mikeff Δημ. November 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2011 Βγηκε νεο πακετο καρτοιντερνετ 3ημερες,2gb,10€.Για οποιον ενδιαφερετε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. November 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2011 αν παω σε ενα καταστημα βονταφον και ζητησω εναν συγκεκριμενο αριθμο που δεν υπαρχει,μπορω να τον ζητησω σαν καρτοκινητο η πρεπει να κανω απαραιτητως συνδεση? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. November 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2011 αν παω σε ενα καταστημα βονταφον και ζητησω εναν συγκεκριμενο αριθμο που δεν υπαρχει,μπορω να τον ζητησω σαν καρτοκινητο η πρεπει να κανω απαραιτητως συνδεση? Σύνδεση και μόνο σύνδεση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. November 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2011 Σύνδεση και μόνο σύνδεση. χαζοι ειναι?κανουν την εξυπηρετηση να μη βγαλουν και κατι? δες και το ποστ μου στο θεμα τα παντα για συνδεσεις βονταφον Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. November 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2011 Δώσε το link. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. November 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2011 http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3868752#post3868752Δώσε το link. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. November 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2011 Και διαθέσιμο να είναι, δεν θα σου το δώσουν στο μηδενικό πάγιο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. November 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2011 Και διαθέσιμο να είναι, δεν θα σου το δώσουν στο μηδενικό πάγιο. γιατι?συνδεση δεν θεωρειται? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. November 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2011 γιατι?συνδεση δεν θεωρειται? Αν το καταφέρεις μαγκιά σου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. November 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2011 Αν το καταφέρεις μαγκιά σου. δυστυχως δεν ειναι εμπορικα διαθεσιμο αυτο το παγιο Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. November 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2011 δυστυχως δεν ειναι εμπορικα διαθεσιμο αυτο το παγιο Και να ήταν, αν στο κάναν θα κερνούσα ένα κασόνι μπύρες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greeksalad Δημ. November 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2011 δυστυχως δεν ειναι εμπορικα διαθεσιμο αυτο το παγιο Με απειλή φορητότητας έχω ακούσει ότι γίνεται να το πάρεις... Παρόλο που δεν είναι εμπορικά διαθέσιμο αν δουν ότι θα πας σε άλλη εταιρεία(που τα έχουν) να το πάρεις, πιθανότατα θα στο προσφέρουν από το τηλ αν το ζητήσεις. Πες εγώ θέλω να κάτσω, αλλά θέλω αυτό το πρόγραμμα!:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Panagioths Δημ. November 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2011 Για ήδη υπάρχουσα γραμμή μπορούν να σε πάνε στο χωρίς πάγιο με απειλή φορητότητας. Για να σου δώσουν νέο συγκεκριμένο αριθμό, εαν είναι διαθέσιμος, θα το κάνουν μόνο σε συμβόλαιο και σε μεγάλο πάγιο. Όσο πιο μεγάλο τόσο πιο πιθανό να στον δώσουν. Δεν είναι τεχνικό θέμα αλλά θέμα πολιτικής. Παράθεση Βλέπεις πράγματα και αναρωτιέσαι "Γιατί;" Αλλά εγώ ονειρεύομαι πράγματα που δεν υπήρξαν ποτέ και λέω "Γιατί όχι;" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. November 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2011 Με απειλή φορητότητας έχω ακούσει ότι γίνεται να το πάρεις... Παρόλο που δεν είναι εμπορικά διαθέσιμο αν δουν ότι θα πας σε άλλη εταιρεία(που τα έχουν) να το πάρεις, πιθανότατα θα στο προσφέρουν από το τηλ αν το ζητήσεις. Πες εγώ θέλω να κάτσω, αλλά θέλω αυτό το πρόγραμμα!:) πολυ ενδιαφερον αυτο που λες!θα το δοκιμασω Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerokill Δημ. November 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2011 πολυ καλο και εντελως δωρεαν Παράθεση Vodafone:Ανακοινώσεις για συνδρομητές Cosmote: Ανακοινώσεις για συνδρομητές NOVA: Γενικές ανακοινώσεις συνδρομητών. zerokill@mowned.com Οδηγίες προς ναυτιλομένους Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DaRkWeAvEr Δημ. December 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2011 Ξέρετε αν το προγραμμα 5GB (15 euro μηνιαιως για φοιτητες) μπορει να χρησιμοποιηθει και σε iPad/tablets? http://www.vodafone.gr/portal/client/cms/viewCmsPage.action?pageId=10046 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JOHNMEGARYTHMOS Δημ. December 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2011 Ξέρετε αν το προγραμμα 5GB (15 euro μηνιαιως για φοιτητες) μπορει να χρησιμοποιηθει και σε iPad/tablets? http://www.vodafone.gr/portal/client/cms/viewCmsPage.action?pageId=10046 25ευρώ είναι για φοιτητές. Νομίζω ότι θα μπορείς κανονικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. December 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2011 12,5 ευρώ είναι για φοιτητές για 6 μήνες , και μετά 25 http://www.vodafone.gr/portal/client/cms/viewCmsPage.action?pageId=10364 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
wap4u Δημ. December 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2011 Μέσω 3g σύνδεσης vodafone δουλεύουν voip κλήσεις ή τις κόβει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Angeldust Δημ. December 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2011 Μέσω 3g σύνδεσης vodafone δουλεύουν voip κλήσεις ή τις κόβει; Νομίζω οτι voip παίζει μόνο στο πρόγραμμα 10GB. Δεν είμαι όμως σίγουρος. Παράθεση Phantom Of The Opera Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
noodlah Δημ. December 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2011 (edited) Ξέρετε αν το προγραμμα 5GB (15 euro μηνιαιως για φοιτητες) μπορει να χρησιμοποιηθει και σε iPad/tablets? http://www.vodafone.gr/portal/client/cms/viewCmsPage.action?pageId=10046 Δεν έχεις θέμα, απλά να περάσεις τα σωστά APN στο iPad και θα παίξει (σωστό apn στην περίπτωση σου "internet" ) Μέσω 3g σύνδεσης vodafone δουλεύουν voip κλήσεις ή τις κόβει; Δεν μπορείς να κάνεις VoIP σε κανένα πρόγραμμα παρά μόνο στα 10GB(και στο παλιό Unlimited το οποίο δεν είναι ποια εμπορικά διαθέσιμο) Edited December 3, 2011 by noodlah Παράθεση Αν δεν θελεις παγια, ελαχιστες χρεωσεις, προβληματα σε λογαριασμους το μοναδικο δικτυο ειναι εδω, με καθε νεα αιτηση δωρα μια 2πλη κουβερτα σε διαφορα χρωματα και μια σακουλα καρβουνα. Απεριοριστη ομιλια απο την ταρατσα του σπιτιου σου με ολoυς Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dennisthemenace Δημ. December 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2011 Εχω ενα καρτοκινητό Vodafone. Υπάρχει τρόπος να απενεργοποιηθεί το "Ο συνδρομητής που καλέσατε δεν είναι διαθέσιμος" ή να παραταθεί ο αριθμός των χτυπημάτων που να βγαίνει? Πολλές φορές δεν προλαβαίνω να το πιάσω στα 5 χτυπήματα με αποτέλεσμα να χάνω κλήσεις. Γίνεται να χτυπάει όσο επιμένει ο άλλος ή τουλάχιστον για 10 χτυπήματα? Ευχαριστώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
STELSTEL Δημ. December 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2011 Κάθε φορά που αππορίπτω μία κλήση (πχ με παίρνει η γυναίκα μου από το σπίτι, κάνω decline και καλώ πίσω από σταθερό) μου έρχεται sms μη χρεώσιμο, ότι με κάλεσε ο τάδε ενώ το τηλέφωνο μου ήταν κατελλειμένο... Πως το απενεργοποιώ αυτό ? Ευχαριστώ προκαταβολικά Παράθεση ----------------------------- LG G4 ----------------------------- Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PP6210 Δημ. December 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2011 δεν μας είπες αν έχεις συμβόλαιο ή καρτοκινητό, για το 2ο κάλεσε 1285 και στη συνέχεια βρες την υπηρεσία ειδοποίησης χαμένης κλήσης - και μετά την απενεργοποιείς (πατώντας το 1 ή το 2). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
damokles Δημ. December 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2011 Είναι γεγονός :) https://market.android.com/details?id=com.myvodafone.android&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsImNvbS5teXZvZGFmb25lLmFuZHJvaWQiXQ Παράθεση iPhone XS max 256GB iPad Pro 10.5" WiFi 256GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts