vasilis_77 Δημ. January 8, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2019 Αν βγει και το port για exynos gcam...κερνάω!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
UsualSuspect Δημ. January 8, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2019 Ωραια με πείσατε να ο κανω με οντιν αλλα απο που λετε να κατεβάσω την ρομ sammmobile η υπάρχει καπου να κατέβει πιο γρηγορα samfirm. https://forum.xda-developers.com/galaxy-tab-s/general/tool-samfirm-samsung-firmware-t2988647 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Diam84 Δημ. January 8, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2019 Επομένως εγώ περιμένω αναβάθμιση Αγγλίας ή Ελλάδας :p ? Αν δεν κάνω λάθος το active csc είναι που καθορίζει την Ota και νομίζω πως είναι το πρώτο στην σειρά. Ασ μας πει κάποιος που ξέρει καλύτερα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xlidas Δημ. January 8, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2019 Καλησπέρα παιδιά, Όντως δεν βλέπω να έρχεται επίσημα στην Ελλάδα σύντομα, υπάρχει κάπου ο οδηγός για update μέσω Odin για να μην ψάχνω όλες τις σελίδες. Ευχαριστώ.. Παράθεση -------------------------------------- S 20 + Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kongeo1994 Δημ. January 8, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2019 Εγώ ακολούθησα αυτές στην πρώτη σελίδα ... https://forum.xda-developers.com/galaxy-s9-plus/how-to/official-stock-firmware-thread-samsung-t3764479 Και το λογισμικό το κατεβασα μέσω samfirm Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cyber_Spartacus Δημ. January 8, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2019 Παιδια περασα και εγω Pie το Πολωνικό αλλα λογικα κατι εκανα λαθος :( γιατι το κινητό ειναι απο Ελλαδα voda και τωρα μου λεει οτι πρεπει να το παω σε ενα σερβις κατάστημα τωρα που το ξαναβλεπω δεν το λεει απλα λεει updated λογικα δεν θα περνει OTA η δεν εχει σχέση Παράθεση I amar prestar aen, han mathon ne nen, han mathon ne chae a han noston ned 'wilith. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
UsualSuspect Δημ. January 8, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2019 Παιδια περασα και εγω Pie το Πολωνικό αλλα λογικα κατι εκανα λαθος :( γιατι το κινητό ειναι απο Ελλαδα voda και τωρα μου λεει οτι πρεπει να το παω σε ενα σερβις κατάστημα τωρα που το ξαναβλεπω δεν το λεει απλα λεει updated λογικα δεν θα περνει OTA η δεν εχει σχέση Τι σκατά έκανες; Που στο λέει αυτό; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cyber_Spartacus Δημ. January 8, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2019 Τι σκατά έκανες; Που στο λέει αυτό; Πηγα και εκανα έλεγχο για update ετσι απο περιεργια αλλ μου λεει οτι δεν ειναι σωστο να πατε σε ενα κατάστημα σέρβις καπως ετσι... Το ξανακανω δεν μου το λεει λεει ειναι update τωρα που το σκαλιζω δεν βλεπω καπιο προβλημα αλλα λογικα οτα δεν θα περνω η δεν εχει σχέση που ηταν πολωνική η ρομ το κινητο απο βονταφον Ελλάδας?? Παράθεση I amar prestar aen, han mathon ne nen, han mathon ne chae a han noston ned 'wilith. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kifinas Δημ. January 8, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2019 Αυτό για μερικούς είναι μεγάλο μειονέκτημα.Εμένα η ηχογράφηση κλήσεων δουλεύει κανονικά με ένα πρόγραμμα που λέγεται call recorder. Στάλθηκε από το SM-G965F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arxontas2323 Δημ. January 9, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2019 Αυτό πως μπορείς να ξέρεις ποιος το έχει και ποιος οχι; Στάλθηκε από το SM-N960F μου χρησιμοποιώντας TapatalkΑμα μπορεί καποιος να μας ενημερώσει γι αυτη την λειτουργία και απο που το ενεργοποιούμε!!! Παράθεση iPhone 15 Pro Max + Samsung S23 Ultra iPad Pro M4 Garmin Fenix 7X Sapphire Solar Apple Airpods Pro 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Aneroll Δημ. January 9, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2019 Ρε παιδιά εμένα στην έκδοση λογισμικού γράφει EUR/EUR,EUR/EUR δλδ τι χώρα είναι? Από public το αγόρασα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kongeo1994 Δημ. January 9, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2019 Ελληνικό unbranded(δηλαδή χωρίς εφαρμογές της κοσμοτε,βονταφον κλπ) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
themis0009 Δημ. January 9, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2019 Και εμένα το ίδιο αδερφέ (το αγόρασα από phone gallery) περιμένουμε την ελληνική pie. Ερώτηση : όταν έρθει η pie επιτέλους επειδή δυστυχώς το λάπτοπ σταμάτησε να δουλεύει και δεν έχω πρόσβαση σε Odin για καθαρή εγκατάσταση αμα την κάνω εγκασταση την pie και μετά κάνω wipe data/cache θα υπάρχει κανένα θέμα? πάνω κάτω το ίδιο πράγμα δεν είναι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Frankk Δημ. January 9, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2019 Κανένας δεν έμαθε τίποτα...Πότε θα την πάρουμε την 9 εδώ Ελλάδα.???? Το δικό μου είναι από public s9 plus Στάλθηκε από το SM-G965F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nickchris36 Δημ. January 9, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2019 (edited) Κανένας δεν έμαθε τίποτα...Πότε θα την πάρουμε την 9 εδώ Ελλάδα.???? Το δικό μου είναι από public s9 plus Στάλθηκε από το SM-G965F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Καλημέρά σάς πάίδια..και γω το μοντελο το ελληνικο εχω εκδοδη euro.Εχω παλαβωσει καθε μερα κοιταω στο sammobile μπας κ την δω ν σκαει μυτη ...τελευταια το πηρε η Ουγγαρια...αντε ν δουμε η σειρσ μας ποτε θ ερθει...προσωπικα δε θελω ν τη βαλω μεσω οντιν....και αν προσεξατε στην ουγγαρια σημερα παλι αλλαξε ονονα το firmware...προφανως υπαρχουν bugs .Ισως δεν εχει σταθεροποιηθει για αυτο κ την δινουν λιγο λιγο...με το σταγονομετρο..Ελπιζώ τις επομενες μερες ν ερθει...Υπομονη σε ολους μας... Edited January 9, 2019 by Nickchris36 Παράθεση Νond Edge SA For Ever Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pchrono Δημ. January 9, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2019 Καλημέρά σάς πάίδια..και γω το μοντελο το ελληνικο εχω εκδοδη euro.Εχω παλαβωσει καθε μερα κοιταω στο sammobile μπας κ την δω ν σκαει μυτη ...τελευταια το πηρε η Ουγγαρια...αντε ν δουμε η σειρσ μας ποτε θ ερθει...προσωπικα δε θελω ν τη βαλω μεσω οντιν....και αν προσεξατε στην ουγγαρια σημερα παλι αλλαξε ονονα το firmware...προφανως υπαρχουν bugs .Ισως δεν εχει σταθεροποιηθει για αυτο κ την δινουν λιγο λιγο...με το σταγονομετρο..Ελπιζώ τις επομενες μερες ν ερθει...Υπομονη σε ολους μας... Ποιο είναι το ποιο ενημερομένο; http://samsung-updates.com/device/?id=SM-G965F λέει Ελβετία ή https://www.sammobile.com/firmwares/galaxy-s9-plus/SM-G965F/ Ουγγαρία Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilis_77 Δημ. January 9, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2019 Καλημέρα..2 μικρά bug... 1. Δεν αλλάζει κομμάτια, ούτε κάνει pause από τα bluetooth ακουστικά στον samsung player. 2. Δεν βγάζει το (x) για να κλείσεις τον samsung player!! κατά τα άλλα..κομπλέ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mpeliaris Δημ. January 9, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2019 Το έχουμε αναφέρει πάρα πολλές φορές. Πάς πληροφορίες για το τηλέφωνο, πληροφορίες για το λογισμικό, και κοιτάς το "εκδ. λογισμ. παροχ. υπηρ" και πες μας τι γράφει. Καλήμέρα εμένα λέει EUR/EUR/ATO/ATO. Έχει κανείς ιδέα πως μπορώ να βρω χώρα προελεύσεως;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HSP Δημ. January 9, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2019 Καλημέρα..2 μικρά bug... 1. Δεν αλλάζει κομμάτια, ούτε κάνει pause από τα bluetooth ακουστικά στον samsung player. 2. Δεν βγάζει το (x) για να κλείσεις τον samsung player!! κατά τα άλλα..κομπλέ! Το 2 το εχω παρατηρησει κι εγω... Καθως κ στις ειδοποίησεις, οταν εχεις ανοίχτη την μουσικη, ενω υπάρχουν τα κουμπιά pause, forwaed κ rewind, δεν φαίνονται... Μαλλον ειναι στο χρώμα άσπρο, γιαυτο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
UsualSuspect Δημ. January 9, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2019 Καλήμέρα εμένα λέει EUR/EUR/ATO/ATO. Έχει κανείς ιδέα πως μπορώ να βρω χώρα προελεύσεως;; Open Austria λέει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stoum Δημ. January 9, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2019 Εγώ ποιου προορισμού OTA ρομ θα περιμένω, Cosmote ή Vodafone; Για την γερμανική δεν ρωτάω, αφού έχει κυκλοφορήσει και δεν την έλαβα, δεν... Παράθεση "Ταν ή επί τας" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
UsualSuspect Δημ. January 9, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2019 Εγώ ποιου προορισμού OTA ρομ θα περιμένω, Cosmote ή Vodafone; Για την γερμανική δεν ρωτάω, αφού έχει κυκλοφορήσει και δεν την έλαβα, δεν... Δεν έχει κυκλοφορήσει η συγκεκριμένη Γερμανική (aka DTM) Είναι η T-Mobile Germany και όχι η DBT που παίρνει πρώτη αναβαθμίσεις. Γενικά θα αργήσεις πολύ εσύ να πάρεις. Όλοι οι πάροχοι αργουν. Προτείνω να περάσεις κάποια rom με odin και να κάνεις και ένα ωραίο factory reset μετά για να παίρνεις τις αναβαθμίσεις τουλάχιστον 1 μήνα πριν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tresor_jim Δημ. January 9, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2019 Ξεκολλάτε ρε παιδιά με την αναβάθμιση μην σκατε όποτε έρθει μην σας γίνεται ψυχωση Εγώ έτσι σκέφτομαι κ τώρα κάνω μόνο 24 φορές τη μέρα χειροκίνητη ρυθμιση λήψης και μ έρχεται να το σπάσω χα χα ααααα. Παράθεση S10+ <3 Nokia 6110, Motorola startac, Ericsson t10s,Nokia 3330 Sony Ericsson T68i , sagem my v-75, Sony Ericsson k800i, Nokia n82, Motorola a1200, lg ku990i, sony Ericsson satio, Nokia n8, lg optimus 2x,Samsung galaxy s3, galaxy note 2,note 3, note 4, lg g3, huawei p8lite, s7 edge , s8+, s9+, s10+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MAFAdo Δημ. January 9, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2019 πωωωωω....ρε φιλε...και εγω το ιδιο..σε φαση που λιγο αργει και λεω να το να το...και εμφανιζει..το γνωστο μνμ.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mpeliaris Δημ. January 9, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2019 Open Austria λέει. Σε ευχαριστώ πολύ φίλε μου. Στην αναμονή και εγώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts