Jump to content

Περί... Vodafone γενικά

President
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Πρόκειτε για μία υπηρεσία-κλέψημο εάν επικρατήση για το ραδιόφωνο! Είναι πραγματικά πολύ άσχημο να μην χρησιμοποιεί το Visual Radio της Nokia που προσφαίρει τα ίδια πράγματα!!!:mad:

Πρόκειτε για μία υπηρεσία-κλέψημο εάν επικρατήση για το ραδιόφωνο! Είναι πραγματικά πολύ άσχημο να μην χρησιμοποιεί το Visual Radio της Nokia που προσφαίρει τα ίδια πράγματα!!!:mad:

Υπαρχει υπηρεσια-κλεψιμο ;; :wacko: :confused: :p

Ολες σχεδον οι υπηρεσιες προσφερονται απο ολους και εσυ διαλεγεις ... :ninja:

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗΣ ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΑΣ

Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για τη Διαχείριση Πολυκατοικίας

Είναι υπηρεσία-κλέψιμο γιατί ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ότι θα χρεώνει πολύ παραπάνω απ'ότι αν χρέωνε για να το έβαζαν στο Visual Radio!

Αφού υπάρχει έτοιμο?? Γιατί να δημιουργήσουν κάτι νέο, σε ένα ψεύτικο περιβάλλον WAP??????

Είναι υπηρεσία-κλέψιμο γιατί ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ότι θα χρεώνει πολύ παραπάνω απ'ότι αν χρέωνε για να το έβαζαν στο Visual Radio!

Αφού υπάρχει έτοιμο?? Γιατί να δημιουργήσουν κάτι νέο, σε ένα ψεύτικο περιβάλλον WAP??????

Εισαι σιγουρος για την μελλοντικη χρεωση ??!!!

Τι εννοεις υπαρχει ετοιμο ?!? Το Visual Radio της Νοκια δεν προσφερεται στην Ελλαδα και αυτο γιατι δεν υποστηριζεται απο τα δικτυα κινητης τηλεφωνιας ...

Αν υποστηριζοταν νομιζεις οτι δεν θα χρεωνοταν ;;

Ποιο ειναι το ψευτικο περιβαλλον WAP ; Και τι εννοεις με τη λεξη "περιβαλλον" ;

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗΣ ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΑΣ

Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για τη Διαχείριση Πολυκατοικίας

Οχι το τηλεφωνο δεν κυκλοφορει unbranded! και αυτο να ειναι παλι τι πατε ολοι να καλυψετε την τεραστια για χιλιοστη φορα βλακια της ΤΙΜ ! :lol:

Δεν καλύπτω την TIM :) ,γιατί οποια συσκευή και αν είναι,είναι κουλό από το marketing της, να βγάλει τέτοια αφίσα με κινητό που κάνει καρα μπαμ (έστω και αν δεν είναι) με live συσκευή :wacko:

Gia sou patrida mou!!!

Thelw na pw na boreis na exeis 2 noymera tautoxrona se 2 kartes

[sIGPIC][/sIGPIC]

Κορυφαίο! Θα'θελα να'μουν από μια μεριά να βλέπω τις αντιδράσεις των φωστήρων που έβγαλαν την αφίσα !

"Διαφωνώ με αυτό που λες, αλλά θα υπερασπιστώ μέχρι θανάτου το δικαίωμά σου να το λες."

Βολταίρος

μονο που η αφισα κυκλοφορει εδω και 1 χρονο! αντε 9 μηνες!

Never Give Up:!:

Join friend!

να ρωτησω και κατι ακομα? Θελω να το γυρήσω σε ΚοσμοΚάρτα... ξέρετε περίπου πόσο θα μου κοστίσει Η φορητότητα απο VODAFONE σε CosmoKarta?

Στο λογαριασμο που παιρνω απο την vodafone αναγραφεται πανω πανω το εξης :

ΠΑΓΙΑ ΤΕΛΗ VF 120 + Parent

Το VF 120 το καταλαβαινω.Το Parent τι σημαινει?

Ευχαριστω.

http://s9.postimg.org/hxs222dsf/ezgif_com_crop.gif

Mia syndesh yparxei h dyo? Logika prepei na einai parent kai child syndesh.

http://www.flyfishingdevon.co.uk/salmon/year1/parkinsons.gif

αν κανεις αλλαγη προγραματος (απο 240 που εισαι να πας στο ''φθηνο'') να τους προπληρωσεις τα παγια και να φυγεις!

αλλαγη νομιζω μπορεις στους 7 με 9 μηνες αναλογα το προγραμμα!

αν κανεις αλλαγη προγραματος (απο 240 που εισαι να πας στο ''φθηνο'') να τους προπληρωσεις τα παγια και να φυγεις!

αλλαγη νομιζω μπορεις στους 7 με 9 μηνες αναλογα το προγραμμα!

mporeis na figeis kai apo tin deuteri μερα που κάνεις το συμβολαιο φιλε μου.. αρκει να πληρώσεις την επιχορήγηση κινητού που έχεις λάβει, εχει κριθεί παράνομο και καταχρηστικό να σε έχουν δεσμευμένο 12 μήνες... και για αυτό σου κάνουν πάσα και την επιχορήγηση να σε έχουν δεσμευμένο και να σκέφτεσαι οτι αν φύγεις νωρίς θα πληρώσεις... και όχι απο την καλή τους θέληση!

Λοιπόν έτσι όπως το βλέπω δεν είναι το gx30. Στην εικόνα φαίνεται ότι η κεραία είναι στην δεξιά πλευρά ενώ κανονικά είναι στην αριστερή και ακόμα στην αριστερή πλευρά της οθόνης φαίνεται να υπάρχει κάτι σαν διακόπτης παρόμοιο με αυτόν που έχει το gx30 αλλά στην δεξιά πλευρά! Για κάντε ένα λεπτομερέστερο έλεγχο...

Λοιπόν έτσι όπως το βλέπω δεν είναι το gx30. Στην εικόνα φαίνεται ότι η κεραία είναι στην δεξιά πλευρά ενώ κανονικά είναι στην αριστερή και ακόμα στην αριστερή πλευρά της οθόνης φαίνεται να υπάρχει κάτι σαν διακόπτης παρόμοιο με αυτόν που έχει το gx30 αλλά στην δεξιά πλευρά! Για κάντε ένα λεπτομερέστερο έλεγχο...

Μirror στη φωτογραφία από τον γραφίστα ίσως;;; :rolleyes:

http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=862&dateline=1324629158

Παλιότερα από ένα πακέτο και πάνω (νομίζω το 60)μπορούσες να πάρεις και ένα δεύτερο νο (child) στο ίδιο όνομα με μειωμένο πάγιο. Δεν ξέρω αν ισχύει ακόμα. Ήταν πάντως μια συμφέρουσα δυνατότητα...

"Διαφωνώ με αυτό που λες, αλλά θα υπερασπιστώ μέχρι θανάτου το δικαίωμά σου να το λες."

Βολταίρος

Πλάκα πλάκα αν δεν είχε την κεραία θα έμοιαζε πολύ με το NEC N 410i.

Can't get enough

Can't give it up

When you're telling me those white lies

Champagne

It's getting rough and I wanna know if I'm addicted to your white lies in vain...

Ρε παιδιά...τι σημασία έχει αν είναι ή δεν είναι!!

Σημασία έχει τι καταλαβαίνει ο καταναλωτής με μια (κλεφτή συνήθως) ματια που θα ρίξει στην αφίσα...και προφανώς η πρώτη σκέψη που έρχεται στο μυαλό τον περισσοτερων από εμάς είναι και ο λόγος που άνοιξε αυτό το thread (GX30 :X ).

Ύστερα από αυτό...δεν πα να είναι και οτι θέλει...εδώ νομίζω είναι που έχασε την ουσία το marketing τις TIM με αυτήν την αφίσα...είτε είναι εγχώρια ιδέα ή από το εξωτερικό :happy:

Είχα στο κινητό μου το πρόγραμμα Vodafone 120 και είχα "κερδίσει" επιδότηση 100 ευρώ για αγόρα νέου κινητού. Αναβάθμισα το πρόγραμμα μου σε Vodafone 240. Την επιδότηση την έχασα ή έχει διατηρηθεί?:worry:
"Μίλα μόνο όταν έχεις κάτι να πεις.."

Θα διατηρηθει. Παρε 13830 για να σου πουν υπευθυνα ομως...

Βλέπεις πράγματα και αναρωτιέσαι "Γιατί;"

Αλλά εγώ ονειρεύομαι πράγματα που δεν υπήρξαν ποτέ και λέω "Γιατί όχι;"

• The title was changed to Περί... Vodafone γενικά
  • The title was changed to wrong
  • The topic was pinned