MAFAdo Δημ. August 29, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2019 και καλα κανεις....ουτε και εγω....απο πλαισιο αγοραζω....απο public το αγορασα.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adais Δημ. August 30, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2019 Μεχρι πριν λιγες μερες υπήρχε κανονικά το vowifi και το volte αλλα πλεον δεν υπάρχει...τα εχω κανονικά ενεργοποιημένα...εκανα επανεκκίνηση αλλα και πάλι τίποτα...εχουμε καμία λύση; Τι ακριβως κανουν αυτα τα volte & vowifi? Και αν τα εχεις ενεργοποιημενα μπορεις να κανες κανονικες κλησεις οπως παλια? Γιατι νομιζω ειναι κατι σχετικο με τις κλησεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SpeedRacer Δημ. August 30, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2019 Τι ακριβως κανουν αυτα τα volte & vowifi? Και αν τα εχεις ενεργοποιημενα μπορεις να κανες κανονικες κλησεις οπως παλια? Γιατι νομιζω ειναι κατι σχετικο με τις κλησεις. Είναι κλήσης μέσω wifi , όταν δεν εχεις καλό σήμα κάνει κλήση μέσω wifi όταν είσαι συνδεμένος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adais Δημ. August 30, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2019 (edited) Και τι χρέωση υπάρχει σε αυτό; Ή είναι δωρεάν οι κλήσεις που κάνεις μέσω WiFi; Αν είναι δωρεάν μπορείς με κάποιον τρόπο να κάνεις κλήσεις μόνο μέσω WiFi; Εμένα στο μενού του κινητού δεν έχει πουθενά την επιλογή vowifi μόνο την volte. Γιατι; Edited August 30, 2019 by adais Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arxontas2323 Δημ. August 30, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2019 Και τι χρέωση υπάρχει σε αυτό; Ή είναι δωρεάν οι κλήσεις που κάνεις μέσω WiFi; Αν είναι δωρεάν μπορείς με κάποιον τρόπο να κάνεις κλήσεις μόνο μέσω WiFi; Εμένα στο μενού του κινητού δεν έχει πουθενά την επιλογή vowifi μόνο την volte. Γιατι;Δν έχει χρέωση αλλα ειναι κανονική κλήση...στην ουσία σου προσφέρει σημα μέσω ίντερνετ εκει που δεν έχεις...εμενα τελικα με καποιο τροπο ειχαν ακυρώσει την υπηρεσία και την ξανα ενεργοποίησα.. Παράθεση iPhone 15 Pro Max + Samsung S23 Ultra iPad Pro M4 Garmin Fenix 7X Sapphire Solar Apple Airpods Pro 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SpeedRacer Δημ. August 31, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2019 Μετά το update του Αυγούστου η μόνη αλλαγή που είδα στην κάμερα είναι η τοποθεσία πάνω στις φωτογραφίες , αν παρατήρησε κανένας τίποτα άλλο ας το αναφέρει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anastasiah Δημ. August 31, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2019 Καλησπέρα σε όλους. Σήμερα έσκασε το update Αυγούστου, το έκανα και μετά που το έκανα δεν μπορώ να μπω στο bootloader menu για να κάνω clear cache... Καμία ιδέα κανείς? Sent from my SM-G965F using Tapatalk ----- προσθήκη μηνύματος 9 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Άκυρο τελικά μετά που έβαλα το ποστ εδώ, το ξαναδοκίμασα και μάλλον φοβήθηκε και δούλεψε. Περίεργο πάντως όμως. Ευχαριστώ Sent from my SM-G965F using Tapatalk Πως κάνουμε clear cacheγιατι έχω ξεχάσει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hrcivic Δημ. September 1, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2019 Πως κάνουμε clear cacheγιατι έχω ξεχάσει;Με απενεργοποιημενη τη συσκευή πατας ταυτοχρονα τα πληκτρα Power+volume up+Bixby μεχρι να εμφανιστεί το androides. Επειτα μετακινεισαι με τα πληκτρα εντασης και επιλεγεις με το power button Στάλθηκε από το SM-G965F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anastasiah Δημ. September 1, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2019 Με απενεργοποιημενη τη συσκευή πατας ταυτοχρονα τα πληκτρα Power+volume up+Bixby μεχρι να εμφανιστεί το androides. Επειτα μετακινεισαι με τα πληκτρα εντασης και επιλεγεις με το power button Στάλθηκε από το SM-G965F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Ευχαριστώ :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hrcivic Δημ. September 1, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2019 (edited) Να'σαι καλα.... Edited September 1, 2019 by hrcivic Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjTony Δημ. September 2, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2019 Έχετε βρει καμιά έκδοση Facebook και Messenger χωρίς διαφημίσεις; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adais Δημ. September 2, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2019 Πως κάνουμε clear cacheγιατι έχω ξεχάσει; Και για ποιο λόγο να κάνεις clear cache; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilis_77 Δημ. September 3, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2019 Εγώ πάντως με EUR/EUR/EUR/TPH ..Αυγούστου ακόμη έρχεται.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
themis0009 Δημ. September 3, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2019 εμένα όλα Eur και τα 4 του Αυγούστου τίποτα ακόμα... μπορεί να πάρουμε κατευθείαν Σεπτέμβρη!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
artant Δημ. September 3, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2019 Εγώ πάντως με EUR/EUR/EUR/TPH ..Αυγούστου ακόμη έρχεται..Πάντως εγώ είδα μείωση της διάρκειας της μπαταρίας μετά αυτό του Αυγούστου. Αντίθετα του Ιουλίου ήταν σούπερ Στάλθηκε από το SM-G965F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
s_wind Δημ. September 4, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2019 Πάντως εγώ είδα μείωση της διάρκειας της μπαταρίας μετά αυτό του Αυγούστου. Αντίθετα του Ιουλίου ήταν σούπερ Στάλθηκε από το SM-G965F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Κανε αυτο εδω μπας και συνελθει---->>> http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=7892969#post7892969 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Innersense Δημ. September 5, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2019 The million dollar question. Ξέρουμε αν S9/S9+ θα αναβαθμιστούν σε Android 10 από τη Samsung? Παράθεση Current: Samsung Galaxy S20 Ultra 5G SM-G988B/DS The rest is history: Samsung Galaxy S9+ G965F/DS | Samsung Galaxy Note 3 N9005 | Samsung Galaxy S I9000 | HTC P3650 Touch Cruise | HTC V1240 [Qtek 8310] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ackel Δημ. September 5, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2019 The million dollar question. Ξέρουμε αν S9/S9+ θα αναβαθμιστούν σε Android 10 από τη Samsung?Την επόμενη έκδοση Android θα την πάρουν, ναι. Και θα είναι και το τελευταίο update. Μετά μόνο security patches θα παίρνει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spyrosrotary Δημ. September 5, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2019 Επιτέλους βγήκε το update για τα ελληνικά Στάλθηκε από το SM-G965F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ri3per Δημ. September 5, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2019 Και για ποιο λόγο να κάνει κάποιος clear cache; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xlidas Δημ. September 11, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2019 Βγήκε το update του Σεπτεμβρίου, προφανώς θα είχε θεμα του Αυγούστου και γι'αυτό το έδωσαν τόσο γρήγορα.. Παράθεση -------------------------------------- S 20 + Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Thanasis159 Δημ. September 11, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2019 Βγήκε το update του Σεπτεμβρίου, προφανώς θα είχε θεμα του Αυγούστου και γι'αυτό το έδωσαν τόσο γρήγορα..Ποια έκδοση έχεις φίλε μου; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xlidas Δημ. September 11, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2019 Ποια έκδοση έχεις φίλε μου; Επίπεδο επιδιόρθωσης ασφαλείας 1 Σεπτεμβρίου 2019. Παράθεση -------------------------------------- S 20 + Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djchristakis Δημ. September 11, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2019 Μόλις μου ήρθε και εμενα του Σεπτεμβρίου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antoniskon Δημ. September 11, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2019 Βγήκε το update του Σεπτεμβρίου, προφανώς θα είχε θεμα του Αυγούστου και γι'αυτό το έδωσαν τόσο γρήγορα.. Κανένα θέμα... απλά αργήσαμε να πάρουμε του Αυγούστου... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts