Jump to content

Samsung Galaxy S9

Mitsos_The_Great
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Android 9 .

Πρεπει να επιλεξεις χειρονομιες πληρους οθονης μετα θα εμφανιστει πιο κατω η λειτουργια υποδειξεις σερνοντας την οθονη με το δαχτυλο προς τα πανω για να το δεις. Αλλιως η εφαρμογη υποδειξεις παραμενει κρυφη δεν εμφανιζεται.

82317791_1341446879360787_835954399925764096_o.jpg?_nc_cat=110&efg=eyJpIjoidCJ9&_nc_ohc=HCRWzuAlufcAQnNe7M8pj-EFd92tIVpx0L4C3Iai_ZrpDISIWzX8D_FgA&_nc_ht=z-p3-scontent.fath5-1.fna&_nc_tp=12&oh=12214b08b06e9f7537c95f0a8d169835&oe=5E922F2B

Edited by s_wind

Δεν μου δίνει τέτοιο μενού εμένα.
Κατεβάζεις κουρτίνα και επιλέγεις μπάρα κάτι... Πατώντας στα γράμματα σου δίνει τις παραπάνω επιλογές. Για Android 9 πάντα. 8f3015929c23b5d432dd4373530e312b.jpg

Sent from my SM-G965F using Tapatalk

Καλησπερα. Να ρωτησω 2 πραγματα αν μπορει να βοηθησει καποιος...

1. Κολλαει σε κανέναν αλλο το δακτυλικό αποτυπωμα;;καθε 5-6 ανοιγματα θελει καθαρισμα πισω για να πιασει το δαχτυλο.

2. Ο ηχος εχει καταντησει απογοητευτικός..ειδικα στο τερμα παραμορφωνει δεν ακούγεται καθολου καθαρα...μια βαβουρα μαζι με μουσικη...

Υπαρχουν λυσεις για κανενα απο τα 2;;;πειτε καμια ιδεα

Ναι το δακτυλικο αποτυπωμα μου κολησε...Το επαθα ξαφνικα οταν περασα την εφαρμογη samsung members για να διαβασω κατι νεα κτλ.

Οτι και να προσπαθουσα να ανοιξω που ειδη ετρεχε πχ.maps , browser κτλ. παρουσιαζε ξαφνικα σημαδια νεκρωσης...

Ευτυχως θυμομουν οτι ειχα βαλει την εφαρμογη ενω πριν δουλευε τελεια.

Την διεγραψα , επισης διεγραψα τα δακτυλικα τα ξαναπερασα απο την αρχη προσεκτικα οπως πιανω και ανοιγω την συσκευη και ολα καλως τωρα ανοιγει γρηγορα οπως πριν.

Ετσι ετυχε σε μενα.

Εμενα δεν κολλάει...απλα καθε 6-7 ανοιγματα θελει καθαρισμα...και ειναι οκ...το θεμα ειναι αν ειναι κουσουρι του κινητού;;αν παιζει ρολο μια γρατζουνιά μικρη π εχει.. και αν αλλαζει καπως;;

4Εμενα παντα πιανει οσο και να εχει λερωθει εχω πιασει τον εαυτο μου να το εχω ξεχασει καιρο παλι προβλημα δεν ειχα και το καθαριζα βεβαια για την ωρα το δικο μου δεν εχει ιχνος γρατσουνιας οταν το κοιτω στο εντονο φως .

Εαν γρατζουνιστει και βγαλει προβλημα δεν το ξερω .

Επισης αυτο που λες οτι το καθαριζεις καθε 6-7 πατηματα πολυ παραξενο εγω εχω ξεχασει να το καθαρισω και εβδομαδες...

Παντως σε γενικες το μεγαλυτερο ποσοστο κατοχων περνανε λαθος το δακτυλικο δεν βαζουν το δακτυλο τους στην διαδικασια αποτυπωσης οπως θα ανοιγαν την συσκευη αλλα κανουν λανθασμενη κινηση με το δακτυλο.Το εχω δει απειρες φορες στους συναδελφους στην εργασια.

Εγω παραδειγμα το ανοιγω με την μυτη , την ακρη του δακτυλου μου ακριβως κατω απο το νυχι .Το ιδιο σημειο βαζω επαναληπτικα στην διαδικασια αποτυπωσης και οχι ολοκληρο το δακτυλο.Μη διαβαζετε τα μηνυματα που βγαζει η αποτυπωση σηκωστε και ξαναπατηστε επαναληπτικα μεχρι να τελιωσει η διαδικασια να φτασει στο 100% και οχι οπως το γραφει η εφαρμογη δηλαδη να σερνεται το δακτυλο ολο.

Edited by s_wind

Μπα..ετσι το χω περασει με τη μυτη και λοξα...για να ανοίγει με το ενα χέρι...ισως εχει θεμα...

Με το ηχειο κανεις ε;;;

Μπα..ετσι το χω περασει με τη μυτη και λοξα...για να ανοίγει με το ενα χέρι...ισως εχει θεμα...

Με το ηχειο κανεις ε;;;

Μπορεί να έχει μικροσκοπική σκόνη το ηχείο που δεν φαίνεται (Το ίδιο μπορεί να συμβεί και με το ηχείο που βάζουμε στο αυτί όταν μιλάμε) και να το μπουκώνει. Η καλύτερη λύση για να το καθαρίσεις είναι με μια οδοντοβουρτσα.

Ξέρει κανείς πότε βγαίνει η τελική έκδοση του Android 10 για το S9; Σε ποια beta βρίσκεται μέχρι τώρα;

[sIGPIC][/sIGPIC]deltahacker.gr Ελληνικό περιοδικό για το ethical hacking

Η αληθινή αξία ενός ανθρώπου φαίνεται στο πως φέρεται σε κάποιον, από τον οποίο δεν μπορεί να έχει κανένα όφελος

Φωτιά θα πάρει το thread (και το Odin) τώρα! :rolleyes:
“When there's no more room in hell, the dead will walk the earth.”

Μια χαρά! Ξέρουμε μετά από πόσο διάστημα θα βγει και η έκδοση με τους ελληνικούς παρόχους;

Η αληθινή αξία ενός ανθρώπου φαίνεται στο πως φέρεται σε κάποιον, από τον οποίο δεν μπορεί να έχει κανένα όφελος

Μόλις μου ήρθε σε s9+ με firmware Γερμανιας.43741f8504d09a6bcb35a69da6ccce85.jpg

Στάλθηκε από το SM-G965F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Μόλις μου ήρθε σε s9+ με firmware Γερμανιας.[

Στάλθηκε από το SM-G965F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Έτσι, κάνε μας τώρα να ελέγχουμε για updates κάθε 20λεπτο!

Μα δεν ντρέπεσαι λίγο λέω γω; :lol:

Χρειάζεται να κάνω κάτι πριν την εγκατάσταση της έκδοσης 10 όταν έρθει στο κινητό; πχ Factory reset; Η δεν είναι απαραίτητο; Μιλάω για Over The Air update.

Χρειάζεται να κάνω κάτι πριν την εγκατάσταση της έκδοσης 10 όταν έρθει στο κινητό; πχ Factory reset; Η δεν είναι απαραίτητο; Μιλάω για Over The Air update.

Δεν χρειάζεται να κάνεις τίποτα... Μόνο αν στην πορεία δεις κάποια δυσλειτουργία, τότε προχωράς σε hard rset...

Tο S9 το απλο θα παρει την 10 ή μπα.

Το "απλό" ξεκίνησε να παίρνει... (960F)

Edited by DimitrisAndNiki

Το "απλό" ξεκίνησε να παίρνει... (960F)

Αρα εγω με Ελληνικη συσκευη περιμενω.Οκ ευχαριστω για την απαντηση.

ONE PLUS 9 PRO

Αρα εγω με Ελληνικη συσκευη περιμενω.Οκ ευχαριστω για την απαντηση.

Η θα το περάσεις με Odin

Στο επίσημο site της Samsung βλέπω οτι έβγαλε τη 10 η vodafone.Αν την κατεβάσω και την εγκαταστήσω στο δικό μου που έχω cosmote θα κάνω πατάτα; Να περιμένω να βγάλει η cosmote τη 10;

• The title was changed to Samsung Galaxy S9