zerokill Δημ. December 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2012 οσοι θελετε ενεργοποιηση VOIP στην γραμμη σας.... δειτε λιγο στο ποστ για καρτοκινητα και cu ...πλεον ολα γινονται και ας εισαι και νεο καρτοκινητο η συμβολαιο... Παράθεση Vodafone:Ανακοινώσεις για συνδρομητές Cosmote: Ανακοινώσεις για συνδρομητές NOVA: Γενικές ανακοινώσεις συνδρομητών. zerokill@mowned.com Οδηγίες προς ναυτιλομένους Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kax Δημ. December 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2012 οσοι θελετε ενεργοποιηση VOIP στην γραμμη σας.... δειτε λιγο στο ποστ για καρτοκινητα και cu ...πλεον ολα γινονται και ας εισαι και νεο καρτοκινητο η συμβολαιο... Σε συμβόλαια δεν ισχύει όμως αυτός ο τρόπος. Σου λένε να πάρεις τηλ στο 13830 από το οποίο αρνούνται να το ενεργοποιήσουν. Σε εμένα έτσι έγινε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nico4gr Δημ. December 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2012 Και σε μένα με καρτοκινητό, με μήνυμα στο viber μου είπαν πως το ενεργοποιούν μόνο σε CU Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greeksalad Δημ. December 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2012 Και σε μένα με καρτοκινητό, με μήνυμα στο viber μου είπαν πως το ενεργοποιούν μόνο σε CU Δεν ξαναπροσπαθείς μήπως πέσεις σε άλλο υπάλληλο; Ένα παιδί εδώ έγραψε πως με Νέο καρτοκινητό του το άνοιξαν!:( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achillesgk Δημ. December 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2012 Επειδή πολλοί φοιτητές κάνανε διαμαρτυρία στην ΕΔΕΤ (ακόμη και στο vodafone mobile university το είχαν κλειστό), η απάντηση που πήρανε είναι ότι θα διευθετηθεί σύντομα, όπως κι έγινε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greeksalad Δημ. December 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2012 Επειδή πολλοί φοιτητές κάνανε διαμαρτυρία στην ΕΔΕΤ (ακόμη και στο vodafone mobile university το είχαν κλειστό), η απάντηση που πήρανε είναι ότι θα διευθετηθεί σύντομα, όπως κι έγινε. Για όλους ή μόνο για τους cu? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achillesgk Δημ. December 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2012 Για όλους ή μόνο για τους cu? Στις φοιτητικές προσφορές οπότε cu. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerokill Δημ. December 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2012 Και σε μένα με καρτοκινητό, με μήνυμα στο viber μου είπαν πως το ενεργοποιούν μόνο σε CU Τι να σου πω ρε φιλε.Εγω μιλησα με τον Βασιλη.Του ειπα οτι εχω νεο καρτοκινητο αλλα πρωοθησε το αιτημα κανονικα.Το VOIP εχει ενεργοποιηθει κανονικα. Παράθεση Vodafone:Ανακοινώσεις για συνδρομητές Cosmote: Ανακοινώσεις για συνδρομητές NOVA: Γενικές ανακοινώσεις συνδρομητών. zerokill@mowned.com Οδηγίες προς ναυτιλομένους Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manosn2 Δημ. December 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2012 Εμενα στο cu μου το εφτιαξαν.. Παράθεση ΜΑΘΕ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerokill Δημ. December 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2012 (edited) Βασικα οσοι εχετε νεο καρτοκινητο απλα μην λετε τιποτα.Στειλτε απλα μηνυμα Skype Viber οτι απλα " Θα επιθυμουσα την ενεργοποιηση του VOIP στην γραμμη μου.Ο Αριθμος μου ειναι αυτος που βλεπετε 69...... σας ευχαριστω πολυ" Εκτος απο τον Βασιλη και τον Κωστα οπου ειναι εξυπηρετηκοτατοι μπορει να βαλανε και κανεναν στοκο εκει.. καθολου απιθανο.Λες και οι χρηστες νεου καρτοκινητου δεν κανουν την ιδια χρηση των ιδιων πακετων ιντερνετ .. τελος παντων παιδια εγω εχω νεο καρτοκινητο και εγινε και ξερω και αλλους 3-4 που το κανανε μια χαρα. voip oeo! Edited December 5, 2012 by zerokill Παράθεση Vodafone:Ανακοινώσεις για συνδρομητές Cosmote: Ανακοινώσεις για συνδρομητές NOVA: Γενικές ανακοινώσεις συνδρομητών. zerokill@mowned.com Οδηγίες προς ναυτιλομένους Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manosn2 Δημ. December 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2012 Παντως απ οτι ειδα στο viber ενεργοποιουν το voip μονο σε cu Παράθεση ΜΑΘΕ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
optostyle Δημ. December 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2012 Παιδια ειμαι αρκετο καιρο γραμμενος εδω αλλα τωρα που σας χρειαζομαι γραφω και την απορια μου Πριν 10 μερες η γυναικα μου αγορασε ενα smartphone εδω απο Ελλαδα....πηγε Τουρκια,κι ενω μιλουσαμε κανονικα για 10 μερες,της διακοπηκε η συνδεση και της ηρθε ειποποιηση οτι επειδη δεν εκανε register το κινητο της, πρεπει να δωσει στη Vodafon Tουρκιας 40e για να ξεμπλοκαρουν ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΤΗΣ......ξερετε κατι γι'αυτο?? >>>>ΥΓ:Μιλησα με vodafon Ελλαδας και με Πλαισιο και μου ειπαν δεν γνωριζουν τιποτα<<<< Ευχαριστω Παράθεση Εχω κινητο Motorola....αυτο με την κεραια το καπακι και τα πρασινα γραμματα.Ναι αυτο που ζυγιζει 24Κg Σταθερο FTTH 200Mbps Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achillesgk Δημ. December 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2012 Παιδια ειμαι αρκετο καιρο γραμμενος εδω αλλα τωρα που σας χρειαζομαι γραφω και την απορια μου Πριν 10 μερες η γυναικα μου αγορασε ενα smartphone εδω απο Ελλαδα....πηγε Τουρκια,κι ενω μιλουσαμε κανονικα για 10 μερες,της διακοπηκε η συνδεση και της ηρθε ειποποιηση οτι επειδη δεν εκανε register το κινητο της, πρεπει να δωσει στη Vodafon Tουρκιας 40e για να ξεμπλοκαρουν ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΤΗΣ......ξερετε κατι γι'αυτο?? >>>>ΥΓ:Μιλησα με vodafon Ελλαδας και με Πλαισιο και μου ειπαν δεν γνωριζουν τιποτα<<<< Ευχαριστω Μήπως συνδέθηκε στο δίκτυο vodafone τουρκίας, χρεωνόταν το roaming και μαζεύτηκε αυτό το ποσό και της το ζητάνε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
optostyle Δημ. December 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2012 Δεν το διευκρινησα πριν... στο Τουρκικο δικτυο ειναι....εχει τουρκικη γραμμη..''vODAFONE tOURKISH'' Παράθεση Εχω κινητο Motorola....αυτο με την κεραια το καπακι και τα πρασινα γραμματα.Ναι αυτο που ζυγιζει 24Κg Σταθερο FTTH 200Mbps Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerokill Δημ. December 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2012 Παντως απ οτι ειδα στο viber ενεργοποιουν το voip μονο σε cu Δεν ξερω ... εγω παντως απο viber μιλησα με τα παιδια. Παράθεση Vodafone:Ανακοινώσεις για συνδρομητές Cosmote: Ανακοινώσεις για συνδρομητές NOVA: Γενικές ανακοινώσεις συνδρομητών. zerokill@mowned.com Οδηγίες προς ναυτιλομένους Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TakeOverNet Δημ. December 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2012 Παντως απ οτι ειδα στο viber ενεργοποιουν το voip μονο σε cu κατι μου λεει οτι συντομα, δεν θα χρειαζεται να το ενεργοποησεις, ο,τι τυπο συνδεσης κι αν εχεις. ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerokill Δημ. December 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2012 κατι μου λεει οτι συντομα, δεν θα χρειαζεται να το ενεργοποησεις, ο,τι τυπο συνδεσης κι αν εχεις. ;) Ε ναι μετα τα απειρα email που εχουν δεχτει οτι δεν μπορεις να πλασαρεις smartphone και mobile internet και να εχεις κομμενο το VOIP μαλλον το ξανασκεφτηκαν.μιας και το να καταναλωνουμε περισσοτερo oγκο ειναι προς δικο τους οφελος... Παράθεση Vodafone:Ανακοινώσεις για συνδρομητές Cosmote: Ανακοινώσεις για συνδρομητές NOVA: Γενικές ανακοινώσεις συνδρομητών. zerokill@mowned.com Οδηγίες προς ναυτιλομένους Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adok13 Δημ. December 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2012 παιδια για να μην ανοιγω νεο θεμα.εχω android κινητο και θελω να γινω συνδρομητης στο nova mobile tv.ειχα ακουσει οτι για να μην σε χρεωνει η vodafone data οταν χρησιμοποιεις την υπηρεσια πρεπει να χρισιμοποιεις APN wap.vodafone.gr και οχι internet.vodafone.gr.ισχυει;εμενα η vodafone μουχει στηλει αυτοματα το internet apn,που θα βρω τις ρυθμισεις να φτιαξω wap; Παράθεση adok13 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
potis21 Δημ. December 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2012 το myfi Που δίνει η βονταφον (Huawei R205) όντως εχει μικρότερη ένταση πεδίου για λόγους μεγαλύτερης αυτονομίας της μπαταρίας. Οταν το συνδέεις στον φορτιστή η εμβέλειά του αυξάνεται, μέν, με τίποτε όμως δεν θα πλησιάσει τις επιδόσεις ενός κανονικου access point. Παράθεση «Αν θέλετε να μπείτε στον κόπο να μου εξηγήσετε ακόμα και τους κανονικούς μετασχηματισμούς θα βρείτε έναν ευγνώμονα και ευσυνείδητο ακροατή...» — Επιστολή του Αϊνστάιν προς τον Καραθεοδωρή, 1916 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
morfikos Δημ. December 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2012 link υπάρχει σε κάποιο επίσημο site? ή όχι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
noodlah Δημ. December 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2012 Υπάρχει περιπτωση για λογους ασφαλειας των χρεωσεων της να εκλεισε η γραμμη της για να μην υπερχρεωθει. Παράθεση Αν δεν θελεις παγια, ελαχιστες χρεωσεις, προβληματα σε λογαριασμους το μοναδικο δικτυο ειναι εδω, με καθε νεα αιτηση δωρα μια 2πλη κουβερτα σε διαφορα χρωματα και μια σακουλα καρβουνα. Απεριοριστη ομιλια απο την ταρατσα του σπιτιου σου με ολoυς Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
angelfeather Δημ. December 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2012 Κάτι μου θυμίζει αυτό... αν χρησιμοποιήσεις τουρκική κάρτα sim σε συσκευή που δεν έχει αγοραστεί στην Τουρκία, πρέπει να δηλώσεις και τη συσκευή, αλλιώς τη μπλοκάρουν. Αν κατάλαβα καλά έβαλε κάρτα VF Τουρκίας, δεν είχε μέσα την ελληνική sim. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest braincell Δημ. December 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2012 Καλησπέρα σας, γνωρίζει κανείς ποιός είναι ο φθηνότερος τρόπος για να επικοινωνώ ΜΟΝΟ με ένα τηλέφωνικό νούμερο της vodafone; Για τη wind αγοράζω απο το περίπτερο μια κάρτα των 10€ και επιλέγω μια προσφορά που δίνει 600'+600sms για όλη τη wind. Υπάρχει κάτι ανάλογο απο την vodafone;;; Ευχαριστώ για τον χρόνο σας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. December 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2012 κοιταξε στα καρτοκινητα της βοντα. αντιστοιχο πακετο εχει το cu. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest braincell Δημ. December 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2012 Σε ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts