Jump to content

Περί... Vodafone γενικά

President
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Βρε παιδιά πείτε με χαζή (δεν κυριολεκτώ,έτσι;;) αλλά δεν έχω καταλάβει τι ακριβώς είναι αυτό το NOW.Σας είναι εύκολο να μου το εξηγήσετε;;

Thanx προκαταβολικά :) :)

http://www.eppforum.org/gkr41/eye2.pngΤα μάτια καθρέφτες και φως της ψυχής..

Βρε παιδιά πείτε με χαζή (δεν κυριολεκτώ,έτσι;;) αλλά δεν έχω καταλάβει τι ακριβώς είναι αυτό το NOW.Σας είναι εύκολο να μου το εξηγήσετε;;

Thanx προκαταβολικά :) :)

Μα καλά! Χαζή είσαι; :w00t:

Αντί να λέει "How are you?" τώρα πια θα λένε "now"... και έτσι περνάει ο καιρός και είμαστε όλοι ευτυχισμένοι.

(Πλάκα κάνω, ελπίζω να μην παρεξηγηθείς)

Κι εγώ το προτιμούσα το logo στο σχήμα κάρτας SIM αλλα τίποτα δεν περιορίζει την εταιρεία στο να συνεχίσει να χρησιμοποιεί το κλασικό περίβλημα στο λογότυπό της. Απλά με την καινούρια εκδοχή το σήμα φαίνεται μεγαλύτερο καθώς εκμεταλεύεται όλο τον διαθέσιμο χώρο. Βλέπετε το περίβλημα έκοβε από τον διαθέσιμο χώρο και το σήμα αναγκαστικά ήταν μικρότερο. Λογικά τώρα, αντί για τετράγωνες ταμπέλες ίσως χρησιμοποιούν στα καταστήματά τους ταμπέλες στο σχήμα της κάρτας SIM. ;)

Πάρτε και την ελληνική σελίδα: http://www.vodafone.com/home/0,3044,CATEGORY_ID%253D0%2526LANGUAGE_ID%253D3%2526CONTENT_ID%253D1002,00.html

logo-vwclub-2016.png

Μα καλά! Χαζή είσαι; :w00t:

Αντί να λέει "How are you?" τώρα πια θα λένε "now"... και έτσι περνάει ο καιρός και είμαστε όλοι ευτυχισμένοι.

(Πλάκα κάνω, ελπίζω να μην παρεξηγηθείς)

Κι εγώ το προτιμούσα το logo στο σχήμα κάρτας SIM αλλα τίποτα δεν περιορίζει την εταιρεία στο να συνεχίσει να χρησιμοποιεί το κλασικό περίβλημα στο λογότυπό της. Απλά με την καινούρια εκδοχή το σήμα φαίνεται μεγαλύτερο καθώς εκμεταλεύεται όλο τον διαθέσιμο χώρο. Βλέπετε το περίβλημα έκοβε από τον διαθέσιμο χώρο και το σήμα αναγκαστικά ήταν μικρότερο. Λογικά τώρα, αντί για τετράγωνες ταμπέλες ίσως χρησιμοποιούν στα καταστήματά τους ταμπέλες στο σχήμα της κάρτας SIM. ;)

Πάρτε και την ελληνική σελίδα: http://www.vodafone.com/home/0,3044,CATEGORY_ID%253D0%2526LANGUAGE_ID%253D3%2526CONTENT_ID%253D1002,00.html

Αυτό είναι όλο;;;

Και γιατί το κάνουμε τόσο μέγα θέμα;;Μας χρησιμεύει σε κάτι;;τσου,έτσι;

Thanx πάντως GraveDigger.

http://www.eppforum.org/gkr41/eye2.pngΤα μάτια καθρέφτες και φως της ψυχής..

Εδώ ισχύει αυτό που λέει ο σοφός λαός "εδώ ο κόσμος χάνεται και το #$%^& χτενίζεται" !!! Πολύ σοβαρή αλλαγή, θα λύσει όλα τα προβλήματα! Δεν κοιτάνε να διορθώσουν λίγο το δίκτυό τους και να βάλουν καμμιά κεραία, το σλόγκαν και η γωνία στο σήμα τους μάρανε !!! :mad:

...Πάντως για να λέμε την αλήθεια, αν αναλογιστούμε τα πλεονεκτήματα που έχει η cosmote στη μάχη του ανταγωνισμού, μια χαρά τα έχει καταφέρει η vodafone που είναι δεύτερη σε κάλυψη με μικρή διαφορά. Και για να εξηγούμαι: Η cosmote, εκτός του ότι μπορεί να βάλει κεραίες σε όλα τα κτίρια του ΟΤΕ (φυσικά τζάμπα), δίνει και κίνητρα σε υπαλλήλους του ΟΤΕ για να βάλουν κεραίες στις ταράτσες των σπιτιών τους (στην επαρχία αυτό). Ξέρετε, κρυμμένες σε βαρέλια απο πλέξιγκας κτλ. Εδώ στη Μυτιλήνη είχε γίνει ολόκληρο θέμα με αυτό.

Για να μη μιλήσουμε για το πέλαγος (για όσους ταξιδεύουν με πλοία) που η vodafone έχει την καλύτερη κάλυψη. Ή για τους χρόνους αναμονής στην εξυπηρέτηση πελατών! Ή για τις online υπηρεσίες (ανάλυση λογαριασμών, vodafone mail κ.α.)

Όσο για τα κατά καιρούς "σλόγκαν", αυτά προέρχονται από το εξωτερικό (μάλλον δε από τη μαμά Αγγλία) όπου η διαφημίσεις έχουν εντελώς διαφορετικό στυλ από τις ελληνικές: Σχεδόν ποτέ δεν γίνεται απευθείας αναφορά στο διαφημιζόμενο προϊόν, αλλά το σλόγκαν στοχεύει στο υποσυνείδητο του αποδέκτη. Γιαυτό είναι και κάπως "φευγάτα".

Την είδατε λοιπόν την καινούρια διαφήμιση?????????? Εκείνη με τα κουνουπια!!! Καλή ήταν αν και οι περισσότερες διαφημίσεις της ειναι καλές... Είχε βέβαια καιρό να βγάλλει διαφήμιση λόγω καλοκαιριού βέβαια...

Τώρα εγώ έχω την εξής τρομερή απορία και τρομερό πρόβλημα... Όταν ανοίγω το κινητό μου εμφανίζεται ενα μήνυμα "how are you?" αυτο πώς θα το αλλάξουν??????????????????????? (σιγά μην ασχοληθούν βέβαια!!) :p :p

Guest valeria
Την είδατε λοιπόν την καινούρια διαφήμιση?????????? Εκείνη με τα κουνουπια!!! Καλή ήταν αν και οι περισσότερες διαφημίσεις της ειναι καλές... Είχε βέβαια καιρό να βγάλλει διαφήμιση λόγω καλοκαιριού βέβαια...

Τώρα εγώ έχω την εξής τρομερή απορία και τρομερό πρόβλημα... Όταν ανοίγω το κινητό μου εμφανίζεται ενα μήνυμα "how are you?" αυτο πώς θα το αλλάξουν??????????????????????? (σιγά μην ασχοληθούν βέβαια!!) :p :p

Εμμ... :O έχω την εντύπωση ότι αυτό δεν μπορεί να αλλάξει απ'αυτούς χωρίς να μεσολαβήσεις εσύ,είναι της κάρτας sim απ'όσο ξέρω.Αν κάνω λάθος διορθώστε με.Λογικά μπορείς να το αλλάξεις αναβαθμίζοντάς την σε κάποιο κατάστημα vodafone,αλλά αμφιβάλλω αν αξίζει τον κόπο να ασχοληθεί κανείς:rolleyes:

Εγώ προσωπικά δεν θα παραπονιόμουν ποτέ επειδή το μαρκετινγκ δεν βάζει κεραιές. Θα το άφηνα στους τεχνικούς για το καλό του δικτύου, και το δικό μου.

:lol: :D ...κορυφαίο... :)

...ένα μήλο την ημέρα, το γιατρό το κάνει πέρα...

...ένα σκόρδο την ημέρα, τον καθένα κάνει πέρα...

...ένα APPLE μες τη μέρα, κάθε gadget κάνει πέρα...:music:

:w00t: Απίστευτη διαφήμιση! Μπράβο Voda! :up:

chaottic το έντομο στη διαφήμιση δεν είναι κουνούπι αλλά κάποιο εiδος πεταλούδας που ζει μόνο μια μέρα.(αν ακουσεις το λεει στη διαφημιση)

κατα τη γνωμη μου το μηνυμα που θελει να περασει με αυτη τη διαφημιση ειναι ποσο σημαντικος ειναι ο χρονος για τον καθενα μας.και για αυτο και το σλογκαν εγινε "now".

«Έφυγα,ψάχνοντας το σήμερα...και χάθηκα....

»

Πραγματικά είναι πανέμορφο το σποτάκι αυτό, και εικαστικά αλλά και στο νίημα. Μπορεί πράγματι να σε προβληματίσει. Και σίγουρα από τις άλλες διαφημίσεις κινητών ("πάρτε το νέο xxxxx με τα κορυφαία τεχνικά χαρακτηριστικά") είναι πολύ πιο ευχάριστη.

@mona-liza: όντως το λέει αλλά υποψιάζομαι ότι απλά είναι λάθος μετάφραση! :D Πιο πολύ σαν κουνούπι μοιάζει!

Καλη ειναι η διαφημιση,αν δεν εβγαζε και το λογοτυπο της βοντα στο τελος θα ηταν ακομα καλυτερη... :p ξερουμε αν ειναι εισαγωγη απο το εξωτερικο ή ελληνικης κατασκευης?

Καλη ειναι η διαφημιση,αν δεν εβγαζε και το λογοτυπο της βοντα στο τελος θα ηταν ακομα καλυτερη... :p ξερουμε αν ειναι εισαγωγη απο το εξωτερικο ή ελληνικης κατασκευης?

ελληνικής κατασκευής?? χαχα καλό...

νομίζω είναι η παγκόσμια καμπάνια της vodafone, οπότε είναι λογικό να μην είναι ελληνική.

The "unwired" revolution began...

_http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=6201&dateline=1272991407

ΛΟΛ! και γω το σκεφτόμουν αυτό! αλλά φυσικά αυτό είναι θέμα κάρτας..και λογικά θα πρέπει να περιμένουμε να φύγουν πολλές κάρτες που έχουν μέσα το how are you..πάντως εμένα αυτό το how are you στην κάρτα με εκνευρίζει....

Guest valeria
ΛΟΛ! και γω το σκεφτόμουν αυτό! αλλά φυσικά αυτό είναι θέμα κάρτας..και λογικά θα πρέπει να περιμένουμε να φύγουν πολλές κάρτες που έχουν μέσα το how are you..πάντως εμένα αυτό το how are you στην κάρτα με εκνευρίζει....
Πόσο δίκιο έχεις! :!: Συγγνώμη ρε παιδιά αλλά εμείς δεν νομίζω να ζητήσαμε κάθε φορά που ανοίγουμε το κινητό να βλέπουμε αυτό το αίσχος!Κάνει και πολύ περισσότερη ώρα να φορτώσει η sim.Μου έχει σπάσει τα νεύρα :mad:

Δεν είναι κουνούπια τελικά? Αντε γιατί ανησύχησα για το συμβολισμό, μήπως εννοούσαν now θα σας πιούμε το αίμα! Ουφ, ηρέμησα!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Οι συσκευές μου: Nokia 6300 - Ε63, Palm TΧ

Guest valeria
Δεν είναι κουνούπια τελικά? Αντε γιατί ανησύχησα για το συμβολισμό, μήπως εννοούσαν now θα σας πιούμε το αίμα! Ουφ, ηρέμησα!
Λιβελούλες είναι (dragon fly),πανέμορφα έντομα!:love:

Λιβελούλες είναι (dragon fly),πανέμορφα έντομα!:love:

εντωμεταξυ πρεπει να ειμαι απο τους μονους ανθρωπους στην γη που δεν την έχουνε δει! ΛΟΛ! μπορώ να την βρώ κάπου? οχι τιποτα αλλο να δω με τι έχετε πάθει παροξυσμό!! ΛΟΛ!

Guest valeria
εντωμεταξυ πρεπει να ειμαι απο τους μονους ανθρωπους στην γη που δεν την έχουνε δει! ΛΟΛ! μπορώ να την βρώ κάπου? οχι τιποτα αλλο να δω με τι έχετε πάθει παροξυσμό!! ΛΟΛ!
Δεν νομίζω ότι υπάρχει κάπου ακόμη,καλά αλήθεια δεν την έχεις δει; :p Lol,μπορείς κάλλιστα να κάτσεις καρφωμένος στην οθόνη της τηλεόρασής σου για μια μέρα,τότε θα την δεις στα σίγουρα! :lol:

Το μήνυμα που εμφανίζεται μέσω της sim (how are you) δεν μπορεί να αλλάξει με ΟΤΑ αναβάθμιση της sim; Καλύτερα να βγάζει μόνο now αντί για το how r u?

Πρέπει να βγάλει στη δημοσιότητα η βόντα τις απαντήσεις αγανακτισμένων συνδρομητών στην ερώτηση της sim τους !!!

"Διαφωνώ με αυτό που λες, αλλά θα υπερασπιστώ μέχρι θανάτου το δικαίωμά σου να το λες."

Βολταίρος

Guest valeria
Το μήνυμα που εμφανίζεται μέσω της sim (how are you) δεν μπορεί να αλλάξει με ΟΤΑ αναβάθμιση της sim; Καλύτερα να βγάζει μόνο now αντί για το how r u?

Πρέπει να βγάλει στη δημοσιότητα η βόντα τις απαντήσεις αγανακτισμένων συνδρομητών στην ερώτηση της sim τους !!!

Εγώ πάντως κάθε φορά που το βλέπω είμαι έτοιμη να κάνω αυτό :kill: στο κινητό μου. :mad: Αλλά να σου πω την αλήθεια,δεν μπορώ να τρέχω τώρα για αναβαθμίσεις....Δεν έχω χρόνο :(

Εγώ πάντως κάθε φορά που το βλέπω είμαι έτοιμη να κάνω αυτό :kill: στο κινητό μου. :mad: Αλλά να σου πω την αλήθεια,δεν μπορώ να τρέχω τώρα για αναβαθμίσεις....Δεν έχω χρόνο :(

Ναι είναι σπαστικό..να βιάζεσαι και να θές να δείς το κινητό σου όταν το ανοίγεις και να σου βγάζει αυτη την ******ά!!!!!!!!! ασε που απο τισ πολλές φορές το συχαίνεσαι!!!

Μα το θέμα είναι να ΜΗΝ είχε μήνυμα έναρξης η sim, όχι αν θα σε ρωτάει τί κάνεις ανεβάζοντάς σου την πίεση, ή να σου θυμίζει το τώρα (now)...

Δεν θα έπρεπε οι κατασκευαστές κινητών να σου δίνουν τη δυνατότητα να απενεργοποιήσεις τέτοια μηνύματα έναρξης;

"Διαφωνώ με αυτό που λες, αλλά θα υπερασπιστώ μέχρι θανάτου το δικαίωμά σου να το λες."

Βολταίρος

:lol: Ζήλεψε και η CosmOTE και άλλαξε κι αυτή το σήμα της! :w00t:

Βέβαια αυτοί έβαλαν τα χεράκια τους και έβγαλαν τα ματάκια τους καθώς πέταξαν ένα πολύ ωραίο αισθητικά σήμα και υιοθέτησαν μια προχειροδουλειά.

Μέσα στο κλίμα πάντως είναι μόνο η Hey_Now που μάλλον ήξερε τα σχέδια της Vodafone και φρόντισε να προσαρμώσει νωρίς το nick-name της ;)

logo-vwclub-2016.png

Να ρωτήσω κάτι? Μήπως έχουν πέσει στα χέρια σας τίποτα πακέτα cu ή ala carte που να έχουν τα καινούρια λογότυπα now? άραγε να λεχουν βγεί καινούρια πακέτα? άραγε να έχει φύγει το How are you???

Να ρωτήσω κάτι? Μήπως έχουν πέσει στα χέρια σας τίποτα πακέτα cu ή ala carte που να έχουν τα καινούρια λογότυπα now? άραγε να λεχουν βγεί καινούρια πακέτα? άραγε να έχει φύγει το How are you???

Και πάλι θα σου σπάει τα νεύρα, απλά αντί "how r u" θα βγάζει "now". Φοβερή αλλαγή !!!

Βολταίρος

• The title was changed to Περί... Vodafone γενικά
  • The title was changed to wrong
  • The topic was pinned