Jump to content

Περί... Vodafone γενικά

President
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ναι. Αν πας σε κατάστημα Vodafone θα βρεις και εδικό φυλλάδιο για να πάρεις μία γεύση...

Για κάτι πιο fast-food κανείς δεν έχει λογαριασμό και scanner να μας δώσει μια γεύση;;;;

Plzzzz

εμας παντως ηρθε πριν 6 μερες ο παλιος.... why ?

ποιον να αρχισω στα σκαμπιλια ? εεεεεεεεεεεεεεε?

:X

εμας παντως ηρθε πριν 6 μερες ο παλιος.... why ?

ποιον να αρχισω στα σκαμπιλια ? εεεεεεεεεεεεεεε?

Ε, αν τον έβγαλαν τώρα, περιμένεις τον επόμενο μήνα... Άσε που δεν έχει σημασία πότε τον πήρες αλλά πότε εκδόθηκε...

Περισσοτερη εντυπωση μου εκανε η δευτερη σελιδα με την αναλυση! :)

OK το πιασα το υπονοούμενο ;)

ανάλυση

http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=862&dateline=1324629158

ανάλυση

Κι ότι ετοιμαζόμουν να σου το ζητήσω εγώ... :p

Αστέρι!

Αλλά οφείλω να ομολογήσω ότι η ανάλυση είναι πραγματικά η καλύτερη...

Αισθητικά όμως... Είναι στην παλιά καμπάνια... Άργησαν 4 χρόνια... :p

Φάκελος παίζει ή είναι ο ίδιος;;;

ανάλυση

Παρεξηγηση... Απλα το ανεφερα ! Παντως ολο αλες εταιριες καλεις!!:cool:

Ελαχιστα ενδοδικτυακα

Αισθητικά όμως... Είναι στην παλιά καμπάνια... Άργησαν 4 χρόνια... :p

Βασικά υπάρχει αισθητική αλλαγή ως προς τη γραμματοσειρά. Δεν υπάρχει πλέον αυτό το τελείως μηχανογραφημένο στυλ. Από εκεί και πέρα δεν καταλαβαίνω τι εννοείς περί παλαιάς καμπάνιας! Μου το εξηγείς λίγο? :rolleyes:

ο Πετρος ειναι παντα αστερι ! :yahoo:

Aυτό να λέγεται :D

Κυνήγα το λευκό της ζωής σου

Βασικά υπάρχει αισθητική αλλαγή ως προς τη γραμματοσειρά. Δεν υπάρχει πλέον αυτό το τελείως μηχανογραφημένο στυλ. Από εκεί και πέρα δεν καταλαβαίνω τι εννοείς περί παλαιάς καμπάνιας! Μου το εξηγείς λίγο? :rolleyes:

Ας πούμε την γραμματοσειρά που χρησιμοποιούν. Για να αναφέρω το παράδειγμά σου, αυτή τη γραμματοσειρά που έχουν βάλει τώρα την είχα πριν την καμπάνια του make the most of now. Θα μπορούσαν αν όχι εξ ολοκλήρου κάποιες standard επικεφαλίδες να τις βάλουν με αυτή τη γραμματοσειρά και τα υπόλοιπα στοιχεία με κάποια άλλη γραμματοσειρά πχ Verdana, Arial κλπ.

Ας πούμε την γραμματοσειρά που χρησιμοποιούν. Για να αναφέρω το παράδειγμά σου, αυτή τη γραμματοσειρά που έχουν βάλει τώρα την είχα πριν την καμπάνια του make the most of now. Θα μπορούσαν αν όχι εξ ολοκλήρου κάποιες standard επικεφαλίδες να τις βάλουν με αυτή τη γραμματοσειρά και τα υπόλοιπα στοιχεία με κάποια άλλη γραμματοσειρά πχ Verdana, Arial κλπ.

Ίσως προσπαθούν να έχουν τους λογαριασμούς πιο σοβαρούς και για αυτό χρησιμοποιούν αυτή τη γραμματοσειρά που σίγουρα είναι καλύτερη από την προηγούμενη. Εξάλλου έχεις δει ποτέ σε λογαριασμό κάποιας εταιρίας η γραμματοσειρά των δεδομένων που παρουσιάζονται να είναι ίδια με αυτή των διαφημίσεων? Βέβαια μην προτρέχουμε, ίσως αλλάξει και αυτό όταν θα γίνει γενική αλλαγή του λογοτύπου της εταιρίας...

Ίσως προσπαθούν να έχουν τους λογαριασμούς πιο σοβαρούς και για αυτό χρησιμοποιούν αυτή τη γραμματοσειρά που σίγουρα είναι καλύτερη από την προηγούμενη. Εξάλλου έχεις δει ποτέ σε λογαριασμό κάποιας εταιρίας η γραμματοσειρά των δεδομένων που παρουσιάζονται να είναι ίδια με αυτή των διαφημίσεων? Βέβαια μην προτρέχουμε, ίσως αλλάξει και αυτό όταν θα γίνει γενική αλλαγή του λογοτύπου της εταιρίας...

Θα γίνει; Σε όλο τον κόσμο έχει ήδη αλλάξει. Στην Ελλάδα και στην Αγγλία έχει παραμείνει το ίδιο.

Στις φανέλες του Ολυμπιακού βέβαια έχει το νέο λογότυπο :p

Eγω παλι τον ειδα σημερα ετσι, και νομιζα οτι μου εκοψαν την συνδεση... :p

Μετα καταλαβα οτι ολα ηταν ΟΚ. :ρ

[sIGPIC][/sIGPIC]

Ο φάκελος παραμένει ίδιος :p

Παρεξηγηση... Απλα το ανεφερα ! Παντως ολο αλες εταιριες καλεις!!:cool:

Ελαχιστα ενδοδικτυακα

Βλέπω την τσέκαρες για τα καλά την ανάλυση :p να ανεβάσω και την ανάλυση του κανονικού μου αριθμου να δεις αν θέλεις αλλά εκείνη είναι 20 σελίδες :p

http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=862&dateline=1324629158

Βαζουν βλεπω και το προγραμμα χρησης στο οποιο βρισκεσαι ε; Καλο!! Μονο της τιμ τελικα ο λογαριασμος δεν αναφερει το δικτυο που ανηκει ενας αριθμος...

Βλέπεις πράγματα και αναρωτιέσαι "Γιατί;"

Αλλά εγώ ονειρεύομαι πράγματα που δεν υπήρξαν ποτέ και λέω "Γιατί όχι;"

Ο φάκελος παραμένει ίδιος :p

Βλέπω την τσέκαρες για τα καλά την ανάλυση :p να ανεβάσω και την ανάλυση του κανονικού μου αριθμου να δεις αν θέλεις αλλά εκείνη είναι 20 σελίδες :p

Είπα και εγώ. 120 με βραδυνές και να μην καλείς Vodafone και σταθερά?

tin prosfora tin evala.Vasika den einai prosfora.Palia an ananeones to xrono omilias me auto ton tropo i vodafone sou xarize euro.Tora apla den sou xarizei euro kai sou dinei 5letpa.Tespa,etsi kai allios panta etsi ananeono tin karta kai toulaxiston tora pou einai kalokairaki me volepse gia na milao.

αααααα! Τα δωρεαν λεπτα ειναι σε 5λεπτες κλησεις και οχι συνεχομενα?

Κακο αυτο ! Δεν αναφερεται ουτε στα ψιλα γραμματα ! :mad:

αααααα! Τα δωρεαν λεπτα ειναι σε 5λεπτες κλησεις και οχι συνεχομενα?

Κακο αυτο ! Δεν αναφερεται ουτε στα ψιλα γραμματα ! :mad:

Αναφέρεται κανονικά στα ψιλά,αλλά και στα χοντρά γραμματα.

• The title was changed to Περί... Vodafone γενικά
  • The title was changed to wrong
  • The topic was pinned