Βασίλης Δημ. May 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2007 [Μεταφορά από Chat & Fun] Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
grvit Δημ. May 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2007 Τουλαχιστον ξερει κανεις αν με την αναβαθμιση δυναμώνουν και οι ήχοι του περισσότερο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gizol Δημ. May 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2007 φιλε αυτο μου το εκανε και σε εμενα οταν το αγορασα.η λυση ειναι οταν ανοιγεις και βαζεις το PIN μην κλεινεις αμεσως το πορτακι αλλα ασε το ανοιχτο μεχρι να βρει δικτυο.μετα ολα δουλευουν ρολοι.δοκιμασε το. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cyberbop Δημ. May 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2007 ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ Εχει συμβει στον πατερα ενος φιλου μου το εξης: εχει κανει συνδεση 2 νουμερα στο 1ο δεκαημερο του Ιανουαριου και ενω εχει λαβει τις καρτες συνδεσεης και τις λειτουργει κανονικα...!! οι 2 συσκευες που εχει παραγγειλει τον παραπεμπουν απο εβδομαδα σε εβδομαδα με αποτελεσμα να εχουν περασει κοντα 5 μηνες περιπου?? παντα το ιδιο τροπαριο ..χωρις να λενε καποιο συγκεκριμενο λογο.....με διαφορες δικαιολογιες (σκεφτειτε τα παντα..μεσα θα ειστε) για να κανει μια καταγγελια που μπορει να επευθυνθει (μεσω διαδικτυου???) και νομιζεται κατα την γνωμη σας θα εχει αποτελεσμα?? ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ Παράθεση LG G4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gvg Δημ. May 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2007 ΤΙ ΣΥΣΚΕΥΕΣ ΗΤΑΝΕ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis_thess Δημ. May 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2007 όντως τι συσκευές ειναι ? κάτι άλλο τρέχει , γιατι 5 μήνες για συσκευή που φαίνεται απίθανο!! να ηταν 2-3 βδομάδες ένταξη! αν πας σε αλλο κατάστημα την έχουν την συσκευή? και βασικά μήπως δεν ειναι vodafone μαγαζί και είναι κανένα της ''γειτονιάς'' και σε δουλεύει! Παράθεση :up: Myphone Meeting @ Thessaloniki 14/12/14 ! XARISETO.GR Μην το πετάς... XariseTo.gr ! 2030.gr Οδηγος camping Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elias_ps Δημ. May 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2007 Αυτά είναι γνωστά κόλπα της vodafone όταν θέλεις να πάρεις NON vodafone Live! κινητό. Και εγώ περίμενα 3,5 μήνες. Βέβαια τώρα που είναι δωρεάν η φορητότητα την κάνω κατευθείαν για COSMOΤE άμα μου αρχίσουν και φέτος το ίδιο παραμύθι. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
grvit Δημ. May 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2007 φιλε αυτο μου το εκανε και σε εμενα οταν το αγορασα.η λυση ειναι οταν ανοιγεις και βαζεις το PIN μην κλεινεις αμεσως το πορτακι αλλα ασε το ανοιχτο μεχρι να βρει δικτυο.μετα ολα δουλευουν ρολοι.δοκιμασε το. Ευχαριστω αλλα ουτως η αλλως σαν καινουρια συσκευή δεν ηθελα με τιποτα να κλεισω το πορτακι γιαυτό και το ειχα ανοιχτο να δω τι θα γινει.Δεν εβρισκε δίκτυο με τιποτα.Μετα απο περιπου 20 δευτ.αναζητησης εβγαζε μηνυμα "δεν υπαρχει υπηρεσία". Το εδωσα για αναβαθμιση και αναμενω.Απο οτι μου ειπαν δεν ειναι διαδικασια σημερα το εδωσα ,αυριο το παιρνω.Για να δουμε... Εσυ απο την ενταση των ηχων εισαι ευχαριστημενος ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cyberbop Δημ. May 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2007 oi syskeyes poy ton rothsa tora moy eipane oti einai ericsson Z-610... KAI H SYNDESH TOY einai etairiko paketo ths doyleias toy...?? Παράθεση LG G4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis_thess Δημ. May 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2007 στείλε εμαιλ (στο τέταρτο) ΕΔΩ Παράθεση :up: Myphone Meeting @ Thessaloniki 14/12/14 ! XARISETO.GR Μην το πετάς... XariseTo.gr ! 2030.gr Οδηγος camping Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cyberbop Δημ. May 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2007 KAI E-MAIL exoyne steilei oi an8ropoi.....h dikaiologia toys einai synh8os oti den yparxei dia8esimothta gia to Z-610...!!!! Παράθεση LG G4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TakeOverNet Δημ. May 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2007 Αυτά είναι γνωστά κόλπα της vodafone όταν θέλεις να πάρεις NON vodafone Live! κινητό. Και εγώ περίμενα 3,5 μήνες. Βέβαια τώρα που είναι δωρεάν η φορητότητα την κάνω κατευθείαν για COSMOΤE άμα μου αρχίσουν και φέτος το ίδιο παραμύθι. Γνωστα? Εγω που ηθελα HTC, μου την παρήγγειλαν. Σε 2 ημερες την ειχα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aSwtoS Δημ. May 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2007 http://www.vodafone.gr/live1/page.jsp?pid=0001020100&vars=0000000000 Παράθεση Μας ρωτάνε:«Ποιος ανακάλυψε τον ηλεκτρισμό;»,«Ποιος μίλησε πρώτος για άτομα;»,«Ποιος ανακάλυψε πρώτος ότι η Γή στρέφεται γύρω από τον Ήλιo;» και απαντάμε: «Οι Έλληνες!». Λάθος! Όλα αυτά τ'ανακάλυψαν ο Θαλής ,ο Δημόκριτος,ο Αρίσταρχος.Μεταξύ αυτών και του μέσου Έλληνα υπάρχει τόση απόσταση όσο μεταξύ του μέσου Έλληνα κι ενός «χιμπατζή». Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gizol Δημ. May 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2007 κοιτα στην αρχη μου κακοφανηκε λιγο η ενταση των ηχων αλλα το προσπερνας.παντως για να σου πω την αληθεια το κινητο το πουλησα γιατι μετα απο μια μικρη πτωση το πορτακι αρχισε να γρατζουναει στο ανοιγωκλειμα και φοβηθηκα μη μου μεινει στα χερια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
grvit Δημ. May 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2007 Μπα ,μην ανησυχεις.Εγω εχω το V6 Maxx.Απλως για να να εκμεταλλευτω πληρως την εποδοτηση και επειδη ο πατερας μου ηθελε ενα συγκεκριμενο,πηρα απο τα υπολοιπα της επιδοτησης το V710.Δεν σκαω κιολας αν βγει μαπα.Σε πρωτη φαση παντως το βρηκα ακρως συμπαθητικό και πλήρες για φτηνή all weather-anytime συσκευή. Κατσε να το παρω πισω και θα δουμε τι θα απογίνει... :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gskrekos Δημ. May 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2007 pou pernw gia na dialeksw ta noumera????? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gskrekos Δημ. May 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2007 kana nokia den paizei?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
peet Δημ. May 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2007 Η κατασταση στη Voda ειναι απαραδεκτη,περιμενα 4 μηνες ενα Νοκια Ν72,που ποτε δεν ηρθε,απο Νοεμβριο εως Φεβρουαριο.Εδω και εναμιση μηνα περιμενω ενα Ε65 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nosferatu Δημ. May 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2007 Στην εξυπηρέτηση πελατών (13830)... Το μόνο μείον είναι ότι πληρώνεις 10 λεπτά + ΦΠΑ για την κλήση. Θα μπορούσε να είναι χωρίς χρέωση το νο όπου δηλώνεις τους 3 αριθμούς voda που καλείς δωρεάν... Ή και αυτοματοποιημένο όπως γίνεται με το 1286 των alacarte... Παράθεση "Διαφωνώ με αυτό που λες, αλλά θα υπερασπιστώ μέχρι θανάτου το δικαίωμά σου να το λες." Βολταίρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
slash7 Δημ. May 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2007 Ενταξει ποσες φορες θα καλεσεις? Εγω το χα κανει απο το καταστημα... Παράθεση :D Άρης Follow me Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nosferatu Δημ. May 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2007 Απλά δεν είναι πολύ καλό να πληρώνεις για να δηλώσεις τους 3 αριθμούς... Θέμα αρχής περισσότερο παρά κόστους... Παράθεση "Διαφωνώ με αυτό που λες, αλλά θα υπερασπιστώ μέχρι θανάτου το δικαίωμά σου να το λες." Βολταίρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
grvit Δημ. May 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2007 Λοιπον παιδια... Το κινητο ηρθε αναβαθμισμενο στα χέρια μου πριν 2 μερες.Με το που το ανοιξα επιασε κατευθείαν δίκτυο με ρυθμιση στα δίκτυα να αναγνωριζει σαν μαμα δικτυο την Vodafone.Ολα καλα μεχρι σημερα το πρωί.Ξαφνικα εκει που παω να παρω ενα τηλεφωνο,δεν εδινε σημα κλήσης.Βλεπω τη συσκευή και διαπιστωνω οτι γραφει επανω στη θεση δικτύου οτι δεν υπαρχει υπηρεσία.Παω στις ρυθμισεις δικτύου και βλεπω οτι στη θεση του μαμα δικτύου Vodafone γραφει ενα δικτυο 000,οτι εγραφε δηλαδή και οταν το πρωτοπήρα.Προσπαθησα να βρω το δικτυο αλλα και παλι το χειροκινητο συστημα ευρεσης δεν το δεχόταν,και παλι δικτυο κανενα. Λοιπον το κινητο σημερα επιστρεφεται και παλι και να θα ζητησω αλλο. Σε οτι αφορα εμενα το κινητό ειναι μεγαλη μάπα.Και κριμα γιατι ειναι συμπαθητική και ευχρηστη συσκευή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PP6210 Δημ. May 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2007 Επειδή εμένα μου ακούγεται λίγο περίεργη η μη-διαθεσιμότητα για "εύκολη" συσκευή τόσο καιρό, ανοίξτε παράπονο με e-mail ή κλήση στο τηλεφωνικό κέντρο ώστε να γίνει άμεσα και έγκυρα η διερεύνηση.... και διευκρίνισε αν είναι vodafone shop ή συνεργάτης... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
silvertaur Δημ. May 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2007 Η Vodafone πρωτοπορεί για ακόμα μια φορά και με πρώτιστο γνώμονα τις ανάγκες του καταναλωτή αναβαθμίζει την ταχύτητα 3G ευρυζωνικών υπηρεσιών κινητής τηλεφωνίας και της Vodafone Mobile Connect 3G broadband στα 3,6 Mbps. Επιπλέον, από τις 30 Απριλίου 2007 η Vodafone διαθέτει 2 νέα προγράμματα χρήσης, της υπηρεσίας Vodafone Mobile Connect 3G broadband, ενώ προχωρά σε μείωση παγίου σε άλλο ένα πρόγραμμα χρήσης. Τα νέα προγράμματα είναι τα 3G VMC 300, 3G VMC 20GB και η μείωση αφορά το πάγιο του VMC5GB. Έτσι τα προγράμματα χρήσης για συνδρομητές με συμβόλαιο διαμορφώνονται ως εξής: 3G VMC1 με 5,95 E (με ΦΠΑ) μηνιαίο πάγιο και 1 ΜΒ δωρεάν όγκο/μήνα 3G VMC25 με 23 E (με ΦΠΑ) μηνιαίο πάγιο και 25 ΜΒ δωρεάν όγκο/μήνα 3G VMC80 με 35 E (με ΦΠΑ) μηνιαίο πάγιο και 80 ΜΒ δωρεάν όγκο/μήνα 3G VMC300 με 55 E (με ΦΠΑ)μηνιαίο πάγιο και 300 ΜΒ δωρεάν όγκο/μήνα 3G VMC5GB με 71 E (με ΦΠΑ) μηνιαίο πάγιο και 5 GB δωρεάν όγκο/μήνα 3G VMC20GB με 99 E (με ΦΠΑ) μηνιαίο πάγιο και 20 GB δωρεάν όγκο/μήνα Oι νέοι συνδρομητές που θα συνδεθούν από 02/05/2007 έως 31/08/2007 στα προγράμματα 3GVMC 25, 3GVMC 80, 3GVMC 300, 3GVMC 5GB & 3GVMC 20GB αποκτούν με το ίδιο πάγιο απεριόριστη χρήση έως 30/09/2007 (δεν περιλαμβάνεται η περιαγωγή) χωρίς καμία άλλη επιπλέον χρέωση. H αναβαθμισμένη τεχνολογία HSDPA προσφέρει μέγιστες θεωρητικές ταχύτητες μετάδοσης δεδομένων έως 3,6 Mbps, με πραγματικές παρατηρούμενες μέγιστες ταχύτητες που προσεγγίζουν τα 3 Mbps. Η ταχύτητα αυτή υποστηρίζεται μέσω των δύο Vodafone Mobile Connect 3G Broadband καρτών δεδομένων (PCI Xpress διαθέσιμη και με PCMCIA adapter & USB modem), που είναι συμβατές με όλους τους φορητούς, αλλά και επιτραπέζιους υπολογιστές. Oι κάρτες δεδομένων διατίθενται δωρεάν με κάθε νέα σύνδεση στα προγράμματα 3GVMC 80, 3GVMC 300, 3GVMC 5GB & 3GVMC 20GB. Ηθελα να ρωτησω καποιον που εχει εμπειρια απο αυτη τη καρτα,αν μπορει να μου πει με περιηγηση σε sites 2-3 ωρες ημερησιως(χωρις κατεβασματα και updates σε antivirus) τι καταναλωση γινεται περιπου και τι πρεπει να προσεχω. Ξερω οτι η καρτα εχει μετρητη,απλως θελω να προσανατολιστω σε ποιο ογκο δεδομενων να παω και τι παγιο να πληρωσω. Ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexia2 Δημ. May 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2007 KAI THA PAW STO EXWTERIKO ME TO PROGRAMMA ERASMUS...GALLIA 6 MHNES! LOIPON STO LAPTOP MOU THELW NA BALW INTERNET,THA MEINW ONWS SE ESTIA KAI DE THA UPARXEI STO DWMATIO THLEFWNIKH GRAMMH...SUMFEREI NA PARW AUTHN THN KARTA THS VODAFONE???KAI AN NAI POIO PROGRAMMA???PROPLHRWMENO 'H OXI???POSO THA MOU KOSTISEI?UPARXOUN"KRUFES" XREWSEIS?O LOGARIASMOS POU THA ERXETAI?MPORW NA TH BALW STO ONOMA TWN GONIWN MOU GIA NA THN PLHRWNOUN APO EDW??? BASIKA THA THN XREIASTW MONO GIA TO MSN GIA NA MILAW ME TO AGORI MOU...ANTE KAI GIA KAMIA ISTOSELIDA TH MERA...GIA O,TIDHPOTE ALLO THA PHGAINW STHS SXOLHS TO EQUIPMENT... EUXARISTW EK TWN PROTERWN GIA TIS APANTHSEIS SAS!:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts