Jump to content

Περί... Vodafone γενικά

President
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

To σήμα του Cosmote είναι απείρως καλύτερο ακόμη και μέσα στην Αθήνα. Θεωρώ αδιανόητο το 2004 μερικές φορές να μην μπορείς να πάρεις λόγω φορτωμένου δικτύου (τι στην ευχή δεν μπορούν ν' αυξήσουν το bandwidth??) Επισης έχει περίεργες επιδοτήσεις στην ανανέωση συνδρομής. Αν δεν ήταν το δωρεάν internet θα είχα φύγει σίγουρα....
:)

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος rouba ( 8 Φεβ. 2004 , 12:17)

θα επρεπε να πιεσουμε για αλλαγη της δωρεαν dialup συνδεσης σε ISDN?

Για πες καμια ιδεα δηλαδη...

http://www.flyfishingdevon.co.uk/salmon/year1/parkinsons.gif

Καλα δεν μας αρεσει το τσαμπα internet μεσω παναφονετ και θελουμε να σκαμε παγιο 8,80+φπα με b-online ε? Καληηηη Φασηηηη!

Βλέπεις πράγματα και αναρωτιέσαι "Γιατί;"

Αλλά εγώ ονειρεύομαι πράγματα που δεν υπήρξαν ποτέ και λέω "Γιατί όχι;"

Wirelessly posted (Siemens SX1: SIE-SX1/1.0 SymbianOS/6.1 Series60/1.2 Profile/MIDP-1.0 Configuration/CLDC-1.0)

1)Tzampa net sta kartokinita 2)Ftinoteres xreoseis kai 3)Kaliteri kalipsi!

Με την Wind κάνεις πράγματι οικονομία...αφού δεν έχεις ποτέ σήμα, δεν μιλάς, δεν στέλνεις μηνύματα, δεν χρεώνεσαι...

Wind Όσα παίρνει ο άνεμος

εγώ ξέρω ότι η βόντα έχει το καλύτερο σήμα, ή ένα από τα καλύτερα τουλάχιστον!!!! εγώ δεν έχω πρόβλημα!

You'll remember me...//For the rest of you Life!//

<------------------------------------------>

Amanitou City

Guest andreadakis

Παιδια εγω μενο περιστερι (νεα ζωη) και σοβαρα η μονη ετερεια που εχει σημα εδω ειναι vodafone full sima!!ενω η cosmote δεν εχει τιποτα με το ζορι αντε να πιασο μια κυψελη!και η tim εχει δυο κυψελες αλλα το σημα τησ ειναι πολυ μουφα μια κατεβενι μια ανεβενει..............

(ανεξαρτητα κινητου τηλ.)

γενικα στο περιστερι η vodafone εχει το καλιτερο σημα. :cool:

Guest andreadakis
παιδες εγω πιστευω οτι η vodafone εχει την καλητερη εξυπηρετ. πελατων πριν τεσσερησ μερεσ επερνα στην κοσμοτε αλλα ματαια με ειχαν συνδεσει με καιρο!!ολεσ οι γρεμμεσ ηταν κατελιμενεσ πηρα και το μεσημερι και το απογευμα και το βραδυ.------------αισχος---------!!!!!!!!!!!!

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος swiffer ( 8 Φεβ. 2004 , 11:58)

Μηπως...μπερδευεσαι αγαπητε? Η Vodafone στο 3 λεπτο αναμονης μια κλησης, απορριπτει την κληση για να μην περιμενεις αδικα!

Δύο απο τις τρείς φορές που χρειάστηκα το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών σπατάλησα ένα δεκάλεπτο, αλλα όχι σερί όμως. Ο ένας με πέταγε στον άλλο.

I Am The One, Orgasmatron...

Egw uelw na exei kanoniko gprs sta kartokinita 'i estw wap over gprs alla me ftinoteri xrewsi PX ena pagio kai tosa mb dwro.

Kai ligo ftinoteri omilia xrewsi sta cu kai ua imoyna mia xara!!

Eimai xaroymenos xristis VODA egw :P

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος emperor69 ( 8 Φεβ. 2004 , 01:50)

Wirelessly posted (Nokia6600/1.0 (3.42.1) SymbianOS/7.0s Series60/2.0 Profile/MIDP-2.0 Configuration/CLDC-1.0)

File mu oti stelneis mesw mycosmos xrewnetai kanonika sto logariasmo su..

Εμένα μάλλον επειδή δεν μου το έχει πει αυτό η Cosmote στέλνω εδώ και 1 χρόνο τσάμπα SMS από MyCosmos έχοντας βάλει μετά βίας 30 ευρώ στο διάστημα αυτό το οποίο το έφαγα σε τηλέφωνα και SMS. :whistle: :whistle: :whistle:

Flying is easy, just throw yourself at the ground and miss...

Vodafone Group Plc announces that it continues to monitor developments in the US market and is exploring whether a potential transaction with AT&T Wireless is in the interests of its shareholders.

Οι τελευταίες φήμες "λένε" ότι η Voda προσφέρει $37 billion ... έναντι $30 billion της Cingular... αναμένουμε έως την Παρασκευή & βλέπουμε...! :worry:

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος emperor69 ( 8 Φεβ. 2004 , 01:50)

Wirelessly posted (Nokia6600/1.0 (3.42.1) SymbianOS/7.0s Series60/2.0 Profile/MIDP-2.0 Configuration/CLDC-1.0)

File mu oti stelneis mesw mycosmos xrewnetai kanonika sto logariasmo su..

Δεν χρεωνεται εντελως τιποτα. Εκτος και αν σου ερθει ειδοποιηση οτι εχεις email, σου δειξει το θεμα και το μεγεθος και εσυ με sms ζητησεις να στο στειλει ολο στο κινητο σου. Οτι στελνεις εσυ μεσα απο την σελιδα του mail.mycosmos.gr ειναι ΔΩΡΕΑΝ! (ομοιως και απο την αντιστοιχη σελιδα του webmail του http://www.myvodafone.gr)

Σε σχεση με αναβαθμιση συνδεσης σε ISDN. Θα μπορουσαμε να παρουμε τηλεφωνο στην εξυπηρετηση πελατων ή και στο τμημα παραπονων, να ρωτησουμε και καλα αν υπαρχει περιπτωση να γινει τετοιου ειδους αναβαθμιση και οταν μας πουνε οχι θα τους ενημερωσουμε οτι σκοπευουμε να διακοψουμε τη συνδεση vodafone οταν αρχισει η φορητοτητα και να παμε σε αλλη εταιρεια απο τη στιγμη που δεν μας προσφερουν κατι παραπανω. Εαν γινει μαζικα δεν μπορει θα τσιμπησουν!

You can dream, so dream out loud

Don't let the bastards grind you down!

Όποια πόρτα σου ανοίγεται, μπες και δες τι σε περιμένει. Μη μασάς πουθενά!

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος rouba ( 9 Φεβ. 2004 , 11:12)

Σε σχεση με αναβαθμιση συνδεσης σε ISDN. Θα μπορουσαμε να παρουμε τηλεφωνο στην εξυπηρετηση πελατων ή και στο τμημα παραπονων, να ρωτησουμε και καλα αν υπαρχει περιπτωση να γινει τετοιου ειδους αναβαθμιση και οταν μας πουνε οχι θα τους ενημερωσουμε οτι σκοπευουμε να διακοψουμε τη συνδεση vodafone οταν αρχισει η φορητοτητα και να παμε σε αλλη εταιρεια απο τη στιγμη που δεν μας προσφερουν κατι παραπανω. Εαν γινει μαζικα δεν μπορει θα τσιμπησουν!

Το οτι δεν γινεται ειναι σιγουρο. Και δεν το κανουν γιατι θελουν να πουλανε και κανονικες συνδεσεις ISDN. Tωρα με λιγη πιεση μπορει να πετυχει κατι... :)

Λοιπον, απο το site Vodafone διαλεγετε επικοινωνια με email, διαλεγετε υπηρεσιες internet, καταγραφετε ονοματεπωνυμο και τηλεφωνο και στη φορμα γραφετε οτι επιθυμeiτε δωρεαν ISDN συνδεση αφου ο λογος για τον οποιο χρησιμοποιειτε το δικτυο τους ηταν αρχικα η δωρεαν συνδεση. Σημειωνετε επισης οτι με την εναρξη της φορητοτητας σκεφτεσται σοβαρα να αλλαξετε εταιρεια κινητης αφου ουτως η αλλως πληρωνετε για ISDN συνδεση στον ΟΤΕ.

Εγω το εκανα ηδη. Αν στειλουμε ολοι τετοια παραπονα κατι μπορει να γινει.

You can dream, so dream out loud

Don't let the bastards grind you down!

Όποια πόρτα σου ανοίγεται, μπες και δες τι σε περιμένει. Μη μασάς πουθενά!

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος swiffer ( 8 Φεβ. 2004 , 11:58)

Μηπως...μπερδευεσαι αγαπητε? Η Vodafone στο 3 λεπτο αναμονης μια κλησης, απορριπτει την κληση για να μην περιμενεις αδικα!

Διαφωνω!Ειμαι σιγουρος οτι εχω περιμενει τοσο!

Το βράδυ 7-8 Μαρτίου, θα μπορούμε να "παρακολουθούμε" τα αποτελέσματα των βουλευτικών εκλογών μέσα από το VF live! (εκτός από τα 4-ψήφια SMS) σε "σύνδεση" με το Υπουργείο Εσωτερικών??? Aναμένεται DERBY εκείνο το βράδυ... και ιδιαίτερο ενδιαφέρον κατά την καταμέτρηση των ψήφων. Ένα "οργανωμένο" section στο VF live! με "ζωντανά αποτελέσματα" ... από το οποίο δεν πρέπει να "απουσιάζουν" εξειδικευμένες πληροφορίες για τους υποψηφίους κτλ. :wacko:

Ρε παιδιά, τι λέτε ότι το site της Voda δεν χρεώνει τα sms?

Χρεώσεις

Η χρέωση κάθε μηνύματος που στέλνετε είναι:

0,09 € + ΦΠΑ / μήνυμα αν είστε συνδρομητής με συμβόλαιο

0,11 € + ΦΠΑ / μήνυμα αν είστε κάτοχος a la Carte

0,08 € + ΦΠΑ / μήνυμα αν είστε κάτοχος CU

Αυτά μέσα από το Web to sms. Άλλωστε ποιός ο λόγος να δίνεις το τηλέφωνό σου αντί για username?

Υπάρχει τρόπος να μαθαίνει κάποιος (μέσω Vodafone πχ. στο 13830 ??) πόσα λεπτά ομιλίας έχει κάνει ώστε να ξέρει αν έχει καταναλώσει τον προπληρωμένο χρόνο ομιλίας ?

Νομίζω ότι από το Avatar που έχω είναι προφανής ο λόγος που ρωτάω !

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Terrys ( 9 Φεβ. 2004 , 14:24)

Ρε παιδιά, τι λέτε ότι το site της Voda δεν χρεώνει τα sms?

Χρεώσεις

Η χρέωση κάθε μηνύματος που στέλνετε είναι:

0,09 € + ΦΠΑ / μήνυμα αν είστε συνδρομητής με συμβόλαιο

0,11 € + ΦΠΑ / μήνυμα αν είστε κάτοχος a la Carte

0,08 € + ΦΠΑ / μήνυμα αν είστε κάτοχος CU

Αυτά μέσα από το Web to sms. Άλλωστε ποιός ο λόγος να δίνεις το τηλέφωνό σου αντί για username?

To web2sms της Voda χρεώνει... το MyCosmos SMS της CosmOTE ΔΕ χρεώνει (αλλά ισχύει ο περιορισμός 10 FREE SMS/day).

Αυτό το μήνα διεξάγεται "τηλεφωνική έρευνα" της Voda... για το πόσο ευχαριστημένοι είναι οι συνδρομητές της και τι θέλουν να "αλλάξει"?

Επίσης, ΘΑ ΗΤΑΝ ΠΟΛΥ ΧΡΗΣΙΜΟ, στα προγράμματα Parent&Child να μειωθεί το πάγιο των Child κατά το ήμισυ... ενώ παράλληλα αυτό το πρόγραμμα σε συνδυασμό με ένα υποτιθέμενο "Friends&Family" να φέρει τα πάνω-κάτω στις "ελληνικές κινητές τιμές". Επιβάλλονται... νέα "πακέτα DATA" ... πρέπει να περιλαμβάνουν ΜΜS, GPRS (Wireless Internet) και SMS (10%-15% φθηνότερα απ' ότι σήμερα, εκτός "πακέτου")... το δε GPRS traffic στα live! (wap) θα πρέπει να κοστολογείται με μηνιαίο πάγιο (στη χειρότερη περίπτωση, μπορείτε να ορίσετε ένα limit 5MB και μετά χρέωση €0.005/ΚΒ - €0.007/ΚΒ + Φ.Π.Α.), έτσι κι αλλιώς πληρώνουμε per event (π.χ. download ringtone ή ανάγνωση Nαυτεμπορικής)... αυτό το "μοντέλο" ακούγεται ότι θα "υιοθετήσει" η i-mode στην Ευρώπη, προκειμένου να "πετύχει"!

• The title was changed to Περί... Vodafone γενικά
  • The title was changed to wrong
  • The topic was pinned