iNCubO Δημ. November 24, 2003 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2003 Λοιπόν,προχθες δοκίμασα να κάνω αναβάθμιση το v200 μόνος μου αλλά δυστυχώς δεν τα κατάφερα και το κινητό δεν ανοίγει.Θα το πάω λοιπόν σε ένα κατάστημα vodafone (απ' όπου και το πήρα)για επισκευή.Θέλω κάποιος να μου πεί: 1.Πόσο καιρό περίπου θα μου το κρατήσουν(για να ξαναπεράσουν λογισμικό πιθανότατα). 2.Το πιθανό κόστος. Υ.Γ.Θα το πάω σε κατάστημα στη Νάουσα Ημαθίας το οποίο δεν έχει τεχνικούς αλλά μόνο πωλητές. Ευχαριστώ & περιμένω απαντήσεις. Παράθεση Μεταφορές χρημάτων στο εξωτερικό - www.transfermoney.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TakeOverNet Δημ. November 24, 2003 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον xrhstos LATHOS! Opos to pagio paei analogika etsi pigainei kai o dorean xronos. Kai synexizontas to parapano paradeigma an kaneis ti syndesi stis 28 tou mina tha exeis dorean xrono omilias (120/30)*3=12 an ypothesoume oti eisai sto v120. Εχεις δικιο, αλλα αυτο ισχυει μονο στις αλλες 2 εταιριες. Στην Vodafone ειναι οπως τα λενε τα παιδια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kavaliotis Δημ. November 24, 2003 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2003 Παιδια αν κανει καποιος την συνδεση αυτη πχ σημερα 24/11, απο ποτε αρχιζουν να μετρανε τα δωρεαν λεπτα και καθε ποτε μηδενιζονται??? Η κοπελα μου ειπε οτι θα εχω κανονικα 120 λεπτα δωρεαν μεχρι τις 30/11 και μετα απο 1/12 αρχιζει ο νεος μηνας με αλλα 120 λεπτα μεχρι το τελος του μηνα και μετα το ιδιο καθε μηνα...Ετσι ειναι? Απλα μου φαινεται παραξενο που σου δινουν 120 λεπτα δωρεαν για 7 μερες ας πουμε ενω το παγιο δεν θα το πληρωσεις full (ή κανω λαθος?)... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Petros the Great Δημ. November 24, 2003 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2003 Η κοπέλα είχε απόλυτο δίκιο, μίλα κανονικά τις 2 ώρες μέχρι την Κυριακή και από Δευτέρα 1η του μήνα ξεκίνα πάλι με 2 ώρες από την αρχή :) Πάγιο για το Νοέμβριο θα πληρώσεις μόνο για τις 7 μέρες :) Παράθεση http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=862&dateline=1324629158 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
swiffer Δημ. November 24, 2003 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον Panagioths Αλλα στην Βοντα μονο γυναικες δουλευουν εκει οποτε οι γυναικες λειτουργουν λιγο πιο μηχανικα και ρομποτικα οποτε δεν υπαρχει περιπτωση δυστυχως.. Μην εισαι τοσο απολυτος. Παράθεση http://www.flyfishingdevon.co.uk/salmon/year1/parkinsons.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
brutus85 Δημ. November 24, 2003 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2003 Mmmmalista!Opote den a3izei na kaneis kliseis kato apo 30 sec!Kai ego pou elega ena aplo kai 3ero "erxomai" stous filous mou!Twra 8a tous milaw gia 30 sec kai meta 8a to klinw amesws :p !HE HE :D Παράθεση Οι υπογραφές μπορούν να περιέχουν 1 εικόνα, η οποία ωστόσο δεν θα πρέπει να έχει διαστάσεις μεγαλύτερες από 420 x 150 pixels και το μέγεθός της δεν θα πρέπει να ξεπερνά τα 16.384 bytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pan82 Δημ. November 24, 2003 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον Petros the Great Η κοπέλα είχε απόλυτο δίκιο, μίλα κανονικά τις 2 ώρες μέχρι την Κυριακή και από Δευτέρα 1η του μήνα ξεκίνα πάλι με 2 ώρες από την αρχή :) Πάγιο για το Νοέμβριο θα πληρώσεις μόνο για τις 7 μέρες :) Eγώ γιατί έχω την εντύπωση ότι θα έχει δωρεάν χρόνο που αναλογεί στις μέρες που απομένουν γι' αυτό το μήνα; Έτσι μου είχαν πει στη voda τουλάχιστον όταν είχα κάνει σύνδεση γι' αυτό και το πάγιο του πρώτου μήνα είναι ανάλογο των ημερών. Εγώ το είχα πάρει γύρω στις 20 το voda60 και μου είχαν πει ότι μου αναλογεί περίπου 20λεπτά από τα 60. Παράθεση Ο λογικός άνθρωπος προσαρμόζεται στο κόσμο γύρω του... Ο παράλογος επιμένει να προσπαθεί να προσαρμόσει τον κόσμο στον εαυτό του... Γι' αυτό το λόγο κάθε πρόοδος εξαρτάται από τον παράλογο!!! George Bernard Shaw Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Petros the Great Δημ. November 24, 2003 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2003 Μάλλον έχεις λάθος εντύπωση γιατί εσένα σου το είπε μια κοπέλα σε ένα κατάστημα ενώ εγώ το λέω σε δεκάδες ανθρώπους καθημερινά στο κατάστημα Με συγχωρείς αν είμαι λίγο απότομος αλλά το έχουμε συζητήσει τόσες φορές το συγκεκριμένο θέμα που έχω αρχίσει να βαριέμαι... Αν υπάρχουν αμφιβολίες υπάρχει και το 13830 Παράθεση http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=862&dateline=1324629158 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Panagioths Δημ. November 25, 2003 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2003 sto oti doulevoun gynaikes mono 'H sto oti leitourgoun mixanika? Παράθεση Βλέπεις πράγματα και αναρωτιέσαι "Γιατί;" Αλλά εγώ ονειρεύομαι πράγματα που δεν υπήρξαν ποτέ και λέω "Γιατί όχι;" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MaTRiX57 Δημ. November 25, 2003 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2003 egw pali exw to noumero apo to 1996 kai POTE ma pote den eixe tetoio provlhma... ki as exw dwsei to kinhto se polla 4xxx ... apla kaneis kai mia aithsh sto dafermo gia na eisai sigouros... pantws polloi pou exoun parei neo noumero ta teleytaia xronia exoun to idio provlhma giati poly apla to noumero to eixe kapoios allos kana 6mhno ews xrono prin kai sigoura 8a to eixan moirasei... eidika an pesei kaneis se kana thlefwno pou to eixe prin "kopela dhmosias xrhsews" h kanas pwlhths asta na pane!!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kermitpao Δημ. November 25, 2003 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2003 Πρόκειται να αγοράσω το SE Z600 V.L. Εχω σύνδεση COSMOTE.Εχω ακούσει οτι με το V.L.,η μνήμη της συσκευής μικραίνει επικύνδυνα.Ισχύει αυτό;;Και αν ναί,υπαρχει περίπτωση με κάποιο τρόπο να βγάλω εντελώς το VL απο τη συσκευή;;;Εχω δεί οτι στο κατω μεροσ της συσκευής,υπάρχουν 2 πλήκτρα συντομεύσεων,το ενα λέει VL,και το αλλο ''κλήσεις''.Μήπως αχρηστεύει καποιο απο τα πλήκτρα του τηλεφώνου;;; Ευχαριστώ πολύ!!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
satsi Δημ. November 25, 2003 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2003 Η Vodafone ανακοίνωσε σήμερα τα αποτελέσματα του Γ' Τριμήνου 2003 όσον αφορά την συνδρομητική της βάση η οποία διαμορφώνεται σε 3.782.737 συνδρομητές. Από αυτούς οι 2.685.330 είναι συνδρομητές καρτοκινητής ενώ 1.097.407 είναι αυτοί με συμβόλαιο. Οι καθαρές νέες συνδέσεις του τριμήνου είναι 151.667 και από αυτές οι 96.175 αφορούν συνδρομητές καρτονικητής ενώ οι 55.492 αυτούς με συμβόλαιο. Έτσι η συνολική εικόνα των τεσσάρων εταιριών στις 30/9/2003 διαμορφώνεται ως εξής: Cosmote: 4.051.548 ποσοστό 37.25% Telestet: 2.752.495 ποσοστό 25.30% Q-Telecom: 289.764 ποσοστό 2.66% Vodafone: 3.782.737 ποσοστό 34.77% Σύνολο: 10.876.544 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Marduk Δημ. November 25, 2003 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2003 Θα σε απογοητευσω μαλλον. :wacko: Εγω πηγα το GX10i για αναβαθμιση σε voda store της αθηνας, γιατι στην αθηνα μενω :p , και μου το κρατησαν 2 εβδομαδες !!! γιατι οπως μου ειπαν δεν ειχαν τεχνικο εκει και θα το εστελναν στην mobitel!! Τωρα στην δικια σου την περιπτωση... :cry: Παράθεση http://www.e-advertising.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Marduk Δημ. November 25, 2003 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2003 Εγω εχω μεγαλο προβλημα με το δικτυο της Voda. Δεν εχει σημα το gx10 με αποτελεσμα οταν μιλαω να κολλαει και να κλεινει!!!! Εχω κανει τα παντα νομιζοντας οτι φταιει το κιν. αλλα τελικα μαλλον καταλαβα οτι φταιει η VODA και εγω ο μα@#%@ας που την εμπιστευτικα! Παράθεση http://www.e-advertising.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mcde Δημ. November 25, 2003 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2003 Τα καταστήματα vodafone δεν κάνουν service. Απλά το στέλνουν στην αντιπροσωπία όπως και άλλα καταστήματα. Οπότε καλύτερα να το πας εκεί από την αρχή γιατί αλλιώς θα περιμένεις πολύ περισσότερο. Παράθεση http://mcde.gr/tw/twitter-bird-light-bgs.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Panagioths Δημ. November 25, 2003 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον Marduk Εγω εχω μεγαλο προβλημα με το δικτυο της Voda. Δεν εχει σημα το gx10 με αποτελεσμα οταν μιλαω να κολλαει και να κλεινει!!!! Εχω κανει τα παντα νομιζοντας οτι φταιει το κιν. αλλα τελικα μαλλον καταλαβα οτι φταιει η VODA και εγω ο μα@#%@ας που την εμπιστευτικα! Diladi to kanei pantou kai evgales simperasma oti den pianei pou8ena h vodafone?? Mipws to kanei se perioxes pou exei adynami kalypsi (oxi mhden) kai to kinito sou exei provlima me ton pompodekth tou? Παράθεση Βλέπεις πράγματα και αναρωτιέσαι "Γιατί;" Αλλά εγώ ονειρεύομαι πράγματα που δεν υπήρξαν ποτέ και λέω "Γιατί όχι;" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Panagioths Δημ. November 25, 2003 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2003 to VL kinito exei ena pliktro katw aristera nomizw me to shma ths Voda. An valeis allh ekdosi logismikou pou den einai Live den kserw ti 8a kanei ekeino to koumpaki mias kai den exw dei akoma to kanoniko kinito... Alla einai dyskolo na valeis thn kanoniki ekdosi an exeis VL kinito ektos kai an tous piaseis twra sta prasa pou einai fresko to modelo opws ekanan polloi me to T610. Παράθεση Βλέπεις πράγματα και αναρωτιέσαι "Γιατί;" Αλλά εγώ ονειρεύομαι πράγματα που δεν υπήρξαν ποτέ και λέω "Γιατί όχι;" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nrakos Δημ. November 25, 2003 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2003 Κάνε και μια ερώτηση στον Γερμανό για το πόσο περίπου θα κοστίσει,πόσες μέρες θα κάνει,ρώτα και στη VODAFONE και μετά επέλεξε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iNCubO Δημ. November 25, 2003 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2003 Ευχαριστώ παιδες!Εάν κάποιος άλλος μπορεί να απαντήσει :P Παράθεση Μεταφορές χρημάτων στο εξωτερικό - www.transfermoney.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
swiffer Δημ. November 25, 2003 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2003 @Panagioths Για το οτι δουλευουν μηχανικα. @Petrow The Great Τελικα τι εγινε, εμαθες? Αχ παιδια, δεν υπαρχει περιπτωση να κανω τιποτα? Κανεις? Κατι? Παράθεση http://www.flyfishingdevon.co.uk/salmon/year1/parkinsons.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Marduk Δημ. November 25, 2003 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2003 το κινητο το πηγα για ελεγχο στην voda το ειδανε (?) και μου ειπανε οτι ειναι ενταξει και οτι του εκαναν αναβαθμιση. Στην συνεχεια αλαξα και την sim μηπως ειχε προβλημα αλλα τιποτα. εχω σημα μια ή δυο γραμμες και οταν η συνδεση δεν ειναι καλη κολλαει τον κιν! και χρειαζεται να βγαλω την μπαταρια για να συνελθει :mad: ΑΥΤΑ!! Παράθεση http://www.e-advertising.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitris74 Δημ. November 25, 2003 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2003 exo mia sindesi vodafone edo kai kapoia xronia tis opoias ta dikaiomata exei i mobitel... ti simainei afto, polla, px eimaste ta apopaidia tis vodafone, den mporoume na kanoume anavathmisi apo voda shop, den mporoume na allaksoume karta sim, na kanoume diakopi, klp klp klp. episis exo kai ena ala karte edo kai 7 xronia. to provlima poio einai tora, thelo na energopoiiso gia na xrisimopoio kati apo ta dio afou ekopsa to etairiko mou telestet, ti me simferei na kano? yparxei periptosi na kopso tin sindesi kai na tin ksanakano me pagio deyterou xronou alla na min eimai stin mobitel? mporo to alakarte na to kano sindesi me pagio deyterou xronou? na kano kamia kainouria? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Petros the Great Δημ. November 25, 2003 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2003 Sorry σε είχα ξεχάσει, θα πάρω αύριο το post σου τυπωμένο στη δουλειά για να το κοιτάξω και θα σου απαντήσω το απόγευμα... :o Παράθεση http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=862&dateline=1324629158 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Petros the Great Δημ. November 25, 2003 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2003 Νομίζω ότι το κουμπάκι VodafoneLive στις ανάλογες συσκευές είναι στην ουσία πλήκτρο συντόμευσης για την αρχική σελίδα του Wap, οπότε αυτή θα είναι και η χρήση του αν δεν χρησιμοποιείς Vf Live... Παράθεση http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=862&dateline=1324629158 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bad_freddy Δημ. November 25, 2003 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2003 Καταρχήν το οτι είσαι "συνδρομητής" της Mobitel δεν έχει καμμία διαφορά απο κάποιον που έχει σύνδεση καθαρά απο Vodafone. Η μόνη διαφορά είναι οτι για οτιδήποτε αίτημα, υπηρεσία κλπ. θα πρέπει να πας σε Mobitel-Vodafone Center (έτσι λέγονται τώρα) που απ' όσο ξέρω υπάρχουν κάμποσα σε όλη την Ελλάδα (οχι τόσα βέβαια οσα τα Vodafone), αλλά πιστεύω οτι αρκούν για να εξυπηρετηθείς... Ασε που απ' ότι έχω παρατηρήσει έχουν τόσο στίς συνδέσεις, όσο και στα αξεσουάρ χαμηλότερες τιμές απ' οτι τα Vodafone. Οσο αφορά το Ala carte που έχεις, ποιό απο τα δυο πρέπει να κρατήσεις είναι δικό σου θέμα και ανάλογα πάντα την χρήση που κάνεις. Εγώ πάντως ψηφίζω σύνδεση... :D Να ξανακάνεις την ίδια σύνδεση αλλά να μην είναι Mobitel δεν γίνεται, ούτε το Ala carte σύνδεση με πάγιο δεύτερου χρόνου. Οπότε μάλλον συμφέρει να διαλέξεις μεταξύ αυτών που ηδη έχεις, της σύνδεσης ή του Ala carte. Την γνώμη μου πάντως εγω στην είπα... :) Παράθεση Xiaomi 13T User Previously Motorola C520 - Philips Twist - Bosch 509 - Ericsson T10s - Ericsson T65 - Nokia 3330 - Siemens SL42 - Siemens S55 - SE T610i - Motorola C980 - Siemens SX-1 - SE P800 - SE P900 - SE M600i - HTC Touch Cruise - SE Xperia X10 mini pro - Google Nexus S - Nokia Lumia 1020 - LG G4 - Xiaomi Mi Mix 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts