Grgasteus Δημ. August 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2017 Όταν βγαίνω εξωτερικό, κλείνω δεδομένα στην κάρτα την ελληνική και δεν σηκώνω το τηλέφωνο. Δεν κανω όμως προώθηση γιατί χρεώνομαι για αυτό και δεν συμφέρει. Μετά την κλήση, και εγώ έχω ένα voip στο κινητό και παίρνω πίσω (έχω στην άλλη θύρα μια τοπική αγορασμένη για δεδομένα και για εισερχόμενες από την εταιρεία) Sent from my SM-G610F using Tapatalk Παράθεση http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=55736 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bomberb17 Δημ. August 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2017 Οκ η δικιά μου περίπτωση όμως που δεν χρεώνομαι για την προώθηση κλήσεων εντός Ελλάδος θα λειτουργήσει κατ αυτόν τον τρόπο που είπα? Αυτό που με ενδιαφέρει περισσότερο είναι αν το έχει δοκιμάσει κανείς στην πράξη.. Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Grgasteus Δημ. August 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2017 Έτσι όπως τα λες, θα δουλέψει. Την προώθηση δεν έχω καταλάβει τι χρειάζεσαι αφού μόλις δεις ποιός σε παίρνει, δεν το σηκώνεις και τον παίρνεις πίσω εσύ. Ότο νομίζεις βέβαια. Αλλά για data, εφόσον έχεις δικαρτο ή λύση να κάνεις Hotspot, να αγοράσεις από εκεί. Εγώ έχω δικαρτο και καμιά φορά κάνω και τοπικές κλήσεις αν χρειαστεί, ταξί, ξενοδοχεία και τέτοια. Και δεν φοβούνται να σε πάρουν και εκείνοι Sent from my SM-G610F using Tapatalk ----- προσθήκη μηνύματος 77 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Σημείωση, για την προώθηση των κλήσεων, έστω και εντός Ελλάδας, αλλά εφόσον είσαι στο εξωτερικό... Να πάρεις τηλέφωνο τον παρόχο σου για άμεση ενημέρωση και ακριβή Sent from my SM-G610F using Tapatalk Παράθεση http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=55736 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. August 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2017 δεν χρειάζεται να κάνεις προώθηση. Απλά μην απαντάς και πέρνε τους πίσω από την τοπική κάρτα. Να θυμάσαι όμως ότι αρκετά άτομα δεν απαντάνε όταν βλέπουν αριθμούς εξωτερικού. Σε αυτήν την περίπτωση στείλε πρώτα μήνυμα με το όνομα σου . Επιπλέον αν το σηκώσουν από τον αριθμό πού προωθείς το δικό σου δεν θα σου έρθει κανένα μήνυμα. Μύνημα θα σου έρθει αν δεν το σηκώσουν . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgep800 Δημ. August 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2017 Καλησπέρα, Γνωρίζει κανείς τι ισχύει με τα ΜΒ όταν είσαι στο εξωτερικό και συγκεκριμένα Αγγλία; Αν συνδεθώ με τα δεδομένα κινητού θα αφαιρεθούν απο τα ΜΒ που έχω ή θα χρεωθώ; Ευχαριστώ! Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/383320/234.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. August 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2017 Αν είσαι στο Vodafone International ή ΤΑΖΑ ούτε καν θα συνδεθείς. Σε όλα τα άλλα καρτοκινητά και συμβόλαια , ισχύουν κανονικά τα ΜΒ με εξαίρεση πακέτα night weekend ... video chat κ.τ.λ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. August 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2017 (edited) Στην Cosmote δουλεύουν κανονικά τα data που έχεις στο κινητό σου ΕΝΤΟΣ Ε.ΕΝΩΣΗΣ!! _______________________________ ____________EDIT_______________ Βλακειες λέω. Τώρα πρόσεξα που λες για βονταφον. Λάθος!!!!!!! Edited August 26, 2017 by lek88 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgep800 Δημ. August 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2017 Αν είσαι στο Vodafone International ή ΤΑΖΑ ούτε καν θα συνδεθείς. Σε όλα τα άλλα καρτοκινητά και συμβόλαια , ισχύουν κανονικά τα ΜΒ με εξαίρεση πακέτα night weekend ... video chat κ.τ.λ. Το φοιτητικό πακέτο έχω, οπότε λογικά δεν θα έχω πρόβλημα, έτσι; Στην Cosmote δουλεύουν κανονικά τα data που έχεις στο κινητό σου ΕΝΤΟΣ Ε.ΕΝΩΣΗΣ!! _______________________________ ____________EDIT_______________ Βλακειες λέω. Τώρα πρόσεξα που λες για βονταφον. Λάθος!!!!!!! Μιας και το ανέφερες επειδή έχω και μια cosmote, αν πάρω και αυτή μαζί μου και έχω τα 500ΜΒ απο την προσφορά της ανανέωσης ή απο κάποιο πακέτο που θα αγοράσω θα ισχύει, έτσι; Thanks!! Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/383320/234.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. August 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2017 Και εγώ το φοιτητικό έχω και είμαι στην Ε.Ε, και δουλεύει. Επισήμως όμως δεν ισχύει. Από τις 29 Ιουνίου λένε πως δεν ισχύει. Έχουν περάσει δύο μήνες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pan82 Δημ. August 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2017 Και εγώ το φοιτητικό έχω και είμαι στην Ε.Ε, και δουλεύει. Επισήμως όμως δεν ισχύει. Από τις 29 Ιουνίου λένε πως δεν ισχύει. Έχουν περάσει δύο μήνες.Επισήμως το φοιτητικό δουλεύει κανονικά στο εξωτερικό μόνο για δύο μέρες κράτησε η φραγή στη συνέχεια λειτούργησε κανονικά. Αυτό που κανονικά δεν ισχύει είναι ότι δε τρώει υπόλοιπο από τα φοιτητικά πακέτα στο εξωτερικό αλλά μόνο απο απλά πακέτα του cu. Εσένα σου αφαιρεί υπόλοιπο από τα φοιτητικά xclusive? Σε ποια χώρα εισαι; Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Ο λογικός άνθρωπος προσαρμόζεται στο κόσμο γύρω του... Ο παράλογος επιμένει να προσπαθεί να προσαρμόσει τον κόσμο στον εαυτό του... Γι' αυτό το λόγο κάθε πρόοδος εξαρτάται από τον παράλογο!!! George Bernard Shaw Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. August 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2017 Ναι αγόρασα και εγώ απλό πακέτο Vodafone 600 και συνέχισε να καταναλώνει από το student 7 που έληγε πρώτο. Οταν έληξε το φοιτητικό άρχισε να καταναλώνει από το vodafone 600 . Το ίδιο και στο κινητό της γυναίκας μου -επίσης φοιτητικό . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. August 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2017 Το φοιτητικό πακέτο έχω, οπότε λογικά δεν θα έχω πρόβλημα, έτσι; Μιας και το ανέφερες επειδή έχω και μια cosmote, αν πάρω και αυτή μαζί μου και έχω τα 500ΜΒ απο την προσφορά της ανανέωσης ή απο κάποιο πακέτο που θα αγοράσω θα ισχύει, έτσι; Thanks!! Δεν ισχύουν όλα τα πακέτα για χρήση εξωτερικού. Ρώτα εδώ για σιγουριά http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=80009 Είναι το επίσημο της Cosmote. Δεν έχει τύχει να πάω έξω με mb.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
volleyball Δημ. August 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2017 Ναι αγόρασα και εγώ απλό πακέτο Vodafone 600 και συνέχισε να καταναλώνει από το student 7 που έληγε πρώτο. Οταν έληξε το φοιτητικό άρχισε να καταναλώνει από το vodafone 600 . Το ίδιο και στο κινητό της γυναίκας μου -επίσης φοιτητικό . Καλησπέρα. Κατανάλωνε από το φοιτητικό λεπτά ομιλίας προς όλους, τα MB ή και τα 2 μέχρι να λήξει ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. August 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2017 Μην μπερδεύεσαι. Δεν έχει ΜΒ το Vodafone 600. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
volleyball Δημ. August 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2017 Σωστά μπερδεύτηκα. Αν δοκιμάσεις κάτι με ΜΒ από τα φοιτητικά πακέτα και μπορείς να τα χρησιμοποιείς σε περιαγωγή κανονικά, γράψε ένα update για ενημέρωση. Να σε ρωτήσω, με τα λεπτά προς όλους καλείς κανονικά από τη χώρα που είσαι ΕΕ προς αριθμούς ΕΕ (όχι ελληνικούς) χωρίς άλλη χρέωση ; Σε ρωτάω γιατί συγγενής ( με F2G βέβαια αλλά από ότι κατάλαβα όλοι την ίδια πολιτική ακολουθούν) κάλεσε από τη Δανία που είναι σε δανέζικο νούμερο και τον χρέωσε κάτι πάνω από 2€ και δεν του αφαίρεσε από τα λεπτά προς όλους από το πακέτο που είχε ενεργοποιήσει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. August 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2017 Όλα τα ΜΒ δουλεύουν. Όλα τα πακέτα. Με τα δωρεάν λεπτά ομιλίας μιλάω προς την χώρα που βρίσκομαι. Έχω μιλήσει επίσης με Γερμανία Γαλλία Ιταλία και Αγγλία .Άρα ισχύουν κανονικα για όλη την Ε.Ε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bjj_p Δημ. September 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2017 δοκιμασμενο σε μερικες χωρες της ευρωπης το καλοκαιρι, δουλευουν κανονικα και τα mb και τα λεπτα και ολα. τραβαει με σειρα προτεραιοτητας οτι ληγει πιο συντομα... λειτουργει και με τα δωρεαν mb απο ανανεωσεις καρτας...αλλα και απο τα φοιτητικα πακετα, παρ ολο που στα φοιτητικα επεξηγει οτι δεν ισχυει για να σε αναγκασουν να βαλεις απο πριν καποιο πακετο... ειναι οδηγια της ευρπαικης ενωσης, δεν μπορει καθε εταιρεια να κανει τα δικα της. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. September 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2017 Σύμφωνα με την οδηγία έχει το δικαίωμα να καθορίσει πακέτα που δεν παίζουν και ειδικά για το internet υπάρχει ρητή εξαίρεση ότι μπορεί να χρεώνει 7 ευρώ το GB . Αυτό κάνει η wind σου δίνει 15 GB με 15 ευρώ (προσφορά 10 ) τα οποία μπορεις να έχεις στο εξωτερικό μόνο τα 2 GB 15/2=7,15 ευρώ.... Ειδικά το Vodafone International και το TAZA δεν παιζουν σε Roaming .....ούτε για εισερχόμενες. Όσο αφορά το CU ναι παιζει κανονικά στο εξωτερικό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TakeOverNet Δημ. September 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2017 Και πλεον παιζουν και τα giga πακέτα αλλά με μειωμένα όρια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. September 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2017 Νέα πολιτική για το εξωτερικό http://i68.tinypic.com/8xo96a.png Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsak8 Δημ. September 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2017 Κάποια εξέλιξη υπάρχει σε αυτό; Μου ζητάνε και εμένα 20€ για αλλαγή σε CU από καρτοπρογραμμα. Σύμβαση δεν έχω καθώς όλα είχαν γίνει τηλεφωνικά. Δεν υπάρχει περίπτωση να πληρώσω, απλά νομικά πως να το υποστηρίξω. Παράθεση tsak8 - Χρήστος LG G6 / LG G Pad 8,3" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgemv Δημ. September 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2017 Κάποια εξέλιξη υπάρχει σε αυτό; Μου ζητάνε και εμένα 20€ για αλλαγή σε CU από καρτοπρογραμμα. Σύμβαση δεν έχω καθώς όλα είχαν γίνει τηλεφωνικά. Δεν υπάρχει περίπτωση να πληρώσω, απλά νομικά πως να το υποστηρίξω. Πήγαινε σε καρτοκινητό CYTA για 15 μέρες, χωρίς χρέωση φορητότητας. Την 16η μέρα κάνε πάλι φορητότητα σε CU και καθάρισες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsak8 Δημ. September 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2017 Οκ, καλή ιδέα. Δεν ξέρω αν θα ξαναγυρίσω. Είμαι εκεί από τον 2ο χρόνο λειτουργίας της Panafon, τα τελευταία 14 χρόνια με 2 αριθμούς. Θα δω το Cyta και αν είναι οκ θα το κρατήσω. Τρελό νταβατζιλίκι! Παράθεση tsak8 - Χρήστος LG G6 / LG G Pad 8,3" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. September 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2017 Πήγαινε σε καρτοκινητό CYTA για 15 μέρες, χωρίς χρέωση φορητότητας. Την 16η μέρα κάνε πάλι φορητότητα σε CU και καθάρισες. Φορητότητα από CYTA σε CU = 30 ευρώ. Άσχημη ιδέα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsak8 Δημ. September 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2017 Το ξανασκεφτηκα, θα κάνω φορητοτητα σε Cosmote να βλεπω και το tvgo Στάλθηκε από το LG-V500 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση tsak8 - Χρήστος LG G6 / LG G Pad 8,3" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts