Jump to content

Περί... Vodafone γενικά

President
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

γνωρει κανεις αν υπαρχει αυτη η δυνατοτητα; να ζητησω να μου δωσουν ενα αριθμο 694χχχχχχ με τα επομενα ψηφια της επιλογης μου; (με την προυποθεση πως δεν ειναι ενεργος)
αν τελικά η σοκολάτα είναι υποκατάστατο του sex τότε πρέπει να είμαι sexομανης...

στην βοντα γινεται...2 γνωστοι μου εχουν εναν αριθμο που αλλαζει πχ ενα γραμμα...π.χ 781 και 782...ολος ο αριθμος ειναι ο ιδιος..

Φιλικά Γιώργος

GIO......!!!!! ❼:respect:

πριν πολλα χρονια βεβαια, αλλα ο πατερας μου και ολη η εταιρεια του εχουν το ιδιο τηλεφωνο εκτος απο το τελευταιο ψηφιο

Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy:

Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα.

Πριν πολλά χρόνια, μπορούσα να στέλνω sms σε φίλους στην ελλαδα χρησιμοποιώντας την διεύθυνση email XXXXXXXX@sms.panafon.gr.

Ομοίως με το XXXXXXX@sms.b-online.gr για την telestet.

Υπάρχει αντίστοιχο email για την vodafone ή για κάποια από τις άλλες ελληνικές εταιρίες κινητής?

Πριν πολλά χρόνια, μπορούσα να στέλνω sms σε φίλους στην ελλαδα χρησιμοποιώντας την διεύθυνση email XXXXXXXX@sms.panafon.gr.

Ομοίως με το XXXXXXX@sms.b-online.gr για την telestet.

Υπάρχει αντίστοιχο email για την vodafone ή για κάποια από τις άλλες ελληνικές εταιρίες κινητής?

υπαρχει απο την κοσμοτε και μπορεις να στειλεις 10μυνηματα προς ολα τα δικτυα καθημερινως αλλα πρεπει να εχεις καποιο αριθμο κοσμοτε για να το ενεργοποιησεις , το λινκ για να μπεις ειναι εδω http://www.mycosmos.gr/mycosmos/login.aspx .

οσο για την βονταφον και για την γουιντ (τελεστετ) που δινεις τα παρακατω λινκ δεν τα ξερω , επισης η βονταφον ειχε μαιλ το οποιο το καταργησε τον προηγουμενο μηνα, το μονο μαιλ το οποιο ειναι ενεργο αυτην την περιοδο ειναι αυτο http://login.vodafone360.com/?referer=webmail&returnurl=http://mail.360.com/zimbra/public/ssologin.jsp το οποιο απο μου ειχανε πει απο το τμημα εξυπηρετησης πελατων ειναι υπο καταργηση αλλα δεν εχει βγει καποια σχετικη ημερομηνια που καταργειται το συγκεκριμενο μαιλ μεχρι στιγμης.

αν ελεγχει πανω απο το 50% δεν θα μπει σε επιτητρηση (οπως ειναι ο ΟΤΕ) και για ανακοινωσεις τιμων κλπ; θα περνανε συμβουλια απο την ΕΕΤΤ λογω ανταγωνισμου! Με λιγα λογια παλι η cosmote θα βγει κερδισμενη!

My Mobile Phone History:
spacer.png

Ericsson T18 - NEC N331i - SAGEM X5-2 - MOTOROLA V620 - SE W300 - SE K550im - MOTOROLA V360 - Samsung J600- MOTOROLA V6 - HP 514 IPAQ - MOTOROLA Z10 - LG KU990 -Nokia 5230 - HTC Diamond 2 - ΒΒ 9000 - SE X10 Mini Pro - Motorola Flipout -SE Neo V- iPhone 4 - BB Z10 - SMG SI9505 - HTC M7 - Moto X 2nd - Samsung S6 - Iphone 6s - 1+3T - iPhone 8 Plus - Mix 2S - iPhone XR - iPhone 13

Ο "δάσκαλος", ζαίος και με άποψη επί παντός επιστητού και οι "δικαστές" της Vodafone (κατά πρώτο λόγο) και της Cosmote.😅

μετα απο παρα πολλα ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ στα καταστηματα της vodafone , μιλισα με το κεντρο εξ. πελατων αρχικα και επειτα και με το καταστημα και αρχισε η διαδικασια.:)

οπότε γίνεται !

ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας

αν τελικά η σοκολάτα είναι υποκατάστατο του sex τότε πρέπει να είμαι sexομανης...

Προσπαθώ να κάνω μια νέα σύνδεση και όταν προχωράω να κάνω την αγορά, μου λέει ότι δεν υπάρχουν προϊόντα στο καλάθι...:O

Ισχύει και στο Surf & Email;

AFAIK όχι.

Μόνο στα προγράμματα Unlimited new και στο Mobile internet unlimited addon.

Το έχω κάνει 2 φορές στο παρελθόν. Έτσι έχω τη σειρά 693, 694, 695 και όλο το υπόλοιπο ίδιο.

Παλιά που υπήρχαν "πολλά" νούμερα έκανες οτι ήθελες. Αρκετοί είχαν τα ίδια ψηφία με αυτά του σταθερού τους. 693-σταθερό-

Παλιά που υπήρχαν "πολλά" νούμερα έκανες οτι ήθελες. Αρκετοί είχαν τα ίδια ψηφία με αυτά του σταθερού τους. 693-σταθερό-

Δεν κατάλαβα τι θέλεις να πεις.

Δεν κατάλαβα τι θέλεις να πεις.

Αν κάποιος είχε σταθερό π.χ 210-2035430 επέλεγε το κινητό να είναι 693-2035430

τωρα δεν γινεταιι?

Φιλικά Γιώργος

GIO......!!!!! ❼:respect:

τωρα δεν γινεταιι?

απλα οι πιθανοτητες ειναι λιγοτερες (να μην υπαρχει ηδη ο αριθμος)

αυτο θελει να πει

Εμένα πριν 5 χρόνια σε μια σύνδεση μου είχε κάτσει το 6949.1234.XΨ και όταν πήρα 2ο αριθμό επειδίωξα να είναι το ίδιο σε άλλο πρόθεμα. Τώρα έχω και το 693 και το 695.

τελικα αν ενας αριθμος ΔΕΝ ειναι ενεργος μπορεις μεσω καταστηματος η της εξυπηρετησης πελατων να τον παρεις και να τον ενεργοποιησεις κανονικα σαν νουμερο?

Αυτό γινόταν πολύ παλιά μόλις ήταν να βγει η σειρά 093-6 (6936 σήμερα) και αφορούσε όσους είχαν σταθερό αθήνας που ξεκινούσε από 01-6 (210-6 σήμερα) όπου και ζητούσαν και έπαιρναν τα επόμενα 6 ψηφία του σταθερού τους με πρόθεμα 6936 μπροστά. Μετά η σειρά αυτή έγινε κατά κόρον για εταιρικά και σταμάτησε. Κάτι είχε πάει να γίνει άτυπα και με το 6934 αν και μετά δώθηκε στο Γερμανό αν δεν κάνω λάθος και μετά στα πρώτα F2G που ήταν και από τις καλύτερες φάσεις της τότε Telestet/TIM!

Βλέπεις πράγματα και αναρωτιέσαι "Γιατί;"

Αλλά εγώ ονειρεύομαι πράγματα που δεν υπήρξαν ποτέ και λέω "Γιατί όχι;"

εγω θα ελεγα να βαλει κανενα πακετο ιντερνετ η voda γιατι εχει μεινει 2 χρονια πισω και χρεωνει 7 ευρω 200mb και τωρα εβγαλε προσφορα και καλα 150 mb με καποια μηνυματα 7 €.. ελεος ρε voda

iPhone 11

Apple Watch Series 5

iPad Air 3 (2019)

• The title was changed to Περί... Vodafone γενικά
  • The title was changed to wrong
  • The topic was pinned