s_wind Δημ. May 8, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2020 Γιατι να μην παιζει ρολο? Παντα εχει την δικη της καταναλωση διαβαζει διαφορα αρχεια κτλ.Οχι οτι προκαλει προβλημα φυσιολογικη καταναλωση . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xlidas Δημ. May 11, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2020 Μετά από μια εβδομάδα περίπου με την καινούργια μπαταρία (smarttec 21,33 εντός εγγύησης το κινητό, βασικά τελευταία μέρα της εγγύησης) έχω δει χρόνους sot που δεν είχα δει ούτε όταν ήταν καινούργιο.. 1η μέρα μετα το στήσιμο 6 ώρες sot 1 μέρα αναμονή 2η μέρα 6,5 ώρες sot 1 μέρα αναμονή 3η μέρα 6 ώρες sot 1,5 μέρα αναμονή 4η μέρα 6 ώρες sot υπόλοιπο 19% και το έβαλα για φόρτιση.. Η χρήση που κάνω είναι 1,5 ώρα Netflix, 1 ώρα YouTube, 1 ώρα browser, 1 ώρα clash of clans ή call of duty και ο υπόλοιπος χρόνος viber, mail κτλπ. Σίγουρα αξίζε η αλλάγη και εκεί που έψαχνα ποιο κινητό να αγοράσω με βλέπω σίγουρα να βγάζω ένα χρόνο ακόμα μαζί με το s9 plus. Να σημειώσω ότι πριν η μπαταρία με το ζόρι έβγαζε 3 ώρες και όταν πήγαινε στο 15% έσβηνε μέσα σε 2 λεπτά.. οπότε τα είχε παίξει ήταν για πέταμα. Παράθεση -------------------------------------- S 20 + Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rebel1 Δημ. May 11, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2020 Σας τα είχα πει πριν το αφήσω στη γυναίκα μου και πάω στο note10+... Με αλλαγή μπαταρίας είναι σαν να έχεις καινούριο Στάλθηκε από το SM-N975F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
il_tifosi Δημ. May 12, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2020 Μετά από μια εβδομάδα περίπου με την καινούργια μπαταρία (smarttec 21,33 εντός εγγύησης το κινητό, βασικά τελευταία μέρα της εγγύησης) έχω δει χρόνους sot που δεν είχα δει ούτε όταν ήταν καινούργιο.. 1η μέρα μετα το στήσιμο 6 ώρες sot 1 μέρα αναμονή 2η μέρα 6,5 ώρες sot 1 μέρα αναμονή 3η μέρα 6 ώρες sot 1,5 μέρα αναμονή 4η μέρα 6 ώρες sot υπόλοιπο 19% και το έβαλα για φόρτιση.. Η χρήση που κάνω είναι 1,5 ώρα Netflix, 1 ώρα YouTube, 1 ώρα browser, 1 ώρα clash of clans ή call of duty και ο υπόλοιπος χρόνος viber, mail κτλπ. Σίγουρα αξίζε η αλλάγη και εκεί που έψαχνα ποιο κινητό να αγοράσω με βλέπω σίγουρα να βγάζω ένα χρόνο ακόμα μαζί με το s9 plus. Να σημειώσω ότι πριν η μπαταρία με το ζόρι έβγαζε 3 ώρες και όταν πήγαινε στο 15% έσβηνε μέσα σε 2 λεπτά.. οπότε τα είχε παίξει ήταν για πέταμα. Σας τα είχα πει πριν το αφήσω στη γυναίκα μου και πάω στο note10+... Με αλλαγή μπαταρίας είναι σαν να έχεις καινούριο Στάλθηκε από το SM-N975F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Σούπερ. :happy: Να ρωτήσω, το κάνουν επαναφορά στις εργοστασιακές; Παράθεση Περιμένοντας καινούργιες συσκευές πριν μερικά χρόνια: πω πω, άραγε τι καινούριο θα έχουν!! Αργότερα: πωωω, άραγε ποια χρήσιμα χαρακτηριστικά θα κόψουν... Σήμερα: πςςςς νέο όνομα και νέα απόχρωση! --Motorola M3588 > Ericsson T65 > Sharp GX25 > Sony Ericsson T650i > Samsung Jet > Samsung Galaxy S > OnePlus One > Samsung Galaxy S9+ > Samsung Galaxy S21FE --GPad 8.3 > Galaxy Tab S6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konakis Δημ. May 12, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2020 Είναι δεδομένο... Κάνε το εσύ πρωτού το παραδώσεις για την αλλαγή της μπαταρίας. Παράθεση Konakis. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anastasiah Δημ. May 13, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2020 Είναι αλήθεια ότι η Samsung έδωσε παράταση εγγύησης στο τηλ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
testatos Δημ. May 13, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2020 Είναι αλήθεια ότι η Samsung έδωσε παράταση εγγύησης στο τηλ; Εδώ και καιρό το έχει ανακοινώσει για τα κινητά που η εγγύηση τους έληγε αυτούς τους μήνες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anastasiah Δημ. May 13, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2020 Επίσης είναι η πρώτη φορά στη ζωή μου που κρατάω κινητό 2 χρόνια,και με τρώει να το πουλήσω να πάρω καινούργιο.εχετε κάποιο να προτείνετε μέχρι 300 ευρώ;η να κάτσω στα αυγά μου;:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konakis Δημ. May 13, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2020 Κάτσε όπως είσαι έρχεται και το one ui 2.1 ... εκτός αν δεν σε ενοχλούν οι τρύπες στην οθόνη οπότε βάζοντας και μια σημαντική διαφορά ας πούμε πάνω κάτω στα 200 ευρώ παίρνεις το s10 plus. Εγώ πάντως έχω backup συσκευή το s8 plus και είμαι υπέρ ευχαριστημένος. Οι κάμερες στα κινητά δεν είναι και το απόλυτο φετίχ μου γι αυτό έχω ως βασική συσκευή το 1+ 7 Pro. Παράθεση Konakis. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anastasiah Δημ. May 13, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2020 Κάτσε όπως είσαι έρχεται και το one ui 2.1 ... εκτός αν δεν σε ενοχλούν οι τρύπες στην οθόνη οπότε βάζοντας και μια σημαντική διαφορά ας πούμε πάνω κάτω στα 200 ευρώ παίρνεις το s10 plus. Εγώ πάντως έχω backup συσκευή το s8 plus και είμαι υπέρ ευχαριστημένος. Οι κάμερες στα κινητά δεν είναι και το απόλυτο φετίχ μου γι αυτό έχω ως βασική συσκευή το 1+ 7 Pro. Τι εννοείς τρύπες στην οθόνη;για ποιο τηλ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konakis Δημ. May 13, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2020 Το s10 plus , πάνω δεξιά στην οθόνη οι διπλές μπροστινές κάμερες. Παράθεση Konakis. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anastasiah Δημ. May 13, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2020 Το s10 plus , πάνω δεξιά στην οθόνη οι διπλές μπροστινές κάμερες. Κατάλαβα,και ποιο κινητό έχεις τώρα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konakis Δημ. May 13, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2020 Γράφω παραπάνω...το OnePlus 7pro και ως backup συσκευή το αγαπημένο μου s8 plus. Ίδια εποχή βγήκε κοντά με την σειρά s10 πέρυσι το Μάιο Παράθεση Konakis. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xlidas Δημ. May 13, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2020 Αναστασία, άλλαξε μπαταρία και μην πας πουθενά.. Παράθεση -------------------------------------- S 20 + Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amanwithaplan Δημ. May 13, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2020 Είναι δεδομένο... Κάνε το εσύ πρωτού το παραδώσεις για την αλλαγή της μπαταρίας.Άμα ζητήσεις να μην το κάνουν? Sent from my SM-G965F using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjTony Δημ. May 14, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2020 προσπαθω να βαλω την τελευταια εκδοση με ODIN αλλα κολλαει στο system η αναβαθμιση στη μεση ακριβως και βγαζει fail.. καμια ιδεα ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konakis Δημ. May 14, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2020 Άμα ζητήσεις να μην το κάνουν? Sent from my SM-G965F using Tapatalk Το θεωρώ απίθανο εκτός αν πας αυτοπροσώπως και το ζητήσεις να γίνει άμεσα η αλλαγή της μπαταρίας παρουσίας σου και πάλι υπάρχουν ερωτηματικά... Παράθεση Konakis. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ros100 Δημ. May 14, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2020 Άμα ζητήσεις να μην το κάνουν? Sent from my SM-G965F using Tapatalk Γίνονται κάποια τεστ στην συσκευή που για να γίνουν γίνεται αναγκαστικά επαναφορά. Παράθεση Εγω θα ηθελα αυτη η κοινότητα να λειτουργει υπερ του καταναλωτη με μαζικες καταγγελιες στην ΕΕTΤ κατα των καρτελ που εχουν στηθει, οχι να κανουμε και γκαλοπ κατα του καταναλωτη και υπερ των εταιριων!;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xlidas Δημ. May 15, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2020 Άμα ζητήσεις να μην το κάνουν? Sent from my SM-G965F using Tapatalk Πάρε ένα αντίγραφο ασφαλείας σε μια κάρτα sd η στο PC και σε μια ωρίτσα θα το έχεις το κινητό όπως πριν το πας. Απλά θα χρειαστεί να κάνεις login στις εφαρμογές εκ νέου, κάτι που με το Samsung pass είναι παιχνιδάκι.. Παράθεση -------------------------------------- S 20 + Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Eddy_Gordo Δημ. May 18, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2020 Πέρασε κάποιος ενημέρωση Μαΐου; Είδε κάποια διαφορά είτε θετική είτε αρνητική; Παράθεση Αυτο που θελουν οι γυναικες ΔΕΝ το ξερουν ουτε οι Ιδιες οτι κι αν κανεις καντο ΣΩΣΤΑ και με ΤΡΟΠΟ Εχεις PSP ;;; Θελεις CF;;; τοτε στειλε πμ ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
il_tifosi Δημ. May 19, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2020 Και μένα μου ήρθε αλλά περιμένω πρώτα σχόλια εδώ :p Παράθεση Περιμένοντας καινούργιες συσκευές πριν μερικά χρόνια: πω πω, άραγε τι καινούριο θα έχουν!! Αργότερα: πωωω, άραγε ποια χρήσιμα χαρακτηριστικά θα κόψουν... Σήμερα: πςςςς νέο όνομα και νέα απόχρωση! --Motorola M3588 > Ericsson T65 > Sharp GX25 > Sony Ericsson T650i > Samsung Jet > Samsung Galaxy S > OnePlus One > Samsung Galaxy S9+ > Samsung Galaxy S21FE --GPad 8.3 > Galaxy Tab S6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adais Δημ. May 22, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2020 Πέρασε κάνεις την πιο νέα ενημέρωση "G965FXXU8DTC5" στο κινητό; Είδε καμία διαφορά; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elephantas Δημ. May 22, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2020 Πέρασε κάνεις την πιο νέα ενημέρωση "G965FXXU8DTC5" στο κινητό; Είδε καμία διαφορά; 2020 και ακομα ρωτατε αυτα που ρωτουσατε το 2010. βαλτε την και τελειωνετε επιτελους Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Diam84 Δημ. May 22, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2020 Τί διαφορά περιμένετε με 116mb ενημέρωση? Μη την περάσετε χάλια είναι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MAFAdo Δημ. May 22, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2020 καλησπερα στην παρεα...αναμενουμε το one ui 2.1 χωρις bixby routines...καλο η κακο ο καθενας ας το κρινει αναλογα...ΜΙΑ ερωτηση στο security patch του μαιου που ολοι σχεδον θα το εχετε λαβει..οταν απενεργοποιειται η κανετε restart την συσκευη..με το ανοιγμα ενεργοποιειται αυτοματα το wifi..η μονο σε εμενα εχει bugs.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts