FREAK_OF_NATURE Δημ. December 21, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2007 εγω συμπληρωσα το νουμερακι απο περιεργεια (αριθμος βονταφον) αλλα μου εβγαλε πως δεν επιτρεπονται αλλες κλησεις προς τον αριθμο αυτο...:wacko:τελικα ολους σας πηραν τηλεφωνο εκτος απο μενα;;;:( Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
htrul18 Δημ. December 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2007 :lol::lol: Θα μας τρελάνουν τελείως ρε!!! :lol: Παράθεση Μη γκρινιάζεις που δε σου 'ρθε η ζαριά, τζογάρισε στο όνειρο κι είσαι έτοιμος για όλα! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. December 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2007 ενταξει.καλο ητανε.με αρεσε!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dias19 Δημ. December 28, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2007 egv den koitaga poios epairne(imouna sto kosmo mou) kai kano:naiaiaiai?kai akouo to gero kai pidixa pano apo to fovo mou.Ola ta lefta,Eidka ekai me ta fota.+1 h vodafone. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stefanos200 Δημ. December 28, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2007 Poli kalo.. to ekana se filo mou kai epsaxne poios tou kanei farsa..! Bravo stin vodafone me tis wraies interactive diafimiseis tis..! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. December 28, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2007 τελικα ολους σας πηραν τηλεφωνο εκτος απο μενα;;;:( Ε γράψε το τηλ σου σε αυτό το thread να σε πάρουν μερικά τηλ. ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dolce7 Δημ. January 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2008 σημερα πηγα να ξανακανω αιτηση γιατι δεν εχει ενεργοποιηθει ακομη μετα απο τοσους μηνες και τωρα μου λεει : O Κωδικός Χρήστη/Αριθμός Μητρώου $$$$$$$ είναι λανθασμένος Παράθεση http://www.cretapost.gr/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
myescapology Δημ. January 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2008 ΤΟ TRACK ID ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΣΤΗ VODAFONE. ΜΑΛΛΟΝ ΚΑΠΟΙΟ ΑΛΛΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΟΥ. ΕΧΩ ΤΟ P1 ΚΑΙ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΠΑΝΤΑ ΑΨΟΓΑ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
H2SO4 Δημ. January 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2008 Δουλευει μια χαρα με wap η Internet φιλε μου? Γιατι εδωπερα λενε μπλοκαρισμα μεσω wap .... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
myescapology Δημ. January 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2008 ΚΑΙ ΣΤΑ 2. Η ΔΙΑΦΟΡΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΗ ΧΡΕΩΣΗ. ΔΕΝ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΜΕ VODAFONE LIVE ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΕΣ. ΒΑΣΙΚΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΤΟ WAP NON VF LIVE. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosvel Δημ. January 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2008 Οι προσφορές σε ορισμένα μοντέλα όντως συμφέρουν πάρα πολύ. Δεν νομίζω οτι μπορείς να μάθεις τί έχει μέσα το κουτί πρίν το πάρεις, πάντως απ όσους ξέρω και έχουν αγοράσει τα κινητά είναι σε άριστη κατάσταση. Παράθεση Laptopblog.gr Dealz.gr - Προσφορές Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. January 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2008 περσινες κρυαδες;;; Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oresti Δημ. January 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2008 φετινο bump? :p Εμενα μου αρεσε παντως, το εκανα σε ενα φιλο μου στο δωμάτιο και τρελάθηκε ;-P -"λαθος κανετε", "ποιος ειναι"? ;-) Παράθεση Αγγελίες στο buy & sell μόνο! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. January 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2008 περσινες κρυαδες;;; Μπαρντόν;:wacko: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
H2SO4 Δημ. January 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2008 Link Στο αρχείο μπαίνει η υπόθεση των υποκλοπών Αθήνα Στο αρχείο τίθεται, με διάταξη του εισαγγελέα Εφετών Μιλτιάδη Ανδρειωτέλλη, η δικογραφία για την υπόθεση των υποκλοπών. Ο κ. Ανδρειωτέλλης έκανε δεκτή την κρίση του εφέτη ανακριτή Π. Πετρόπουλου που χειρίστηκε την υπόθεση, ότι δεν προκύπτουν στοιχεία για την απόδοση ευθυνών σε συγκεκριμένα πρόσωπα. Για την υπόθεση, που ήρθε στο φως τον Φεβρουάριο του 2006, είχε ασκηθεί ποινική δίωξη κατ' αγνώστων για την κατηγορία της παραβίασης τηλεφωνικού απορρήτου. Ως συνηθως στην Ελλαδα....υπαρχουν ευθυνες, αλλα ποτε σε συγκεκριμενα προσωπα....παντα η ευθυνη για κατι ειναι κατι το γενικο και αοριστο.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerasor Δημ. January 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2008 Link Ως συνηθως στην Ελλαδα....υπαρχουν ευθυνες, αλλα ποτε σε συγκεκριμενα προσωπα....παντα η ευθυνη για κατι ειναι κατι το γενικο και αοριστο.... Δεν περίμενα και κάτι άλλο επείσης! Αν συνεχίσουμε έτσι δεν θα πάμε ποτέ μπροστά ως χώρα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
getolika Δημ. January 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2008 Γιατί υπήρχε κανένας τόσο αφελής να πιστεύει ότι θα αποδοθούν οι ευθύνες; Δε νομίζω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lefterian Δημ. January 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2008 Καποια στιγμη πρεπει να πιστεψουμε ομως, οτι θα αποδοθουν ευθυνες... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Luau! If you're hungry for hunk of fat and juicy meat, Eat my buddie Pumbaa here cuz he is a treat! A hundred dollar dine, a tasty swine, all you gotta do is get in line. Are ya achin'? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nosferatu Δημ. January 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2008 Οπότε μπορεί να διαφημιστεί και επίσημα η υπηρεσία vodafone-spyline και να γίνει εμπορικά διαθέσιμη στο ευρύ κοινό. Θα σημειώσει τεράστια επιτυχία σε ζευγάρια, αντρόγυνα κτλ. Παράθεση "Διαφωνώ με αυτό που λες, αλλά θα υπερασπιστώ μέχρι θανάτου το δικαίωμά σου να το λες." Βολταίρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tazio Δημ. January 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2008 Καποια στιγμη πρεπει να πιστεψουμε ομως, οτι θα αποδοθουν ευθυνες... Το ζητούμενο είναι να μη το πιστέψουμε εμείς αλλά κάποιοι σχετικοί με τι δικαστική εξουσία. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
harrys23 Δημ. January 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2008 έχω το Vodafone Huawei Ε220 το οποίο έχει της Vodafone προεγκατεστημενο λογισμικό το Vmc-lite τώρα άλλαξα isp και επέλεξα την Wind οπότε ξέρει κάνεις πως θα αφαιρέσω το προεγκατεστημενο λογισμικό για να μην ανοίγει μαζι με αυτο της Wind ?? Νομιζω οτι πρεπει να φλασαρω το modem ετσι δεν ειναι ? Eυχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimokritos Δημ. January 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2008 ντροπή τους. αυτό μόνο έχω να πώ. ντροπή τους :down: το ελληνικό σκάνδαλο watergate και μπήκε στο αρχείο.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sideras1985 Δημ. January 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2008 Και ξεχασαν ολοι οτι υπηρξε και ο θανατος ενος ανθρωπου γι'αυτη την υποθεση.Ωραια δικαιοσυνη επικρατει τελικα στην Ελλαδα :βαζουμε φυλακη καποιους για μικροπραγματα και αυτοι που ειναι στην ΜΕΓΑΛΗ ΑΠΑΤΗ κυκλοφορουν ελευθεροι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xaxa1982 Δημ. January 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2008 Εμένα μου άρεσε που την ώρα που ανακοινώθηκε από τα μέσα ενημέρωσης ότι μπήκε στο αρχείο, την ίδια ώρα ο πρωθυπουργός στη Βουλή έλεγε τις παρακάτω φράσεις (τις έχουμε ακούσει χίλιες φορές βέβαια): "Καμία ανοχή στην διαπλοκή!" , "Όσοι δεν είναι σύμφωνοι με τους νόμους, θα λογοδοτήσουν στη δικαιοσύνη... και αυτό είναι δέσμευση!!!" Τα θέλει και τα λέει? Το δικό του κινητό παρακολουθούσαν... που είναι η δικαιοσύνη να κόψει τα ποδάρια σε αυτούς που τον παρακολουθούσαν? Γιατί σταμάτησε η έρευνα και γιατί αποφασίστηκε ότι δεν υπάρχουν ευθύνες από κανέναν για να αποδοθούν? Αυτός ο ανθρωπάκος που σκοτώθηκε - "αυτοκτόνησε" γιατί το έκανε? Τυχαίο συμβάν και αυτό? Μήπως έγινε απότομα emo και είδε ότι η ζωή είναι μίζερη και πρέπει να κόψει το δικό του νήμα για να γλιτώσει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. January 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2008 Παρατήρησα στο λογαριασμό μου στο e-billing ότι τις 3 τελευταίες κινήσεις δεν τις έχουν περάσει. Εχει παρατηρήσει κανέις τίποτα παρόμοιο; Βασικά σε διάστημα ενός μήνα έκανα 3 ηλεκτρονικές πληρωμές γιατί δεν είχα τη δυνατότητα να τα δώσω μαζεμένα και τώρα βλέπω και στο λογαριασμό αλλά και στο ιστορικό ότι δεν έιναι περασμένες οι κινήσεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts