marras Δημ. October 29, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2006 Πριν 3 μέρες έκανα αναβάθμιση το ένα και νέα σύνδεση άλλο ένα νουμεράκι. Ειλικρινά το δυνατό χαρτί της vodafone είναι η ενημέρωση υπολοίπου αλλά μόνο του δεν πείθει. Δεν έχω προτίμηση σε κάποια εταιρία, άλλωστε καταναλωτής είμαι και κοιτάω αποκλειστικά το δικό μου συμφέρον. Της εταιρίας οφείλουν να το κοιτάξουν κάποιοι που πληρώνονται για αυτή τη δουλειά και σαφώς όχι εγώ... Στο σήμα είναι όλες ίδιες με την ΤΙΜ να έχει πολύ ελαφρύ προβάδισμα στις περιοχές που κινούμαι προσωπικά, αλλά αυτό ΔΕΝ αποτέλεσε κριτήριο μιας και ποτέ δε θα "μείνω" από σήμα με καμμία εδώ... Επέλεξα όμως την ΤΙΜ για τους παρακάτω λόγους. Δεν με ενδιαφέρει το 3G, εγώ να μιλάω θέλω. Για τα υπόλοιπα έχω wifi σπίτι μου !!! Μου πρόσφερε 220 λεπτά/μήνα με 35 ευρώ (τα προπληρωμένα είναι αυτά) + 120 λεπτά/μήνα ενδοοικογεννειακών κλήσεων δώρο +420 λεπτά/μήνα προς σταθερά δώρο για 6 μήνες !!! Η μη ενημέρωση υπολοίπου είναι μειονέκτημα -το ατού της Vodafone που λέμε- αλλά δυστυχώς από μόνο του δεν είναι ικανό να υπερκαλύψει τις παραπάνω προσφορές... Και στις επιδοτήσεις δε λέει και τίποτα η Voda... έχω ενα χρόνο που έφυγα και αν είχαν αλλάξει τακτική θα γυρνούσα αλλά δεν... Όλα τα παραπάνω αποτελούν βέβαια προσωπικά κριτήρια αλλά έχω το κακό συνήθειο να ψαχουλεύω αυτά ακριβώς που ψάχνω (όχι το 3G π.χ.) Του χρόνου ξαναβλέπουμε τη Voda πάλι !!! Εδώ θα είμαστε... :wink: Παράθεση http://www.ibizaclub.gr/lottaria.gr/marras//titans/caliber002.jpg Ευτυχώς που ξέχασα να μεγαλώσω... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PUK Δημ. October 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2006 3eroume an uparxei h pro8esh apo tis alles duo na akolou8hsoun to paradeigma ths voda, gia mh metafora upoloipou, sta mikra pagia? uparxei periptwsh na bgalei kapoia allh enhmerwsh upoloipou, sxetika amesa? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DJ_TEO Δημ. October 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2006 H τροποποιηση στην υπηρεσια ειναι λογικη θα ελεγα αφου καταργειται σε προγραμματα μεχρι και 200 λεπτων! Αυτη η αλαγη πραγματοποιηθηκε μετα απο στατιστικα που πιθανον εδειξαν οτι ελαχιστοι συνδρομητες δεν προλαβαινουν να καταναλωσουν τον δωρεαν χρονο ομιλιας! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. October 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2006 Προλαβαίνεικανείς να την ενεργοποιήση μέχρι αύριο? Η γυναίκα μου είχε την υπηρεσία όταν ήταν στο 120 .Τεελυταία πέρασε στο 200. Θα την έχει ακόμα ή πρέπει να ξαναγραφτεί? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DJ_TEO Δημ. October 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2006 Επισημα απο το πρωι η Vodafone ανακοινωνει στους πελατες που επικοινωνουν με το 1251 οτι υπαρχει τεχνικο προβλημα στα καρτοκινητα και δεν ειναι σε συγκεκριμενη περιοχη! Ορισμενοι αριθμοι Vodafone απο το πρωι της Δευτέρας 30/10/2006 δεν μπορουν να πραγματοποιουν κλησεις ενω δεχονται κανονικα. Η υπηρεσια τως SMS δεν εχει επηρεαστει μεχρι αυτην την ωρα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
crazy_4 Δημ. October 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2006 ευτυχώς δεν με έχει επηρεάσει εμένα αλλά όλο προβλήματα αυτή η εταιρία! από την ώρα που αφαίρεσαν το "κακόβουλο" λογισμικό όλο προβλήματα είναι! Παράθεση You'll remember me...//For the rest of you Life!// <------------------------------------------> Amanitou City Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris_2005 Δημ. October 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2006 H τροποποιηση στην υπηρεσια ειναι λογικη θα ελεγα αφου καταργειται σε προγραμματα μεχρι και 200 λεπτων! Αυτη η αλαγη πραγματοποιηθηκε μετα απο στατιστικα που πιθανον εδειξαν οτι ελαχιστοι συνδρομητες δεν προλαβαινουν να καταναλωσουν τον δωρεαν χρονο ομιλιας! Μπα και αφού δεν τον καταναλώνουν τον χρόνο τους σε αυτά τα προγράμματα γιατί απλά να μην το αφήσουν ως είχε; Αφού το αποτέλεσμα (φαινομενικά) είναι ίδιο. Θα τους πείραζε να παρέχουν και σε αυτά τα προγράμματα; Κατ' αυτήν, την αφελή για μένα, δικαιολογία σημαίνει ότι η Vodafone "ξεφορτώνει" τον πελάτη από ένα "βάρος": την ΔΩΡΕΑΝ μεταφορά έστω και του ενός λεπτού που τυχόν θα τους περίσσευε... ;) Είμαστε σοβαροί τώρα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Panagioths Δημ. October 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2006 Λογική δεν ξέρω, χαζή (στην καλύτερη περίπτωση και στην χειρότερη να κρύβει σκοπιμότητες) θα έλεγα οτι είναι. Αφού δεν κοστίζει ούτε στους συνδρομητές ούτε στην εταιρία να την έχουν ενεργοποιημένη και σίγουρα κάποιοι συνδρομητές δεν θα χρησιμοποιούν κάθε μήνα και τα 100 ή 200 λεπτά τους και άρα θα τους είναι χρήσιμη γιατί την κόβουν; Παράθεση Βλέπεις πράγματα και αναρωτιέσαι "Γιατί;" Αλλά εγώ ονειρεύομαι πράγματα που δεν υπήρξαν ποτέ και λέω "Γιατί όχι;" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PUK Δημ. October 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2006 ontws den einai kalh kinhsh... deixnei oti 8eloun na ta pairnoun perissotero apo tous pio "light" xrhstes... to 8ema einai an -opws kai tosa alla- to 3ekinaei mia kai meta apo ligo (entelws "tuxaia") akolou9hsoun kai oi alles??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Petros the Great Δημ. October 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2006 ontws den einai kalh kinhsh... deixnei oti 8eloun na ta pairnoun perissotero apo tous pio "light" xrhstes... to 8ema einai an -opws kai tosa alla- to 3ekinaei mia kai meta apo ligo (entelws "tuxaia") akolou9hsoun kai oi alles??? Εμένα μου δίνει την εντύπωση ότι δεν πολυθέλει light χρήστες και θέλει να παίρνει περισσότερα και από αυτούς προτρέποντάς τους να ανεβάσουν το πάγιο που έχουν. Παράθεση http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=862&dateline=1324629158 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PUK Δημ. October 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2006 Εμένα μου δίνει την εντύπωση ότι δεν πολυθέλει light χρήστες και θέλει να παίρνει περισσότερα και από αυτούς προτρέποντάς τους να ανεβάσουν το πάγιο που έχουν. ontws deixnei na mhn thn endiaferoun autoi pou milane katw apo 300 lepta, oi opoioi omws -fantazomai- einai arketa megalo pososto... me to na askoun piesh ston kosmo na anebei skala sto pagio, pisteuw pws 8a ton xasoun, eidika an akolou8hsoun kai oi alles etairies.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris_2005 Δημ. October 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2006 Αυτή η κατάσταση ξέρετε τι μου θυμίζει; Τις σχέσεις στις οποίες το ένα άτομο φτύνει και το άλλο αντί να φύγει κολλάει πιο πολύ!! :p Έτσι γίνεται και με Vodafone-καταναλωτές. Η Vodafone φτύνει (στην ψύχρα θα έλεγα) και οι συνδρομητές κολλάνε!! Θα ήθελα να δω τι αντίκτυπο θα έχουν οι πράξεις της (εαν έχουν) και κατά πόσο οι συνδρομητές θα αντιληφθούν αυτή την... αχαρακτήριστη πράξη (όπως και πολλές άλλες...) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
costas_pro Δημ. October 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2006 Αυτή η κατάσταση ξέρετε τι μου θυμίζει; Τις σχέσεις στις οποίες το ένα άτομο φτύνει και το άλλο αντί να φύγει κολλάει πιο πολύ!! :p Έτσι γίνεται και με Vodafone-καταναλωτές. Η Vodafone φτύνει (στην ψύχρα θα έλεγα) και οι συνδρομητές κολλάνε!! Θα ήθελα να δω τι αντίκτυπο θα έχουν οι πράξεις της (εαν έχουν) και κατά πόσο οι συνδρομητές θα αντιληφθούν αυτή την... αχαρακτήριστη πράξη (όπως και πολλές άλλες...) Καθηστε γιατι μπερδευτηκα.Αν παω να κανω συνδεση στην vodafone στο vodafone 200 δεν θα εχω το δικαιωμα για μεταφορα χρονου ομιλιας?Προλαβαινω να κανω αυριο την συνδεση και να επωφεληθω της μεταφορας του χρονου ομιλιας? Παράθεση Cell phone: iPhone Xs Max 256GB Tablet: iPad 2017 Gold 32GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris_2005 Δημ. October 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2006 Αν η σύνδεση γίνει αύριο προφανώς θα προλάβεις. Α μου φαίνεται το θες και συ το φτύσιμό σου!! :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elias_ps Δημ. October 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2006 Αν η σύνδεση γίνει αύριο προφανώς θα προλάβεις. Α μου φαίνεται το θες και συ το φτύσιμό σου!! :p Σωστός!! Γιατι ρε φίλε δεν πάς στην COSMOTE η στην TIM που είναι και ποιό οικονομικές! Αλλά εμείς οι Ελληνάρες είμαστε και ψόνια με την εταιρία που έχουμαι!! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vangelakis4 Δημ. October 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2006 Μαλλον ηρθε η ωρα να κανουμε μια φορητοτητα για να φυγουμε απο αυτη την εταιρια. Μας εχει κανει τα @@ τσουρεκια. Οσο παει και περιοριζει και αυξανει. Φτανει πια!!! Παράθεση Τα πιο μεγάλα ονειρα τα κάνεις οταν όλοι σε ξεχνάνε!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
costas_pro Δημ. October 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2006 Σωστός!! Γιατι ρε φίλε δεν πάς στην COSMOTE η στην TIM που είναι και ποιό οικονομικές! Αλλά εμείς οι Ελληνάρες είμαστε και ψόνια με την εταιρία που έχουμαι!! Γιατι η tim δεν πιανει καθολου σπιτι μου(εχω f2g)και η cosmote δεν εχει φοιτητικο.Ελεγα να παω στην vodafone για να πληρωνω 28 euro στο vodafone 200.Για κανεναν αλλο λογο. Παράθεση Cell phone: iPhone Xs Max 256GB Tablet: iPad 2017 Gold 32GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mplip Δημ. October 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2006 Οτι και αν κανει αυτη η εταιρια, οι συνδρομητες ΔΕΝ την εγκαταλειπουν. Μη με ρωτατε γιατι...δεν εχει λογικη ομως καλως η κακως, ετσι ειναι Παράθεση :X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
costas_pro Δημ. October 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2006 Οτι και αν κανει αυτη η εταιρια, οι συνδρομητες ΔΕΝ την εγκαταλειπουν. Μη με ρωτατε γιατι...δεν εχει λογικη ομως καλως η κακως, ετσι ειναι Μαλλον επειδη ειναι η καλυτερη.Βεβαια αυτο δεν της δινει το δικαιωμα να μας ....... Παράθεση Cell phone: iPhone Xs Max 256GB Tablet: iPad 2017 Gold 32GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ndm Δημ. October 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2006 μηπως ακολουθήσουν και οι άλλες; Παράθεση :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris_2005 Δημ. October 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2006 Να ακολουθήσουν σε τι; Στον περιορισμό της υπηρεσίας; Ας δώσουν πρώτα μία ενημέρωση υπολοίπου και μετά ας την κόψουν και αυτή (τουλάχιστον να λέμε ότι είναι στο ίδιο επίπεδο!! :p) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TakeOverNet Δημ. October 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2006 Ερώτηση: Μήπως οι τελευταίες αλλαγές επηρεάζουν μόνο τους νέους συνδρομητές? (πχ πάγιο 2ου έτους - μεταφορά κτλ?) Αφού φωνάζαται ότι έχει τους παλιούς γραμμένους και τώρα φαίνεται το ανάποδο, ΓΙΑΤΙ φωνάζεται? Είστε παλίοι που θα κόψετε τη σύνδεση για να κάνετε νέα στο ίδιο δίκτυο, είστε συνδρομητές άλλου δικτύου που θα μεταφερθείτε στους κόκκινους με φορρητότητα, λυπηθήκατε τους νέους ή απλά έχετε αλεργία στο κόκκινο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris_2005 Δημ. October 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2006 Άρα με την λογική που μας αναφέρεις η Vodafone απλά δεν πρέπει να έχει νέους πελάτες. Σωστά; Να μείνει μόνο σε αυτούς που είναι τώρα στα 60, 120 κ.ο.κ. Για να μην αναφέρω ασυμβατότητες υπηρεσιών στην περίπτωση που ανήκεις σε πρόγραμμα μη εμπορικά διαθέσιμο. Μπορεί αυτό να φαντάζει ασήμαντο καθώς προς το παρόν η Vodafone δεν έχει εφορμόσει "κατά συρροήν" αυτή την πρακτική αλλά αν αύριο θέλοντας να βάλει όλους τους συνδρομητές της στα νέα προγράμματα για να τα παίρνει πιο χοντρά, κάνει αυτή την απατεωνιά, να δω ποιός θα την υποστηρίξει. Επίσης την συγκεκριμένη υπηρεσία η Vodafone, την κόβει στους παλιούς συνδρομητές. Την κόβει σε όσους δεν την ενεργοποίησαν ακόμη... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
crazy_4 Δημ. October 31, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2006 ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ Η VODAFONE Συγνώμη που τα γράφω τόσο μεγάλα αλλά έχω αγανακτήσει. εκεί που όλοι νομίζαμε το δίκτυο της Vodafone καλό με την πρώτη βροχή για να βγάλεις γραμμή...πρέπει να έχεις κάνει τάμα...για sms δεν το συζητάμε...με έχουν πάρει ποοοοολλλααααα άτομα και μου παραπονιούνται ότι δεν απαντάω στα μηνύματα που μου έχουν στείλει...και ας μην έχω λάβει τίποτα! δηλαδή εντάξει.τόσα τους δίνουμε, ας κάνουν κάτι...έτσι για τα μάτια του κόσμου...:mad: :mad: :mad: :mad: Παράθεση You'll remember me...//For the rest of you Life!// <------------------------------------------> Amanitou City Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
IVIetaCreatoR Δημ. October 31, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2006 Φορητότητα.Kαι εγω θα ξεκουμπιστώ απο τη βόδα :) Παράθεση http://www.danasoft.com/sig/Da_I3oSS.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts