chris_2005 Δημ. December 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2006 Εσύ λες να μην ξέρω ότι πρόκειται για την ίδια εταιρία; Και Ελλάδα δεν είναι μόνο η Αθήνα όπως φαντάζομαι θα σε έχουν πληροφορήσει. Το ότι η οικογένεια πάει super market δύο φορές την εβδομάδα δεν σημαίνει ότι πάει για να πάρει καρτοκινητό. Για κινητό θα πάει σε κατάστημα κινητής και όχι σε super market. Αν είναι έτσι ας βάλουν στα καταστήματα κινητής δίπλα στα ράφια με τα καρτοκινητά και σαλάμια αέρος... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Freewayn Δημ. December 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2006 Εσύ λες να μην ξέρω ότι πρόκειται για την ίδια εταιρία; Και Ελλάδα δεν είναι μόνο η Αθήνα όπως φαντάζομαι θα σε έχουν πληροφορήσει. Το ότι η οικογένεια πάει super market δύο φορές την εβδομάδα δεν σημαίνει ότι πάει για να πάρει καρτοκινητό. Για κινητό θα πάει σε κατάστημα κινητής και όχι σε super market. Αν είναι έτσι ας βάλουν στα καταστήματα κινητής δίπλα στα ράφια με τα καρτοκινητά και σαλάμια αέρος...Ούτε για την αγορά κλιματιστικού ή ψυγείου πάει μια οικογένεια στο super market αλλά και τα Carrefour και τα Champion έχουν αρκετά μεγάλη γκάμα στις προθήκες τους ειδικά τα Carrefour. Πληροφοριακά σου λέω πως έχουν τεχνάσματα ώστε να μην περνούν απαρατήρητα και σε συνδυασμό με της καλές τιμές η πωλήσεις τους θα είναι καλές για να συνεχίζουν να παραμένουν στα ράφια. Προσωπικά πιστεύω πως το επιχείρημα αυτό θα πάει πολύ καλά γιατί μιλάμε για τα Carrefour που ξέρουν καλά πώς να επιβάλλονται στην συνείδηση των καταναλωτών. Δεν μπορεί να αρέσουν σε άλλους και το ξέρουν. Δεν μπορώ να καταλάβω την άσχημη προδιάθεσή σου προς αυτό το προϊών. Εντάξει εξέφρασες την γνώμη σου για αυτό το προϊών και καταλάβαμε όλοι πως δεν θα το επέλεγες ποτέ. Από εκεί και πέρα άφησε στην αισθητική του καθενός να αποφασίσει αν του αρέσει ως εμφάνιση. Έχουμε όλοι μας άποψη πιστεύω και δεν χρειάζεται να μας περάσει σώνε και καλά κάποιος την γνώμη του. Ακόμα και απόλυτο δίκαιο να είχες υποτιμάς την νοημοσύνη μας, θαρρείς εμείς δεν μπορούμε να καταλάβουμε αν μας αρέσει ή όχι. Φιλικά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris_2005 Δημ. December 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2006 Σου φαίνεται να έχω ανάγκη να σου περάσω την άποψή μου; Υποστηρίζω απλά το επιχείρημά μου μέχρι τέλους. Ούτε έχω συμφέρον ούτε και με απασχολεί. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DJ_TEO Δημ. December 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2006 Φυσικά και δεν σκίζει για το πακέτο. Σκίζει για το ΕΠΙΠΕΔΟ υπηρεσιών που παρέχει. Αν καταλαβαινω καλα απο αυτο αναφερεσαι στην ΤΙΜ λεγοντας οτι προσφερει υπηρεσιες επιπεδου! Δε μας αναφερεις ομως τι επιπεδου υπηρεσιες προσφερει αγαπητε chris_2005! Χαμηλου,υψηλου ή μεσαιου επιπεδου? Βρισκεις επιχειρηματολογια αυτη σου την αναφορα για επιπεδο υπηρεσιων? Η ΤΙΜ προσφερει πολλες υπηρεσιες και πολυ συμφερουσες. Αυτο ειναι προσωπικη μου αποψη και δε μπορω να την πω επιχειρηματολογια. Κατι αντιστοιχο μας αναφερεις παραπανω! Σου θυμιζω οτι για να προσφερει μια εταιρια "ποιοτικες υπηρεσιες ΕΠΙΠΕΔΟΥ", αξιοπιστες και λειτουργικες πρεπει να εχει σωστο δικτυο, ισχυρο και περισσοτερο να το υποστηριζει σωστα. Να εχει δηλαδη το αναλογο ανθρωπινο δυναμικο για τη καλη λειτουργικοτητα του. Αντιθετα η Vodafone φροντιζει για το συγκεκριμενο 'κομματι'! (τονίζω και πάλι με εξαίρεση το 3G, το οποίο άλλωστε σε λίγο δεν θα αποτελεί και είδος πολυτελείας για την καρτοκινητή) Εχει περασει πολυς καιρος απο τοτε που οι συνδρομητες καρτοκινητης Vodafone εχουν στη διαθεση τους υπηρεσιες 3G. Μεχρι στιγμης ΤΙΜ και Cosmote δεν παρεχουν τετοια δυνατοτητα αρα στην παρουσα φαση τιθεται θεμα επιλογης και 'πολυτελειας'! Δε νομιζω οτι θα επηρεασει εμφανως αυτη η παραμετρος αφου λιγοι αναλογικα με το συνολο των χρηστων κινητης χρησιμοποιουν 3G υπηρεσιες! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nosferatu Δημ. December 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2006 Εμένα πάλι μου φαίνονται εντελώς αντιαισθητικές. Αν αυτή είναι η άποψή τους για τους συνδρομητές τους, τί να πώ. Τουλάχιστο σταμάτησε ( ; ) η διαφήμιση με τον όρθιο πίθηκο του αλακαρτ... Παράθεση "Διαφωνώ με αυτό που λες, αλλά θα υπερασπιστώ μέχρι θανάτου το δικαίωμά σου να το λες." Βολταίρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris_2005 Δημ. December 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2006 Πολύ εύστοχος ο χαρακτηρισμός!! :lol: Μάλιστα αυτή την διαφήμιση την έβγαλαν και σε συνέχειες!!! Σκέψου! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gka Δημ. December 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2006 Τι λογότυπο φορέα θα έχει; μαρινόπουλος-mobile ή vodafone; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dr. Δημ. December 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2006 Τι λογότυπο φορέα θα έχει; μαρινόπουλος-mobile ή vodafone; ΒΕΡΟΠΟΥΛΟΣ ισως ομως και LIDL:elephant: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DJ_TEO Δημ. December 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2006 Τι λογότυπο φορέα θα έχει; μαρινόπουλος-mobile ή vodafone; Εννοεις τι θα γραφει στην Οθονη αναμονης? Απο δευτερα κυκλοφορει και θα μαθουμε ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nosferatu Δημ. December 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2006 Εμένα προσωπικά με προσβάλει να βλέπω κάτι τέτοιες εικόνες να παρουσιάζονται ως χαρακτηριστικές συνδρομητών του κάθε δικτύου. Αν τελικά είναι έτσι ο μέσος όρος, σκέφτομαι να πετάξω το κινητό μου και να γυρίσω στα σήματα καπνού... Και είναι και δύσκολο να φανεί ο καπνός στην πόλη !!! Παράθεση "Διαφωνώ με αυτό που λες, αλλά θα υπερασπιστώ μέχρι θανάτου το δικαίωμά σου να το λες." Βολταίρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nosferatu Δημ. December 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2006 Μαρι-fone ίσως;;; ;) Πέραν της πλάκας έχει ενδιαφέρον να δούμε πώς θα πάει το όλο εγχείρημα. Το ΜΟΜΑD δεν νομίζω ότι έπιασε πολύ... Παράθεση "Διαφωνώ με αυτό που λες, αλλά θα υπερασπιστώ μέχρι θανάτου το δικαίωμά σου να το λες." Βολταίρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Petros the Great Δημ. December 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2006 Εμένα προσωπικά με προσβάλει να βλέπω κάτι τέτοιες εικόνες να παρουσιάζονται ως χαρακτηριστικές συνδρομητών του κάθε δικτύου. Αν τελικά είναι έτσι ο μέσος όρος, σκέφτομαι να πετάξω το κινητό μου και να γυρίσω στα σήματα καπνού... Και είναι και δύσκολο να φανεί ο καπνός στην πόλη !!! Έχεις επιλογές όμως ;) μία είναι να πετάξεις την τηλεόραση και μία άλλη το κινητό ;) δεν σε υποχρεώνει κανείς για το αντίθετο! Παράθεση http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=862&dateline=1324629158 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nrg Δημ. December 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2006 Μα πως να πιασει το momad φιλε Nosferatu; Ειναι ακριβο και απευθυνεται σε γκαου παιδακια (οι διαφημησεις το λενε οχι εγω!). Δηλαδη και ακριβο σε σχεση με τον ανταγωνισμο, και ακυρο target group. Αυτο μονο η ΤΙΜ το καταφερνει χαλαρα :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris_2005 Δημ. December 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2006 Ή πιο απλά τα αγνοείς και δεν τα αφήνεις να σε επηρεάσουν ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jog Δημ. December 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2006 Αυτη με τον παππου κ την γιαγια ειναι πολυ καλη! Πάρα πολύ καλή! Η άλλη με το πακέτο δεν μου άρεσε... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drillgr Δημ. December 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2006 Καλα τωρα και να εχεις κινητο και στην οθονη να λεει carrefour δε λεει καθολου...Οποτε και το cu θα μπει στο περιθωριο, εχουν που εχουν να βγαλουν κατι νεο εδω και 1,5 χρονο, τωρα δεσαμε... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nrg Δημ. December 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2006 Που ειναι το προβλημα στο να λεει carrefour η οθονη του κινητου; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Freewayn Δημ. December 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2006 Και εγώ δεν μπορώ να καταλάβω που είναι το πρόβλημα να γράφει Carrefour ή Champion. Carrefour σημαίνει σταυροδρόμι και Champion σημαίνει πρωταθλητής. Καλύτερο είναι π.χ. το λογοπαίγνιο της Cosm-ote; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hey_Now Δημ. December 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2006 Ας έχει φθηνές χρεώσεις κι ας γράφει "mparmpamitsos" Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Οι συσκευές μου: Nokia 6300 - Ε63, Palm TΧ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DJ_TEO Δημ. December 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2006 Καλύτερο είναι π.χ. το λογοπαίγνιο της Cosm-ote; Δεν προκειται για ενα απλο λογοπαιγνιο αλλα για μια "μικρη" εμφανως αλλα τεραστια αν το δει κανεις πιο σφαιρικα προπαγανδα που μπορει να λειτουργησει μονο σε μια χωρα οπως η Ελλαδα! Το ονομα μιας εταιριας και των προϊοντων της στην περιπτωση μας, παιζουν πρωταγωνιστικο ρολο στη εξελιξη τους! Η cosmote ξεγελασε και συνεχιζει να ξεγελα κοσμο με το ονομα της κανοντας τον να πιστευει οτι προκειται για μια θυγατρικη εταιρια του κρατικου Ελληνικοτατου ΟΤΕ. Αν ομως ο κοσμος ηξερε οτι αλλιως ειναι και αλλιως 'ονομαζονται' τα πραγματα τοτε το τοπιο των κινητων τηλεπικοινωνιων θα ηταν αρκετα διαφορετικο απο αυτο που ολοι ξερουμε! Μετα την αποκρατικοποιηση του οργανισμου τοτε θα ειμαστε εδω και θα σχολιαζουμε την κατασταση αλλα και την θεση της Cosmote! Καλα τωρα και να εχεις κινητο και στην οθονη να λεει carrefour δε λεει καθολου...Οποτε και το cu θα μπει στο περιθωριο, εχουν που εχουν να βγαλουν κατι νεο εδω και 1,5 χρονο, τωρα δεσαμε... Οταν λες νεο? Νεο πακετο καρτοκινητης εννοεις? Το CU για ποιο λογο πιστευεις οτι θα μπει στο περιθωριο? Εχει καμια σχεση με τα νεα πακετα? Ηταν και ειναι πολυ επιτυχημενο πακετο γενικοτερα! Ας έχει φθηνές χρεώσεις κι ας γράφει "mparmpamitsos" Προσωπικα συμφωνο με αυτη την αποψη. Αναμεσα σε ονομασια και τιμες νομιζω οτι περισσοτερο ενδιαφερει το δευτερο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
21century Δημ. December 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2006 Kαλα σιγα μην δινανε και PS3, παντως οσοι προλαβουν θα τα παρουν, οι υπολοιποι.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greek_aeras Δημ. December 4, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2006 Με κλήρωση είναι.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PUK Δημ. December 4, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2006 Οτι βολευει τον καθενα, δεν ειναι ολοι λοξοι και περιεργοι σαν τους γονεις μου χαχαχαχα! mia xara einai oi goneis sou.. polus kosmos xrhsimopoiei etsi ta kinhta... twra gia th voda, pou pisteuei pws sta 200 lepta den xreiazetai metafora upoloipou, pio swsto einai na pei kaneis pws th sumferei perissotero na mhn uparxei metafora upoloipou , gia na bgazei pio polla (fantazomai pws autoi pou exoun vf100 kai vf200 den einai kai ligoi..) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sofa Δημ. December 4, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2006 Στο v400 iσχύει η μεταφορά? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nrg Δημ. December 4, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2006 Οι ιστοσελιδες τους : http://www.carrefour.gr/mobile_carrefour/default.htm http://www.carrefour.gr/mobile_champion/default.htm Ειναι το καλυτερο/φθηνοτερο πακετο της αγορας αυτη τη στιγμη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts