Jump to content

Περί... Vodafone γενικά

President
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Μετα απο πολυ σκεψη και αρκετη υπομονη που εκανα φευγω σε cosmote, αυτο που κανει η vodafone ειναι απαραδεκτο π.χ να βαζει μηνιαιο παγιο σε υπηρεσιες......

Ενω εχει καλο δικτυο θα μπορουσε να κοντραρει την cosmote στα ισια και να την ξεπερασει αλλα με αυτη την πολιτικη που ακολουθει δεν το βλεπω...

Συμφωνω απολυτα και + οτι το θεμα με αγορα συσκευων/Σερβις απο την βονταφον εχει καταντησει αηδια.Ειμαι σε αυτην την εταιρεια απλα γιατι εχει σημα της προκοπης εκει που μενω και για κανεναν αλλον λογο.

Στο θεμα συσκευων και σερβις αν σου τυχει ελατωματικη συσκευη δεν προκειται να βρεις το δικιο σου πουθενα εκτος αν σταξεις ενα καρο λεφτα για δικαστηρια...

Προσωπικα τους βρισκω ποιο απατεωνες απο ολους γιατι μου ριξανε 500 ευρω φεσι απο 2 συσκευες ( Νοκια + Samsung )οι οποιες βγηκανε OFF στις 2 βδομαδες αγορας (μεσα σε 8 μηνες μεσα) και μου βρηκανε "Απειροελαχιστη υγρασια" σε καποιο κυκλωμα (Τα κινητα δεν ειχαν παθει το παραμικρο ) .. η Καραμελιτσα τους για ολους τους πελατες δηλαδη... και δεν βρηκα το δικιο μου πουθενα..

Για μενα Vodafone = Κοινοι ΚΛΕΦΤΕΣ

καλησπερα ειναι το πρωτο μου μνμ,για αυτο σορρι για τυχον λαθη

ειμαι συνδρομητης vodafone εδω και 2 χρονια εχω μια συνδεση για το σπιτι vodafone at home

και 2 vodafone mobile broadband

οσον αφορα το 1, ειναι πολυ πιο φθηνο απο τον οτε και μακραν καλυτερο σχετικα με τιμες,και με καλη ποιοτητα κλησεων

για το 2, τα λογια ειναι περιτα ειμαι υπερ ευχαριστημενος εχω ιντερνετ παντου,

ειμαι απο σερρεσ και στην περιοχη μου δεν εχει καμια εταιρια adsl, για αυτο εβαλα vodafone και ειναι πιο γρηγορο απο adsl, πιανω μεχρι και 14 mbps

α εχω και vodafone cu

για μενα η vodafone μου εδωσε λυσεις που δεν περιμενα ποτε

για αυτο την εχω και μεσα στην καρδια μου

και για ολα αυτα πληρωνω μονο 60 το μηνα

τιποτα....

Πολυ καλή είναι και η συνεργασία με την HOL.

Έχοντας Απλά ενα Unlimited 35, πήρα HOL double play GR και πληρώνω για

- σταθερή με απεριόριστες κλήσεις εθνικές

- 24Mbps Ίντερνετ

Απλά 24€ το μήνα.

Για πάντα.

iPhone XS max 256GB

iPad Pro 10.5" WiFi 256GB

καλησπερα

εχω vodafone mobile broadband στα 10 gb και μου εδωσαν το στικακι K4505

αρχικα να σας πω πως μονο με την vodafone εχω ιντερνετ γιατι δεν υπαρχει adsl στην περιοχη

οπως καταλαβαίνετε η μονη συσκευη που μπαινει στο νετ ειναι το λαπτοπ μου.

θελω να συνδεσω το χβοχ μου τι να κανω???

υπαρχει καποιοσ τροποσ???

Οκ αυτά που λες , αλλά το ένα ευρώ είναι προεραιτική υπηρεσία που σε χρεώνει η Citibank και όχι η Vodafone.

Πάντως σαν ιδέα δεν θα ήταν άσχημη να έδιναν μια μικρή έκπτωση π.χ. €0,70 στο πάγιο αν έχεις ηλεκτρονική ανάλυση.. Θα γινόταν χαμός από αιτήσεις!!

lalista.gr

Οκ αυτά που λες , αλλά το ένα ευρώ είναι προεραιτική υπηρεσία που σε χρεώνει η Citibank και όχι η Vodafone.

Πάντως σαν ιδέα δεν θα ήταν άσχημη να έδιναν μια μικρή έκπτωση π.χ. €0,70 στο πάγιο αν έχεις ηλεκτρονική ανάλυση.. Θα γινόταν χαμός από αιτήσεις!!

Μικρη εκτπωση στο παγιο για να μην εχεις = Μικρη χρεωση στο παγιο για να εχεις.

;)

Δες αυτόν εδώ τον οδηγό:

http://www.microsoft.com/windowsxp/using/networking/setup/xbox.mspx

Το σκεπτικό είναι ότι θα πρέπει να μοιράσεις την 3g σύνδεση του laptop μέσω καλωδίου ethernet (/powerling-homeplug) ή καλύτερα μέσω wifi (έχει το xbox wireless; ) με το xbox.

Αλλά το laptop θα πρέπει να είναι ανοικτό όταν θα θες να έχεις internet στο xbox.

Επίσης, αν έχεις wireless στο xbox, μπορείς να χρησιμοποιήσεις και mifi hotspot.

Ζητείται άτομο με πρόγραμμα cosmote gigamax unlimited για να του δίνω €10 τον μήνα για να αποκτήσω 1 extra sim στο συμβόλαιό του

εγω κανω αυτο: *21*699# και πράσινο (κλήση)

και για απενεργοποιηση: #21# και πράσινο (κλήση)[/quote

δοκιμασα να το ενεργοποιησω και μου βγαζει το βελακι οτι ολες οι κλησεις πρωωθουνται στην οθονη και δοκιμασα να κανω αναπαντητη και μου λεει οτι η κληση σας πρωωθειται. και τελικα το απενεργοποιησα με τροπο που γραφεις παραπανω . τελικα το *21*699# τι ειναι ακριβως ;

Τελικα τι εγινε με τον λογαριασμο σου?ΔΙκαωθηκες?Αντιμετωπιζω και εγω ενα παραπλησιο προβλημα με λογαριασμο 900e .:!:

Όπως θα ξέρετε πολλοί η Vodafone, καθώς και οι άλλες δυο εταιρίες που προσφέρουν mobile internet, έχουν ένα παράλογο τρόπο ογκοχρέωσης. Και πάει ως εξής:

Στο πρόγραμμα των 5GB ανά μήνα:

Τα δωρεάν GB είναι 5 και κοστίζουν περίπου 30 ευρώ. Δηλαδή 6 ευρώ το GB, που είναι μια ανθρώπινη τιμή. Ελάχιστοι όμως έχουν υπολογίσει την τιμή των επόμενων GBs. Κρατηθείτε..

Κάθε επόμενο GB κοστίζει περίπου 500 ευρώ. Κάτι που δεν σου το λένε, παρά σου λένε πόσο κοστίζει το KB, δηλαδή 0,0005 ευρώ (σύμφωνα με τον ισχύοντα τιμοκατάλογο που δίνουν στα μαγαζιά)

Κανείς σαφώς δεν μπαίνει στην διαδικασία να πολλαπλασιάσει με το 1.000.000 για να δει πόσο πραγματικά τον εξαπατούν. Η και αν το κάνει δεν πιστέυει το αποτέλεσμα και νομίζει ότι έχασε κάποιο μηδενικό.

Σαφώς και αν γράφαν το νούμερο 512 ευρώ, ουδείς θα αγόραζε το προιόν, γιατί μόνο και με την υποψία ότι θα άνοιγε δυο ιστοσελίδες παραπάνω ή θα κατέβαζε μερικά emails θα πλήρωνε δεκάδες ευρώ.

Αντιλαμβάνεστε όλοι ότι στην συγκεκριμένη περίπτωση πρόκειται για μια εσκεμμένη προσπάθεια εξαπάτησης όλων μας. Γιατί αν πραγματικά οι εταιρίες το κάνουν αυτό για να προστατέψουν τα δίκτυα τους από την υπερφόρτωση, τότε θα έπρεπε να μας πουλάνε το πακέτο χωρίς την δυνατότητα περαιτέρω downloading μετά το πέρας των 5GBs.

Είναι σαν να σου δίνουν δωρεάν χρόνο ομιλίας 5 ώρες για 30 ευρώ, και για την έκτη ώρα να πληρώνεις άλλα 500.

Ψάχνω και άλλους που έπεσαν θύματα αυτής της απάτης, να κάνουμε όλοι μαζί μια συλλογική καταγγελία. Δεν μπορεί ο καθένας να χρεώνει ότι τιμή θέλει στα προιόντα του. Και μάλιστα με δόλο.

Ας μην ξεχνάμε ότι οι ίδιες εταιρίες έχουν και προγράμματα των 20 GBs σε απόλυτα κανονικές χρεώσεις. Άρα το όλο θέμα για αυτούς είναι όσα θύματα πέσουν στην παγίδα.

ΌΧΙ, ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΣΟΥΜΕ. Εχουμε δικαιώματα ως καταναλωτές.

Επειδή σερφάρισα μερικές ώρες παραπάνω από το επιτρεπτό δεν θα πληρώσω 770 ευρώ στην VODAFONE. (τόσο μου ήρθε)

Έχει και όριο η κλεψιά. Ας πουλήσει κανείς το ένα λίτρο νερό 100 ευρώ να δείτε τι θα γίνει. Στα DATA γιατί υπάρχει το ακαταλόγιστο?

Περιμένω και άλλους εξαπατημένους μέσα από αυτό το φόρουμ, να οργανωθούμε και να απαιτήσουμε.

Φίλε έχεις απόλυτο δίκιο για το θέμα της υπερχρέωσης στα data πρόγραμμα, αλλά είναι μια αγελάδα για τις εταιρίες αυτό το προϊόν (που βγάζει χρυσάφι) και που την αρμέγουν συνέχεια. Φοβάμαι ότι είναι μικρές οι πιθανότητες να δικαιωθείς γιατί έχεις υπογράψει όρους, αλλά σου εύχομαι ολόψυχα ό,τι καλύτερο.

(Δηλαδή, δεν μπορούσαν οι εταιρίες να διακόπτουν τη σύνδεση όταν φτάσεις το όριο και να χρειάζεται τηλεφωνική επιβεβαίωση για να στην ξαναενεργοποιήσουν ώστε να υπάρχει κάπου επίσημα εκπεφρασμένη η δήλωσή ότι θέλει ο συνδρομητής να σερφάρει ΕΚΤΟΣ του προγράμματος του με επιπλέον χρέωση; <== Δεν τους συμφέρει να το κάνουν γιατί μετά θα χάνουν τα χιλιάρικα ευρώ 1000 ευρώ που κλέβουν από πελάτες σαν και σένα). Άστα βράστα. BANANIA.

Ζητείται άτομο με πρόγραμμα cosmote gigamax unlimited για να του δίνω €10 τον μήνα για να αποκτήσω 1 extra sim στο συμβόλαιό του

cosmote και wind δεν χρεωνουν tethering (αν και στην wind δε μπαινει μεσω iphone τελευταια και εχει και προιστορικες ταχυτητες σε full 3g) δε μπορω να καταλαβω την καινοτομια της vogafone...ισχυει οτι υπαρχει πλεον παγιο 10ευρω το μηνα για tethering?....για την wind μπορει καποιος να με ενημερωσει αν εχουν μπλοκαρει το tethering με iphone?? Edited by stathis334

Ναι παγώνει στα 97 ΜΒ, Μόλις ξεσυνδεθείς και συνδεθείς πάλι επανέρχεται

Φαντάζομαι δεν υπάρχει κάποιος τρόπος να το αποφύγουμε αυτό έτσι?

Λυγιά Βαρθολομιού Ηλείας: http://www.speedtest.net/result/984066284.png . Με 2 γραμμές σήμα μετά βίας γι'αυτό και το χαμηλό Uoload :p

cosmote και wind δεν χρεωνουν tethering (αν και στην wind δε μπαινει μεσω iphone τελευταια και εχει και προιστορικες ταχυτητες σε full 3g) δε μπορω να καταλαβω την καινοτομια της vogafone...ισχυει οτι υπαρχει πλεον παγιο 10ευρω το μηνα για tethering?....για την wind μπορει καποιος να με ενημερωσει αν εχουν μπλοκαρει το tethering με iphone??

και τωρα που το σκεφτομαι δε μου δουλευει μετα απο restore και επανενεργοποιηση ρυθμισεων παροχου...υπαρχει περιπτωση να φταιει αυτο??

Γιατι δεν βγαζω ακρη ρε παιδια?Λεει το ρομποτ.."Μας καλειτε απο τον αριθμο που θελετε να εξυπηρητηθειτε?" ΛΕΩ ΝΑΙ! μουγκα αυτη!Ξανα ναι... μουγκα αυτη... ΝΑΙΙΙΙ δυνατα και καθαρα .... μουγκα το ρομποτ... ΝΑΙ Γ@#$#@ το #$%#$ ... χρεωθηκα και τα 0,25 και το εκλεισα.. Φαρσα μας κανουν??

Ημαρτον.

Γιατι δεν βγαζω ακρη ρε παιδια?Λεει το ρομποτ.."Μας καλειτε απο τον αριθμο που θελετε να εξυπηρητηθειτε?" ΛΕΩ ΝΑΙ! μουγκα αυτη!Ξανα ναι... μουγκα αυτη... ΝΑΙΙΙΙ δυνατα και καθαρα .... μουγκα το ρομποτ... ΝΑΙ Γ@#$#@ το #$%#$ ... χρεωθηκα και τα 0,25 και το εκλεισα.. Φαρσα μας κανουν??

Ημαρτον.

την ίδια ακριβώς αηδία έχουν τα καταστήματα όταν επικοινωνούν με τη δική τους εξυπηρέτηση ( 1777) ,

εκεί να δεις κάτι καντήλια που πέφτουν :lol::lol:

τι και αν τους έχουν ενημερώσει πως είναι για γέλια το σύστημα αυτοί εκεί το έβγαλαν και στους πελάτες :wacko::wacko:

«Μη στενοχωριέσαι, άφησε τα πράγματα να πάνε μόνα τους. Οι ηλίθιοι και οι κακοί θα νικηθούν στο τέλος.» - Λάο Τσε

Ημαρτον.

δεν το κατάλαβα τι εννοείται με αυτό;. Εγώ από όσο ξέρω αυτό το έλεγε και πριν απλά πατάς το ένα εάν θέλεις να εξυπηρετηθείς με τον αριθμό αυτό που καλείς ή το 2 και πληκτρολογείς τον αριθμό που που σε ενδιαφέρει να εξυπηρετηθείς. Συνήθως αυτό βολεύει διότι έτσι τσεκαρει το σύστημα εάν ο αριθμός σου είναι συμβόλαιο ή καρτοκινητο και σε συνδέει με το αντίστοιχο τμήμα εξυπηρέτησης αριθμού . Εγώ συνήθως πατάω το 1 και μετά το 2 και μετά το * και συνδέομαι απευθείας στο τμήμα εξυπηρέτησης πελατών.επίσης εάν η κλήση είναι μικρότερη από 1 λεπτό δεν χρεώνεςαι τίποτα, ενώ εάν είναι παραπάνω από 1 λεπτο σε χρεώνει 0,25€ πότε δεν έχει τύχει να εξυπηρετηθώ μέσα σε 1 λεπτό όσο και γρήγορα να πατησω τα νούμερα. Καλημέρα!.

Edited by JOHNMEGARYTHMOS

δεν το κατάλαβα τι εννοείται με αυτό;. Εγώ από όσο ξέρω αυτό το έλεγε και πριν απλά πατάς το ένα εάν θέλεις να εξυπηρετηθείς με τον αριθμό αυτό που καλείς ή το 2 και πληκτρολογείς τον αριθμό που που σε ενδιαφέρει να εξυπηρετηθείς. Συνήθως αυτό βολεύει διότι έτσι τσεκαρει το σύστημα εάν ο αριθμός σου είναι συμβόλαιο ή καρτοκινητο και σε συνδέει με το αντίστοιχο τμήμα εξυπηρέτησης αριθμού . Εγώ συνήθως πατάω το 1 και μετά το 2 και μετά το * και συνδέομαι απευθείας στο τμήμα εξυπηρέτησης πελατών.επίσης εάν η κλήση είναι μικρότερη από 1 λεπτό δεν χρεώνεςαι τίποτα, ενώ εάν είναι παραπάνω από 1 λεπτο σε χρεώνει 0,25€ πότε δεν έχει τύχει να εξυπηρετηθώ μέσα σε 1 λεπτό όσο και γρήγορα να πατησω τα νούμερα. Καλημέρα!.

εννοεί πως είναι με ηχητικές εντολές και επιλογές, και το σύστημα δεν έλεγε να καταλάβει πως του έλεγε "ΝΑΙ".

http://farm3.static.flickr.com/2691/4355497255_7c56e0d919_m.jpg

Αυτό γίνεται μόνο στα καρτοκινητά? Γιατί εγώ που έχω συμβόλαιο δεν μου το εμφανίζει. Αντίθετα ο αδερφός μου που έχει CU είναι έτσι ακριβώς και είναι πολύ σπαστικό :p

Δηλαδη αν πω οχι..(και αφου το καταλαβει το οχι...) και πατησω τον αριθμο μου με συνδεει αμεσα με καποιον ??? Γενικα παντως δεν νομιζω οτι ειναι ποιο πρακτικο το νεο συστημα δεν νομιζετε?

καλησπέρα παίδες, γνωρίζετε αν το ZTE HF110 (COSMOTE INTERNET ON THE GO) μπορεί να χρησιμοποιηθεί με vodafone sim? ή είναι branded... το χρησιμοποιεί κανείς;

....απαράδεκτα παραδεκτός....

http://olatsaba.blogspot.com

αυτό με τη χρέωση των data προγραμμάτων είναι σκέτη απάτη!

Δε μπορείς να πουλάς 6Ε/GB και ξαφνικά,χωρίς καμία προειδοποίηση να αλλάζει η χρέωση. Κανονικά πρέπει να βάλουν σύστημα σύμφωνα με το οποίο η σύνδεση σταματά στο όριο data και με ένα sms για περεταίρω χρήση του data η σύνδεση επανέρχεται.

προσωπικά,θα στείλω καταγγελία στην ΕΕΤΤ για όλες τις εταρείες και ειδικά για τα προγράμματα "unlimited broadband" που ενώ έχουν όριο ορθής χρήσης στα 30GB,έχουν περεταίρω χρέωση μετά από αυτό...

Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer

[sIGPIC][/sIGPIC]

• The title was changed to Περί... Vodafone γενικά
  • The title was changed to wrong
  • The topic was pinned