Jump to content

rouba

Members
  • Δημοσιεύσεις

    8
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by rouba

  1. Καλησπερα! Εχω το 7610 μια εβδομαδα και επειδη δεν παρακολουθουσα την συζητηση απο την αρχη θα ηθελα αν μπορει καποιος να μου πει που βρισκονται τα παιχνιδια. Οταν ανοιγω τη σελιδα μου γραφει χωρις δεδομενα. Sorry, αν εχει ιδη απαντηθει αλλα δε μπορω να διαβασω 90 σελιδες.
  2. Μπραβο surfer! Επάνω τους!!!!!
  3. Λοιπον, απο το site Vodafone διαλεγετε επικοινωνια με email, διαλεγετε υπηρεσιες internet, καταγραφετε ονοματεπωνυμο και τηλεφωνο και στη φορμα γραφετε οτι επιθυμeiτε δωρεαν ISDN συνδεση αφου ο λογος για τον οποιο χρησιμοποιειτε το δικτυο τους ηταν αρχικα η δωρεαν συνδεση. Σημειωνετε επισης οτι με την εναρξη της φορητοτητας σκεφτεσται σοβαρα να αλλαξετε εταιρεια κινητης αφου ουτως η αλλως πληρωνετε για ISDN συνδεση στον ΟΤΕ. Εγω το εκανα ηδη. Αν στειλουμε ολοι τετοια παραπονα κατι μπορει να γινει.
  4. Σε σχεση με αναβαθμιση συνδεσης σε ISDN. Θα μπορουσαμε να παρουμε τηλεφωνο στην εξυπηρετηση πελατων ή και στο τμημα παραπονων, να ρωτησουμε και καλα αν υπαρχει περιπτωση να γινει τετοιου ειδους αναβαθμιση και οταν μας πουνε οχι θα τους ενημερωσουμε οτι σκοπευουμε να διακοψουμε τη συνδεση vodafone οταν αρχισει η φορητοτητα και να παμε σε αλλη εταιρεια απο τη στιγμη που δεν μας προσφερουν κατι παραπανω. Εαν γινει μαζικα δεν μπορει θα τσιμπησουν!
  5. Μηπως τωρα που επιτελους απο τελος μαρτιου αρχιζει η υπηρεσια φορητοτητας θα επρεπε να πιεσουμε για αλλαγη της δωρεαν dialup συνδεσης σε ISDN? Ας μην ξεχναμε οτι αυτο εφερε πολυ κοσμο στη vodafone
  6. Βarchetta, σε σχεση με την λειτουργια δονηση+μελωδια εχεις δικιο. Πρεπει να χτυπησει 3-4 φορες μεχρι να ακουσεις τον ηχο. Οσο γι'αυτο που έλεγα την προηγούμενη φορά σε σχεση με την αποστολη ems με e-mail, τελικα πηρα στο 13830 και μου ειπαν οτι ειναι αδυνατη η αποστολη e-mail me video σε pc! :mad: το κινητο ειναι δηλαδη Α Χ Ρ Η Σ Τ Ο σε περιπτωση που εισαι μακρια απο το pc σου και θελεις με καποιον τροπο να σωσεις τα βιντεο και να εγγραψεις και αλλα. Μαλλον θα το χαρισω στην μικρη μου αδερφη που το ζαχαρωνει και θα παρω ΝΟΚΙΑ που εχει mailbox και δε με απογοητευσε ποτε. Με τα παιχνιδια απο Live τι γινετε? Υπαρχει τροπος να τα κατεβασουμε?
  7. Thanks a lot Kinitoeidimona! Συμφωνώ απολύτως με το θέμα των greeklish. Έχω το 710 μια εβδομάδα και γενικώς ΟΚ, αν εξαιρέσουμε ότι δεν τρελλαίνομαι για την αυτονομία του. Βλέπετε είμουν μαθημένη με το ΝΟΚΙΑ 6610 ,σε 5-7 μέρες free και τώρα μου κακοφαίνεται, αλλά που θα πάει θα συνηθίσω. Τώρα σε αυτό που μου απάντησε ο Kinitoeidimonas. Όταν έλεγα αποστολή με email ενοούσα με ems. Απ'οτι είδα σε ένα φυλλάδιο της vodafone η λειτουργία αυτή δεν είναι ενεργοποιημένη στο κινητό μου γιατί είμαι παλιός χρήστης της vodafone που δεν είχε αρχική σύνδεση σε vodafone live κινητό και πρέπει να τηλεφωνήσω στο 13830 για ενεργοποίηση της υπηρεσίας. Μήπως ξέρει κανείς πως μπορώ και αν μπορώ να κατεβάσω παιχνίδια απο vodafone live? Όταν προσπαθώ μου λέει ότι το τηλέφωνο μου δεν υποστηρίζει παιχνίδια java. ?Και κάτι άλλο. Έχω γραμμή ISDN, για να είναι το τηλέφωνο μου ελεύθερο όταν είμαι στο ιντερνετ, αλλά η σύνδεση μου είναι panafon, αρα dial-up, αργοκίνητη αλλά τζάμπα. Μήπως τώρα (απο τέλος Μαρτίου) με τη φορητότητα θα έπρεπε με κάποιο τρόπο να πιέσουμε την vodafone για δωρεάν ISDN σύνδεση προκειμένου να μην αλλάξουμε δίκτυο
  8. Ηello! 'Eχω μια απορία, μπορώ να στείλω με e-mail τα video απο το 710 στο pc μου? Και αν ναι, πως?
×
×
  • Create New...