Jump to content

Asus Zenfone 5 / 5Z

focusinos
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ναι αλλά σαν εργαζόμενος εκεί, δεν έχεις κρατήσεις...

Τα ψιλομπερδεψες ελαφρως βρε.........κοιτα τη υπαγραφη μου,εκει εργαζομαι.:)

Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio)

Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε......

• Απαντήσεις 3,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Καλημέρα,

να ρωτήσω κάτι και εγώ πριν το παραγγείλω.

1. Αν ζητήσω με multilanguage θα έχει την ww, σωστά?

2. Το root στη συγκεκριμένη συσκευή είναι εύκολο?

3. Σας κάνει κανένα κόλπο με τις επαφές (γιατί έχω το Honor3 και δεν μου εμφανίζει το όνομα αυτού που με καλει)?

4. Η stock εφαρμογή για SMS στέλνει μηνύματα με 160 χαρακτήρες?

1998 - 2015: Πάνω από 50 συσκευές, ουτε θυμάμαι ποιες... 2015: Nokia Lumia 930, 2016: Samsung S6 Edge Plus, 2017: LG G6, Sony Xperia XA1 Ultra, 2018: Xiaomi Mi A1, Samsung Note 8, 2019: Samsung Note 10 Plus
2023: Moving to IOS, iPhone 14 Pro Max, iPhone 15 Pro Max

Καλημέρα,

να ρωτήσω κάτι και εγώ πριν το παραγγείλω.

1. Αν ζητήσω με multilanguage θα έχει την ww, σωστά?

2. Το root στη συγκεκριμένη συσκευή είναι εύκολο?

3. Σας κάνει κανένα κόλπο με τις επαφές (γιατί έχω το Honor3 και δεν μου εμφανίζει το όνομα αυτού που με καλει)?

4. Η stock εφαρμογή για SMS στέλνει μηνύματα με 160 χαρακτήρες?

1.φυσιολογικα θα ειναι η ww

2.το root ειναι ευκολο και φυσιολογικα πρεπει να ερθει και ρουταρισμενο

3.δεν το γνωριζω και μου φαινεται περιεργο

4.μην χρησιμοποιεις την στοκ εφαρμογη...εχει τοσο ωραιες εφαρμογες για μηνυματα

Κανένας από τους κατόχους έχει δοκιμάσει να βάλει xposed framework και gravity box να μας πει αν δουλεύουν;

Edited by saltofx_v

1.φυσιολογικα θα ειναι η ww

2.το root ειναι ευκολο και φυσιολογικα πρεπει να ερθει και ρουταρισμενο

3.δεν το γνωριζω και μου φαινεται περιεργο

Κανένας από τους κατόχους έχει δοκιμάσει να βάλει xposed framework και gravity box να μας πει αν δουλεύουν;

Στο xda είχα δει ότι υπάρχει έκδοση αλλά δε το πέρασα.

Παιδια βγηκε και η πιο καινουργια εκδοση σε ww την οποια κατεβασα,εκανα μετονομασια,κανω το κινητο επαννεκινηση την βρισκει παταω να κανει ενημερωση αλλα δεν.....απολυτως τπτ.Δεν κουνιεται ντιπ που λεμε και στο χωριο μου.
Just Perfect...NEXUS 4

Η μόνη εφαρμογή για SMS που να υποστηρίζει δίκαρτο και 160 χαρακτήρες ανά μήνυμα είναι το Go SMS, το οποίο για να μη βγάζει διαφημίσεις πρέπει να πληρώσεις...

1998 - 2015: Πάνω από 50 συσκευές, ουτε θυμάμαι ποιες... 2015: Nokia Lumia 930, 2016: Samsung S6 Edge Plus, 2017: LG G6, Sony Xperia XA1 Ultra, 2018: Xiaomi Mi A1, Samsung Note 8, 2019: Samsung Note 10 Plus
2023: Moving to IOS, iPhone 14 Pro Max, iPhone 15 Pro Max

Ενδιαφερομαι για το zenfone5 αλλα βασικη προυποθεση για το επομενο μου κινητο ειναι να υποστηριζει την παρακατω εφαρμογη

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.glensk.RCCDroid

(προφανως μιλαμε για υποστηριξη OTG)

Μπορει καποιος να δοκιμασει εαν μπορει να την κατεβασει γιατι σε αλλα κινητα φιλων δεν με αφηνει (L9II, LG G2 mini κ.α.)

Επισης εχει led ειδοποιησης?

Οι ρομ ειναι σταθερη? Γιατι δεν θελω να ειμαι συνεχεια σε διαδικασια flash/update/στησιμο κτλ..θελω να ασχοληθω το πολυ 1 φορα (αν γινεται και καμια) και κατοπιν να μην εχω θεματα, να εχω το κεφαλι μου ησυχο..

Και τελος απο μπαταρια πως παει?

Use your Illusions..

Η μόνη εφαρμογή για SMS που να υποστηρίζει δίκαρτο και 160 χαρακτήρες ανά μήνυμα είναι το Go SMS, το οποίο για να μη βγάζει διαφημίσεις πρέπει να πληρώσεις...

ή να το βρεις σπασμένο :P

Apple :rocket:

δεν με πειραζει να πληρωσω μια εφαρμογη..εχω πολλες αγορασμενες..το θεμα ειναι να κανω τη δουλεια μου σωστα.

παρεπιπτοντως εχεις δοκιμασει textra sms? και evolve sms?

Edited by saltofx_v

Τελικά δεν μπόρεσα να αντισταθώ και μετά το 1,6 που παραγγείλαμε εχθές για το φιλαράκι μου σήμερα πήρα και για μένα το 2.0GHz 2GB Ram 16GB από vickmall. Οπότε υπομονή κάνα 15νθήμερο για να ξεφορτωθώ το Cubot X6.

Greece From Above

http://myquadcopter.gr

Καλησπέρα-Καλημέρα σε όλους,

από χθες που ανακάλυψα την ύπαρξη του συγκεκριμένου κινητού πραγματικά έχει αλλάξει όλος ο σχεδιασμός που είχα κάνει για την αγορά κινητού από Κίνα.

Αρχικά ταλαντευόμουν μεταξύ 1S, 3C και Coolpad F1,ωστόσο το γεγονός ότι το 3C είχε stock rom στα ελληνικά και χρειαζόταν τις λιγότερες παραμετροποιήσεις με έκανε να κλείνω προς αυτό.

Από αυτά που διαβάζω όμως το συγκεκριμένο κινητό όχι μόνο είναι αντάξιο, αν όχι ανώτερο, του 3C αλλά και έχει πολύ καλή υποστήριξη από την εταιρεία. Ειδικά η ύπαρξη Gorilla Glass 3 είναι καθοριστικός παράγοντας γιατί τα ανιψάκια είναι fan του Angry Birds και αρπάζουν το κινητό για να παίξουν "το παιχνίδι με τα πουλάκια και τα γουρουνάκια":)

Για να κάνω ένα recap να δω μήπως έχω καταλάβει κάτι λάθος (και παρακαλώ διορθώστε με, αν κάνω κάποιο λάθος):

• Παραγγέλνουμε το κινητό με την μαμίσια rom και όχι με αυτή του κινεζομάγαζου.
  • Μόλις το ανοίξουμε πρώτη φορά ΔΕΝ κάνουμε ΟΤΑ update
  • Κατεβάζουμε από το site της εταιρείας την WW rom και κάνουμε local update σύμφωνα με τον οδηγό του συμφορουμίτη aplostra
  • H νέα rom έχει default ελληνικά και gapps, δεν έχει κινέζικες εφαρμογές, o dialer λειτουργεί χωρίς πείραγμα και το κινητό πλέον έχει και ράδιο.
  • Για μηνύματα 160 χαρακτήρων κατεβάζουμε GoSMS
  • Πρέπει να κάνουμε την SIM μας micro για να την δέχεται το κινητό.

Χρειάζεται κάτι άλλο για να είναι το κινητό απόλυτα λειτουργικό;

Επιτρέψτε μου μόνο μερικές ερωτήσεις;

Ποιον gps navigator προτείνετε για χρήση με το κινητό;

Υπάρχει θέμα συμβατότητας κάποιων εφαρμογών με επεξεργαστή Intel; Παλαιότερα είχα διαβάσει ότι οι επεξεργαστές αυτής της εταιρείας έχουνε θέματα συμβατότητας με κάποιες εφαρμογές.

Το κινητό έχει notification led?

Σας ευχαριστώ πολύ.

χτες το παρέλαβα για μια φίλη μου (αυτό με 2 ghz) έχει ww rom πάνω του, όλα καλά άψογα πραγματικά καλή κατασκευή καλή οθόνη και αρκετά καλές επιδόσεις και το ποιο σημαντικό καλογραμμένο software.

ένα αρνητικό να επισημάνω, έχει μαύρα χάλια camera (για δικά μου γούστα έστω)

χτες το παρέλαβα για μια φίλη μου (αυτό με 2 ghz) έχει ww rom πάνω του, όλα καλά άψογα πραγματικά καλή κατασκευή καλή οθόνη και αρκετά καλές επιδόσεις και το ποιο σημαντικό καλογραμμένο software.

Καλημερα!!Παντως εδω δειχνει οτι ειναι καλη!

http://www.lowyat.net/2014/04/low-light-camera-output-comparison-asus-zenfone-5-vs-nokia-lumia-1020-lumia-1520-sony-xperia-z1-and-htc-one-m8/

Xiaomi Mi8 Global 6/128 Xiaomi.eu Dev Rom

Δες και τα σχόλια παρακάτω όμως....

ούτε κα να και αυτά που βλέπεις δες λίγο προσεκτικά...

με λίγα λόγια βρήκαμε το μελανό σημείο του κινητού, άθλια camera, κατά τα άλλα vfm

ούτε κα να και αυτά που βλέπεις δες λίγο προσεκτικά...

με λίγα λόγια βρήκαμε το μελανό σημείο του κινητού, άθλια camera, κατά τα άλλα vfm

Η αληθεια ειναι οτι δεν το καταλαβαινω αλλα οκ αμα ειστε ποιο εμπειροι!:D

Xiaomi Mi8 Global 6/128 Xiaomi.eu Dev Rom

Η αληθεια ειναι οτι δεν το καταλαβαινω αλλα οκ αμα ειστε ποιο εμπειροι!:D

πχ αυτές η φώτο της έχω βγάλει με το z5s mini της zte και είναι μέτριες

http://1.ii.gl/mvUE3Cle.jpg

http://2.ii.gl/bbLA1fE.jpg

http://3.ii.gl/a1Am-ys.jpg

http://4.ii.gl/7C_sDgwQ.jpg

http://2.ii.gl/Sbe6iQpm.jpg

και μια νυχτερινή την οποία θα την θεωρούσα κακή προς μέτρια

http://4.ii.gl/hvoumBMC.jpg

140€ δίνεις μην περιμένεις να τα έχει κι όλα. :P

Apple :rocket:

140€ δίνεις μην περιμένεις να τα έχει κι όλα. :P

οχι βεβεα :lol::lol::lol: αλλά να επισημάνουμε και τα αρνητικά γιατί βλέπω ρώτησαν αρκετοί για την camera και από οτι φαίνεται είναι το μόνο αρνητικό της συσκευής

Από πού προκύπτει ότι ο dialer θέλει πείραγμα με την κινεζική ρομ; Δεν το είδα να αναφέρεται κάπου.

Ενδιαφερομαι για το zenfone5 αλλα βασικη προυποθεση για το επομενο μου κινητο ειναι να υποστηριζει την παρακατω εφαρμογη

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.glensk.RCCDroid

(προφανως μιλαμε για υποστηριξη OTG)

Μπορει καποιος να δοκιμασει εαν μπορει να την κατεβασει γιατι σε αλλα κινητα φιλων δεν με αφηνει (L9II, LG G2 mini κ.α.)

Επισης εχει led ειδοποιησης?

Οι ρομ ειναι σταθερη? Γιατι δεν θελω να ειμαι συνεχεια σε διαδικασια flash/update/στησιμο κτλ..θελω να ασχοληθω το πολυ 1 φορα (αν γινεται και καμια) και κατοπιν να μην εχω θεματα, να εχω το κεφαλι μου ησυχο..

Και τελος απο μπαταρια πως παει?

Καποιος ωραιος να με βοηθησει;

Use your Illusions..

Καποιος ωραιος να με βοηθησει;

Έχει λεντ, δε θέλει πολλά πράματα για να "στηθεί" εκτός κι αν είναι κινέζικο, θέλει μια μικρή διαδικασία να γίνει διεθνές.

Με συνεχές σερφαρισμα, παιγνίδια κλπ βγάζει κάνα 10ωρο.

Ωραια ευχαριστω φιλε μου..

Βλεπω κατεβασες και την εφαρμογη, βασικο κριτιριο για μενα, αρα μαλλον το παραγγελνω αμεσα.. κατι τελευταιο..σε σχεση με αλλα κινητα που ειχες/ειχατε δηλαδη σε τι επιπεδα βρισκεται η μπαταρια;

Use your Illusions..

Ωραια ευχαριστω φιλε μου..

Βλεπω κατεβασες και την εφαρμογη, βασικο κριτιριο για μενα, αρα μαλλον το παραγγελνω αμεσα.. κατι τελευταιο..σε σχεση με αλλα κινητα που ειχες/ειχατε δηλαδη σε τι επιπεδα βρισκεται η μπαταρια;

Είχα Sony sola, razr, Huawei u880,Huawei g525 και αυτό τώρα.

Όλα ήταν στα ίδια, δλδ έβγαζες τη Μέρα άνετα, με εξαίρεση το g525 παίζει να ήθελε και 3 φορές τη μέρα φόρτιση.

Κ μια φώτο

Edited by aplostra

• The title was changed to Asus Zenfone 5 / 5Z