Jump to content

Περί... Vodafone γενικά

President
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Οσο και αν κατακριθει εδω η Vodafone, σιγουρα στις πωλησεις θα κερδισει και για να εκανε αυτη την κινηση να "παρει πισω" κατι που εδωσε παει να πει οτι δεν τη συνεφερε!

egw nomizw pws den 8a kerdisei toso apo tis pwlhsesi , oso apo thn agnoia kai thn adiaforia twn perissoterwn pelatwn ths voda (kai ths ekastote etaireias)...

• Απαντήσεις 15,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Η οποία, δε, ενισχύεται και από την ασχετοσύνη ορισμένων υπαλλήλων. Διότι όταν πήγα να κάνω αναβάθμιση συμβολαίου και ρώτησα γι αυτό, πρώτον δεν ήξεραν καν την τροποποίηση και δεύτερον όταν πήραν στο cs τους είπαν ότι ισχύει από τη νέα χρονιά...

Α btw αυτό το ανέφερα παραπάνω!! :p

Εννοείται ότι μόνο από την άγνοια θα κερδίσει σε τέτοιες περιπτώσεις. Είναι πολύ εκνευριστικό να βλέπεις μια εταιρεία να προσπαθεί να βγάλει και από την μύγα ξύγκι. Διότι περί αυτού πρόκειται όταν κόβει τη μεταφορά σε πακέτα κάτω των 300 ευρώ. Αν νομίζει ότι θα ωθήσει έτσι τον κόσμο σε μεγαλύτερη κατανάλωση, κάνει λάθος...

"Διαφωνώ με αυτό που λες, αλλά θα υπερασπιστώ μέχρι θανάτου το δικαίωμά σου να το λες."

Βολταίρος

ρώτησα γι αυτό, πρώτον δεν ήξεραν καν την τροποποίηση και δεύτερον όταν πήραν στο cs τους είπαν ότι ισχύει από τη νέα χρονιά...

endiaferon 8a eixe na briskame kanena pou na 3erei oti arxizei apo th nea xronia to paketo, na kaname th douleia mas (gia fetos) :p

(mhpws ontws arxizei apo tou xronou kai mas koroideuoune?? :) )

Όχι γιατί στο καπάκι παίρνω στην εξ. πελατών και τους ζήτησα και καλά ενεργοποίηση (κάνοντας ότι δεν ξέρω τίποτα) και μου είπε ότι δεν ισχύει πια. Μετά φυσικά του ξεφούρνισα όλο αυτό το παραμύθι που μου είπαν στο κατάστημα...

Εμένα προσωπικά με προσβάλει να βλέπω κάτι τέτοιες εικόνες να παρουσιάζονται ως χαρακτηριστικές συνδρομητών του κάθε δικτύου. Αν τελικά είναι έτσι ο μέσος όρος, σκέφτομαι να πετάξω το κινητό μου και να γυρίσω στα σήματα καπνού... Και είναι και δύσκολο να φανεί ο καπνός στην πόλη !!!

Φαντάζομαι το ίδιο πιστεύεις και για τις διαφημίσεις τισ ΤΙΜ με τον καινούργιο "χαζό" τυπάκο...

Μου ήρθε μία ιδέα σήμερα. Μήπως το έκανε γιατί σκέφτηκε ότι επείδη το πάγιο στα προγράμματα αυτά (100 και 200) είναι μικρά οπότε συνέπώς και τα τέλη συνδρομητή είναι μικρά. Έτσι σε περίπτωση που κάποιος σε αυτά τα προγράμματα μεταφέρει τον χρόνο του στον επόμενο μήνα θα χρεωθεί τον χρόνο που θα μεταφερθεί αν τον μιλήσει αλλα θα πιστωθεί ένα μήνα μετά η έκπτωση. Οπότε είναι εύκολη η μεταφορά αυτού του συνδρομητή στην αμέσως επόμενη κλίμακα τέλους συνδρομήτων. Και επειδή τα τέλη συνδρομητών αυξήθηκαν και η διαφορά στο λογαριασμό είναι αισθητή ιδιαίτερα στα μικρά προγράμματα αλλα και επίσης είναι δύσκολο η Vodafone να επιστρέψει την διαφορά των τέλων συνδρομήτη σε περίπτωση που αυτός πέρασε την κλίμακα να κατάργησε την μεταφορά υπολοίπου στα μικρά πάγια

Φαντάζομαι το ίδιο πιστεύεις και για τις διαφημίσεις τισ ΤΙΜ με τον καινούργιο "χαζό" τυπάκο...

αχαχαχα και αυτή γαμάτηηη! τελικά κανέις δεν έχει καμία απο τις παραπάνω διαφημίσεις ε?

ΠΗΡΕΣ ΣΕΛΙΝΟ???

ΤΙ ΠΑΝΣΕΛΗΝΟ ΜΩΡΕ? ΜΕΡΑ ΜΕΣΗΜΕΡΙ?

αχαχαχαχαααχα

Μου ήρθε μία ιδέα σήμερα. Μήπως το έκανε γιατί σκέφτηκε ότι επείδη το πάγιο στα προγράμματα αυτά (100 και 200) είναι μικρά οπότε συνέπώς και τα τέλη συνδρομητή είναι μικρά. Έτσι σε περίπτωση που κάποιος σε αυτά τα προγράμματα μεταφέρει τον χρόνο του στον επόμενο μήνα θα χρεωθεί τον χρόνο που θα μεταφερθεί αν τον μιλήσει αλλα θα πιστωθεί ένα μήνα μετά η έκπτωση. Οπότε είναι εύκολη η μεταφορά αυτού του συνδρομητή στην αμέσως επόμενη κλίμακα τέλους συνδρομήτων. Και επειδή τα τέλη συνδρομητών αυξήθηκαν και η διαφορά στο λογαριασμό είναι αισθητή ιδιαίτερα στα μικρά προγράμματα αλλα και επίσης είναι δύσκολο η Vodafone να επιστρέψει την διαφορά των τέλων συνδρομήτη σε περίπτωση που αυτός πέρασε την κλίμακα να κατάργησε την μεταφορά υπολοίπου στα μικρά πάγια

Και τι εχει να κερδισει η Vodafone απο τους φορους του κρατους? Ειναι ενα σημαντικο κομματι και αυτο αλλα αν το δεις αλλιως, οταν θα μιλησει ο συνδρομητης τα μεταφερομενα θα ανεβει το ποσο οποτε πιθανοτατα και ο φορος αλλα στον επομενο θα γινει μειωση του ποσου οποτε και μειωση φορου!

Και τι εχει να κερδισει η Vodafone απο τους φορους του κρατους? Ειναι ενα σημαντικο κομματι και αυτο αλλα αν το δεις αλλιως, οταν θα μιλησει ο συνδρομητης τα μεταφερομενα θα ανεβει το ποσο οποτε πιθανοτατα και ο φορος αλλα στον επομενο θα γινει μειωση του ποσου οποτε και μειωση φορου!

Όχι δεν υπάρχει μείωση του φόρου. Ο φόρος θα είναι ο ίδιος εκτός και αν ο πελάτης κάνει μεγαλύτερο λογαριασμό. Δεν λέω οτι έχει να κερδίσει η Vodafone τίποτα. Απλώς είναι δύσκολο για αυτήν να ελέγξει ποιοί συνδρομητές ξεπέρασαν την κλίμακα των συνδρομητικών τελών λόγω χρέωσης του μεταφερόμενου υπολοίπου και επίσης να επιστρέψει από την τσέπη της τη διαφορά των τελών (καθώς τα συνδρομητικά τέλη πηγαίνουν στο "κράτος" και όχι στην Vodafone)

Σχετικό-άσχετο αλλά μιας και το έμαθα είπα να το αναφέρω: Το Πλαίσιο απο βδομάδα και μέχρι τέλος του έτους, με κάθε laptop θα δίνει και μια Vodafone Mobile Connect Card ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ. Στην ουσία, οποιος αγοράζει laptop θα παίρνει και ενα κουπόνι με εναν σειριακό αριθμό πάνω και θα επικοινωνεί με τη Vodafone για να του στείλουν την κάρτα.

Το σημαντικό είναι όμως, οτι η Vodafone (συμφωνα με εσωτερική ενημέρωση) προβλέπει οτι σε όσους έχουν καινούργιου τύπου laptop (απο αυτά που δεν έχουν δηλαδή PCMCIA slot) θα δίνει usb modem. Καλό θα ήταν βέβαια να έδινε εναλλακτικά express card, αλλά απο το τίποτα κάτι είναι και αυτό...

Phantom Of The Opera

Ποσο κοστιζει μια vodafone mobile connect? Μπορω να την αγορασω χωρις να υπογραψω για καποιο σχετικο προγραμμα χρησης και να την χρησιμοποιω με τη δικη μου sim?

Δεν έχουν τι να τα κάνουν τώρα που θα βγεί το ps3 kai ta κάνουν δώρο. Προφανώς η sony hellas θα ήθελε να αδειάσει τις αποθήκες της και τα πούλησε στον γερμανό κοψοχρονιά....

http://i58.photobucket.com/albums/g269/sAiRous_tkd/gr.gif

http://i58.photobucket.com/albums/g269/sAiRous_tkd/j.gif

Ποσο κοστιζει μια vodafone mobile connect? Μπορω να την αγορασω χωρις να υπογραψω για καποιο σχετικο προγραμμα χρησης και να την χρησιμοποιω με τη δικη μου sim?

Η TIM Data Card στοιχίζει 241 ευρώ χωρίς σύνδεση, οπότε λογικά κάπου εκεί θα βγαίνει και η VMCC.

http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=862&dateline=1324629158

Μπορείς να την αγοράσεις αλλά χωρίς τη χρήση προγράμματος (που by the way είναι δωδεκάμηνης διάρκειας) την παίρνεις στην αρχική της τιμή.

Τώρα βέβαια στην περίπτωση αυτή ίσως πρέπει να ελέγξεις την συμβατότητα με την σουίτα που έχει η άλλη εταιρία που θέλεις να χρησιμοποιείς.

Κάπου είχα ακούσει όμως ότι δεν υπάρχει πρόβλημα, απλώς ψαξ'το μήπως παίζει τίποτα διαφορετικό με τις καινούριες τις Broadband κάρτες...

Μπορείς να την αγοράσεις αλλά χωρίς τη χρήση προγράμματος (που by the way είναι δωδεκάμηνης διάρκειας) την παίρνεις στην αρχική της τιμή.

Τώρα βέβαια στην περίπτωση αυτή ίσως πρέπει να ελέγξεις την συμβατότητα με την σουίτα που έχει η άλλη εταιρία που θέλεις να χρησιμοποιείς.

Κάπου είχα ακούσει όμως ότι δεν υπάρχει πρόβλημα, απλώς ψαξ'το μήπως παίζει τίποτα διαφορετικό με τις καινούριες τις Broadband κάρτες...

σε οποιο προγραμμα και αν συνδεθεις ειναι δωρεαν?

Δεν έχουν τι να τα κάνουν τώρα που θα βγεί το ps3 kai ta κάνουν δώρο. Προφανώς η sony hellas θα ήθελε να αδειάσει τις αποθήκες της και τα πούλησε στον γερμανό κοψοχρονιά....

ποιο γερμανο μωρε?

αχ... τελοςπαντων

πηγαιντε να κανετε καμια συνδεση

ειναι πολυ πιθανον να κερδισετε οσοι ενδιαφερεστε. Σας το λεω και κατι ξερω ;)

:X

Η TIM Data Card στοιχίζει 241 ευρώ χωρίς σύνδεση, οπότε λογικά κάπου εκεί θα βγαίνει και η VMCC.

Εγω οταν την πηρα δεν μπορουσαν να μου τη δωσουν χωρις συνδεση γιατι δεν μπορουσαν να την τιμολογησουν...

Εγω οταν την πηρα δεν μπορουσαν να μου τη δωσουν χωρις συνδεση γιατι δεν μπορουσαν να την τιμολογησουν...

Σε κατάστημα ΤΙΜ τιμολογείται κανονικότατα (εκτός αν είναι άσχετος ο πωλητής αν του λείπουν γραμμές από το στόχο του)!

http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=862&dateline=1324629158

Σε κατάστημα ΤΙΜ τιμολογείται κανονικότατα (εκτός αν είναι άσχετος ο πωλητής αν του λείπουν γραμμές από το στόχο του)!

Θεσσαλονικη την εκανα τη συνδεση. Ετσι κι αλλιως θα το επαιρνα αλλα ρωτησα εγκυκλοπεδικα ποσο κοστιζει και μου απαντησαν οτι δεν μπορουν να το δωσουν χωρις συνδεση γιατι τοτε (μολις ειχε πρωτοβγει) δεν υπηρχε στο σαπ.

Θεσσαλονικη την εκανα τη συνδεση. Ετσι κι αλλιως θα το επαιρνα αλλα ρωτησα εγκυκλοπεδικα ποσο κοστιζει και μου απαντησαν οτι δεν μπορουν να το δωσουν χωρις συνδεση γιατι τοτε (μολις ειχε πρωτοβγει) δεν υπηρχε στο σαπ.

Δεν ξέρω για τότε, αλλά εδώ και μήνες υπάρχει κανονικά κωδικός στο sap ώστε να μπορεί να τιμολογηθεί και χωρίς σύνδεση. Αν και κάπως χαζό μου φαίνεται να μην μπορεί να τομολογηθεί σκέτη και να μπορεί να τιμολογηθεί με σύνδεση. Στο σαπ ο κωδικός είναι ένας και απλώς όταν κάτι είναι με σύνδεση αυτόματα αφαιρείται η επιδότηση... anyway... Κανείς που να την έχει ζητήσει από κατάστημα vodafone να μας πει;

Δεν ξέρω για τότε, αλλά εδώ και μήνες υπάρχει κανονικά κωδικός στο sap ώστε να μπορεί να τιμολογηθεί και χωρίς σύνδεση. Αν και κάπως χαζό μου φαίνεται να μην μπορεί να τομολογηθεί σκέτη και να μπορεί να τιμολογηθεί με σύνδεση. Στο σαπ ο κωδικός είναι ένας και απλώς όταν κάτι είναι με σύνδεση αυτόματα αφαιρείται η επιδότηση... anyway... Κανείς που να την έχει ζητήσει από κατάστημα vodafone να μας πει;

Αναφερομαι στη pci express. Οχι την pcmcia.

• The title was changed to Περί... Vodafone γενικά
  • The title was changed to wrong
  • The topic was pinned