Nickchris36 Δημ. January 8, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2019 Έπρεπε Ν το κάνεις το update.... Βιάστηκες.... Υπομονή τώρα!!!!! Παράθεση Νond Edge SA For Ever Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Rottweiler Δημ. January 8, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2019 Επρεπε να το κανεις update και μετα επαναφορα .τωρα γύρισε σε ελληνικο και θα περιμενεις να παρεις update με τα ελληνικα . Απιστευτο... :angry::angry::angry::angry::angry: Παράθεση If God is for us... Who can be against us? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xlidas Δημ. January 8, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2019 Απιστευτο... :angry::angry::angry::angry::angry: Βγαλε την sim, Κάντο μια επαναφορά πάλι και τσέκαρε παλι για το update. Χωρίς την SIM! Παράθεση -------------------------------------- S 20 + Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
UsualSuspect Δημ. January 8, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2019 Κι εγω Ουγγαρια... Μια ερωτηση γιατι μου φαινεται πολυ αστειο το σκηνικο που ζω! Μου ηρθε η αναβαθμιση... Την κατεβαζω... Παρολα αυτα πριν κανω εγκατασταση, με πιανει και κανω επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων! Αφου τελειωσε η επαναφορα μου βγαζει κατι ουγγρικα σχετικα με την SIM αν καταλαβα καλα, παταω μια απο τις 2 επιλογες και γυρναει η συσκευη στα Ελληνικα... Κανω τις αρχικες ρυθμισεις και μπαινω στο μενου... Πλεον οσες φορες και να πατησω ενημερωση λογισμικου ΔΕΝ μου βγαζει το Update και εχω ξεμεινει με την Oreo... Τι στο καλο εγινε? Εγώ πάτησα απλά "later" επειδή ήμουν με δεδομένα και όταν πήγα σπίτι, πήγα να πατήσω να κατέβει και απλά εξαφανίστηκε. Σε Ουγγρικη συσκευή επίσης :lol::lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Rottweiler Δημ. January 9, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2019 Βγαλε την sim, Κάντο μια επαναφορά πάλι και τσέκαρε παλι για το update. Χωρίς την SIM! Μολις το εφερα ξανα στα μετρα μου.... Παλι να κανω επαναφορα και χωρις την σιγουρια οτι θα ερθει το Update?? Εγώ πάτησα απλά "later" επειδή ήμουν με δεδομένα και όταν πήγα σπίτι, πήγα να πατήσω να κατέβει και απλά εξαφανίστηκε. Σε Ουγγρικη συσκευή επίσης :lol::lol: Special....... Παράθεση If God is for us... Who can be against us? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xlidas Δημ. January 9, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2019 Μολις το εφερα ξανα στα μετρα μου.... Παλι να κανω επαναφορα και χωρις την σιγουρια οτι θα ερθει το Update?? Special....... Ήλπιζα να σε προλάβω πριν το στήσεις ξανά.. Τώρα, απλά περίμενε όπως όλοι μας ή πέρασε την με Odin.. Παράθεση -------------------------------------- S 20 + Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HSP Δημ. January 10, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2019 Δούλεψε και τον kiwi browser, τον θεωρώ εξαιρετικό μαζί με τον Samsung. Δούλευω απο χθες τον kiwi μιας κ μπηκα στο xda κ διαβασα αρκετα καλες κριτικές.... Ειναι λιγο πιο γρηγορος απo chrome. Το night mode του ειναι φαντάστικο. Ειναι copy paste του Chrome. Το ενσωματωμένο του adblock κανει καλη δουλεια... Σε site που δεν σταματάγε τo adguard αυτο κοβει διαφημισεις. Νομιζω θα μεινει μονιμα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
poison21 Δημ. January 10, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2019 Δούλευω απο χθες τον kiwi μιας κ μπηκα στο xda κ διαβασα αρκετα καλες κριτικές.... Ειναι λιγο πιο γρηγορος απo chrome. Το night mode του ειναι φαντάστικο. Ειναι copy paste του Chrome. Το ενσωματωμένο του adblock κανει καλη δουλεια... Σε site που δεν σταματάγε τo adguard αυτο κοβει διαφημισεις. Νομιζω θα μεινει μονιμα... Καλημερα επιβεβαιωνω και εγω για τον kiwi ολοιδιος ο chrome που γενικα δεν τον γουσταρα αλλα ειπα να τον ξαναδοκιμασω αλλα τελικα κατεληξα να δουλευω μονο τον kiwi και τον στοκ σε δευτερη επιλογη.Ευχαριστοω τον φιλο KONAKIS πολυ γρηγορος και μπλοκαρει πολυ πραμα.Τωρα εκατσα και εκανα τον οδηγο του φιλου S_Wind αλλα συμπερανα οτι το adguard εκτος απο το οτι μπλοκαρει ολες τις εφαρμογες και πρεπει να εξαιρεσεις αρκετες ειδα και καταναλωση μπαταριας στο 15% οντας δευτερη σε καταναλωση μετα την οθονη και ετσι την απεγκατεστησα. Παράθεση ONE PLUS 9 PRO Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konakis Δημ. January 10, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2019 Κι εγώ στην mobile έκδοση του δεν τον πάω τον chrome, όμως ο kiwi είναι Όπως θα έπρεπε να είναι ο chrome :) ;) Παράθεση Konakis. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HSP Δημ. January 10, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2019 Καλημερα επιβεβαιωνω και εγω για τον kiwi ολοιδιος ο chrome που γενικα δεν τον γουσταρα αλλα ειπα να τον ξαναδοκιμασω αλλα τελικα κατεληξα να δουλευω μονο τον kiwi και τον στοκ σε δευτερη επιλογη.Ευχαριστοω τον φιλο KONAKIS πολυ γρηγορος και μπλοκαρει πολυ πραμα.Τωρα εκατσα και εκανα τον οδηγο του φιλου S_Wind αλλα συμπερανα οτι το adguard εκτος απο το οτι μπλοκαρει ολες τις εφαρμογες και πρεπει να εξαιρεσεις αρκετες ειδα και καταναλωση μπαταριας στο 15% οντας δευτερη σε καταναλωση μετα την οθονη και ετσι την απεγκατεστησα. Εχω αρχισει κ τον γουσταρω τρελα τον kiwi... Που κρυβόταν τοσο καιρο.... Τωρα τσεκαρω μπαταρία σε σχεση με τον Chrome κ θα ξερω εως το απόγευμα αν καινε το ίδιο. Οσο για το adguard... Νομιζω οτι κ μενα μ δυσκολευει λίγο την ζωη αλλα θελω να δω κανα μηνα... Δεν θελω να τον απορριψω τοσο γρήγορα... Απλα μου καθυστερει λιγο το ιντερνετ κ μερικες φορες δεν μ βγαζει ειδοποιησεις στα facebook κ messenger αν δεν μπω στις εφαρμογες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konakis Δημ. January 10, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2019 To μέλος PapaDarxon τον είχε προτείνει στο νήμα του Χαβάη p20 pro ,τον δοκίμασα κι εγώ,με εντυπωσίασε κι εμένα, ευχαρίστησα κι εγώ δημόσια διότι έτσι πρέπει να είναι τα φόρα να βοηθούν τα πιο ψαγμενα κι έμπειρα μέλη. Παράθεση Konakis. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HSP Δημ. January 10, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2019 To μέλος PapaDarxon τον είχε προτείνει στο νήμα του Χαβάη p20 pro ,τον δοκίμασα κι εγώ,με εντυπωσίασε κι εμένα, ευχαρίστησα κι εγώ δημόσια διότι έτσι πρέπει να είναι τα φόρα να βοηθούν τα πιο ψαγμενα κι έμπειρα μέλη. Κ πολύ καλα εκανες... Διαβασα οτι τον εχει φτιαξει εξ ολοκλήρου dev. Απο xda, κ λενε τα καλυτερα εκει.. Έχουν θεμα για αυτον με παρα πολλες σελιδες κ ασχοληθηκα προχθές κ πραγματικα τον εξυμνούν... Διαβασα κ αρθρα απο το εξωτερικό κ τελικα αποφασισα να τον βαλω.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. January 10, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2019 Κ πολύ καλα εκανες... Διαβασα οτι τον εχει φτιαξει εξ ολοκλήρου dev. Απο xda, κ λενε τα καλυτερα εκει.. Έχουν θεμα για αυτον με παρα πολλες σελιδες κ ασχοληθηκα προχθές κ πραγματικα τον εξυμνούν... Διαβασα κ αρθρα απο το εξωτερικό κ τελικα αποφασισα να τον βαλω.... Τον δοκίμασα κι εγώ μόλις Ναι φαίνεται πολύ καλός Οι διαφημίσεις δεν με απασχολούν γιατί είμαι root αλλά στα υπόλοιπα φαίνεται καλός Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Reissistm Δημ. January 10, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2019 Ήθελα να ρωτήσω αν κάποιος έχει εμπειρία πως να αφαιρεθεί γρατζουνιά από την οθόνη. Έχω το κινητό 1 μήνα και παρότι το προσέχω, βλέπω μια εμφανή γρατζουνιά στην οθόνη που είναι εκνευρίστηκη. Υπάρχει τρόπος να το φτιάξω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. January 10, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2019 Ήθελα να ρωτήσω αν κάποιος έχει εμπειρία πως να αφαιρεθεί γρατζουνιά από την οθόνη. Έχω το κινητό 1 μήνα και παρότι το προσέχω, βλέπω μια εμφανή γρατζουνιά στην οθόνη που είναι εκνευρίστηκη. Υπάρχει τρόπος να το φτιάξω; Ότι και να κάνεις θα γίνει χειρότερα Μένεις έτσι και βάζεις και μια ζελατίνα για να μην γίνουν δύο οι γρατσουνιές Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kongeo1994 Δημ. January 10, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2019 Πάντως κάπου είχα διαβάσει ότι με τα τζάμακια τύπου dome την εξαφάνιζαν (υπήρχε αλλά δεν για φαινόταν) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Reissistm Δημ. January 10, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2019 Έλεγα να δοκιμάσω την ζελατίνα της σαμσουνγκ, όχι glass. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tresor_jim Δημ. January 10, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2019 Ήθελα να ρωτήσω αν κάποιος έχει εμπειρία πως να αφαιρεθεί γρατζουνιά από την οθόνη. Έχω το κινητό 1 μήνα και παρότι το προσέχω, βλέπω μια εμφανή γρατζουνιά στην οθόνη που είναι εκνευρίστηκη. Υπάρχει τρόπος να το φτιάξω; Θα σ πω εγώ τον καλύτερο τρόπο σε νιώθω αν κ δεν το προσεχές όσο έπρεπε τελικά.. . Ξεκινά να δουλεύεις σε τέρμα φωτεινότητα Facebook κ Instagram η κάτι τέλος πάντων βάλε μια εικόνα με γράμματα στην οθόνη κ να το αφήνεις εκεί ώρα με φωτεινότητα το καλύτερο βέβαια είναι το Instagram.. Είναι θέμα χρόνου να κάνει burn in αυτό το τσεκάρεις πας στο καντράν για κλήσεις πατάς *#0*# θα τσεκάρεις το μπλε κ το πράσινο μέχρι να φαίνονται μέσα γραμμές που ΔΕΝ θα έπρεπε να υπάρχουν... Μετά το στέλνεις Χαϊδάρι smartec η το πας εσύ αν έχεις κρατημένα τα πράγματα σου μέσα σε μια ώρα θα έχεις καινούργια οθόνη ΧΩΡΙΣ γρατσουνιά κ burn in φυσικά κ καινούργια μπαταρία.. Αυτό βέβαια αφού το δουλεύεις χωρίς τζάμι θέλει προσοχή μην την σπάσεις... Το καλύτερο είναι να το πας για επισκευή 1 μήνα πριν λήξει η εγγύηση ώστε να πάρει παράταση 1 χρόνο ακόμα η οθόνη και να σ βάλουν κ καινούργια μπαταρία αλλά αν δεν το αντέχεις πήγαινε το σύντομα και θα έχεις χαμόγελο μέχρι τα αυτιά.. Τα παιδιά εκεί είναι πολύ κομπλέ. Εγώ θα το πάω κάποια στιγμή λόγω του μαύρου που πιξελιζει σε πολύ χαμηλό φωτισμό σε σκοτάδι Παράθεση S10+ <3 Nokia 6110, Motorola startac, Ericsson t10s,Nokia 3330 Sony Ericsson T68i , sagem my v-75, Sony Ericsson k800i, Nokia n82, Motorola a1200, lg ku990i, sony Ericsson satio, Nokia n8, lg optimus 2x,Samsung galaxy s3, galaxy note 2,note 3, note 4, lg g3, huawei p8lite, s7 edge , s8+, s9+, s10+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HSP Δημ. January 10, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2019 Έλεγα να δοκιμάσω την ζελατίνα της σαμσουνγκ, όχι glass. Spigen neoflex και θα με θυμηθεις... Σαφεστατα ανωτερη σε ολα.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Reissistm Δημ. January 10, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2019 baseus 0.3mm s9 μου προτείνουν φίλοι, που είναι και γυαλί Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HSP Δημ. January 10, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2019 Τον δοκίμασα κι εγώ μόλις Ναι φαίνεται πολύ καλός Οι διαφημίσεις δεν με απασχολούν γιατί είμαι root αλλά στα υπόλοιπα φαίνεται καλός Λοιπον, δεν ξέρω πόσο αξιοπιστο ειναι αλλα χθες ειχα... 54 λεπτα chrome ενεργο, κ 7 λεπτα στο παρασκηνιο κ λεει στην μπαταρια ό,τι εκαψε 6,2%. Σημερα με kiwi browser, εχω 54 λεπτα ενεργο κ 4 λεπτα στο 4 λεπτά παρασκηνιο με 8,8% μπαταρία. Θεωρητικα η χρηση ειναι ιδια, myphone κ συγκεκριμένα sites με αρθρα. Οποτε καιει περισσότερο... Παντα με night mode off ο kiwi ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Rottweiler Δημ. January 11, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2019 Δυνατος ο kiwi... Τυχαια τον διαβασα εδω και τον κατεβασα! Ουσιαστικα ενας Chrome με night mode + ads blocker! Μια χαρα..... Παράθεση If God is for us... Who can be against us? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konakis Δημ. January 11, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2019 Ακριβώς! ;) ✌ Παράθεση Konakis. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
barcelonistas Δημ. January 11, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2019 Καλύτερος από το Samsung browser? Στάλθηκε από το SM-G960F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konakis Δημ. January 11, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2019 Πιο γρήγορος είναι όμως νομίζω δεν σου δίνει την επιλογή για full screen, δηλαδή διατηρεί την status bar όπως κ ο chrome σε σχέση με τον Samsung που σου δίνει την δυνατότητα επιλογής να διατηρείς ή όχι την κατάσταση γραμμής στο επάνω μέρος της οθόνης. Παράθεση Konakis. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts