milanmaniac Δημ. November 30, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2007 Τελικά έχουν μεταφορικά αν παραγγείλεις μεταχειρισμένο κινητό? Κάτι είδα στο site ότι αν το κινητό κοστίζει πάνω από 150 ευρώ, η αποστολή είναι δωρεάν. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hsaias Δημ. December 1, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2007 Έλεος. Σκέφτηκα να πάρω το D900i που έχει τώρα. Κοιτάζοντας τα τεχνικά χαρακτηριστικά είδα ότι λέει πως δεν έχει ραδιόφωνο (άρα είναι το D 900 και όχι το 900i). Τους έστειλα mail και φυσικά δεν απάντησε κανείς. Στις συνηθισμένες ερωτήσεις γράφουν πως αν σου σταλεί άλλο προιόν από αυτό που παρήγγειλες τηλεφωνείς στο 210-6701789 και το επιστρέφεις, πληρώνουν δε και την εταιρεία μεταφοράς. Τηλεφώνησα εκεί για να ρωτήσω για ποια συσκευή πρόκειται. Ξέρετε τι απαντάει; "Ο αριθμός που καλείτε δεν αντιστοιχεί σε συνδρομητή". Τέτοια συμπεριφορά περιμένεις από απατεωνίσκους και όχι από τη Vodafone. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maria24 Δημ. December 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2007 υπαρχει τροπος να μαθει καποιος, πριν αγορασει τη συσκευη, για ποιο λογο πωλειται ως μεταχειρισμενη? γιατι αλλο να εχει χρησιμοποιηθει (που δε μου φαινεται και τοσο προβληματικο) και αλλο να την παραλαβεις και να δεις οτι λειπουν cd εγκαταστασης, καλωδια κλπ. η τουλαχιστον, μηπως υπαρχει τροπος για να μαθεις τι ακριβως περιεχει το κουτι πριν το αγορασεις? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasulm Δημ. December 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2007 αφου και με το πακετάκι apn wap χρησιμοποιείς ρε παιδία, γιατί να αλλάξει κατι? μόνο η χρεώση αλλάζει όχι η χρήση. Kαι εγω νόμιζα οτι θα παίξει το messenger, αλλο μόνο με apn internet παίζει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Carpe_Diem Δημ. December 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2007 Aν βαλω μια τετοια καρτα στο HTC P4550 θα εχω συνδεση στο ιντερνετ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexkass Δημ. December 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2007 κάποιο νέο για τη συμβατότητα με vista x86? :worry: Παράθεση Alex = the best! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου PIN: 20DDA1B0 (Storm) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dim_33 Δημ. December 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2007 Γεια σας. Αυτο το Vodafone Mobile Connect Card/Usb Modem εργαζεται σε αλλα OS ? px. Linux Mandriva 2008, ?klp ? an το παρω κ δεν εργαζεται τι γινεται ? Ευχαριστω. Παράθεση Δεν επιτρέπονται youtube links στην υπογραφή - OUKITEL K6000 pro --- Xiaomi Redmi Note 4x --- Xiaomi Redmi Note 8 pro ...Edit by Dim_33.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nino Δημ. December 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2007 Eγω είχα αγορασει ενα sony ericsson M600i (ολα μεσα στο πακετο, μονο το κουτι ηταν ψιλοσκισμενο...)και μου βγηκε αστερι...Βεβαια το χαρηκα λιγο, γιατι μου το...εκλεψαν... Παρηγγειλα αργοτερα ενα κ750ι, το οποιο ηταν στη λιστα με τα μεταχειρισμενα κινητα τηλεφωνα και με ειδοποιουν μετα απο 3 μερες οτι το κινητο δεν υπαρχει και δεν ξερουν ποτε θα φερουν νεες συσκευες! Τοτε...γιατι τις βγαζουν προς πωληση, ενώ δεν υπαρχουν; Με τα νευρα μας παιζουν....; Περιεργες συμπεριφορες... Παντως, οι προσφορες αυτες συμφερουν αρκετα... Παράθεση ...ευτυχής κάτοχος Μ600i...:) Κλείσε μέσα στην ψυχή σου την Ελλάδα και θα δεις να λαχταρεί κάθε είδους μεγαλείο... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
robin Δημ. December 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2007 Γεια σας. Αυτο το Vodafone Mobile Connect Card/Usb Modem εργαζεται σε αλλα OS ? px. Linux Mandriva 2008, ?klp ? an το παρω κ δεν εργαζεται τι γινεται ? Ευχαριστω. απο το http://www.vodafone.gr/live1/page.jsp?pid=0005070500&vars=0000000000 Ο υπολογιστής πρέπει απαραίτητα να έχει: · Λειτουργικό σύστημα Win XP Pro ή/και Home, Win2000 (μπορείτε να δείτε την έκδοση του λειτουργικού, πατώντας δεξί κλικ πάνω στο εικονίδιο "ο υπολογιστής μου" (My Computer) και επιλέγοντας "Ιδιότητες" (Properties) · Yποδοχή κάρτας PC τύπου ΙΙ (PCMCIA Slot) · Πάνω από 32 ΜΒ RAM · Έκδοση Internet Explorer από 5.5 και πάνω (μπορείτε να δείτε την έκδοση του Internet Explorer, ανοίγοντας ένα παράθυρο Internet Explorer και από το μενου "Βοήθεια" (Help) και επιλέγοντας "Πληροφορίες για τον Internet Explorer" (About Internet Explorer). · Ελάχιστη ανάλυση οθόνης 1024*768 Στην περίπτωση της έκδοσης Apple MAC Version 2.4 θα πρέπει να πληρούνται οι ακόλουθες προϋποθέσεις: · OS X 10.2.6 Jaguar ή νεότερη έκδοση · OS X 10.4.3 συνιστώμενη έκδοση · Powerbook Titanium ή Aluminum, 15" ή 17" ΠΡΟΣΟΧΗ!!! ΔΕΝ υποστηρίζονται άλλα λειτουργικά όπως Win95, Win98 First Edition ή Second Edition, Windows NT (όλες οι εκδόσεις), Windows Millennium (ME), Linux (όλες οι εκδόσεις). ΠΡΟΣΟΧΗ!!! ΔEN υποστηρίζεται η υποδοχή κάρτας PCI Xpress. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dim_33 Δημ. December 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2007 Tote δυστυχως δεν κανει. Τι, να βαλω Windows mono για αυτο ? 8α περιμενω να συνδεσουν το ADSL,,,, Παράθεση Δεν επιτρέπονται youtube links στην υπογραφή - OUKITEL K6000 pro --- Xiaomi Redmi Note 4x --- Xiaomi Redmi Note 8 pro ...Edit by Dim_33.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexkass Δημ. December 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2007 εδώ δεν υποστηρίζουν τα vista που είναι πια το σύστημα που έρχονται όλα τα λαπτοπ... Παράθεση Alex = the best! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου PIN: 20DDA1B0 (Storm) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
redcon Δημ. December 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2007 Με τα Βιστα ειναι ΟΚ απο το καλοκαιρι. Εχω το huawei usb και ειναι μια χαρα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexkass Δημ. December 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2007 αλήθεια απόστολε? γιατί κάποιο εδώ μέσα μου έγραφαν ότι δεν παίζει. ευχαριστώ :) για πες τι ταχύτητες πιάνεις? εγκατάσταση απλή? κατανάλωση? Παράθεση Alex = the best! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου PIN: 20DDA1B0 (Storm) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis_thess Δημ. December 15, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2007 Ακόμα μια ΝΕΑ interactive κίνηση έκανε η vodafone, αυτη τη φορα σε μορφη ''παραμυθιού". http://img254.imageshack.us/img254/7779/cidrightkp1.th.gif Μια φορά κι έναν καιρό ήταν ο παλιός ο χρόνος. Κι όταν ήρθε η ώρα του να φύγει, εκείνος αποφάσισε να μείνει για πάντα εδώ... Το όνομά του ήταν 2007. Θες να μάθεις πώς συνεχίζεται αυτό το χριστουγεννιάτικο παραμύθι; Μόνο εσύ μπορείς να δώσεις ένα χαρούμενο τέλος! Πάτησε εδώ edit: Για ''σωστή'' λειτουργία ζητάει (τον αριθμό του κινητό σας) , θέλει και ήχο. Ένα χριστουγεννιάτικο παραμύθι από τη Vodafone. http://www.paeiopaliosoxronos.gr edit:Από την κλήρωση θα αναδειχθούν 150 (εκατόν πενήντα) νικητές οι οποίοι κερδίζουν από ένα κινητό Samsung ZV60, 150 (εκατόν πενήντα) νικητές οι οποίοι κερδίζουν από ένα handsfree Samsung WEP-210 (οι όροι είναι εδώ) Αμα είναι να ''δημιουργηθεί'' πανικός στο θέμα , ας κλειδώσει! Παράθεση :up: Myphone Meeting @ Thessaloniki 14/12/14 ! XARISETO.GR Μην το πετάς... XariseTo.gr ! 2030.gr Οδηγος camping Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xourxoulitsos Δημ. December 15, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2007 Αυτή τη φορά δεν πήραν με απόκρυψη...βγήκε αριθμός από Γαλλία... Παράθεση http://img515.imageshack.us/img515/4932/moodswf6.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis_thess Δημ. December 15, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2007 Αυτή τη φορά δεν πήραν με απόκρυψη...βγήκε αριθμός από Γαλλία... προχθές ηταν απόκρυψη, σήμερα +337038806100 Παράθεση :up: Myphone Meeting @ Thessaloniki 14/12/14 ! XARISETO.GR Μην το πετάς... XariseTo.gr ! 2030.gr Οδηγος camping Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Petros the Great Δημ. December 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2007 Πλάκα έχει :lol: Παράθεση http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=862&dateline=1324629158 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
getolika Δημ. December 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2007 Εμένα δε μου ζητάει αριθμο!:confused: Επίσης δεν κατάλαβα, τι έγινε;:O Μήπως φταίει το wind plus? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
crazy_4 Δημ. December 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2007 καλά ε καταπληκτικό!! το πιο τέλειο όταν σε παίρνει ο γέρος και σου τα χώνει!!! Παράθεση You'll remember me...//For the rest of you Life!// <------------------------------------------> Amanitou City Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PP6210 Δημ. December 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2007 πολύ καλό και πρωτότυπο! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doganos Δημ. December 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2007 Εμένα με πήρε απο 0030000000 Πρέπει να έχεις vodafone για να μπεις στην κλήρωση; Παράθεση Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis_thess Δημ. December 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2007 Εμένα με πήρε απο 0030000000 Πρέπει να έχεις vodafone για να μπεις στην κλήρωση; οχι και αλλες εταιριες ! Παράθεση :up: Myphone Meeting @ Thessaloniki 14/12/14 ! XARISETO.GR Μην το πετάς... XariseTo.gr ! 2030.gr Οδηγος camping Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. December 18, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2007 εγω συμπληρωσα το νουμερακι απο περιεργεια (αριθμος βονταφον) αλλα μου εβγαλε πως δεν επιτρεπονται αλλες κλησεις προς τον αριθμο αυτο...:wacko: Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cool_ted Δημ. December 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2007 πολυ καλο και πρωτοτυπο... μου αρεσε πολυ...:) ειδικα εκει που σου λεει ο αγιος-βασιλης να πατησεις καποιο κουμπι και γινεται το δωματιο disco...:p Παράθεση Free Your Mind...;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
IRONMAIDEN Δημ. December 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2007 τελειο!εριξα τρελο γελιο...ειναι καλο για φαρσες! respect στη vodafone! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts