Jump to content

Περί... Vodafone γενικά

President
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Και στη Κεφαλονιά υπάρχει πρόβλημα. Μηνύματα μόνο λήψη, αποστολή πάντα αποτυγχάνει, το gprs πότε παίζει πότε όχι. Επομένως υπάρχει πανελλαδικό πρόβλημα. Καμιά επίσημη ανακοίνωση υπάρχει;

[samsung Galaxy Tab S2 8"]

[Apple Iphone 6]

αμάν ρε παιδιά μεγάλο πρόβλημα πρέπει να είχε το δίκτυο..στην αρχή μου λέει ένας φίλος μου με cosmote που έχει δεν μπορούσα να σε πάρω τηλ. εγώ λέω με δουλεύει ο τύπος αφου το κινητό το είχα ανοιχτο και είχε και σήμα!!!μετα πάω να κάνω κλήση μου έλεγε το se z800 ότι το δίκτυο είνα αποσχολημένο και να γίνει επανάληψη!!αμάν λέω τα έφτυσε το κινητό!!!(απο τα πολλά που είχα διαβάσει στο foroum toy v800 σχετικα με το σήμα που χάνει και δεν μπορεί να κάνει κλήση,,λέω και εγώ τα έφτυσε το z800 πεποισμένος ότι εφταιγε το κινητό!!!μετά κατάλαβα οτι είχε πρόβλημα το δίκτυο!!!

τσαμπα μπουνιά έφαγε το καημένο se z800!!!

Και στη Κεφαλονιά υπάρχει πρόβλημα. Μηνύματα μόνο λήψη, αποστολή πάντα αποτυγχάνει, το gprs πότε παίζει πότε όχι. Επομένως υπάρχει πανελλαδικό πρόβλημα. Καμιά επίσημη ανακοίνωση υπάρχει;
Ζακυνθο που ήμουν το μεσημέρι είχε σοβαρό πρόβλημα. Το ίδιο και στο Ριο που πέρασα. Μάλλον ήταν γενικό, ελπίζω να έχει διορθωθεί.

Δηλαδη εγω παιδια που κανω λογαριασμους 30-40 ευρω το μηνα να ξεχασω την επιδοτηση;

θα παρεις ψιχουλα κανα 70αρι ευρω :!: ;) :worry:

http://pics.homere.jmsp.net/t_24/64x64/031106_tiger.gif I'M NOT PERFECT BUT I'M SO CLOSE THAT SCARES ME

LIVE YOUR LIFE ;) :!:LIFE IS SHORT.......AND YOU'RE TALL :this:

θα παρεις ψιχουλα κανα 70αρι ευρω :!: ;) :worry:

Τοτε μπορει να τσιμπησω κανα φθηνο Nokia series 40 ή κανενα cc75!:)

Να ρωτησω και κατι αλλο:Οταν συμπληρωνεις χρονο,επικοινωνουν αυτοι μαζι σου και σε ενημερωνουν για επιδοτηση ή πρεπει να ενδιαφερθεις εσυ;

Παρά τρίχα και λόγω βαρεμάρας δεν έψαξα να βρω την εταιρεία να πάω για αλλαγή κεραίας. Άντε να δούμε. Έχω στείλει 50 μηνύματα στο 1284 τώρα μου ήρθε η πρώτη αναφορά αλλά όχι και ενημέρωση

Τοτε μπορει να τσιμπησω κανα φθηνο Nokia series 40 ή κανενα cc75!:)

Να ρωτησω και κατι αλλο:Οταν συμπληρωνεις χρονο,επικοινωνουν αυτοι μαζι σου και σε ενημερωνουν για επιδοτηση ή πρεπει να ενδιαφερθεις εσυ;

τυπικα πρεπει να το κανουν εκεινοι αλλα στην πραξη αν δεν το κυνηγησεις εσυ σωθηκες :!: :lol:

http://pics.homere.jmsp.net/t_24/64x64/031106_tiger.gif I'M NOT PERFECT BUT I'M SO CLOSE THAT SCARES ME

Ορεινή Άρτα στο δικό μου κινητό και της μητέρας μου δεν γινόταν σύνδεση με το δίκτυο,του πατέρα μου είχε επαφή δέχοταν κλήσεις και έκανε κλήσεις στα πάντα εκτός vodafone.Τα ίδια και στην Πρέβεζα

[sIGPIC][/sIGPIC]

Άραχθος-Λίμνη Πουρναρίου

ΑΥτο το πράγμα να είναι το δίκτυο down δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει...γκρρρρρρρ

Πότε ξανασυνέβη? :confused:

Πότε ξανασυνέβη? :confused:

Θυμάμαι παλιά οτι ανα διαστήματα έβγαζε off παρτίδες νουμέρων..οταν αναβάθμιζε το δίκτυο της...δεν το θυμάται κανένας? Τέσπα όπως είπε και ένας φίλος παραπάνω...για τα smart ξέρουν να μας τα πρήζουν..ένα συγγνώμη και οτι έχει πρόβλημα το δίκτυο δεν ξέραν να το πούν...άντε πιά...σε όλα πίσω είμαστε σε αυτή την χώρα..μόνο λεφτά ξέρουν να παίρνουν!!! γκρρ

εμένα σήμερα μου ήρθε mms από τη βόντα που έλεγε ότι πλέον χρεώνεσαι 0.35 ευρώ σε κάθε είσοδο στο vodafone live!, άρα δεν είναι "εισητήριο" για 24 ώρες όπως λέει μέσα στο live!

με 0,35 μπορεις να μεινεις μεσα συνεχομενες 24 ωρες ,αν βγεις ομως και ξαναμπεις ξαναχρεωνεσαι!

«Έφυγα,ψάχνοντας το σήμερα...και χάθηκα....

»

Κάνε αμφισβήτηση χρέωσης σε κάποιο vodafone shop. Το live tv είναι υπηρεσία με συνδρομή και η χρέωση ισχύει για 24 ώρες και όχι ανά είσοδο.

Μία λύση την οποία προτείνω είναι η εξής:

1). Καινούργια σύνδεση στο V500 (επιδότηση 180Ε χωρίς ΠΚ, 195Ε με ΠΚ)

2). Χρήση της επιδότησης από την παλιά γραμμή (π.χ. 119Ε)

3). Ενωση αυτών των δύο και έχεις μια χοντρή επιδότηση για μία 2G συσκευή ή +75Ε για αγορά 3G (η επιδότηση για 3G παίζει ανάλογα την συσκευή)

Θα μου πείτε τι γίνεται με το πάγιο? Χμ

Αίτηση για αλλαγή παγίου κάνοντας την παλιά γραμμή child στην καινούργια με πάγιο 3,50Ε. Σύνολο παγίου 59E+ΦΠΑ και έχεις

300Ε επιδότηση περίπου (ανάλογα της επιλογές και της επιδότησης από την παλιά γραμμή) και 500 λεπτά χρόνου ομιλίας:O ;)

Τώρα όσο για τα δύο νούμερα αίτση για κάρτα 2in1 και είσαι κομπλέ

Πάντως στο SE V800 που μου είπαν σήμερα,μου δίνουν συνολικά για δυο νούμερα που εχω 404€ :w00t:

Σε άλλα τηλέφωνα που ρώτησα ούτε τα 200€ με το ζόρι να φτάναμε.

406€ το έχει λιανική η vodafone,τι λέτε να το χτυπήσω; :shifty:

http://img404.imageshack.us/img404/9686/bestiolnv6nd7.gif

Πάντως στο SE V800 που μου είπαν σήμερα,μου δίνουν συνολικά για δυο νούμερα που εχω 404€ :w00t:

Σε άλλα τηλέφωνα που ρώτησα ούτε τα 200€ με το ζόρι να φτάναμε.

406€ το έχει λιανική η vodafone,τι λέτε να το χτυπήσω; :shifty:

παρτο σε Ζ800 :!: :cool:

Kάτσε πρώτα γιατί μάλλον θα τους πάρει και θα τους σηκώσει όλους εκεί μέσα. :angry: :shoot: :rocket:

Στο μαγαζί μου είπαν άλλες τιμές που δεν έχουν καμία σχέση με αυτές που μου είπαν στο 13830.

Kάτσε πρώτα γιατί μάλλον θα τους πάρει και θα τους σηκώσει όλους εκεί μέσα. :angry: :shoot: :rocket:
τι εγινε σου στησαν κανενα σκηνικο? :worry:

τι εγινε σου στησαν κανενα σκηνικο? :worry:

Οχι μόνο μου είπε οτι τιμή της κατέβηκε στο κεφάλι,αλλά με έστειλε και μεσημεριάτικα στο κατάστημα την ωρα που έκλεινε. :mad: Και την ρώτησα,κλείνει το συγκεκριμένο κατάστημα το μεσημερι;Και η απάντησή της ήταν, οχι έχει συνεχές ωράριο. :X

Οσο για την επιδότηση,όταν την ρώτησα για το Ρ910 μου είπε οτι γλύτωνα κάπου στα 150€,ενω για το V800 γλυτώνω 404€!

Αυτή η διαφορά όμως με παραξένεψε και όταν τη ρώτησα μου είπε οτι και καλά παίρνει καλύτερη επιδότηση λόγω προώθησης του 3G και άλλες τετοιες ********.Μάλιστα επειδή της είπα τι μου φαίνεται αρκετά παράξενο και πολύ φοβάμαι μη μου πούν άλλα στο κατάστημα(λες και το ξερα),μου ειπε οτι αν αντιμετωπίσετε οποιοδήποτε πρόβλημα,πείτε στο κατάστημα να μας καλέσουν απο εκεί στο 13830 για να τους πούμε εμείς.

Να μην τα πολυλογώ,στο κατάστημα μου ζητούσαν επιπλέον 119€ άκρη δεν έβγαλα και σηκώθηκα και έφυγα.

Μόλις τώρα την έδωσα και σαν παράπονο στο 13830 και περιμένω τηλέφωνο απο Δευτέρα.

Sorry και για το offtopic μηνυματάκι που μάλλον ταιριάζει περισσότερο εδω.http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=73035

Οχι μόνο μου είπε οτι τιμή της κατέβηκε στο κεφάλι,αλλά με έστειλε και μεσημεριάτικα στο κατάστημα την ωρα που έκλεινε. :mad: Και την ρώτησα,κλείνει το συγκεκριμένο κατάστημα το μεσημερι;Και η απάντησή της ήταν, οχι έχει συνεχές ωράριο. :X

Οσο για την επιδότηση,όταν την ρώτησα για το Ρ910 μου είπε οτι γλύτωνα κάπου στα 150€,ενω για το V800 γλυτώνω 404€!

Αυτή η διαφορά όμως με παραξένεψε και όταν τη ρώτησα μου είπε οτι και καλά παίρνει καλύτερη επιδότηση λόγω προώθησης του 3G και άλλες τετοιες ********.Μάλιστα επειδή της είπα τι μου φαίνεται αρκετά παράξενο και πολύ φοβάμαι μη μου πούν άλλα στο κατάστημα(λες και το ξερα),μου ειπε οτι αν αντιμετωπίσετε οποιοδήποτε πρόβλημα,πείτε στο κατάστημα να μας καλέσουν απο εκεί στο 13830 για να τους πούμε εμείς.

Να μην τα πολυλογώ,στο κατάστημα μου ζητούσαν επιπλέον 119€ άκρη δεν έβγαλα και σηκώθηκα και έφυγα.

Μόλις τώρα την έδωσα και σαν παράπονο στο 13830 και περιμένω τηλέφωνο απο Δευτέρα.

Sorry και για το offtopic μηνυματάκι που μάλλον ταιριάζει περισσότερο εδω.http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=73035

το V800 θελουν να το ξεφορτωθουν μην το παρεις ειναι τελειωμενο και θελουν να διωξουν τα στοκ τους για αυτο και η τιμη :!: :worry: οσο για τετοια που σου καναν και χειροτερα τα εχει η voda για ψωμοτυρι :!: :lol: :p

pros8ese kai thn arta....

re paidia pote 8a to ftiaksoun to 8ema?

sms den pane se vodafon opos prepei,den stelnontai apo vodafon ola.oi klhseis xalia maura...

:love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ*

Αυτό με την επιδότηση για τα 3G είναι πραγματηκότητα. Τα 3G στην Vodafone έχουν μεγαλύτερη επιδότηση από της απλές συσκευές. Το Ρ910i είναι 2,5G ενώ το V800 είναι 3G. Την επόμενη φορά που θα πας ρώτα τι κατηγορία είσαι και θα σου πω ακριβώς τι επιδότηση έχεις. Η extra επιδότηση για το V800 είναι 97 euro.

• The title was changed to Περί... Vodafone γενικά
  • The title was changed to wrong
  • The topic was pinned