Jump to content

Περί... Vodafone γενικά

President
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Παιδιά σίγουρα δεν χρεώνεται η ειδοποίηση νέου e-mail με sms ?

:)

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος kyramas ( 9 Ιαν. 2004 , 09:39)

Από ότι μου είπε η τύπισσα στην εξυπηρέτηση πελατών, όχι, δεν υπάρχει χρέωση.

I Am The One, Orgasmatron...

Thanks

Ok lets hope so.

Θα στείλω τα yahoo μου και τα Hotmail από κει....

Τις ειδοποιήσεις εννοώ αφού forwarding δεν μπορώ να κάνω.

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος kyramas ( 9 Ιαν. 2004 , 09:39)

Η βασική διαφορά σε σχέση με το Vizzavi είναι ότι δεν υπάρχει χρέωση για τα ενημερωτικά SMS.

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος satsi ( 9 Ιαν. 2004 , 09:36)

Το να γράφεις για κάτι που χρησιμοποιείς δεν σημαίνει ότι ανακάλυψες κάτι καινούργιο, κοιτάς να δείς αν κάποιος άλλος έχει αναφερθεί στο θέμα και αν όχι ενημερώνεις τους υπόλοιπους.

Πρώτον εγώ το είπα για πλάκα,μην αρπάζεσαι :cool: .Δεύτερον υπήρχε επισημασμένο θέμα επί εποχής unwired και είναι γνωστή ευρέως η υπηρεσία (γι'αυτό και έκανα το αστείο). :)

Επίσης αν είστε συνδρομητης vodafone live η υπηρεσία ενεργοποιείται αυτόματα, αν δεν είστε συνδρομητής vodafone live μπορείτε για να αποφύγεται την αναμονή στο 1251 ή 13830 να ενεργοποιήσετε την υπηρεσία από την διεύθυνση http://www.myvodafone.gr/ απ'όπου θα διαχειρίζεστε και τα e-mail σας.

Den yparxei xrewsh kamia!

Βλέπεις πράγματα και αναρωτιέσαι "Γιατί;"

Αλλά εγώ ονειρεύομαι πράγματα που δεν υπήρξαν ποτέ και λέω "Γιατί όχι;"

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος managerman ( 9 Ιαν. 2004 , 04:40)

Αγόρασα το sony ericsson Z600 vf live.Έβαλα κάρτα της Telestet και το μήνυμα δέν βγήκε(how are you; ).Το μόνο όταν έκλεισα το κινητό εμφανίστηκε το λογότυπο της vodafone(Το οποίο ΔΕΝ διαγράφεται απο το υπομενού "οι εικόνες μου")

Δοκιμασε τον file manager που εχει το cd του Ericsson T39m. Μονο με αυτο ειχαμε καταφερει να αφαιρεσουμε τα αντιστοιχα ενοχλητικα images του Τ68 καποτε...

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Gka ( 9 Ιαν. 2004 , 11:26)

Επίσης αν είστε συνδρομητης vodafone live η υπηρεσία ενεργοποιείται αυτόματα, αν δεν είστε συνδρομητής vodafone live μπορείτε για να αποφύγεται την αναμονή στο 1251 ή 13830 να ενεργοποιήσετε την υπηρεσία από την διεύθυνση http://www.myvodafone.gr/ απ'όπου θα διαχειρίζεστε και τα e-mail σας.

Σε όλες τις περιπτώσεις εκτός του Vodafone Live χρειάζεται ενεργοποίηση από την εξυπηρέτηση πελατών και μετά εγγραφή στην σελίδα, για τις δε εταιρικές συνδέσεις απαιτείται αποστολή επιστολής με τα στοιχεία του νόμιμου εκπροσώπου στο Fax: 2109899200

Παιδά έχω το εξής πρόβλημα. όταν συνδέομαι με panafonet δεν μπορώ να στείλω email από outlook με άλλο mail server ενώ μέχρι χθες όλα ήταν καλά!! Μπαίνω με την σύνδεση της σχολής και έστειλα κανονικά. Αλλά μετά από λίγο σταμάτησε και αυτή. Τι να κάνω? Η λειτουργία test account του outlook λέει ότι βρήκε server αλλά δεν υπάρχει ανταπόκριση. Έχετε καμιά ιδέα? Ευχαριστώ πολύ!

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος satsi ( 9 Ιαν. 2004 , 11:38)

Σε όλες τις περιπτώσεις εκτός του Vodafone Live χρειάζεται ενεργοποίηση από την εξυπηρέτηση πελατών και μετά εγγραφή στην σελίδα, για τις δε εταιρικές συνδέσεις απαιτείται αποστολή επιστολής με τα στοιχεία του νόμιμου εκπροσώπου στο Fax: 2109899200

Ναι σωστός.Δεν το είχα προσέξει επείδή χρησιμοποιώ live.Να ρωτήσω κάτι άσχετο :γιατί γράφεις με διπλάσιο μέγεθος γραμματοσειράς;

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Gka ( 9 Ιαν. 2004 , 12:14)

Ναι σωστός.Δεν το είχα προσέξει επείδή χρησιμοποιώ live.Να ρωτήσω κάτι άσχετο :γιατί γράφεις με διπλάσιο μέγεθος γραμματοσειράς;

Όταν απαντώ με παράθεση και επιλέγω την Προεπισκόπηση ενώ το αρχικό μήνυμα της παράθεσης είναι στο κανονικό μέγεθος του forum, η απάντησή μου εμφανίζεται με διπλάσιο μέγεθος γραμματοσειράς.

Για να το αλλάξω, πηγαίνω στο μέγεθος όπου επιλέγοντας μικρά () τότε η γραμματοσειρά της απάντησής μου γίνεται μικρότερη από το κανονικό μέγεθος του forum.

Τότε αλλάζω το μέγεθος () και η απάντησή μου εμφανίζεται σε μένα με την σωστή γραμματοσειρά και στην προεπισκόπηση και στο forum.

Για να με ρωτάς γιατί γράφω με διπλάσιο μέγεθος γραμματοσειράς μάλλον δεν βλέπεις το ίδιο περιεχόμενο με μένα. Ίσως οφείλεται στο ότι χρησιμοποιώ IE 5.1 με Mac OS 9.2.2, αν και πίστευα ότι οφειλόταν σε bug του vBulletin.

Πάντως τώρα απαντάω στην παράθεση χωρίς να πειράξω το μέγεθος οπότε ενημέρωσέ με αν εμφανίζεται σωστά.

o allos mail server poios einai?

δεν ξέρω αν είμαι εκτός αλλά θα ήθελα να αναφέρω το πρόβλημά που αντιμςτώπισα σε ένα κατάστημα Vodafone. πρόσφατα είχα πρόβλημα της κάρτας σιμ και έπρεπε να γίνει αντικατάσταση. επειδή είναι καρτοκινητό δεν είχα δηλώσει τα στοιχεία μου. πήγα λοιπόν κανονικά και πλήρωσα και μου είπαν ότι σε 1 ώρα θα είναι όλα ΟΚ, χωρίς να μου πουν πως πρέπει να έχω δηλώσει τα στοιχεία μου!!! περίμενα λοιπόν μία ολόκληρη μέρα να την ενεργοποιήσουν όταν αποφάσισα να καλέσω το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών να ρωτήσω εκεί τη γίνεται!!! πήγα λοιπόν πάλι πίσω την επόμενη μέρα στο κατάστημα και τους εξήγησα και μου είπαν ότι πρέπει να δηλώσουμε τα στοιχεία και επιτόπου το πράξαμε!!! μου λέει μέσα στη δυστυχία ότι πρέπει να περάσουν 2 εργάσιμες μέρες και στη συνέχεια να κάνουμε πάλι την αίτηση για την αντικατάσταση. Πέρνω λοιπόν την επόμενη μέρα στην εξυπηρέτηση πελατών και ρωτάω αν έχουν καταχωρηθεί τα στοιχεία μου και μου είπε όλα ΟΚ!!το περίεργο είναι πως ο καθένας μου έλεγε διαφορετικά..οι ίδιοι οι πωλητές δεν ήξεραν τι πρέπει να κάνουν!!! ΠΟΥ ΒΑΔΙΖΟΥΜΕ!!!(LOL) :p :alien: :whistle: :wacko: :cry: :mad: :rolleyes: :D :rolleyes:

You'll remember me...//For the rest of you Life!//

<------------------------------------------>

Amanitou City

Καλό είναι να χρησιμοποιείς τον SMTP server του ISP στον οποίο συνδέεσαι κάθε φορά. Οι περισσότεροι SMTP servers είναι ρυθμισμένοι ώστε να μην επιτρέπουν να τους χρησιμοποιήσεις για να στείλεις mail αν δεν βρίσκεσαι στο ίδιο domain. Αυτό γίνεται για λόγους καταπολέμησης του spam. Η panafonet, απ'όσο θυμάμαι το επέτρεπε αυτό αρκεί να έδινες userid/pass, τώρα δεν ξέρω αν έχει αλλάξει αυτό.

To sigouro einai oti exei kopsei to relay! Δηλαδη αμα εισαι μεσα με otenet και πας να κανεις relay ston mailserver ths panafonet και να στειλεις με παναφονετ δεν θα παει τιποτα...

Φίλε ο πατέρας μου είχε ένα πρόβλημα με τη sim του το καλοκαίρι, αλλά την πήγε το πρωί και την πήρε το μεσημέρι, αλλά έχει σύνδεση ....

Νομίζω πως δεν παίζει ρόλο εάν έχεις κάρτα.. :wacko:

Φτου......καλα ρε παιδια....αυτα τα λενε πιο νωρις....εγω δεν ηξερα για την ολη φαση και ετσι δεν κερδισα ουτε @@.....κριμα...λιγα @@ καλα ειναι....εχουν και αρκετα μεγαλη μεταπωλητικη αξια :p ....αντε καλα @@ στο επομενο @@ διαγωνισμο...και να ποσταρετε νωριτερα γιατι θελω κι εγω μια ντουζινα @@.......παντως πολλα @@ βλεπω στο θρεντ....ααα....και μην ξεχνιμαστε...καλα @@........:p :p :lol: :lol:

ευχαριστώ παίδες αλλά άχισε να λειτουργεί από μόνο του, δεν ξέρω τι έγινε!!! ο άλλος mail server είναι από το την εταιρεία που έχω σελίδα δεν είναι κάποιος άλλος ISP. δεν ξέρω τι έφταιγε αλλά αφού επανήλθε, όλα οκ. Ευχαριστώ πάντως.

Στο outlook δεν έχω τίποτα από panafonet και όλα παίζουν ρολόϊ.

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος satsi ( 9 Ιαν. 2004 , 13:25)

Όταν απαντώ με παράθεση και επιλέγω την Προεπισκόπηση ενώ το αρχικό μήνυμα της παράθεσης είναι στο κανονικό μέγεθος του forum, η απάντησή μου εμφανίζεται με διπλάσιο μέγεθος γραμματοσειράς.

Για να το αλλάξω, πηγαίνω στο μέγεθος όπου επιλέγοντας μικρά () τότε η γραμματοσειρά της απάντησής μου γίνεται μικρότερη από το κανονικό μέγεθος του forum.

Τότε αλλάζω το μέγεθος () και η απάντησή μου εμφανίζεται σε μένα με την σωστή γραμματοσειρά και στην προεπισκόπηση και στο forum.

Για να με ρωτάς γιατί γράφω με διπλάσιο μέγεθος γραμματοσειράς μάλλον δεν βλέπεις το ίδιο περιεχόμενο με μένα. Ίσως οφείλεται στο ότι χρησιμοποιώ IE 5.1 με Mac OS 9.2.2, αν και πίστευα ότι οφειλόταν σε bug του vBulletin.

Πάντως τώρα απαντάω στην παράθεση χωρίς να πειράξω το μέγεθος οπότε ενημέρωσέ με αν εμφανίζεται σωστά.

Tώρα είναι οκ, εμφανίζονται στο κανονικό μέγεθος.

Επείδη η συσκευή μου (3510ι) δεν υποστηρίζει αναφορά για mms υπάρχει κάποιος τρόπος για να λαμβάνω αναφόρα από δίκτυο? (Όπως το *# στην αρχή του μηνύματος στα sms)

Η υπηρεσία λειτουργεί ένα χρόνο αλλά έχει φοβερό πρόβλημα με τα συννημένα αρχεία. Συγκεκριμένα ότι αρχείο και να μου στείλουν ( εικόνας, ήχου, .zip κ.λ.π. ) μόλις πάω να το ανοίξω εμφανίζεται κείμενο αντί για το αρχείο... Επίσης ακόμα οι καραγκιόζηδες δεν έχουν βάλει pop3 server για να παίρνουμε τα μηνύματά μας από το outlook express :mad: Φυσικά δεν το χρησιμοποιώ ως το βασικό μου e-mail και ούτε πρόκειται να το κάνω μέχρι να διορθωθεί το πρόβλημα με τα συννημένα και να μπει pop3 server... Ακόμα και να διορθωθεί το πρόβλημα με τα συννημένα αλλά να μην μπει pop3 server δεν θα το χρησιμοποιήσω γιατί θέλω όλα μου τα e-mail να είναι στον υπολογιστή μου και όχι να μένουν στο site της vodafone :mad:
Επισκεφθείτε το site μου για τις αστικές συγκοινωνίες της Αθήνας: http://www.leoforeia.gr/

Εκτός από αυτά... έχει πολλές φορές πρόβλημα με το να ανοίξεις link που σου στέλνουν... Με τα συννημένα δεν έχω τόσο πρόβλημα εγώ... ΤΟ pop3 είναι όντως μια πολύ σημαντική έλλειψη...

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος antonis_wrx ( 9 Ιαν. 2004 , 23:10)

Επείδη η συσκευή μου (3510ι) δεν υποστηρίζει αναφορά για mms υπάρχει κάποιος τρόπος για να λαμβάνω αναφόρα από δίκτυο? (Όπως το *# στην αρχή του μηνύματος στα sms)

Δεν υποστηρίζεται από το δίκτυο η αναφορά mms.Όσο για το *# στα sms νομίζω ότι και αυτό δεν δουλεύει...

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος antonis_wrx ( 9 Ιαν. 2004 , 23:17)

Εκτός από αυτά... έχει πολλές φορές πρόβλημα με το να ανοίξεις link που σου στέλνουν... Με τα συννημένα δεν έχω τόσο πρόβλημα εγώ... ΤΟ pop3 είναι όντως μια πολύ σημαντική έλλειψη...

Όχι πολλές φορές πάντα!

• The title was changed to Περί... Vodafone γενικά
  • The title was changed to wrong
  • The topic was pinned