VIPdriver Δημ. 17 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 17 Ιανουαρίου (edited) 6 minutes ago, MIKU said: Βεβαίως! Διεθνής; Εγώ μόνο την ΤΙΜ θυμάμαι, που είναι έτοιμη για χρεοκοπία. Και η βόνταφον ξεπουλάει και μειώνει προσωπικο. Εντωμεταξύ στην Ελλάδα στην εξυπ.πελατων είναι λιγότεροι από ότι χρειάζεται και δεν αντέχουν πολυ καιρό (λόγω υψηλών απαιτήσεων). Θα έρθει στιγμή (να με θυμηθείτε) που θα παρακαλαει η βόνταφον για άτομα στο 13830 και δεν θα πηγαινει κανένας... Edited 17 Ιανουαρίου by VIPdriver 8 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnny_htc Δημ. 17 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 17 Ιανουαρίου Just now, VIPdriver said: Καινή βόνταφον ξεπουλάει και μειώνει προσωπικο. Εντωμεταξύ στην Ελλάδα στην εξυπ.πελατων είναι λιγότεροι από ότι χρειάζεται και δεν αντέχουν πολυ καιρό. Θα έρθει στιγμή (να με θυμηθείτε) που θα παρακαλαει η βόνταφον για άτομα στο 13830 και δεν θα πηγαινει κανένας... Γενικότερα η εξυπηρέτηση πελατών στην Ελλάδα, πρέπει να είναι από τους χειρότερους εργασιακους τομείς... Οκ, δεν είναι βαρέα και ανθυγιεινά, ούτε κάθεσαι μες στο κρύο όρθιος να εξυπηρετείς (αν και γι αυτό δεν παίρνω όρκο - πολλά γραφεία είναι λάθος προδιαγραφών), αλλά γενικά σχεδόν παντού, βγαίνει το λάδι.. 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. 17 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 17 Ιανουαρίου Just now, johnny_htc said: Γενικότερα η εξυπηρέτηση πελατών στην Ελλάδα, πρέπει να είναι από τους χειρότερους εργασιακους τομείς... Οκ, δεν είναι βαρέα και ανθυγιεινά, ούτε κάθεσαι μες στο κρύο όρθιος να εξυπηρετείς (αν και γι αυτό δεν παίρνω όρκο - πολλά γραφεία είναι λάθος προδιαγραφών), αλλά γενικά σχεδόν παντού, βγαίνει το λάδι.. Από βόνταφον, που έχω έγκυρες πηγες, ξέρω ότι δεν την παλευουν, γι'αυτό κάθε 2-3 μήνες παιρνουν καινουριους γιατι η πλειοψηφια χάνει την θετική διάθεση. Μόνο κάτι "παλιοι" κατεστραμενοι μένουν και βλέπουν με μισό μάτι όλους τους καινουριους μην τους φάνε τη θέση, επειδή είναι τόσο αμπαλοι που δεν θα μπορέσουν να κάνουν τίποτε άλλο στη ζωή τους. 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnny_htc Δημ. 17 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 17 Ιανουαρίου 1 minute ago, VIPdriver said: Από βόνταφον, που έχω έγκυρες πηγες, ξέρω ότι δεν την παλευουν, γι'αυτό κάθε 2-3 μήνες παιρνουν καινουριους γιατι η πλειοψηφια χάνει την θετική διάθεση. Μόνο κάτι "παλιοι" κατεστραμενοι μένουν και βλέπουν με μισό μάτι όλους τους καινουριους μην τους φάνε τη θέση, επειδή είναι τόσο αμπαλοι που δεν θα μπορέσουν να κάνουν τίποτε άλλο στη ζωή τους. Κλασσικό μεσαιωνικό εργασιακό περιβάλλον, το ίδιο λέμε. Άμα δεν μοιράσεις τη δουλειά σε τομείς ξέρω γω η τάδε ομάδα δικτυακά, η άλλη συμβόλαια, μια άλλη καρτοκινητο, τέλος, φεύγεις του πεταματου στο τέλος του ωραρίου.. 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. 17 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 17 Ιανουαρίου Δυστυχώς η ελληνική βόνταφον ζητάει υπαλλήλους 2πλασιων μισθών με τα μισά λεφτά. Είναι θέμα χρόνου η κρίση που θα έρθει και θα κοπούν κεφάλια σε υψηλότερες θέσεις. 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnny_htc Δημ. 17 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 17 Ιανουαρίου 2 minutes ago, VIPdriver said: Δυστυχώς η ελληνική βόνταφον ζητάει υπαλλήλους 2πλασιων μισθών με τα μισά λεφτά. Είναι θέμα χρόνου η κρίση που θα έρθει και θα κοπούν κεφάλια σε υψηλότερες θέσεις. Μακάρι να κοπούν οι Λερναιες Υδρες από παντού. Οι διοικήσεις κατέντησαν τη χώρα μια απέραντη λογιστική χαβουζα χαρτογιακαδων.. 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minast Δημ. 17 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 17 Ιανουαρίου 24 minutes ago, johnny_htc said: Κλασσικό μεσαιωνικό εργασιακό περιβάλλον, το ίδιο λέμε. Άμα δεν μοιράσεις τη δουλειά σε τομείς ξέρω γω η τάδε ομάδα δικτυακά, η άλλη συμβόλαια, μια άλλη καρτοκινητο, τέλος, φεύγεις του πεταματου στο τέλος του ωραρίου.. Εδώ συζητάνε (όλοι, όχι ειδικά η Vodafone) να τους αντικαταστήσουν με AI. Πλέον είναι επιτυχία αυτός που θα σηκώσει το τηλέφωνο να ξέρει περίπου τι είναι οι τηλεπικοινωνίες. 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnny_htc Δημ. 17 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 17 Ιανουαρίου (edited) 5 minutes ago, minast said: Εδώ συζητάνε (όλοι, όχι ειδικά η Vodafone) να τους αντικαταστήσουν με AI. Πλέον είναι επιτυχία αυτός που θα σηκώσει το τηλέφωνο να ξέρει περίπου τι είναι οι τηλεπικοινωνίες. Τη γνωρίζω την κατάντια μας. Γι αυτό μας έφαγαν οι χαρτογιακαδες που κοιτάνε μόνο λογιστικά νούμερα. Εύχομαι να τους "φάει" πρώτους το ΑΙ απλά.. Αν και αυτό είναι και λίγο δημοσιεύματα τσαρλατατων αρθρογραφων πολλές φορές, έτσι για τα κλικ. Edited 17 Ιανουαρίου by johnny_htc 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIKU Δημ. 17 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 17 Ιανουαρίου 54 minutes ago, johnny_htc said: Εταιρεία για τις οπτικές ή για το παθητικό δίκτυο των κεραιών θέλει να ιδρύσει η Cosmote? Για τις κεραίες λέγανε, αλλά ακόμη δεν έγινε κάτι. 5 Παράθεση COSMOTE VDSL 100/10, COSMOTE TV FULL PACK, COSMOTE GIGAMAX UNLIMITED, COSMOTE INTERNET ON THE GO με κάρτα (εξοχικό), F2G + CU (για δοκιμές), EON TV FULL PACK. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 17 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 17 Ιανουαρίου 12 minutes ago, MIKU said: Για τις κεραίες λέγανε, αλλά ακόμη δεν έγινε κάτι. Τι ακριβώς ήθελαν και εγώ το έχω διαβάσει αλλά δεν έχω καταλάβει τον σκοπό 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnny_htc Δημ. 17 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 17 Ιανουαρίου 7 minutes ago, elkons said: Τι ακριβώς ήθελαν και εγώ το έχω διαβάσει αλλά δεν έχω καταλάβει τον σκοπό Κάτι σαν την Vantage Towers της Βονταφον λογικά, που όποιος θέλει μπορεί να νοικιάσει χώρο και να βάλει κεραιοσυστημα του. Τώρα ο σκοπός της Cosmote δεν νομίζω να είναι για πούλημα της εταιρείας, εκτός και αν αρχίσει και αυτή κάτι ανάλογο 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIKU Δημ. 17 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 17 Ιανουαρίου (edited) 2 ώρες πριν, elkons said: Τι ακριβώς ήθελαν και εγώ το έχω διαβάσει αλλά δεν έχω καταλάβει τον σκοπό Απλά να ανήκουν οι κεραίες σε άλλη εταιρεία, 100% ιδιοκτησίας ΟΤΕ. Αλλά ακόμη δεν έχει γίνει, είπαν ότι εξετάζεται. Edited 17 Ιανουαρίου by MIKU 5 Παράθεση COSMOTE VDSL 100/10, COSMOTE TV FULL PACK, COSMOTE GIGAMAX UNLIMITED, COSMOTE INTERNET ON THE GO με κάρτα (εξοχικό), F2G + CU (για δοκιμές), EON TV FULL PACK. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AlexM2 Δημ. 18 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 18 Ιανουαρίου Σχετικά με την εξυπηρέτηση πελατών που διάβαζα παραπάνω στο θέμα στην Vodafone εδώ και μήνες ζητάνε εδώ στην Θεσσαλονίκη για τα γραφεία της στο Cosmos μέσω 3-4 εξωτερικών εταιρειών. Πρώτα απ'ολα είναι τραγικό να ζητάνε τα άτομα με 700€ να βάζουν από την τσέπη τους την μετακίνηση προς τα γραφεία που είναι τόσο μακριά. Την στιγμή που μπορούν να προσφέρουν τηλεργασια. Και δεύτερον η Vodafone δεν προσλαμβάνει άτομα που είτε δούλευαν σε αυτή είτε άτομα που έχουν ξανά κάνει αίτηση και για κάποιο λόγο απορρίφθηκαν. Κάποια στιγμή η πηγή εργαζομένων τελειώνει και πρέπει να αλλάξει νοοτροπία. 10 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aektzhs 1 Δημ. 20 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 20 Ιανουαρίου Πάμε για αλλαγή ηγεσίας. Ήδη έγιναν σε ορισμένους τομείς αλλαγές από την αρχή του έτους https://www.mononews.gr/business/allages-stis-tilepikoinonies-i-cosmote-o-broumidis-kai-to-mellon-tis-nova 5 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. 20 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 20 Ιανουαρίου 19 minutes ago, aektzhs 1 said: Πάμε για αλλαγή ηγεσίας. Ήδη έγιναν σε ορισμένους τομείς αλλαγές από την αρχή του έτους https://www.mononews.gr/business/allages-stis-tilepikoinonies-i-cosmote-o-broumidis-kai-to-mellon-tis-nova Ο Μπρουμίδης, φεύγοντας, να παρει και τα τσιράκια του που έχουν διαλύσει το HR... 11 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. 20 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 20 Ιανουαρίου On 18/1/2025 at 9:10 ΠΜ, AlexM2 said: Σχετικά με την εξυπηρέτηση πελατών που διάβαζα παραπάνω στο θέμα στην Vodafone εδώ και μήνες ζητάνε εδώ στην Θεσσαλονίκη για τα γραφεία της στο Cosmos μέσω 3-4 εξωτερικών εταιρειών. Πρώτα απ'ολα είναι τραγικό να ζητάνε τα άτομα με 700€ να βάζουν από την τσέπη τους την μετακίνηση προς τα γραφεία που είναι τόσο μακριά. Την στιγμή που μπορούν να προσφέρουν τηλεργασια. Και δεύτερον η Vodafone δεν προσλαμβάνει άτομα που είτε δούλευαν σε αυτή είτε άτομα που έχουν ξανά κάνει αίτηση και για κάποιο λόγο απορρίφθηκαν. Κάποια στιγμή η πηγή εργαζομένων τελειώνει και πρέπει να αλλάξει νοοτροπία. 700€ είναι λίγα αν σκεφτείς ότι τα γραφεία τους είναι στο Cosmos απεναντι και η συγκοινωνία είναι δύσκολη. Για εμένα οι θέσεις εξυπηρέτησης πελατών θέλουν υπομονή και είναι και κακοπληρωμένες. Βέβαια αυτοί που γνωρίζουν το αντικείμενο τηλεπικοινωνίες είναι λίγοι. 9 Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antonio21 Δημ. 20 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 20 Ιανουαρίου 700€ για αυτή την δουλεία είναι πολύ λιγα. Χαλάς την μέση σου, τα μάτια σου τα νεύρα σου κτλ κτλ. Και έχω την εντύπωση ότι το επίδομα '' υπολογιστή, οθόνης'' δεν θυμάμαι πως το έλεγαν έχει καταργηθεί εδώ και πολλά χρόνια. 9 Παράθεση Nova only Edge SA For Ever.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnny_htc Δημ. 21 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 21 Ιανουαρίου 20 ώρες πριν, VIPdriver said: Ο Μπρουμίδης, φεύγοντας, να παρει και τα τσιράκια του που έχουν διαλύσει το HR... Τα HR τμήματα, όλες τις εταιρείες τις κάνει μπανάνα, αστο... 13 ώρες πριν, Antonio21 said: 700€ για αυτή την δουλεία είναι πολύ λιγα. Χαλάς την μέση σου, τα μάτια σου τα νεύρα σου κτλ κτλ. Και έχω την εντύπωση ότι το επίδομα '' υπολογιστή, οθόνης'' δεν θυμάμαι πως το έλεγαν έχει καταργηθεί εδώ και πολλά χρόνια. Στην Ελλάδα γενικά υπάρχει εργασιακός μεσαίωνας. Κανένας δεν πληρώνεται σωστά και αν υπήρχαν κανόνες από τα υπουργεία υγείας που θα διασφαλιζαν επακριβώς πώς πρέπει να δουλεύει κάποιος εργαζόμενος, εργονομικά δηλαδή, ώστε να μην καταστεί ανήμπορος στη ζωή του αργότερα, οι περισσότερες εταιρίες θα είχαν φύγει για κλείσιμο στο τέλος.. 9 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. 21 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 21 Ιανουαρίου Εμένα μόλις βλέπουν 3ετια ξινιζουν... Θελουν ΚΑΙ εμπειρία ΚΑΙ μισθό ανειδίκευτου! 7 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerokill Δημ. 23 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 23 Ιανουαρίου On 21/1/2025 at 11:42 ΠΜ, johnny_htc said: Τα HR τμήματα, όλες τις εταιρείες τις κάνει μπανάνα, αστο... Στην Ελλάδα γενικά υπάρχει εργασιακός μεσαίωνας. Κανένας δεν πληρώνεται σωστά και αν υπήρχαν κανόνες από τα υπουργεία υγείας που θα διασφαλιζαν επακριβώς πώς πρέπει να δουλεύει κάποιος εργαζόμενος, εργονομικά δηλαδή, ώστε να μην καταστεί ανήμπορος στη ζωή του αργότερα, οι περισσότερες εταιρίες θα είχαν φύγει για κλείσιμο στο τέλος.. Εδώ δεν τηρούνται τα στοιχειώδη όπως διάλειμμα,και μέτρα ασφαλείας.Οχι μονο θα κλείνανε θα διώκονταν και ποινικά. 5 Παράθεση Vodafone:Ανακοινώσεις για συνδρομητές Cosmote: Ανακοινώσεις για συνδρομητές NOVA: Γενικές ανακοινώσεις συνδρομητών. zerokill@mowned.com Οδηγίες προς ναυτιλομένους Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnny_htc Δημ. Δευτέρα στις 11:52 πμ Κοινοποίηση Δημ. Δευτέρα στις 11:52 πμ https://www.epiruspost.gr/nees-aitiseis-gia-tin-anaptyxi-toy-di/ Επέκταση δικτύου οπτικών στα Γιάννενα, για 97 νέες καμπίνες διαβάζω, καλό ακούγεται 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chrischal1908 Δημ. Δευτέρα στις 01:22 μμ Κοινοποίηση Δημ. Δευτέρα στις 01:22 μμ https://www.google.gr/amp/s/www.newmoney.gr/roh/palmos-oikonomias/epixeiriseis/vodafone-elladas-parelthon-o-charis-broumidis-neos-ceo-o-achilleas-kanaris/amp/?espv=1 Να τος ο νέος! 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. Δευτέρα στις 01:35 μμ Κοινοποίηση Δημ. Δευτέρα στις 01:35 μμ 11 minutes ago, Chrischal1908 said: https://www.google.gr/amp/s/www.newmoney.gr/roh/palmos-oikonomias/epixeiriseis/vodafone-elladas-parelthon-o-charis-broumidis-neos-ceo-o-achilleas-kanaris/amp/?espv=1 Να τος ο νέος! Για να αλλάζει ο ceo σημαίνει οτι η ελληνική βονταφον δεν τα πήγαινε καλά... Οπότε έχουμε κ λεμε: κοσμοτε αλλαξε, βονταφον θα αλλαξει τον Μάρτη, μόνο οι Άραβες της Νοβα έμειναν... 7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bas Δημ. Δευτέρα στις 01:48 μμ Κοινοποίηση Δημ. Δευτέρα στις 01:48 μμ 12 minutes ago, VIPdriver said: Για να αλλάζει ο ceo σημαίνει οτι η ελληνική βονταφον δεν τα πήγαινε καλά... Οπότε έχουμε κ λεμε: κοσμοτε αλλαξε, βονταφον θα αλλαξει τον Μάρτη, μόνο οι Άραβες της Νοβα έμειναν... Που ξέρεις, μπορεί να αλλάξουνε και τους Άραβες 😉 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnny_htc Δημ. Δευτέρα στις 01:53 μμ Κοινοποίηση Δημ. Δευτέρα στις 01:53 μμ 31 minutes ago, Chrischal1908 said: https://www.google.gr/amp/s/www.newmoney.gr/roh/palmos-oikonomias/epixeiriseis/vodafone-elladas-parelthon-o-charis-broumidis-neos-ceo-o-achilleas-kanaris/amp/?espv=1 Να τος ο νέος! Hitman???? 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts