tasulm Δημ. October 31, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2007 παιδιά μια σημείωση, η κοπέλα ενημέρωσε πως η κλήση θααααααα ηχογραφηθεί, δεν σε ηχογραφησε εν αγνοία σου. βέβαια και αυτό το "θα ηχογραφηθεί" ήδη ηχογραφείται ώστε να είναι καλυμένη η εταιρεία πως σε ενημέρωσε για αυτό! πιασ'τ'αυγό και κούρευ'το! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dolce7 Δημ. October 31, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2007 ε συγνωμη αλλα αχρηστοι ειναι.. ειναι δυνατον να στελνω την αιτηση και να μην πηγαινει? το εχει κανει κανεις να μου πει αν του εβγαλε καποιο μηνυμα ? Παράθεση http://www.cretapost.gr/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimaxin70 Δημ. October 31, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2007 μεχρι τωρα τπτ :( αχρηστοι... Μην το βάζεις κάτω......... ξαναπροσπάθησε!!!!!!!!!:):):) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasulm Δημ. October 31, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2007 ξέρεις... υπολογιστής.. ιστοσελίδα...vodafone... τόσα αναξιόπιστα πράγματα μαζί :p δοκίμασε άλλη μία, νομίζω οτι κάτι βγάζει. και ακόμα και 2 αιτήσεις να φανούν θα ακυρώσουν την άλλη μην ανησυχεις! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimaxin70 Δημ. October 31, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2007 Παιδιά ΗΕLP!!! Προσπαθώ να παραγγείλω ένα Ν95 , αλλά δεν γίνεται σωστά η "αποθήκευση των στοιχείων αγοράς" λέει.... Από το τηλ δεν μπορούν να με βοηθήσουν....... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Aisopos Δημ. October 31, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2007 Wirelessly posted (Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 6.0; Symbian OS; Series 60/11.0.026; 9712) Opera 8.65 [el]) Όνομα χρήστη είναι ο αριθμός σου. Δηλαδή 694ΧΧΧΧΧΧΧ. Τον κωδικό, αν δεν έχεις πάρει ήδη, τον βλέπεις στέλνοντας την λέξη "Pass" στον αριθμό 1000. Από κει και πέρα, μένει να έχει ενεργοποιηθεί η υπηρεσία. Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16ΚΒytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. November 1, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2007 τελικα δεν παιζει να χρησιμοποιησω επιδοτιση ε?αν και σε καποιο καταστημα μου ειπαν οτι γινεται(ουτε καν ηξεραν οτι υπαρχουν μεταχειρισμενα κινητα),πηρα τηλ στην Vodafone και μου ειπαν οτι δεν ισχυει κατι τετοιο.τι να πω!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cicilianos Δημ. November 1, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2007 Tetoies prosfores ginontan thimamai Italia kai hsoun panta kerdismenos phdontas apo edw kai apo ekei!Kairos htan naerthoun kai edw! Ante na doume poia etaireia tha me parei na mou pei na paw mazi ths me ftinotero oikogeneiako!Tha toekana polu euxaristws gia ligotera lefta....oles exoun to idio shma semena! Παράθεση ΘΑΣΟΣ το σμαραγδενιο νησι! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/12161p_goldenbeach1.JPG Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nosferatu Δημ. November 1, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2007 Θα σου δίνουν χαμηλότερη τιμή αλλά για περιορισμένο χρονικό διάστημα, ένα χρόνο ίσως... Θα προτιμούσα να μείωναν τις τιμές τους αλλά είπαμε, ζούμε στο Ελλαδιστάν! Παράθεση "Διαφωνώ με αυτό που λες, αλλά θα υπερασπιστώ μέχρι θανάτου το δικαίωμά σου να το λες." Βολταίρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marras Δημ. November 1, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2007 Λίγο είναι ένας χρόνος ??? Προσωπικά πήγα σε flexy για να εκμεταλευτώ τα 380 λεπτά με μόλις 40 ευρώ πάγιο... Μέχρι του χρόνου, ελπίζω αυτό να είναι το στάνταρ και η προσφορά που θα μου κάνουν (οποιαδήποτε εταιρία) να είναι ακόμη πιο αξιόλογη... Αλλά όπως και να΄χει, εγώ για αυτό το χρόνο είμαι κατά πολύ κερδισμένος... :wink: Παράθεση http://www.ibizaclub.gr/lottaria.gr/marras//titans/caliber002.jpg Ευτυχώς που ξέχασα να μεγαλώσω... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
valerios Δημ. November 1, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2007 Από πού προκύπτει αυτή η εμμονή?........επειδή ο φίλος ανέφερε την περίπτωση μίας υπαλλήλου σημαίνει ότι είναι ενέργεια που κάνει ΟΛΗ η εταιρία?.........εφόσον είσαι δικηγόρος ξέρεις οτι οι εικασίες είναι κακό πράγμα χωρίς επιχειρήματα..... Ε, οκ, δικηγόρος ειναι το παιδί στα δικαστήρια, εδώ τη γνώμη του εκφράζει, όπως όλοι. Πάντως θεωρώ ότι περισσότερο το έκλεισε η υπάλληλος επειδή πανικοβλήθηκε κι όχι για να προστατεύσει π.χ. την εταιρεία ή τον εαυτό της. Θα μπορούσε με ενα χαμόγελο να συνεχίσει και να διεκπαιρεώσει το αίτημα του συνδρομητή της Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. November 1, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2007 Με πήραν και εμένα χτές αν και ποτέ δεν έιχα Vodafone.. :lol::lol::lol::lol::lol::lol:.....ναι συμβαινει.... ....μαλλον εχουν χασει τα αυγα και τα πασχαλια...οπως σοφα λεει ο λαος μας ....:p Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cicilianos Δημ. November 1, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2007 Phre ton patera mou h Cote na tou kanei kaluterh timh.......alla de thimatai poso tou eipan re gamwto! Παράθεση ΘΑΣΟΣ το σμαραγδενιο νησι! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/12161p_goldenbeach1.JPG Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TakeOverNet Δημ. November 1, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2007 :lol::lol::lol::lol::lol::lol:.....ναι συμβαινει.... ....μαλλον εχουν χασει τα αυγα και τα πασχαλια...οπως σοφα λεει ο λαος μας ....:p Η πιο απλα, ειναι κατι πιο επιθετικο απο αυτο που νομιζετε. ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dolce7 Δημ. November 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2007 Όνομα χρήστη είναι ο αριθμός σου. Δηλαδή 694ΧΧΧΧΧΧΧ. Τον κωδικό, αν δεν έχεις πάρει ήδη, τον βλέπεις στέλνοντας την λέξη "Pass" στον αριθμό 1000. Από κει και πέρα, μένει να έχει ενεργοποιηθεί η υπηρεσία. οντως εστειλα και πηρα κωδικο αλλα οταν παω να κανω log in μου βγαζει: Μη έγκυρος συνδυασμός ονόματος χρήστη/κωδικού πρόσβασης. Παράθεση http://www.cretapost.gr/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Aisopos Δημ. November 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2007 Ενδεχομένως δεν έχει ενεργοποιηθεί ακόμα η υπηρεσία στη γραμμή σου. Χρειάζεται μερικές ημέρες απ' όσο θυμάμαι. Μπορείς να τους πάρεις τηλέφωνο για να το εξακριβώσεις. Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16ΚΒytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RiHos Δημ. November 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2007 Εγώ που είμαι στην Vodafone, και σκέφτομαι να πάω στην Cosmote, μπορώ άραγε να τους πάρω τηλ και να τους πω, πως αν δε μου κάνουν καλή προσφορά θα φύγω? Το συμβόλαιο μου έχει λήξει έτσι και αλλιώς.. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimaxin70 Δημ. November 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2007 Φίλοι μου να ενημερώσω για τη δική μου εμπειρία σε σχέση με τα μεταχειρισμένα της Vodafone. Πρίν 2 μέρες έκανα μια παραγγελία ένα Ν95 . Την επομένη με πήρε η υπάλληλος και μου ζήτησε το νούμερο της κάρτας για να γίνει η συναλλαγή. Σήμερα μόλις πριν λίγο μου παραδόθηκε η συσκευή. 1.κουτί της Νόκια τσαλαπατημμένο και πρόχειρα κολλημένο με ταινία 2.συσκευή οπτικά σε καλή κατάσταση (δουλεμένη όμως!!!-χωρίς ζελατίνες κτλ) 3.εκτός από ένα μικρό φορτιστή , τίποτα άλλο μέσα στο κουτί. ούτε CD , ούτε καλώδια σύνδεσης , ούτε καν ελληνικό manual. 4.H συσκευή δεν λειτουργεί, δεν φορτίζει , δεν ενεργοποιείται. ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Επικοινωνία με εξυπηρέτηση πελατών , όπου μου έδωσαν τα στοιχεία του καταστήματος απ όπου φεύγουν οι εν λόγω συσκευές. Τώρα είναι κλειστό και περιμένω να ανοίξει γαι να συνενοηθώ περεταίρω. Εκανα ένα mail παραπόνου στο site της vodafone (χωρίς βέβαια να περιμένω απάντηση............. Αυτά για τη δική μου εμπειρία Να μή σας τύχει!!!!!:mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RiHos Δημ. November 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2007 Όσον αφορά το 1ο,2ο και 3ο που γράφεις, για αυτό ακριβώς είναι μεταχειρισμένα κινητά. Αλλιώς δεν θα ήταν, και θα ήταν καινούργια. Και αν δεν κάνω λάθος αναγράφονται ότι δεν περιλαμβάνει καλώδια και τα σχετικά. Σχετικά με το 4ο, αν όντως δεν λειτουργεί η συσκευή, έχεις κάθε λόγο να παραπονιέσαι. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimaxin70 Δημ. November 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2007 Όσον αφορά το 1ο,2ο και 3ο που γράφεις, για αυτό ακριβώς είναι μεταχειρισμένα κινητά. Αλλιώς δεν θα ήταν, και θα ήταν καινούργια. Και αν δεν κάνω λάθος αναγράφονται ότι δεν περιλαμβάνει καλώδια και τα σχετικά. Σχετικά με το 4ο, αν όντως δεν λειτουργεί η συσκευή, έχεις κάθε λόγο να παραπονιέσαι. Στο αντίστοιχο δικτυοτόπο τηςVodafone αναφέρονται αυτοί οι παράγοντες αλλά διαχωρισμένοι με τη λέξη "είτε" . Η εν λόγω συσκευή τα είχε όλα τα κακά !!!!!!!!!!!!!!! Για να είμαι ειλικρινής όμως αν λειτουργούσε κανονικά , δεν θα είχα ιδιαίτερο πρόβλημα.(Θα την κρατούσα) Επιλογές από κατάστημα. 1. αποστολή στο service (1 εβδομάδα καθυστέρηση) 2. Αλλαγή με άλλη αντίστοιχη αξίας (δεν έχουν αυτή τη στιγμή άλλο Ν95 διαθέσιμο) 3.Ακύρωση χρέωσης στην κάρτα μου μετά από 5 ημέρες (για να ολοκληρωθούν οι απαραίτητες γραφειοκρατίες) Επέλεξα βέβαια το 3ο ! Βασικά όχι γιατί δεν μπορούσα να περιμένω 1 εβδομάδα , αλλά κυρίως γιατί με την αγορά από Nokia shop καλωδίων , micro SD ,CD εγκατάστασης , η αγορά του εν λόγω κινητού δεν θα ήταν συμφέρουσα οικονομικά. Ελπίζω να ήμουν μόνο εγώ ο άτυχος!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. November 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2007 Η πιο απλα, ειναι κατι πιο επιθετικο απο αυτο που νομιζετε. ;) οτι και να ειναι....παει προς το συμφερον μας....:p Εγώ που είμαι στην Vodafone, και σκέφτομαι να πάω στην Cosmote, μπορώ άραγε να τους πάρω τηλ και να τους πω, πως αν δε μου κάνουν καλή προσφορά θα φύγω? Το συμβόλαιο μου έχει λήξει έτσι και αλλιώς.. και το ρωτας;;;...παρτους αμεσως τηλεφωνο...δεν εχεις να χασεις τιποτα...μονο να κερδισεις....:):) Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Christos1973_ Δημ. November 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2007 Οσο αφορά το καρτοκινητό πλέον δηλώνεις αριθμούς δωρεάν στο 1286 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RiHos Δημ. November 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2007 και το ρωτας;;;...παρτους αμεσως τηλεφωνο...δεν εχεις να χασεις τιποτα...μονο να κερδισεις....:):) Και που να καλέσω, με ποιον να μιλήσω? Οι άνθρωποι του 13830, δε νομίζω ότι έχουν την δυνατότητα να μου κάνουν προσφορά. Απλά τα "παράπονα" θα ακούσουν. Μήπως υπάρχει κάποιο αρμόδιο τμήμα? Κάποιος υπεύθυνος? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
H2SO4 Δημ. November 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2007 Βασικα η κοσμοτε εχει πακετο με απεριοριστες κλησεις προς ενα, δυο η τρια νουμερα. Το εχει και η wind στα πλαισια της δεσμευσης τιμης, εαν θελεις να μιλας ΜΟΝΟ με ενα νουμερο απεριοριστα, σε συμφερει καλυτερα, 30 ευρω παγιο για απεριοριστα σε ενα νουμερο, +60 λεπτα προς ολους! Διαλεγεις βεβαια αυτο που σε εξυπηρετει καλυτερα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tazio Δημ. November 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2007 Και που να καλέσω, με ποιον να μιλήσω? Οι άνθρωποι του 13830, δε νομίζω ότι έχουν την δυνατότητα να μου κάνουν προσφορά. Απλά τα "παράπονα" θα ακούσουν. Μήπως υπάρχει κάποιο αρμόδιο τμήμα? Κάποιος υπεύθυνος? Δε στέλνεις καλύτερα ένα e-mail με το αίτημα σου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts