geofromalimos Δημ. November 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2007 A επίσης θα του αλλάξω και αυτό που νομίζω ότι λέγεται digitizer... Βρήκα και μαύρη πρόσοψη...Για πείτε μου και για αυτήν την άποψη σας: http://cnn.cn/shop/tytnsoftbank-x01ht-black-housing-p-1978.html Manual για αλλαγή προσόψεων για όποιον ενδιαφέρει υπάρχει εδω: http://www.howardforums.com/showthread.php?t=1152710&page=1&pp=15 Παράθεση Να έχεις φαντασία για να μην πεθάνεις από έκπληξη._ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. November 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2007 φιλε μου θα σου συνιστουσα να το πας στην ACE hellas;) ειναι δυσκολο τηλ στην λυση-αρμολογηση (α ρε στρατε τι μας κανεις :lol:)του ο τιτανας ;) δεν θα ειναι και οτι καλυτερο να μπεις σε τετοια διαδικασια..σκεψου να μην κανεις κατι καλα και να αρχισουν προβληματακια εφαρμογης μετα και να σου χαλασει ολο το αποτελεμα ;) Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. November 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2007 αν δεν θελεις να δωσεις 150+ στην ace θα σου προτεινα να παρεις τα καπακια και να το πας στο http://www.9volto.gr θελουν 15 ευρω για την εργασια,συμφωνω με τον δημητρη να μην το κανεις μονος σου αν δεν εχεις εμπειρια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. November 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2007 αν δεν θελεις να δωσεις 150+ στην ace θα σου προτεινα να παρεις τα καπακια και να το πας στο www.9volto.gr θελουν 15 ευρω για την εργασια,συμφωνω με τον δημητρη να μην το κανεις μονος σου αν δεν εχεις εμπειρια μετρησες γιαννη :up: πραγματικα ειναι και η καλυτερη λυση :) Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johner Δημ. November 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2007 μετρησες γιαννη :up: πραγματικα ειναι και η καλυτερη λυση :) Η καλύτερη λύση, και φτηνή και αξιόπιστη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosvel Δημ. November 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2007 αν δεν θελεις να δωσεις 150+ στην ace θα σου προτεινα να παρεις τα καπακια και να το πας στο http://www.9volto.gr θελουν 15 ευρω για την εργασια,συμφωνω με τον δημητρη να μην το κανεις μονος σου αν δεν εχεις εμπειρια πάντα δίνει τις καλύτερες λύσεις. Όντως έιναι πολύ καλή λύση αφού τα παιδιά στο 9volto έχουν αρκετή εμπειρία. Παράθεση Laptopblog.gr Dealz.gr - Προσφορές Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geofromalimos Δημ. November 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2007 Παιδιά τελικά κατέληξα σε 9volto.Η αετονύχηδες της Ace ζητούσαν 67 ευρώ μόνο για τα 2 τμήματα του συνολικού πακέτου.Δηλαδή μόνο για το μπροστά μέρος και αυτό που είναι κάτω από την μπαταρία.Απάτη.Οπότε παραγγέλνω από το ηλ.μαγαζί και την βάζω στο 9volto. Ευχαριστώ για τις πολύτιμες συμβουλές... Αλλά μια τελευταία ερώτηση?Μαύρο ή Ασπρό? Παράθεση Να έχεις φαντασία για να μην πεθάνεις από έκπληξη._ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosvel Δημ. November 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2007 άσπρο !!:) Παράθεση Laptopblog.gr Dealz.gr - Προσφορές Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. November 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2007 άσπρο !!:) μαυρο φυσικα :lol::lol: Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
UnReaL Δημ. November 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2007 Φίλε, δες αυτό πρώτα για να ξέρεις τι θα αντιμετωπίσεις. http://inuchanbt.blog54.fc2.com/blog-entry-100.html#more Δεν είναι δύσκολο, το 'χω κάνει καμιά δύο φορές και στο δικό μου. Να είσαι σίγουρος μόνο, ότι έχεις τα σωστά εργαλεία για την δουλεία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
wilmott Δημ. November 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2007 Μαύρο κλασικό ασε που το άσπρο λερώνει!!!! Παράθεση Βασίλης :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
wilmott Δημ. November 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2007 Δεν ξέρε κανείς άλλο κάτι ανάλογο αλλά προς Αθήνα κέντρο μεριά? Παράθεση Βασίλης :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geofromalimos Δημ. November 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2007 Τι εννοείς να ξέρουμε wilmott?Τελικά κατέληξα στο μαύρο...Οι περισσότεροι αυτό μου πρότειναν...Και δείχνει και πιο επίσημο!LoL!Φίλε UnReaL είδα τον οδηγό και σε ευχαριστώ αλλά επειδή τα 15 ευρώ του http://www.9volto.gr δεν είναι πολλά αντιθέτως τα 400 που έδωσα για τη συσκευή είναι,δεν θέλω να το ρισκάρω!Λέω αυτή τη φορά να μην πειραματιστώ... Πάντως για να είμαι ειλικρινής δεν φαίνεται και τόσο πολύπλοκο...Αρκεί να πιάνουν τα χέρια σου και να έχεις τα κατάλληλα εργαλεία... Παράθεση Να έχεις φαντασία για να μην πεθάνεις από έκπληξη._ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
wilmott Δημ. November 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2007 Εννοώ να ξέρετε κάποιο ανάλογο μαγαζί προς Αθήνα μεριά geofromalimos.... Παράθεση Βασίλης :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geofromalimos Δημ. November 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2007 To 9volto πάντως στον πειραιά είναι...Έναν ηλεκτρικό παίρνεις και είσαι εκεί! Παράθεση Να έχεις φαντασία για να μην πεθάνεις από έκπληξη._ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosvel Δημ. November 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2007 ναί όντως και είναι πολύ καλό κατάστημα !! αλλά σίγουρα αλλάζουν προσόψεις; πήρατε να ρωτήσετε; Παράθεση Laptopblog.gr Dealz.gr - Προσφορές Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. November 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2007 ναί όντως και είναι πολύ καλό κατάστημα !! αλλά σίγουρα αλλάζουν προσόψεις; πήρατε να ρωτήσετε; http://www.9volto.gr εχουν και μειλ οποτε και να μην θελει καποιος να χρεωθει μπορει να παρει απαντηση και online :O Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geofromalimos Δημ. November 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2007 Τους πήρα τηλέφωνο εγώ.Το κόστος είναι 15 ευρώ.Αν το πας τρίτη,πέμπτη ή παρασκευή απόγευμα το παίρνεις σε μισή με μια ώρα...Αλλιώς την επόμενη μέρα.Οι άνθρωποι είναι επαγγελματίες και μπράβο τους. ΠΡΟΣΟΧΗ:Την πρόσοψη την πάτε εσείς.Τα 15 ευρώ αφορούν ΜΟΝΟ την τοποθέτηση της στην συσκευή! Συνολικό κόστος 42 ευρώ η πρόσοψη από το εξωτερικό +15 η εγκατασταση:57 ευρώ.Και το μηχάνημα γίνεται σαν καινούργιο! Παράθεση Να έχεις φαντασία για να μην πεθάνεις από έκπληξη._ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosvel Δημ. November 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2007 αυτή η πρόσοψη που θές να του βάλεις είναι αυθεντική; γιατι πολλέσ φορέσ αν δεν είναι αυθεντικές δεν έχουν τόσο καλά πλαστικά. Παράθεση Laptopblog.gr Dealz.gr - Προσφορές Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geofromalimos Δημ. November 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2007 Δεν είναι αυθεντική αλλά από ότι είδα στις φωτό φαίνεται καλής ποιότητας (όσο φαίνεται) αλλά και σε άλλα forums του εξωτερικού όλοι πρότειναν το συγκεκριμένο κατάστημα για τέτοιου είδους αγορες... Οπότε θέλω να ελπίζω ότι η πρόσοψη είναι καλή! Πάντως 150+ ευρώ να δώσω στην ace hellas ΔΕΝ έχω όσο καλές προσόψεις και να έχει! Παράθεση Να έχεις φαντασία για να μην πεθάνεις από έκπληξη._ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosvel Δημ. November 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2007 Δεν είναι αυθεντική αλλά από ότι είδα στις φωτό φαίνεται καλής ποιότητας (όσο φαίνεται) αλλά και σε άλλα forums του εξωτερικού όλοι πρότειναν το συγκεκριμένο κατάστημα για τέτοιου είδους αγορες... Οπότε θέλω να ελπίζω ότι η πρόσοψη είναι καλή! Πάντως 150+ ευρώ να δώσω στην ace hellas ΔΕΝ έχω όσο καλές προσόψεις και να έχει! δεν έχεις άδικο !! 150 ευρώ είναι υπερβολικά λεφτά για να αλλάξεις πρόσοψη!! Παράθεση Laptopblog.gr Dealz.gr - Προσφορές Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. November 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2007 Εννοώ να ξέρετε κάποιο ανάλογο μαγαζί προς Αθήνα μεριά geofromalimos....ναι ειναι και ενα αλλο στο χαλανδρι,αλλα δεν ξερω αν ειναι καλος στην δουλεια του,για το 9volto εχω ακουσει καλα λογια,αν θελεις το τηλ.πες μου γιατι το εχω στην δουλεια;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
wilmott Δημ. November 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2007 για ριξτο το τηλ γιατί στο Χαλάνδρι συχνάζω αρκετά!!! Παράθεση Βασίλης :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. November 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2007 210-6002929 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
landscape Δημ. November 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2007 pantos na dialeksis mavro....:rolleyes: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts