Jump to content

Περί... Vodafone γενικά

President
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 15,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Το θεμα ειναι μη στα πριζουν οι γειτοννες...

Για micro? Άναθεμα και αν θα καταλάβουν ότι υπάρχει ή τι είναι...

Έχουν πάντως καλά κίνητρα....

δηλαδη;;;; :)

Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή,
παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή.

x.xxx ευρώ και η υποκλοπή και ο καρκίνος δώρο...

Καρκίνος με το micro??? Έλεος πια, ας ακεφτόμαστε κάτι πιο έξυπνο για να εκφράσουμε τη κακία μας.:O

x.xxx ευρώ και η υποκλοπή και ο καρκίνος δώρο...

Για τις υποκλοπες το μονο που θα πω ειναι οτι πχ και η Λουκα εχει κολησει με κατι και ολοι την κοροιδευουν. Πολυ φοβαμαι οτι το ιδιο συμβαινει και με πολλους που ακουν Vodafone. Χωρις λογο "ουυυυυ σιξ σιξ σιξ".

Για τους σκεπτομενους ανθρωπους, ο καρκινος ειναι δωρο για αυτους που δεν εχουν σημα.

Για τις υποκλοπες το μονο που θα πω ειναι οτι πχ και η Λουκα εχει κολησει με κατι και ολοι την κοροιδευουν. Πολυ φοβαμαι οτι το ιδιο συμβαινει και με πολλους που ακουν Vodafone. Χωρις λογο "ουυυυυ σιξ σιξ σιξ".

Ενταξει ειπαμε, οχι και χωρις λογο :rolleyes:

Εντελώς πληροφοριακά, πόσα;

:drool:

em... konta sta € 2000... to xrono...

rwisa texniko tis cosmote pou topothetei keraies kai leei o enisxytis simatos dn kanei parapanw zimia apo ena kinito.

Einai entelws akindyno..

Ενταξει ειπαμε, οχι και χωρις λογο :rolleyes:

Οταν ρωτα καποιος για micro και πεταγεται ο καθενας σαν τη λουκα, νομιζω οτι ειναι εντελως χωρις λογο και out of topic φυσικα.

em... konta sta € 2000... to xrono...

Δεν είναι άσχημα. Περιμένα κάτι καλύτερο βέβαια. :rolleyes:

Εγώ θα τα τσίμπαγα.

και μια φράση που λέει η γιαγιά μου:

Λεφτά να έχουμε και η υγεία βρήσκεται.

'Η μήπως είναι αναποδα; :D

Δεν είναι άσχημα. Περιμένα κάτι καλύτερο βέβαια. :rolleyes:

Εγώ θα τα τσίμπαγα.

και μια φράση που λέει η γιαγιά μου:

Λεφτά να έχουμε και η υγεία βρήσκεται.

'Η μήπως είναι αναποδα; :D

Για micro πόσα ήθελες? Ένα κουτάκι πάνω στη βιτρίνα θα βάλουν...

Για micro πόσα ήθελες? Ένα κουτάκι πάνω στη βιτρίνα θα βάλουν...

Στο Βόλο η WIND δίνει 3000Ε για έκαστο :lol:Φαντάσου που έφθασε :D

Για να ξεκαθαρίσω την κατάσταση...ο Βόλος είναι λίγο ιδιόμορφη κατάσταση!

2000Ε καλά είναι για micro κατά τα άλλα!

Τέλος,δε γίνεται κάθε θέμα που ανήκει στη vodafone να έχει μέσα το θέμα των υποκλοπών :mad:Δε μπορώ να το διαβάζω πλέον :rocket:

Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer

[sIGPIC][/sIGPIC]

Ο άνθρωπος έβαλε το post για να διευκρινήσει αν τυχόν διατρέχει κίνδυνο η υγεία του από το micro και το γεγονός είναι ότι κανένας από σας τους ανόητους που νοιάζεστε μόνο για το πόσο καλό σήμα έχει το κινητό σας δεν μπορεί να τον διαβεβαιώσει ότι δεν διατρέχει. Αν ήταν τόσο ακίνδυνο δε θα έδιναν τόσα χρήματα... Αν το μαγαζί δεν το είχατε εσείς και δούλευε εκεί π.χ. η γυναίκα σας θα σας άρεσε να δέχεται ακτινοβολία τσάμπα? Το έχω γράψει και άλλες φορές ότι οι μελέτες τεκμηρίωσης του καρκίνου παίρνουν και 40 χρόνια ή και παραπάνω για να τεκμηριωθούν. Δηλώσεις όπως: το είπε ο μπατζανάκης του θείου της αδελφής μου που τρώει αβέρτα ακτινοβολία ως τεχνικός στην Cosmote δε σημαίνουν τίποτα γιατί το θέμα δεν είναι τεχνικό αλλά ιατρικό. Τα περί Λουκά κλπ. στα μούτρα σας και να μη εφησυχάζετε για πράγματα που δεν γνωρίζετε.
I'm back :p

Ο άνθρωπος έβαλε το post για να διευκρινήσει αν τυχόν διατρέχει κίνδυνο η υγεία του από το micro και το γεγονός είναι ότι κανένας από σας τους ανόητους που νοιάζεστε μόνο για το πόσο καλό σήμα έχει το κινητό σας δεν μπορεί να τον διαβεβαιώσει ότι δεν διατρέχει. Αν ήταν τόσο ακίνδυνο δε θα έδιναν τόσα χρήματα... Αν το μαγαζί δεν το είχατε εσείς και δούλευε εκεί π.χ. η γυναίκα σας θα σας άρεσε να δέχεται ακτινοβολία τσάμπα? Το έχω γράψει και άλλες φορές ότι οι μελέτες τεκμηρίωσης του καρκίνου παίρνουν και 40 χρόνια ή και παραπάνω για να τεκμηριωθούν. Δηλώσεις όπως: το είπε ο μπατζανάκης του θείου της αδελφής μου που τρώει αβέρτα ακτινοβολία ως τεχνικός στην Cosmote δε σημαίνουν τίποτα γιατί το θέμα δεν είναι τεχνικό αλλά ιατρικό. Τα περί Λουκά κλπ. στα μούτρα σας και να μη εφησυχάζετε για πράγματα που δεν γνωρίζετε.

Με αυτή τη λογική εξαφάνισε από το σπίτι σου wi-fi router και συσκευή dect. Tόση ακτινοβολία εκπέμπει το micro. Εάν αυτή η ακτινοβολία είναι βλαβερή ή όχι δεν το ξέρει κανείς με σιγουριά, όπως δεν το ξέρουμε και για τις προαναφερθείσες συσκευές. Επειδή εμείς όμως μπορούμε να κάνουμε συζήτηση μόνο με βάση τα επίσημα επιστημονικά δεδομένα, το micro δεν προκαλεί καρκίνο. Επίσης 167 ευρώ το μήνα δεν είναι και τόσα πολλά πια... Και επειδή τα δίνει για να δεχτείς να το βάλεις (γιατι και σε εμένα αν έδινε 50 ευρώ το μήνα, ηλίθιος είμαι να εξυπηρετώ τη Vf για πενταροδεκάρες?) σημαίνει πως βλάπτει την υγεία??? Μην μιλάς λοιπόν και εσύ για πράγματα που δεν γνωρίζεις, τα οποία βασίζονται μόνο σε σενάρια...

Άσε που με τον κατηγορηματικό σου τρόπο ("και ο καρκίνος δώρο", αν είσαι τόσο σίγουρος παρουσίασε μας την επιστημονική σου μελέτη) και το εντελώς άκυρο σχόλιο περι υποκλοπής μόνο κακία δείχνει, την οποία όμως δεν εκφράζεις με τον πλέον έξυπνο τρόπο...:O

Τέλος αν θεωρείς ανόητο τον κόσμο που έχει κινητό και θέλει να μπορεί να το χρησιμοποιεί, γιατί έχεις κινητό και γιατί ποστάρεις σε ένα forum που αφορά τη κινητή τηλεφωνία???

Χαίρεται σε όλους. Έχοντας κάπου 1100 πόντους μαζεμένους, αποφάσισα να τους εξαργυρώσω ως δωροεπιταγή 60 ευρώ για να πάρω ένα νέο κινητό μιας που αυτό που έχω έχει χάσει μέχρι και τη δόνηση... Δυστυχώς αφού τους εξαργώρωσα έμαθα οτί μπορεί να κάνει μέχρι και 3 εβδομάδες...

Γι'αυτό ήθελα να ρωτήσω αν γνωρίζει κάποιος...

1. Γίνεται αφού έχουν στο συστημά τους οτί εξαργύρωσα τους πόντους να πάω σε κάποιο κατάστημα Vodafone και να χρησιμοποιήσω αυτά τα 60ευρώ τις επιδότησης νωρίτερα; Προφανώς με την προϋπόθεση να μην ισχύει μετά η δωροεπιταγή που θα φτάσει σπίτι μου.

2. Αν όχι, πόσο καιρό περίπου έχει κάνει για εσάς να φτάσει η δωροεπιταγή σπίτι σας; Αναφέρετε και περιοχή αν γίνεται. Γνωρίζω οτί έρχεται με ΕΛΤΑ, και αυτό ακριβώς φοβάμαι.

Καλημέρα.Καλώ κάποιο φίλο μου που έχει vodafone(σύνδεση).Το κινητό του καλεί 5-6 φορες και μετά ακούω αυτό το μύνημα.

"Ο αριθμός που καλέσατε δεν είναι διαθέσιμος.Η κλήση σας προωθείται."

Μήπως γνωρίζετε αν έχει κάνει κάποια ρύθμιση ή εντολή και ακούγεται το παραπάνω?πως απενεργοποιήται η συγκεκριμένη εντολή ώστε να συνεχίσει να χτυπάει χωρίς να ακούγεται το συγκεκριμένο μύνημα?

Καλημέρα.Καλώ κάποιο φίλο μου που έχει vodafone(σύνδεση).Το κινητό του καλεί 5-6 φορες και μετά ακούω αυτό το μύνημα.

"Ο αριθμός που καλέσατε δεν είναι διαθέσιμος.Η κλήση σας προωθείται."

Μήπως γνωρίζετε αν έχει κάνει κάποια ρύθμιση ή εντολή και ακούγεται το παραπάνω?πως απενεργοποιήται η συγκεκριμένη εντολή ώστε να συνεχίσει να χτυπάει χωρίς να ακούγεται το συγκεκριμένο μύνημα?

Πιθανότατα έχει κάποια εκτροπή σε αριθμό που δεν υπάρχει! Ας δώσει την εντολή ##61# σε κατάσταση αναμονής και μετά το πλήκτρο κλήσης για να ακυρώσει αυτή την εκτροπή.

http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=862&dateline=1324629158

Με αυτή τη λογική εξαφάνισε από το σπίτι σου wi-fi router και συσκευή dect. Tόση ακτινοβολία εκπέμπει το micro. Εάν αυτή η ακτινοβολία είναι βλαβερή ή όχι δεν το ξέρει κανείς με σιγουριά, όπως δεν το ξέρουμε και για τις προαναφερθείσες συσκευές. Επειδή εμείς όμως μπορούμε να κάνουμε συζήτηση μόνο με βάση τα επίσημα επιστημονικά δεδομένα, το micro δεν προκαλεί καρκίνο(...)

Σχετικά με τον WiFi router και το dect, ξέρω αρκετούς (ειδικά κάποιους που έχουν μικρά παιδιά), ακόμα και επιστήμονες ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ, που όντως τα έχουν εξαφανίσει ή τα βγάζουν από την πρίζα όταν δεν τα χρησιμοποιούν (πχ. το βράδυ).

Έχεις δίκιο ότι δεν υπάρχουν (ή τουλάχιστον δεν υπάρχουν πέραν αμφιβολίας :wink: ) στοιχεία για τις βιολογικές επιδράσεις τέτοιων πεδίων (υψηλής συχνότητας - χαμηλής ισχύος), αλλά αυτό, όπως δεν σημαίνει ότι αυτές είναι βλαβερές, δεν μπορεί να εκληφθεί και ως ότι δεν είναι. Δεν θα μπορούσε πχ να ισχύει ότι, ίσως να μην έχει περάσει ακόμα αρκετός χρόνος (δεκαετίες) ώστε οι επιδράσεις να γίνουν φανερές και να συσχετιστούν με την αιτία;

Οι - όποιες - επιδράσεις έχουν να κάνουν με την ισχύ του πεδίου (που είναι άμεσα εξαρτώμενο και από την απόσταση από την πηγή), αλλά και με το χρόνο έκθεσης σε αυτό. Πρέπει να έχουμε στο νου μας ότι όλες οι συσκευές που αναφέρθηκαν (MicroCell, WiFi, Dect Phone) εκπέμπουν περιοδικά και ανάλογα με τη χρήση. Όταν δηλαδή δεν μεταδίδουν δεδομένα, όλες εκπέμπουν "beacons" ώστε να είναι δυνατή η ανίχνευσή τους από τις τερματικές συσκευές. Σε αυτή την κατάσταση η συνολική εκπεμπόμενη ακτινοβολία ανά μονάδα χρόνου είναι όντως χαμηλή. Όταν όμως η συσκευή μεταδίδει δεδομένα προς κάποιο ή κάποια τερματικά, η "ποσότητα" της εκπεμπόμενης ακτινοβολίας (πάντα στη μονάδα του χρόνου) αυξάνεται σημαντικά.

Τώρα σκεφτείτε πόσο χρόνο είναι idle και πόσο ενεργό ένα (μέσο) dect τηλέφωνο, ένα WiFi Access Point και ένα MicroCell...

Πιθανότατα έχει κάποια εκτροπή σε αριθμό που δεν υπάρχει! Ας δώσει την εντολή ##61# σε κατάσταση αναμονής και μετά το πλήκτρο κλήσης για να ακυρώσει αυτή την εκτροπή.

##21#...........

[sIGPIC][/sIGPIC]

Owner of Samsung Galaxy Note II

##21#...........

Αυτό ακυρώνει όλες τις εκτροπές και μπορεί ο συγκεκριμένος συνδρομητής να θέλει να έχει π.χ. τηλεφωνητή στις κατηγορίες 62 και 67. Οπότε η απενεργοποίηση του 61 μόνο ίσως είναι καλύτερη λύση.

http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=862&dateline=1324629158

Έχεις δίκιο ότι δεν υπάρχουν (ή τουλάχιστον δεν υπάρχουν πέραν αμφιβολίας :wink: ) στοιχεία για τις βιολογικές επιδράσεις τέτοιων πεδίων (υψηλής συχνότητας - χαμηλής ισχύος), αλλά αυτό, όπως δεν σημαίνει ότι αυτές είναι βλαβερές, δεν μπορεί να εκληφθεί και ως ότι δεν είναι. Δεν θα μπορούσε πχ να ισχύει ότι, ίσως να μην έχει περάσει ακόμα αρκετός χρόνος (δεκαετίες) ώστε οι επιδράσεις να γίνουν φανερές και να συσχετιστούν με την αιτία;

Θα μπορούσε. Τη δεδομένη στιγμή όμως μπορούμε να συζητάμε μόνο μα βάση τα επίσημα στοιχεία και όχι με σενάρια και πιθανότητες.:O

• The title was changed to Περί... Vodafone γενικά
  • The title was changed to wrong
  • The topic was pinned