rallistas Δημ. October 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2006 Και τι ρολο παιζει αυτο Πετρο? Παράθεση ΜΑΧ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emperor69 Δημ. October 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2006 poly kales syn8hkes, kanonika lefta k eidikes ekptwseis k xronos omilias sto logariasmo su. Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo.gif Α proud member of the Alliance, opposed to members of the Horde! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rallistas Δημ. October 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2006 Εχεις δουλεψει emperor69 σε καποιο καταστημα? Παράθεση ΜΑΧ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Petros the Great Δημ. October 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2006 Έχω δουλέψει και γω αλλά και πολλοί γνωστοί σε καταστήματα τόσο ιδιόκτητα όσο και franchise. Οι διαφορές είναι τεράστιες για τον εργαζόμενο. Η εργασία σε franchise μπορεί να σημαίνει λιγότερα χρήματα, περισσότερες ώρες εργασίας, περισσότερη γκρίνια, μείωση ρεπό κλπ... Παράθεση http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=862&dateline=1324629158 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TakeOverNet Δημ. October 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2006 Το πρώτο που θα πρέπει να μάθεις είναι αν το κατάτημα είναι ιδιόκτητο της vodafone ή franchise. Αυτό μπορείς να το δεις από κάποια απόδειξη αν έχεις αγοράσει κάτι από εκεί ή αν έχεις πληρώσει λογαριασμό. Τα ιδιόκτητα αναζητούν με αυτόν τον τρόπο? ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimarass Δημ. October 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2006 Τα ιδιόκτητα αναζητούν με αυτόν τον τρόπο? ;) OXI .Μπες vodafone.gr και ψαξε!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Petros the Great Δημ. October 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2006 Τα ιδιόκτητα αναζητούν με αυτόν τον τρόπο? ;) Όχι, απλώς θα δει στην απόδειξη την επωνυμία ;) αν είναι vodafone θα είναι ιδιόκτητο. Αν είναι π.χ. Παπαδόπουλος ΕΠΕ θα είναι franchise! Παράθεση http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=862&dateline=1324629158 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mplip Δημ. October 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2006 1ον) ΤΡΟΜΕΡΑ γερα νευρα 2ο) ΠΟΛΥ ΥΠΟΜΟΝΗ. Για ολα Βλακες πελατες, απαιτησεις, πολυ πιεση... Σε πολλα καταστηματα θα εχεις προβλημα με συναδελφους μιας και υπαρχει τρομερη ανταγωνιστηκοτητα. Ετοιμασου να σου τρωνε πολλες ωρες, θα σου τρωνε ρεπο, δε θα πληρωνεσαι εξτρα και αν πας και σε κεντρικο καταστημα τα βραδια πριν τις 10 δε θα φευγεις. Πολυς φορτος εργασιας, πολλες απαιτησεις απο σενα τα αφεντικα και οι ανω και ΤΡΕΛΛΕΣ πιεσεις για πωλησεις. αν δε πουλας αυτα που πρεπει ... δε θα μεινεις και πολυ αυτα αν δεν εχεις κατι καλυτερο να κανεις πηγαινε Παράθεση :X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aris_21 Δημ. October 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2006 και μονο που θα βλεπεις και θα επεξεργαζεσαι ολα τα τηλ.αξιζει...και θα τα παιρνεις και με εκπτωση.;) ;) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mplip Δημ. October 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2006 και μονο που θα βλεπεις και θα επεξεργαζεσαι ολα τα τηλ.αξιζει...και θα τα παιρνεις και με εκπτωση.;) ;) 7%? ΚΑΙ αμα το βρεις στα κεντρικα? πφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφ να το χ@@@!!! Παράθεση :X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asmodeus Δημ. October 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2006 7%? ΚΑΙ αμα το βρεις στα κεντρικα? πφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφ να το χ@@@!!! +οτι θαναι και αποκλειστικα vodafone live:lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Petros the Great Δημ. October 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2006 Εγώ πιστεύω ότι αξίζει σαν εμπειρία για λίγο καιρό (όσο αντέξεις δηλαδή - μέσος όρος 5 μήνες το διάστημα που αντέχει κάποιος σε κατάστημα κινητής). Παράθεση http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=862&dateline=1324629158 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakels Δημ. October 15, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2006 Εγώ πιστεύω ότι αξίζει σαν εμπειρία για λίγο καιρό (όσο αντέξεις δηλαδή - μέσος όρος 5 μήνες το διάστημα που αντέχει κάποιος σε κατάστημα κινητής). se katastima voda shop xanthis (stis apodeikseis elege mobitel) persi to opoio zitouse ipalilo piga kai rwtisa kai mou eipan oti den mporw epeidi den exw paei strato. exw simblirwsei kai to on line viografiko sto voda.gr alla pote den mou esteilan kati eite na me paroun kaipoio til. foititis eimai kai tha ithela na doulepsw se ena voda shop. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xourxoulitsos Δημ. October 15, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2006 Άσχετο αλλα σε μια φιλη μου της ειπαν σε Seven οτι δεν παιρνουν φοιτητες :down: Καλα τα αγορια ειμαστε διπλα αδικημενοι (με τις στρατιωτικες υποχρεωσεις) :( Παράθεση http://img515.imageshack.us/img515/4932/moodswf6.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emperor69 Δημ. October 15, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2006 apla eixa kapoies syzhthseis me paidia pu dulevun ekei. pollh piesh ontws pantws.. Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo.gif Α proud member of the Alliance, opposed to members of the Horde! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
titinaki_1 Δημ. October 15, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2006 Δύσκολο μου φαίνεται αν και είναι λογικό να τους ασκείται πίεση λόγω των μπόνους που τους δίνουν σύμφωνα πάντα με τις πωλήσεις τους. Το σίγουρο είναι ,όπως είπε και ο Πέτρος ,οτι δεν αντέχουν πολύ στα καταστήματα οπότε σκέψου το. Παράθεση http://www.eppforum.org/gkr41/eye2.pngΤα μάτια καθρέφτες και φως της ψυχής.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mplip Δημ. October 15, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2006 ενα 10 % φευγει τη πρωτη βδομαδα παντως οποτε μπορεις να φανταστεις Παράθεση :X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billakosss Δημ. October 15, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2006 Στην περιοχη μου ενα Vodafone shop ζητα προσωπικο και λεω να παω.Δουλευει κανεις στην αλυσιδα?Πως ειναι το κλιμα?Προτεινετε εσεις μια τετοια δουλεια? ΥΓ)Να σημειωσω οτι ειμαι φοιτητης ΤΕΙ,με ο,τι καλο και κακο συνεπαγεται αυτο.:O δεν ξερω αν θα σε βοηθησει το οτι εισαι φοιτητης...προσωπικα θα σου προτεινα να βρεις κατι αλλο... οσο για το τι γινεται σε τετοια καταστηματα...να μη το συζητησουμε πολυ.... το αγχος ειναι σιγουρο,το οτι πρεπει να εισαι χαμογελαστος και ευγενικος σε οποιονδηποτε !@#$%^&*** που παιζει με τα νευρα σου και με την ψυχολογια σου... γενικα πρεπει να εχει υπομονη και να εισαι ανεχτικος. αν αντεξεις 1 χρονο θα αντεχεις για πολυ! καλη επιτυχια Παράθεση Never Give Up:!: Join friend! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ferryman Δημ. October 16, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2006 Εδώ πολλές φορές δεν αντέχεισ με αυτά που διαβάζεις στο forum θα αντέχεισ τον πελάτη; Εχω κάνει σε vodafone και nokia (εκεί να δείτε βρισιδι). Πάντως εγώ θεωρώ ότι είναι καλή ευκαιρία για τον φιλο μας να δουλέψει εκεί γιατί θα μάθει 5 πράγματα για την κινητή τηλεφωνία εκ των έσω και θα τον βοηθήσει γιατί δεν θα σκέφτεται μόνο σαν πελάτης με απαιτήσεις απαιτήσεις απαιτήσεις. Παράθεση http://i77.photobucket.com/albums/j72/Ferryman_rx7/PB3.jpg Έχω να φάω κουραμάνα ... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rallistas Δημ. October 16, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2006 Ευχαριστω ολα τα παιδια για τις απαντησεις τους.Τελικα οντως δεν αρεσε το οτι ειμαι φοιτητης(εξεταστικες-εργαστηρια,προφανως)και το οτι δεν εχω παει φανταρος..:cool: Παράθεση ΜΑΧ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marras Δημ. October 16, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2006 Επειδή εγώ εδώ και λίγο καιρό ψάχνω δουλειά αλλά και επειδή μου αρέσει πολύ το αντικείμενο (έχω και λίγες γνώσεις) παρακαλώ αν κάποιος ακούσει η δει ότι ζητάνε υπάλληλο σε κάποιο κατάστημα (TIM-Vodafone-Cosmote) ας μου στείλει ένα π.μ. και θα είμαι ευγνώμων... Δεν είμαι φοιτητής και έχω ξεμπερδέψει από στρατό :wink: Μιλάω για Θεσσαλονίκη. Παράθεση http://www.ibizaclub.gr/lottaria.gr/marras//titans/caliber002.jpg Ευτυχώς που ξέχασα να μεγαλώσω... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas5000 Δημ. October 16, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2006 ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΕΧΩ ΚΟΣΜΟΤΕ ΣΥΝΔΕΣΗ Κ ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΩ VODAFONE ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΝΟΥΜΕΡΟ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΩ Κ ΕΠΙΔΟΤΗΣΗ ΜΠΟΡΩ? ΕΠΙΣΗΣ ΘΕΛΩ ΤΟ P990 ΘΑ ΕΧΩ ΑΝΑΓΚΑΣΤΗΚΑ ΤΟ VOFAFONE LIVE ΜΕΝΟΥ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akismei Δημ. October 16, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2006 θα σου προτεινα να μην το επιχειρησεις φιλε μου. δεν ξερω τι ισχυει για την κοσμοτε αλλα στην βονταφον εχει καταντησει κοροϊδια πια. ενω σου δινουν την επιδοτηση απο τον πρωτο χρονο ωστοσο για να βρεις το κινητο που θελεις πρεπει να εισαι πολυ τυχερος. συνηθως δεν εχουν ή ακομα δεν το εχουν φερει ή ειναι με το αθλιο μενου της βονταφον που σε ορισμενα μαλιστα κινητα δημιουργει και πρόβλημα. εγω εδω και 6 μηνες εχω μια επιδοτηση και ακομη δεν εχω καταφερει να βρω ενα απο τα κινητα που θελω. κριμα για την βονταφον, νομιζω οτι με τετοιες πρακτικες θα χασει πελατες..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas5000 Δημ. October 16, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2006 ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΥΤΟ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΣΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΠΗΓΑ ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΤΗΣ ΒΟΝΤΑΦΟΝ. ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΣΥΣΚΕΥΗ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΚΙΝΗΤΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟ ΖΗΤΑΕΙ Κ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ. ΓΙ ΑΥΤΟ ΠΗΓΑ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟ ΓΕΡΜΑΝΟ ΠΟΥ ΤΟ ΕΙΧΕ Κ ΕΚΑΝΑ COSMOTE ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marras Δημ. October 16, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2006 Ας μας πούνε οι αρμόδιοι... με τις τελευταίες κινήσεις τους ποιός χάνει... Παράθεση http://www.ibizaclub.gr/lottaria.gr/marras//titans/caliber002.jpg Ευτυχώς που ξέχασα να μεγαλώσω... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts