swiffer Δημ. July 7, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2004 Μια απο τα ιδια και εγω. Παράθεση http://www.flyfishingdevon.co.uk/salmon/year1/parkinsons.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Βασίλης Δημ. July 7, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2004 Άλλη μια σοβαρότατη υπηρεσία απο την vodafone... :whistle: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iasonas Δημ. July 8, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2004 Wirelessly posted (SHARP-TQ-GX10/1.1gr Profile/MIDP-1.0 Configuration/CLDC-1.0 UP.Browser/6.1.0.6.1.105 (GUI) MMP/1.0) Yparxei kanonismos o opoios leei oti oi etairies prepei na parexoun dwrean ta noumera gia blabes,parapona k.t.l. Pws mporoume na kanoume diamarturia sthn eett? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Panagioths Δημ. July 8, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος iasonas ( 8 Ιούλ. 2004 , 03:52) Wirelessly posted (SHARP-TQ-GX10/1.1gr Profile/MIDP-1.0 Configuration/CLDC-1.0 UP.Browser/6.1.0.6.1.105 (GUI) MMP/1.0) Yparxei kanonismos o opoios leei oti oi etairies prepei na parexoun dwrean ta noumera gia blabes,parapona k.t.l. Pws mporoume na kanoume diamarturia sthn eett? Μέσω της φόρμας επικοινωνίας ωστε να τους ζητησεις πληροφοριες για το θεμα: http://www.eett.gr/gr_pages/contact/contact.php ή τηλεφωνικά στο 21 0 6151000 Παράθεση Βλέπεις πράγματα και αναρωτιέσαι "Γιατί;" Αλλά εγώ ονειρεύομαι πράγματα που δεν υπήρξαν ποτέ και λέω "Γιατί όχι;" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest stelios nikaia Δημ. July 8, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2004 Απ΄το τίποτα καλό είναι κι΄αυτό... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SuRfer Δημ. July 8, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2004 Αυτή η υπηρεσία υπάρχει εδώ και 2-3 χρόνια σε πολλές VF χώρες... σκοπό έχει να αυξήσει το SMS traffic! :) Ακούτε στη Voda? Κανένα καλοκαιρινό πακέτο SMS στα καρτοκινητά... θα δούμε? Του τύπου... SMS από Vodafone σε Vodafone unlimited, μόνο με 9 ευρώ! 'Η 100SMS/day -ΔΩΡΕΑΝ- για ένα μήνα... με 9 ευρώ! 'Η τεσπα... κάτι παρόμοιο... κάτι θα σκεφτείτε! :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
crazy_4 Δημ. July 8, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2004 Μπορεί ήδη να τις έχετε δει: >Νέα ενότητα Summer Fun στην κατηγορία 'Οτι Νέο', H συγκεκριμένη ενότητα περιλαμβάνει · Προσφορά: 3 Δωρεάν Ringtones, 3 Δωρεάν Wallpapers, 1 Δωρεάν Java παιχνίδι · Επιλεγμένες θεματικές ενότητες με συλλογή υπηρεσιών που σχετίζονται με το καλοκαίρι >Go Go Girls στην ενότητα 'Erotica' >Beach Report στην κατηγορία 'Καιρός'- σε αντικατάσταση του Snow Report (η σχετική περιγραφή βρίσκεται στην περιγραφή της ενότητας Summer Fun). Παράθεση You'll remember me...//For the rest of you Life!// <------------------------------------------> Amanitou City Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
crazy_4 Δημ. July 8, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος SuRfer ( 8 Ιούλ. 2004 , 15:26) Αυτή η υπηρεσία υπάρχει εδώ και 2-3 χρόνια σε πολλές VF χώρες... σκοπό έχει να αυξήσει το SMS traffic! :) Ακούτε στη Voda? Κανένα καλοκαιρινό πακέτο SMS στα καρτοκινητά... θα δούμε? Του τύπου... SMS από Vodafone σε Vodafone unlimited, μόνο με 9 ευρώ! 'Η 100SMS/day -ΔΩΡΕΑΝ- για ένα μήνα... με 9 ευρώ! 'Η τεσπα... κάτι παρόμοιο... κάτι θα σκεφτείτε! :p Ξέρεις κάτι? Παράθεση You'll remember me...//For the rest of you Life!// <------------------------------------------> Amanitou City Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asmodeus Δημ. July 8, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος SuRfer ( 8 Ιούλ. 2004 , 15:26) Αυτή η υπηρεσία υπάρχει εδώ και 2-3 χρόνια σε πολλές VF χώρες... σκοπό έχει να αυξήσει το SMS traffic! :) Ακούτε στη Voda? Κανένα καλοκαιρινό πακέτο SMS στα καρτοκινητά... θα δούμε? Του τύπου... SMS από Vodafone σε Vodafone unlimited, μόνο με 9 ευρώ! 'Η 100SMS/day -ΔΩΡΕΑΝ- για ένα μήνα... με 9 ευρώ! 'Η τεσπα... κάτι παρόμοιο... κάτι θα σκεφτείτε! :p ελα ντε,θα δουμε τιποτα τετοιο?? :mad: εγω προσωπικα ευχομαι να ξερειςκατι..... :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antonis_wrx Δημ. July 8, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2004 απαραίτητη προϋπόθεση για να στείλεις το sms αυτό και να πάει είναι να είσαι γραμμένος στο pointmania ή τουλάχιστον έτσι έλεγε στο 4ψήφιο που παίρνεις για να δεις πόσους πόντους έχεις μαζάψει. Παράθεση http://antonis-wrx.blogspot.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antonis_wrx Δημ. July 8, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2004 ακολούθησε και η κοτε... καλά πάμε... άντε και χρονοχρέωση... Παράθεση http://antonis-wrx.blogspot.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ice_Angel Δημ. July 8, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2004 δωρεαν οταν λες τι εννοεις; αποκλειεται να τα δινουν δωρεαν. για πειτε γιατι φαινονται ενδιαφερουσες προσφορες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ice_Angel Δημ. July 8, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2004 και μεχρι ποσο ογκο μπορουμε να στειλουμε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ice_Angel Δημ. July 8, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2004 και εγω δωρεαν την πηρα. πολυ τελεια! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
crazy_4 Δημ. July 8, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος antonis_wrx ( 8 Ιούλ. 2004 , 23:28) απαραίτητη προϋπόθεση για να στείλεις το sms αυτό και να πάει είναι να είσαι γραμμένος στο pointmania ή τουλάχιστον έτσι έλεγε στο 4ψήφιο που παίρνεις για να δεις πόσους πόντους έχεις μαζάψει. Δεν ισχύει κάτι τέτοιο. Ένας φίλος μου έστειλε και δεν είχε γραφτεί στο Pointmania! :blink: Παράθεση You'll remember me...//For the rest of you Life!// <------------------------------------------> Amanitou City Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ice_Angel Δημ. July 8, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2004 μα πως θα μπορεσουν οι ανθρωποι να κερδισουν κανενα φραγκο βρε παιδια; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
crazy_4 Δημ. July 8, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2004 Νομίζω το λέει πεντακάθαρα! 3 δωρεάν Wallpapers, ringtones, και 1 παιχνίδι. Για τις άλλες υπηρεσίες δεν νομίζω. Διάβασε περισσότερα και στην ενότητα "News-->Ελλάδα".Εκεί ο MsK έχει δημιουργήσει ένα θέμα! Παράθεση You'll remember me...//For the rest of you Life!// <------------------------------------------> Amanitou City Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antonis_wrx Δημ. July 8, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2004 @crazy_4:ναι? πάρε μια στο 1282 (δωρεάν είναι) να δεις τι λένε... @Ice_angel: το εννοείς όγκο στα sms? :confused: Παράθεση http://antonis-wrx.blogspot.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antonis_wrx Δημ. July 8, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2004 δωρέαν χώρις συσκευή live? Παράθεση http://antonis-wrx.blogspot.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
crazy_4 Δημ. July 8, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος antonis_wrx ( 9 Ιούλ. 2004 , 00:21) @crazy_4:ναι? πάρε μια στο 1282 (δωρεάν είναι) να δεις τι λένε... @Ice_angel: το εννοείς όγκο στα sms? :confused: Έχω καλέσει στο 1282 και ξέρω τι λέει! Και σου λέω το έδω δοκιμάσει από άτομο που δεν είναι γραμμένο στο Pointmania και δουλεύει κανονικά! Γιατί αμφισβητείς?! Παράθεση You'll remember me...//For the rest of you Life!// <------------------------------------------> Amanitou City Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ice_Angel Δημ. July 8, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2004 το εχει δοκιμασει κανενας; sorry αν επαναλαμβανομαι αλλα την εχω ξαναπατησει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antonis_wrx Δημ. July 8, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2004 δεν αμφισβητώ, σε πιστεύω απλά μου κάνει εντύπωση Παράθεση http://antonis-wrx.blogspot.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
crazy_4 Δημ. July 8, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2004 τι εννοείς? Πώς την έχεις πατήσει? Παράθεση You'll remember me...//For the rest of you Life!// <------------------------------------------> Amanitou City Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ice_Angel Δημ. July 8, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2004 για να πω την αληθεια μου την εφερε ο θειος μου. τωρα δεν ξερω για συσκευη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ice_Angel Δημ. July 8, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2004 κατεβαζα ενα παιχνιδι που εκανε 5 ευρω και χρεωθηκα 10 ευρω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts