zorbas100 Δημ. November 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2018 Ακριβώς. Παίρνει λίγη ώρα, οπότε μην αγχωθείς. Φρόντισε να είσαι στο update Νοεμβρίου πριν το κάνεις. Ευχαριστώ πολυ ηδη το εχω εγκαταστησει ειναι σαν να κανεις πατιναζ (πολυ σμοουθ) υπαρχουν ομως καποια πραγματα που δεν μου αρεσαν οπως το bixby δεν απενεργοποιειται καποιες εφαρμογες που χρησιμοποιω κολανε (βεβαια θα γινει αναβαθμιση και θα ειναι συμβατες) και εκεινο που παρατηρησα αν και το δακτυλικο αποτυπωμα πεταει καποιες φορες ειναι σαν να κολαει. ενοειτε οτι εχω κανει ρεσετ στο κινητο. Σε γενικες γραμμες ειναι αρκετα καλη η αναβαθμιση να δουμε βεβαια και την μπαταρια :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
UsualSuspect Δημ. November 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2018 Ευχαριστώ πολυ ηδη το εχω εγκαταστησει ειναι σαν να κανεις πατιναζ (πολυ σμοουθ) υπαρχουν ομως καποια πραγματα που δεν μου αρεσαν οπως το bixby δεν απενεργοποιειται καποιες εφαρμογες που χρησιμοποιω κολανε (βεβαια θα γινει αναβαθμιση και θα ειναι συμβατες) και εκεινο που παρατηρησα αν και το δακτυλικο αποτυπωμα πεταει καποιες φορες ειναι σαν να κολαει. ενοειτε οτι εχω κανει ρεσετ στο κινητο. Σε γενικες γραμμες ειναι αρκετα καλη η αναβαθμιση να δουμε βεβαια και την μπαταρια :p Εγώ ακόμα να παρατηρήσω lag και το ξεσκίζω κυριολεκτικά. Δεν ξέρω τι παίζει :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimxr Δημ. November 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2018 Ένα ενδιαφέρον video που παρουσιάζει κάποια futures από το android 9.. Ανυπομονώ να δοκιμάσω και να συνηθίσω τα gestures αλλά και το tap to wake.. φανταστικό, το είχα στο LG g2 και μου είχε λείψει.Double tap to lock όμως θα έχει; Διότι να το ανοίξεις έχεις πολλούς τρόπους. Να το κλειδώνεις είναι το θέμα καθώς έχεις μόνο έναν διαθέσιμο αυτή τη στιγμή με Android 8.0. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
barcelonistas Δημ. November 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2018 Παρότι δεν έχει κάνει ακόμα factory reset λόγο ελειψης χρόνου... Το κινητό μοιάζει πιο Smooth από ποτέ. Ενεργοποιήσετε (αν δεν το έχετε κάνει ήδη) το συνθέτες λειτουργίες/μείωση κίνησης και επίσης από επιλογές προγραμματιστη /0.5 και τα 3 για ακόμα πιο ταχύ απόκριση. ΥΓ. Δε μου άρεσε στο λειτουργία νυχτός η αριθμομηχανή είναι στα λευκα. Στάλθηκε από το SM-G960F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tresor_jim Δημ. November 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2018 Double tap to lock όμως θα έχει; Διότι να το ανοίξεις έχεις πολλούς τρόπους. Να το κλειδώνεις είναι το θέμα καθώς έχεις μόνο έναν διαθέσιμο αυτή τη στιγμή με Android 8.0. Εγώ πάντως που δουλεύω nova launcher κ το είχα βρει 50 λεπτά το έχει να πατάω 2 φορές κ να κλείνει η οθόνη κ κλειδώνει μετά από λίγα δευτερόλεπτα κ μια χαρά βολικό είναι.. Καλοδεχουμενες οι νες αλλαγές που διαβάζω.. Δυστυχώς δεν βλέπω να μας φέρνει η Sami στην κάμερα κάνα night mode κ του χρόνου αν δεν πάω σε αναδιπλωμενο samsung κ κρατηθώ ναμην πάω σε s10με τριπλή κάμερα όταν φτάσει η τιμή χαμηλά γιατί κ το s9 plus day seven το αγορασα... Θα γλυκοιταζω κ κάνα Huawei αν. Έχει 4καμερες δίχως πρασινιλες στην οθόνη.. Παράθεση S10+ <3 Nokia 6110, Motorola startac, Ericsson t10s,Nokia 3330 Sony Ericsson T68i , sagem my v-75, Sony Ericsson k800i, Nokia n82, Motorola a1200, lg ku990i, sony Ericsson satio, Nokia n8, lg optimus 2x,Samsung galaxy s3, galaxy note 2,note 3, note 4, lg g3, huawei p8lite, s7 edge , s8+, s9+, s10+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konakis Δημ. November 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2018 Το mate20 pro μου άρεσε πάρα πολύ όταν το επεξεργάστηκα για πάνω από ένα μισάωρο σε εκθεσιακό Σταντ ,με εντυπωσίασε εμένα προσωπικά πολύ...αν δεν έκαναν την γκάφα με τις οθόνες σίγουρα θα ήταν στους μελλοντικούς στόχους μου για κινητό. Οπότε εν αναμονή s10 και p30(?) ... Παράθεση Konakis. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. November 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2018 Δυστυχώς δεν βλέπω να μας φέρνει η Sami στην κάμερα κάνα night mode κ του χρόνου αν δεν πάω σε αναδιπλωμενο samsung κ κρατηθώ ναμην πάω σε s10με τριπλή κάμερα όταν φτάσει η τιμή χαμηλά γιατί κ το s9 plus day seven το αγορασα... Θα γλυκοιταζω κ κάνα Huawei αν. Έχει 4καμερες δίχως πρασινιλες στην οθόνη.. Εμένα πάντως, ένα πράγμα μου λείπει μόνο υπερβολικά πολύ. Το spen. Πραγματικά κάνω υπερπροσπάθεια να μην πάρω το note 9 και να περιμένω το note 10 που πιθανώς θα έχει μεγάλες αλλαγές..! Sent from my SM-G955F using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konakis Δημ. November 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2018 Νομίζω πως αξίζει το Ν9 φίλε δεν του λείπει τίποτα το ουσιαστικό έχει και audio jack, ΔΕΝ έχει εγκοπή (Νοτς) μπαταρία σούπερ και στα μεταχειρισμένα το βρίσκεις πια σε δελεαστική τιμή Παράθεση Konakis. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. November 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2018 Νομίζω πως αξίζει το Ν9 φίλε δεν του λείπει τίποτα το ουσιαστικό έχει και audio jack, ΔΕΝ έχει εγκοπή (Νοτς) μπαταρία σούπερ και στα μεταχειρισμένα το βρίσκεις πια σε δελεαστική τιμήΜπορώ να το πάρω 5 ευρώ στο συμβόλαιο μου φίλε, δεν είναι η τιμή το θέμα. Απλά φοβάμαι ότι θα δώσει πολλά η Samsung στο 10 και δεν θα βγάλω ευχάριστα την 2ετια με το 9. Χώρια ότι το s8+ το νιώθω ακόμα σαν καινούργιο! Προβλήματα που έχουμε ε; :') Όπως και να χει, ας μην βγω κι άλλο οφ τοπικ :) Sent from my SM-G955F using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ardi21 Δημ. November 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2018 Μια ερωτηση. Το google assistant το ενεργοποιεις πατωντας για λιγο το home button, σωστα? To google now που βλεπεις τις καρτες με τις ειδησεις/ενημερωσεις για οτι σε ενδιαφερει πως το ενεργοποιεις? Μπορεις να αντικαταστησεις το bixby π.χ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kongeo1994 Δημ. November 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2018 Με κάνα remapping μόνο και ίσως πληρωμένη version μόνο..να ανοίγει το Google now όταν πατάς το κουμπί..να κάνεις swipe και να ανοίγει πολύ δύσκολα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ardi21 Δημ. November 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2018 Αρα αν θες να ανοιξεις το google now πως το κανεις? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kongeo1994 Δημ. November 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2018 Κατέβασε το bxactions και μπορείς να το βάλεις να ανοίγει με το κουμπί του Bixby..μόλις το δοκίμασα και δουλευει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ardi21 Δημ. November 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2018 Δεν το εχω το κινητο αλλα ειναι μεσα σε αυτα που κοιταω να παρω. Απλα το google now για μενα ειναι πολυ χρησιμο. Οfficial τροπος να το ανοιξεις δεν υπαρχει? Kαι χωρις το κουμπι, δεν με πολυνοιαζει αυτο. Με καποιο shortcut π.χ η οτιδηποτε αλλο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Rottweiler Δημ. November 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2018 Αδερφια καλησπερα... Πρωην κατοχος S8/iPhone 7 Plus/iPhone X... Και πολλων ακομη! Ξεμεινα με ενα HTC 10... που τα ειδα ολα με την μπαταρια του... και το πουλησα αρων αρων! Ημουν ετοιμος να κανω κινηση για SONY XZ3... Ομως αφου το ειδα απο κοντα, το θεωρησα τερας στο χερι μου... Αλλωστε με ειχαν κουρασει οι μεγαλες συσκευες! Αρα λεω να παω στα σιγουρα... Οπως το S9! Δυο-τρεις ερωτησεις μιας και ειναι κομματακι δυσκολο να διαβασω τοσες σελιδες... Πως παει απο ηχο? Ξερω οτι πλεον εχουμε stereo ηχεια... Υπαρχει καποια σχετικη ποιοτητα? Επισης υπαρχει αξιολογη ενταση? Ειτε στον ηχο κλησης... Ειτε στα videos youtube, netflix κλπ! Μπαταρια? Με χαλαρη χρηση βγαζει απο πρωι εως βραδυ ή μπα? Ανοιχτο wifi συνεχως, φωτεινοτητα σχετικα προς τα πανω, λιγες κλησεις, social media, email, ειδησεις... Παιχνιδακια δυσκολα εως και καθολου! Για ποτε λενε για αναβαθμιση σε android 9? Αυτο συσχετιζεται και με την μπαταρια αφου ΙΣΩΣ να κανει και καλυτερη διαχειριση με android pie! Για οποια αλλη απορια θα επανελθω! :) Παράθεση If God is for us... Who can be against us? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kongeo1994 Δημ. November 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2018 Για το πρώτο δεν μπορώ να σου πω γιατί δεν είχα μέτρο σύγκρισης κάποιο από τις συσκευές που είχες... Μπαταρία λογικά έως σίγουρα θα βγάζει την μέρα με την χρήση που θα κάνεις Το android pie έχει ξεκινήσει beta σε κάποιες χώρες και μέχρι τον Γενάρη λογικά θα το έχουν όλα τα σ9 ----- προσθήκη μηνύματος 119 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Δεν το εχω το κινητο αλλα ειναι μεσα σε αυτα που κοιταω να παρω. Απλα το google now για μενα ειναι πολυ χρησιμο. Οfficial τροπος να το ανοιξεις δεν υπαρχει? Kαι χωρις το κουμπι, δεν με πολυνοιαζει αυτο. Με καποιο shortcut π.χ η οτιδηποτε αλλο.Επειδή δεν το χρησιμοποιω όταν το άνοιγα το άνοιγα από την εφαρμογή"Google" αλλά λογικά θα μπορείς να το βάλεις και shortcut ακόμα και στα κουμπιά στο navigation bar Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Rottweiler Δημ. November 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2018 Για το πρώτο δεν μπορώ να σου πω γιατί δεν είχα μέτρο σύγκρισης κάποιο από τις συσκευές που είχες... Μπαταρία λογικά έως σίγουρα θα βγάζει την μέρα με την χρήση που θα κάνεις Το android pie έχει ξεκινήσει beta σε κάποιες χώρες και μέχρι τον Γενάρη λογικά θα το έχουν όλα τα σ9 Ευχαριστω για την απαντηση φιλος... Ναι δεν ειμαι και ο πιο σκληρος χρηστης του κοσμου, εξου και με ενδιαφερει η μπαταρια να μου βγαζει απο πρωι εως βραδυ! Οσο για τον ηχο... Δεν θελω να τα συγκρινω με τα προηγουμενα που ειχα... Κυριως με τα iPhone που ειχαν γ@μω τον ηχο.. Και ενταση.. Και μπασο.. Πολυ καλη δουλεια (για τηλεφωνο βεβαιως)! Απλως τα βασικα ρε παιδι μου... Να υπαρχει ενταση... Και μια σχετικη ποιοτητα οταν περνας την ωρα σου σε βιντεακια! Αν καποιος φιλος γνωριζει, ας μου δωσει καμια πληροφορια σχετικα με τα ηχεια του S9! Παράθεση If God is for us... Who can be against us? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. November 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2018 Η μπαταρία είναι χαλί μαύρο πλέον, τόσο απλά. Το iPhone 7 έβγαζε 5 ώρες χρήση περίπου μετά από 1μιση χρόνο και το s9 με ίδια χρήση περίπου 2μιση ώρες. Αν έχεις σκοπό να ασχοληθείς με την συσκευή και να αρχίσεις να πετάς και να κλείνεις λειτουργίες, μπορεί να βγάλει παραπάνω. Αλλιώς, με φόρτιση το μεσημέρι θα βγει η μέρα. Ο ήχος, μόλις ανοίξεις το Dolby atmos γίνετε απίστευτος. Η αναβάθμιση σε 9, λογικά προς Φλεβάρη. Δεν το εχω το κινητο αλλα ειναι μεσα σε αυτα που κοιταω να παρω. Απλα το google now για μενα ειναι πολυ χρησιμο. Οfficial τροπος να το ανοιξεις δεν υπαρχει? Kαι χωρις το κουμπι, δεν με πολυνοιαζει αυτο. Με καποιο shortcut π.χ η οτιδηποτε αλλο.Φυσικά. Κρατάς πατημένο το home button και ανοίγει ο google assistant. Το bxactions απλά κάνει remap το φυσικό κουμπί της Bixby, ο assistant υπάρχει built in ακόμα και στα s7. Sent from my SM-G955F using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ntinlanden Δημ. November 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2018 (edited) Βοηθήστε με λίγο. Άλλαξα sd αλλα ειχα ξεχασει στη παλια 2 εφαρμογες. Δεν μπορώ να τις κανω απεγκατάσταση (αφου δεν ειναι καν μεσα αφου τα αρχεια ηταν στην παλια sd) ουτε απο το play store τιποτα. Δεν με αφηνει να τις κανω εγκατασταση ξανα.. Στη παλια sd τα εσβησα ολα. Καμια λυση; edit: κατα λάθος το έγραψα εδω, στο νημα του s9+ ηθελα να γραψω. Οχι οτι εχει καμια σημασια η αληθεια ειναι. Edited November 22, 2018 by Ntinlanden Παράθεση Ντίνος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Rottweiler Δημ. November 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2018 Η μπαταρία είναι χαλί μαύρο πλέον, τόσο απλά. Το iPhone 7 έβγαζε 5 ώρες χρήση περίπου μετά από 1μιση χρόνο και το s9 με ίδια χρήση περίπου 2μιση ώρες. Αν έχεις σκοπό να ασχοληθείς με την συσκευή και να αρχίσεις να πετάς και να κλείνεις λειτουργίες, μπορεί να βγάλει παραπάνω. Αλλιώς, με φόρτιση το μεσημέρι θα βγει η μέρα. Ο ήχος, μόλις ανοίξεις το Dolby atmos γίνετε απίστευτος. Η αναβάθμιση σε 9, λογικά προς Φλεβάρη. Πανω που πηγα λιγο να ανεβω, με εριξες... Εχω πολλα χρονια να συνυπαρξω με συσκευη που δεν καταφερνει να μου βγαλει μπαταρια απο πρωι εως βραδακι που θα ξαναμπει για φορτιση! Ειχα το HTC 10 δηλαδη που το αγορασα μεταχειρισμενο, αλλα το σουταρα κατευθειαν... Και βασικα το προβλημα ειχε να κανει με το οτι το κινητο ηταν 2+ χρονων, με αποτελεσμα να χασει και η μπαταρια την χωρητικοτητα της! Απο 3000mah ειχε φτασει 1800... Παράθεση If God is for us... Who can be against us? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. November 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2018 (edited) Πανω που πηγα λιγο να ανεβω, με εριξες... Εχω πολλα χρονια να συνυπαρξω με συσκευη που δεν καταφερνει να μου βγαλει μπαταρια απο πρωι εως βραδακι που θα ξαναμπει για φορτιση! Ειχα το HTC 10 δηλαδη που το αγορασα μεταχειρισμενο, αλλα το σουταρα κατευθειαν... Και βασικα το προβλημα ειχε να κανει με το οτι το κινητο ηταν 2+ χρονων, με αποτελεσμα να χασει και η μπαταρια την χωρητικοτητα της! Απο 3000mah ειχε φτασει 1800...Σίγουρα δεν θα ήθελα να σε απογοητεύσω, αλλά είναι προτιμότερο νομίζω να απογοητευτείς μετά την αγορά..! Οι μπαταρίες με παρόμοια χρήση σε i7, s9, s8+, είναι χονδρικά οι εξής. -S8plus: +50% σε σχέση με το iPhone 7 όταν ήταν καινούργιο που τα πήγαινε άψογα. -S9: Τη μισή αυτονομία από το 7αρι με 83% battery health. Εφόσον έχεις δουλέψει το i7, καταλαβαίνεις για τι νούμερα μιλάμε.. Εάν σε κάποια παιδιά τυχαίνει να μην χρησιμοποιούν κάποια πράγματα και βγάζει παραπάνω, πολύ καλώς. Αλλά για μια νορμάλ καθημερινή χρήση με δεδομένα, συγχρονισμούς, υψηλή φωτεινότητα, social κλπ, αν φτάσεις 3ωρο screen on time είναι ένα μικρό θαύμα.. Υγ. Να τονίσω ότι μιλάμε για 100% θέμα software optimization, γιατί μέχρι τον Ιούλιο περίπου η συσκευή είχε σχεδόν διπλάσιους χρόνους.. Sent from my SM-G955F using Tapatalk Edited November 22, 2018 by nikos523 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
barcelonistas Δημ. November 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2018 Η Μπαταρία είναι μέτρια! Το έχω πλέον αποδεχτεί! Αλλά σε όλα τα άλλα είναι κορυφή! Οθόνη εκπληκτική, ήχος με dolby atmos κρύσταλλο, κάμερα σούπερ, ταχύτατο κ πλέον με Android pie beta! Στάλθηκε από το SM-G960F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ardi21 Δημ. November 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2018 Φυσικά. Κρατάς πατημένο το home button και ανοίγει ο google assistant. Το bxactions απλά κάνει remap το φυσικό κουμπί της Bixby, ο assistant υπάρχει built in ακόμα και στα s7. Sent from my SM-G955F using Tapatalk Στο google now με τις καρτες αναφερομουν, οχι στο assistant. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kongeo1994 Δημ. November 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2018 Ναι το κατάλαβα απλα δεν ήξερα ότι λέγεται Google now...εγώ τι ανοίγω από την εφαρμογή Google..με το που την ανοίξω μου βγάζει τις καρτες ----- προσθήκη μηνύματος 60 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Ευχαριστω για την απαντηση φιλος... Ναι δεν ειμαι και ο πιο σκληρος χρηστης του κοσμου, εξου και με ενδιαφερει η μπαταρια να μου βγαζει απο πρωι εως βραδυ! Οσο για τον ηχο... Δεν θελω να τα συγκρινω με τα προηγουμενα που ειχα... Κυριως με τα iPhone που ειχαν γ@μω τον ηχο.. Και ενταση.. Και μπασο.. Πολυ καλη δουλεια (για τηλεφωνο βεβαιως)! Απλως τα βασικα ρε παιδι μου... Να υπαρχει ενταση... Και μια σχετικη ποιοτητα οταν περνας την ωρα σου σε βιντεακια! Αν καποιος φιλος γνωριζει, ας μου δωσει καμια πληροφορια σχετικα με τα ηχεια του S9!Σορρυ νόμιζα ότι μιλάγαμε για το plus Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. November 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2018 Στο google now με τις καρτες αναφερομουν, οχι στο assistant.Κοίτα, στο s9 της γυναίκας είπαμε άμαν να πάρει μπρος και να ανοίγει ο assistant γιατί έχουμε smart home και είναι απαραίτητος. Όσο το είχε στα ελληνικά βέβαια το κινητό και χωρίς άλλες ρυθμίσεις, πετούσε αυτό το google now cards. Sent from my SM-G955F using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts