damierom Δημ. May 20, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2019 Σου κατέβηκε; Γιατί το εμφανίζει στο sammobile αλλά δεν μου κατεβαίνει... Μέσω smart switch... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antoniskon Δημ. May 20, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2019 Μέσω smart switch... Μου δίνεις καλή πάσα... Μέσω SS, κατεβαίνει όλο το αρχείο 1,4Gb, αυτό τι σημαίνει; Κάνει καθαρή εγκατάσταση ή απλά το περνάει από πάνω; Δεν έχω ρισκάρει να το προσπαθήσω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stoum Δημ. May 20, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2019 Μόλις ήρθε νέα αναβάθμιση σε Ελληνικό κινητό EUR. G965FXXU4CSE3Μετά από την αναβάθμιση, μήπως παρατήρησες εμφανή διαφορά σε κάποιον τομέα; Παράθεση "Ταν ή επί τας" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adais Δημ. May 20, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2019 Μέσω smart switch... Αν κατάλαβα καλά κατέβασες την τελευταία έκδοση firmware του κινητού μέσω του smart switch? Αν ναι πως ακριβώς το έκανες αυτό? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasos1971 Δημ. May 21, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2019 Μολις ήρθε και το update Μαΐου μεσω ΟΤΑ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antoniskon Δημ. May 21, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2019 Μία βοήθεια γιατί έχω φάει το internet... Δεν συγχρονίζει επαφές το Viber. Το απεγκατέστησα και το έβαλα πάλι. Συγχρόνισε μια χαρά. Βάζω νέες επαφές στο κινητό, τίποτα... Γιατί; Εκ των προτέρων να πω ότι τα έχω όλα allow σαν permission και μου το εμφάνισε μετά την pie... Καμία βοήθεια; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjTony Δημ. May 21, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2019 Παρατηρώ lag στη συσκευή με το update Μαΐου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HSP Δημ. May 21, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2019 Παρατηρώ lag στη συσκευή με το update Μαΐου Lag ?? Που ακριβως ?? Δεν εχω παρατηρησει τπτ τετοιο, κ παίζω κι ολας κ ενα παιχνιδι αρκετα απαιτητικό... Εκανες clear Cache μήπως αλλαξει κατι ?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stoum Δημ. May 22, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2019 Και εμένα αναβαθμίστηκε σήμερα. Η ομαλότητα στην κίνηση συνεχίζεται, δεν διαπίστωσα κανέναν δισταγμό, πουθενά. Παράθεση "Ταν ή επί τας" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnybe Δημ. May 24, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2019 Καλησπέρα σε όλους. Τελικά υπάρχει κάποιο app ή κάποιος τρόπος για καταγραφή κλήσεων, χωρίς να πρέπει να κάνουμε ρουτ τη συσκευή μας? Ευχαριστώ. Sent from my SM-G965F using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjTony Δημ. May 24, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2019 Προσπάθησα να γυρίσω σε προηγούμενη έκδοση, ας πούμε αντί για Μαΐου στην Απριλίου και δε γίνεται με το Odin.. Ξέρουμε γιατί; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antriou23 Δημ. May 24, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2019 Προσπάθησα να γυρίσω σε προηγούμενη έκδοση, ας πούμε αντί για Μαΐου στην Απριλίου και δε γίνεται με το Odin.. Ξέρουμε γιατί;Δοκίμασε στο Odin χωρίς να περάσεις bootloander Στάλθηκε από το SM-G965F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση T68 N95 i900 i8000 HTC HD2 GT-I9300 Note3 s6 s7edge Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjTony Δημ. May 24, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2019 Το έκανα και λέει kernel check error Τώρα. Άλλο σφάλμα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
platon_153 Δημ. May 27, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2019 Παρατηρώ lag στη συσκευή με το update Μαΐου Κι εμένα έχει lag Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manan69t Δημ. May 27, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2019 Καλησπέρα σε όλους. Τελικά υπάρχει κάποιο app ή κάποιος τρόπος για καταγραφή κλήσεων, χωρίς να πρέπει να κάνουμε ρουτ τη συσκευή μας? Ευχαριστώ. Sent from my SM-G965F using Tapatalk Πλέον δεν έχω τη συσκευή αλλά αυτό εδώ δουλεύει σε ένα φίλο που του το πρότεινα μιας και δούλευε και στο δικό μου όταν το είχα πιο παλιά https://play.google.com/store/apps/details?id=com.boldbeast.recorder Στάλθηκε από το MI MAX 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Παντα φιλικα Μανος Παρε το Nexus στα δικα σου χερια Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TXCELLAS Δημ. May 30, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2019 εχει κανα κολπο η καμερα να κανει νυχτερινη ληψη πανω απο 10 sec? Καλα θα ηταν.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex1987car2150 Δημ. May 30, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2019 Έχει παρατηρήσει κανείς, με το update Μαΐου, να μην φαίνεται το εικονίδιο του wifi στη γραμμή κατάστασης? Δεν μου το βγάζει όταν είναι κλειδωμένο και μερικές φορές και ξεκλείδωτο Παράθεση Motorola Atrix -> Galaxy S5 -> Mi Note 2 -> S9+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HSP Δημ. May 30, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2019 Οχι... Στην αναμονή παντα το βλέπω..... Κανα 2 φορες που το εκανα το βλέπω κ στο κλειδωμα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adais Δημ. May 31, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2019 εχει κανα κολπο η καμερα να κανει νυχτερινη ληψη πανω απο 10 sec? Έχεις δοκιμάσει κανένα άλλο app κάμερας? Ίσως δίνει περισσότερη διάρκεια στην νυχτερινή λήψη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djchristakis Δημ. May 31, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2019 Έχεις δοκιμάσει κανένα άλλο app κάμερας? Ίσως δίνει περισσότερη διάρκεια στην νυχτερινή λήψη. Που έχει νυχτερινή λήψη το s9plus ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex1987car2150 Δημ. May 31, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2019 Αυτό εννοεί μάλλον Παράθεση Motorola Atrix -> Galaxy S5 -> Mi Note 2 -> S9+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adais Δημ. May 31, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2019 Γιατί ενώ έχω την ένταση του τηλεφώνου όλα στο φουλ σε μερικές εφαρμογές όπως youtube μερικές φορές το επίπεδο της έντασης είναι στο μισό ή μικρότερο? Θέλω σε όλες μα όλες τις εφαρμογές και πάντα η ένταση να είναι στο μέγιστο, εκτός αν επιλέξω εγώ χειροκίνητα να μην είναι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theopanatha Δημ. June 1, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2019 Και ξαφνικά δεν δουλεύει το play store. Σφάλμα διακομιστή τι μπορεί να συμβαίνει?Έκανα επανεκκίνηση τίποτα. Έκανα clean cache τίποτα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miltos74 Δημ. June 1, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2019 Και ξαφνικά δεν δουλεύει το play store. Σφάλμα διακομιστή τι μπορεί να συμβαίνει?Έκανα επανεκκίνηση τίποτα. Έκανα clean cache τίποτα. Δοκίμασε να κατεβάσεις και να εγκαταστήσεις την τελευταία έκδοση από εδώ. Έρχεται με αλλαγές θα δεις. https://www.apkmirror.com/apk/google-inc/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Titarasaudi Δημ. June 1, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2019 Πρέπει να ήταν προσωρινό πρόβλημα του server της Google. Λογικά τώρα είναι εντάξει..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts