πάει στα 50 Ευρώ όπως οι ανταγωνιστές της!

Η εταιρεία διώχνει συνειδητά πελάτες και μετά προσπαθεί να τους ξανακερδίσει με win-back campaigns που δεν διστάζουν να παραπληροφορήσουν μέχρι αηδίας!

Το άλλο φρούτο που κάνουν τώρα είναι να μεταφέρουν a la carte συνδρομητές στο vodafone χωρίς πάγιο, χωρίς βέβαια να τους ενημερώσουν για την μίνιμουμ κατανάλωση που επιβάλλεται τους 6 πρώτους μήνες...

Καλά, η vodafone πρέπει να έχει φρικάρει πλήρως!

Χθες με πήρανε από την vodafone να μου κάνουνε προσφορά να γυρίσω πίσω! Με ρώτησαν ποιο πρόγραμμα έχω, τους είπα το flexy 75 με 55 Ευρώ πάγιο. Πρώτη φρίκη η κοπέλα, "δηλαδή πόσο χρόνο ομιλίας έχετε", της απαντάω είναι flexy!

Τελικά μου κάνει μία προσφορά με 8,5 ώρες και 250 μηνύματα στα 75 Ευρώ, ενώ της είχα τονίσει ότι στέλνω γύρω στα 350 μηνύματα τον μήνα και στην wind πληρώνω μόνο το πάγιο!

Τέλος πάντων, μετά της είπα ότι κυρίως είμαι wind λόγω plus non-stop οπότε με συνέδεσε με έναν πιτσιρικά που ήθελε να με πείσει ότι η λύση με συμφέρει. Όταν του είπα για το 1ΜΒ την ημέρα, μου είπε ότι "σύντομα θα προστεθούν και άλλες σελίδες στο live! για να είναι απεριόριστες"...

Τέλος πάντων, σημασία έχει ότι η vodafone έχει ξεχυθεί να μαζέψει πίσω τους πελάτες! Αλλά με αυτά που κάνει χάνει πολλούς καλούς πελάτες όταν παρουσιάζει την φαρσοκωμωδία live! plus με 12 Ευρώ το ΜΒ πέρα του πρώτου ΜΒ την ημέρα και χωρίς να υποστηρίζει Opera Mini και όταν καταργεί το VMC 20GB αντί να το πάει στα 50 Ευρώ όπως οι ανταγωνιστές της!

Η εταιρεία διώχνει συνειδητά πελάτες και μετά προσπαθεί να τους ξανακερδίσει με win-back campaigns που δεν διστάζουν να παραπληροφορήσουν μέχρι αηδίας!

Το άλλο φρούτο που κάνουν τώρα είναι να μεταφέρουν a la carte συνδρομητές στο vodafone χωρίς πάγιο, χωρίς βέβαια να τους ενημερώσουν για την μίνιμουμ κατανάλωση που επιβάλλεται τους 6 πρώτους μήνες...

Oι προσφορές που κάνουν πάντως στα συμβόλαια δεν είναι καθόλου κακές.

Και οι όροι συμμετοχής εδώ.

Βλέπεις πράγματα και αναρωτιέσαι "Γιατί;"

Αλλά εγώ ονειρεύομαι πράγματα που δεν υπήρξαν ποτέ και λέω "Γιατί όχι;"

Αντιγράφω από το παραπάνω site, για να εκφράσω 2 απορίες.....

"Vodafone Mobile Connect 3G Προπληρωμένης Χρήσης

Με την ενεργοποίηση της υπηρεσίας αποκτάτε αυτόματα και 43 € δωρεάν όγκου χρήσης, ενώ η ανανέωση του όγκου χρήσης μπορεί να γίνει με οποιαδήποτε κάρτα ανανέωσης χρόνου ομιλίας της Vodafone. Τέτοιες κάρτες είναι διαθέσιμες σε όλα τα συνεργαζόμενα με τη Vodafone καταστήματα και στα περίπτερα.

Μπορείτε να αποκτήσετε ολόκληρο το πακέτο της υπηρεσίας με τις κάρτες δεδομένων ή μόνο το πακέτο σύνδεσης στις παρακάτω τιμές και με τις εξής χρεώσεις.

Eπιλέγοντας την Προπληρωμένη έκδοση της υπηρεσίας Vodafone Mobile Connect 3G επωφελείστε από:

· Τη δυνατότητα περιστασιακής χρήσης

· Καμία υποχρέωση καταβολής μηνιαίων παγίων

Vodafone Mobile Connect 3G Προπληρωμένης Χρήσης

Τιμή Promo Pack 3G Broadband Προπληρωμένης Χρήσης

296 €

Τιμή πακέτου σύνδεσης 3G Broadband Προπληρωμένης Χρήσης

43 €

Χρέωση για κίνηση εκτός του δωρεάν ογκου

0,0042€/Kb

Χρέωση περιαγωγής

Υποστηριζόμενο Δίκτυο περιαγωγής 11,9€/ΜΒ

Μη υποστηριζόμενο Δίκτυο περιαγωγής

17,85€/MB

Αποστολή SMS

0,13€/SMS προς εθνικά δίκτυα

0,26€ προς ξένα δίκτυα

0,26€ κατά τη διάρκεια περιαγωγής προς οποιοδήποτε δίκτυο"

1) Πρόκειται για δύο διαφορετικά πακέτα,που το ένα κοστίζει 296€ και το άλλο 43€; ΚΑι τι ακριβώς περιλαμβάνουν αυτά τα πακέτα;:confused::confused::confused:

2) Αναφέρει οτι η ανανέωση μπορεί να γίνει απλά και μόνο μέσω μιας κοινής κάρτας ομιλίας. Δηλαδή με μια απλή κάρτα των 10€ πόσο χρόνο μπορώ να κάνω πλοήγηση;:confused::confused::confused:

[sIGPIC][/sIGPIC]

1) Πρόκειται για δύο διαφορετικά πακέτα,που το ένα κοστίζει 296€ και το άλλο 43€; ΚΑι τι ακριβώς περιλαμβάνουν αυτά τα πακέτα;:confused::confused::confused:

2) Αναφέρει οτι η ανανέωση μπορεί να γίνει απλά και μόνο μέσω μιας κοινής κάρτας ομιλίας. Δηλαδή με μια απλή κάρτα των 10€ πόσο χρόνο μπορώ να κάνω πλοήγηση;:confused::confused::confused:

Δεν αξίζει ούτε να το σκέφτεσαι για την προπληρωμένη,ένας φίλος μου έχει και με μια κάρτα των 20 ευρώ δεν σερφάρει για παραπάνω από 10-15 λεπτά το πολύ ;)

Επίσης η προπληρωμένη στοιχίζει τόσο γιατί περιλαμβάνεται και το modem στην τιμή,το οποίο στην σύνδεση είναι δωρεάν!

Δεν αξίζει ούτε να το σκέφτεσαι για την προπληρωμένη,ένας φίλος μου έχει και με μια κάρτα των 20 ευρώ δεν σερφάρει για παραπάνω από 10-15 λεπτά το πολύ ;)

Επίσης η προπληρωμένη στοιχίζει τόσο γιατί περιλαμβάνεται και το modem στην τιμή,το οποίο στην σύνδεση είναι δωρεάν!

!!!!!!!!!!!

Αλήθεια λες τώρα;, Μα είναι δυνατόν;

Δηλαδή η λύση με τα 15€ πάγιο είναι καλύτερη; Σε αυτήν την περίπτωση πόση ώρα πλοήγησης έχεις με τα δωρεαν ΜΒ που σου δίνει και πόσο στοιχίζει ο εξοπλισμός;

[sIGPIC][/sIGPIC]

!!!!!!!!!!!

Αλήθεια λες τώρα;, Μα είναι δυνατόν;

Δηλαδή η λύση με τα 15€ πάγιο είναι καλύτερη; Σε αυτήν την περίπτωση πόση ώρα πλοήγησης έχεις με τα δωρεαν ΜΒ που σου δίνει και πόσο στοιχίζει ο εξοπλισμός;

Ναι,δεν σου κάνω πλάκα,το έχω δει και με τα μάτια μου.

Φυσικά και είναι καλύτερο το πρόγραμμα.Εννοείται.Δεν πάει με την ώρα βασικά,αλλά βάσει του όγκου των δεδομένων που κατεβάζεις.Όσες πιο πολλές σελίδες ανοίγεις,τόσο πιο πολλά ΜΒ χαλάς.Αν μείνεις για μια ώρα στην ίδια σελίδα δεν χρεώνεσαι τίποτα.Το πρόγραμμα έχει μετρητή για την διευκόλυνσή σου.

Για απλό σερφάρισμα θεωρώ ότι είναι μια αξιόλογη πρόταση για σχετικά συχνή χρήση,όχι όλη μέρα όμως.

Ο εξοπλισμός στο πρόγραμμα των 5 GB είναι δωρεάν για τα 250 ΜΒ δεν είμαι σίγουρη,πάντως στοιχίζει κάτι.

Ναι,δεν σου κάνω πλάκα,το έχω δει και με τα μάτια μου.

Φυσικά και είναι καλύτερο το πρόγραμμα.Εννοείται.Δεν πάει με την ώρα βασικά,αλλά βάσει του όγκου των δεδομένων που κατεβάζεις.Όσες πιο πολλές σελίδες ανοίγεις,τόσο πιο πολλά ΜΒ χαλάς.Αν μείνεις για μια ώρα στην ίδια σελίδα δεν χρεώνεσαι τίποτα.Το πρόγραμμα έχει μετρητή για την διευκόλυνσή σου.

Για απλό σερφάρισμα θεωρώ ότι είναι μια αξιόλογη πρόταση για σχετικά συχνή χρήση,όχι όλη μέρα όμως.

Ο εξοπλισμός στο πρόγραμμα των 5 GB είναι δωρεάν για τα 250 ΜΒ δεν είμαι σίγουρη,πάντως στοιχίζει κάτι.

Σ΄ευχαριστώ πολύ. Η αλήθεια είναι οτι εδώ βρίσκεις πιο κατατοπιστικές απαντήσεις από ότι στα καταστήμτα της Βόνταφον....

[sIGPIC][/sIGPIC]

Γι'αστεία μάλλον λες το "αμέσως",αμα διαβάσεις το άλλο thread "Σταθερή και ADSL από την Vodafone"

Δεν καταλαβαίνω τι λες. Τα σταθερά (ή σταθεροκινητά για την ακρίβεια) ενεργοποιούνται άμεσα όπως μια σύνδεση κινητής. Το ADSL είναι αυτό που καθυστερεί. Η ανακοίνωση όμως αναφέρεται αποκλειστικά στο "Vodafone Για το Σπίτι" και όχι στο ADSL ή στο "3σε1".

Γι'αστεία μάλλον λες το "αμέσως",αμα διαβάσεις το άλλο thread "Σταθερή και ADSL από την Vodafone"

Οχι, το εννοω. Μπορει να αργησει 2 sec αλλα θα ζησουμε. :lol:

ΜΑΛΛΟΝ ΘΑ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΦΟΡΗΤΟΤΗΤΑ

ΚΡΑΤΑΕΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΝΟΥΜΕΡΟ ΦΕΥΓΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΕΝΑ ΔΥΚΤΙΟ ΚΑΙ ΠΑΕΙ ΣΤΟΝ ΑΛΛΟΝ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΑΡΗΘΜΟ ΚΑΙ ΤΟΥ ΔΙΝΕΙ ΚΑΙ ΕΠΙΔΟΤΗΣΗ ΓΙΑ ΝΕΑ ΣΥΣΚΕΥΗ ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΠΟΙΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΔΙΑΛΕΓΕΙ!

ΔΙΝΕΙΣ ΤΑ ΣΤΕΙΧΙΑ ΤΟΥ ΦΙΛΟΥ ΣΟΥ ΚΑΙ ΑΝ ΤΟΝ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ Ι VODAFONE ΝΑ ΤΟΥ ΚΑΝΕΙ ΦΟΡΗΤΟΤΗΤΑ ΣΟΥ ΔΙΝΕΙ 50 ΕΥΡΟΥΛΑΚΙΑ

:p

^DoomeD^®

Και μετά ο φίλος που έφερες θέλει internet, βάζει το φοβερό πακέτο της voda με τα 3,5 το μήνα και το όριο 1ΜΒ, παίρνει ένα τεράστιο λογαριασμό και μετά χαλάει η φιλία σας!

Όλο κι'όλα, δεν δοκιμάζω τις φιλίες μου...

"Διαφωνώ με αυτό που λες, αλλά θα υπερασπιστώ μέχρι θανάτου το δικαίωμά σου να το λες."

Βολταίρος

Δεν αφορά μόνο φορητότητα αλλά νέα σύνδεση εν γένει. Και τα 50€ λαμβάνονται μέσω έκπτωσης σε αγορά συσκευής.

http://www.vodafone.gr/vodafone/img/bring_a_friend_terms_cond.gif

Βλέπεις πράγματα και αναρωτιέσαι "Γιατί;"

Αλλά εγώ ονειρεύομαι πράγματα που δεν υπήρξαν ποτέ και λέω "Γιατί όχι;"

Οτι εχει ο Νοεμβριος 31 μερες τωρα τα εμαθα απο VODAFONE να παμε ολοι εκει στις 31 /11/2007 να παροuμε την Προσφορα της!!!!!!!!!!.......αρε ξυλο που θελουνε Καποια Λαμογια στην VODAFONE!!!!!!!!!!!!!
userbar.gif

• The title was changed to Περί... Vodafone γενικά
  • The title was changed to wrong
  • The topic was pinned