dimtz Δημ. August 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2018 Το θέμα είναι ότι μετά την επαναφορά, η συσκευή αλλάζει csc σύμφωνα με την κάρτα που υπάρχει στη συσκευή. Εαν δεν γίνει επαναφορά, η συσκευή θα παραμείνει με το stock csc της και θα αναβαθμίζεται με βάση αυτό. Sent from my SM-G955F using Tapatalk Μάλιστα, ετσι εξηγείται δηλαδή Στάλθηκε από το SM-G965F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. August 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2018 Το csc είναι το Customer service code. Σε παρόχους στην Αμερική μπορεί να παίζει μεγαλύτερο ρόλο σε απαγορεύσεις ή γενικότερα την πρόσβαση σε περιεχόμενο και υπηρεσίες. Προς Ευρώπη μεριά, το μόνο που επηρεάζει είναι οι ενημερώσεις. Για παράδειγμα εαν η συσκευή σου προοριζόταν για την Ελβετία (όπως η δική μου), θα παίρνει αναβαθμίσεις όταν είναι διαθέσιμες για την Ελβετία. Εαν γίνει η επαναφορά εργοστασιακών με Ελληνική σιμ μέσα στη συσκευή, το csc θα γυρίσει σε Ελληνικό και η συσκευή θα αναβαθμίζεται μαζί με τα Ελληνικά. Κατά τα υπόλοιπα, δεν υπάρχει λόγος για να κάνεις επαναφορά. Υγ. Αυτό συμβαίνει σε όλες τις unbranded ευρωπαϊκές συσκευές μιας και έχουν multi csc. Εάν κάποια συσκευή προοριζόταν για πάροχο (πχ Vodafone), δεν αλλάζει το csc της. Φυσικά μπορείς να το αλλάξεις μόνος σε αυτή την περίπτωση με το odin, αλλά αυτό είναι άλλη ιστορία και δεν σε ενδιαφέρει στην προκειμένη! Sent from my SM-G955F using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antwny Δημ. August 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2018 Καλησπέρα! Σκέφτομαι και εγώ να το αγοράσω και ήθελα να μου πείτε οι παλιοί αν τα 4 γκιγκα ραμ είναι αρκετά ή θα θέλατε τελικά μετά από καιρό χρήσης και άλλο; Επίσης, η κάμερα είναι καλή; Έχει τεράστια διαφορά με το πλας; Ευχαριστώ πολύ Παράθεση Ο Χορτιάτης είναι ΚΙΤΡΙΝΟΣ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. August 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2018 Καλησπέρα! Σκέφτομαι και εγώ να το αγοράσω και ήθελα να μου πείτε οι παλιοί αν τα 4 γκιγκα ραμ είναι αρκετά ή θα θέλατε τελικά μετά από καιρό χρήσης και άλλο; Επίσης, η κάμερα είναι καλή; Έχει τεράστια διαφορά με το πλας; Ευχαριστώ πολύΤα 4 γιγα είναι υπέρ αρκετά. Προσωπικά έχω το s8 plus και έχω πάρει το s9 στη γυναίκα μου. Δεν έχω δει καμία διαφορά να σου πω την αλήθεια εκτός της μπαταρίας που σε εμένα κρατάει φυσικά περισσότερο και στον ήχο που το s9 είναι χιλιόμετρα μπροστά. Εάν υπάρχει κάποια ουσιαστική διαφορά από το s8/s8+, νομίζω θα την δεις στο s9+. Sent from my SM-G955F using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konakis Δημ. August 28, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2018 Συμφωνώ με τον Νίκο Παράθεση Konakis. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eddiedimitris Δημ. September 2, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2018 Παιδιά ήμουν κάτοχος S9 Plus και επειδή με κούρασε το μέγεθος το έδωσα...Το σκέφτομαι για το s9 και θα ήθελα να ρωτήσω πέρα απ την μπαταρία που αναγκάστηκα θα κάνω υποχώρηση στα υπολοιπα υπάρχει διαφορά εμφανή στη χρήση με το S9 Plus? Ειδικά λόγω μνήμης θα δω διαφορά?Dialer κλπ ανοίγουν το ίδιο γρήγορα? Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
UsualSuspect Δημ. September 2, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2018 Παιδιά ήμουν κάτοχος S9 Plus και επειδή με κούρασε το μέγεθος το έδωσα...Το σκέφτομαι για το s9 και θα ήθελα να ρωτήσω πέρα απ την μπαταρία που αναγκάστηκα θα κάνω υποχώρηση στα υπολοιπα υπάρχει διαφορά εμφανή στη χρήση με το S9 Plus? Ειδικά λόγω μνήμης θα δω διαφορά?Dialer κλπ ανοίγουν το ίδιο γρήγορα? Ευχαριστώ Όλα το ίδο γρήγορα ανοίγουν. Μπαταρία θα έχεις 1 ώρα λιγότερο sot στο περίπου. Με full 4g και social media (fb/insta/messenger κλπ κλπ, έχω βγάλει και 5.30 ώρες (είχα ανεβάσει αρκετά σκρινσοτς εδώ) Είναι ανάλογα και η χρήση που κάνεις. ΥΓ. Γιαυτό δεν πήρα το plus, λόγω μεγέθους :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eddiedimitris Δημ. September 2, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2018 Όλα το ίδο γρήγορα ανοίγουν. Μπαταρία θα έχεις 1 ώρα λιγότερο sot στο περίπου. Με full 4g και social media (fb/insta/messenger κλπ κλπ, έχω βγάλει και 5.30 ώρες (είχα ανεβάσει αρκετά σκρινσοτς εδώ) Είναι ανάλογα και η χρήση που κάνεις. ΥΓ. Γιαυτό δεν πήρα το plus, λόγω μεγέθους :( Σε ευχαριστώ πολύ φιλε μου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sofos_5 Δημ. September 2, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2018 (edited) Παιδιά ήμουν κάτοχος S9 Plus και επειδή με κούρασε το μέγεθος το έδωσα...Το σκέφτομαι για το s9 και θα ήθελα να ρωτήσω πέρα απ την μπαταρία που αναγκάστηκα θα κάνω υποχώρηση στα υπολοιπα υπάρχει διαφορά εμφανή στη χρήση με το S9 Plus? Ειδικά λόγω μνήμης θα δω διαφορά?Dialer κλπ ανοίγουν το ίδιο γρήγορα? ΕυχαριστώΚαμία διαφορά σε εμπειρία χρήσης, ταχύτητα κλπ. Γενικότερα το κινητό συμπεριφέρεται υποδειγματικά, η κάμερα και τα ηχεία του είναι εξαιρετικά και η απόκρισή του σβέλτη. Το μέγεθος ήταν ο μόνος λόγος που δεν προχώρησα κι εγώ στο plus (μετά από χρόνια σε note κουράστηκα). Εγώ είμαι μετά βίας στις 4 ώρες sot και δηλώνω μη ευχαριστημένος από τη μπαταρία. Σε μία σχετικά απαιτητική ήμερα με τηλέφωνα, gps, data όλη την ώρα και σχετικά χαμηλή φωτεινότητα ούτε μέχρι το απόγευμα δε μου βγάζει. Σε σχέση με προηγούμενες συσκευές Samsung βέβαια τη θεωρώ "τίμια" λόγω γενικότερης εμπειρίας σε καθημερινή χρήση, αλλά με τόσα λεφτά θα περίμενα και ελάχιστα καλύτερη μπαταρία. Tapatalked using my galaxy S9 Edited September 2, 2018 by Sofos_5 Παράθεση Samsung - Πλήρης Οδηγός (Odin, Root, CWM, TWRP, Kernels, F.A.Q.) [ROM][JB.4.1.2][18/10][XW-MS1/LSZ/LSW- Added] Deodexed Stock Samsung Roms Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
UsualSuspect Δημ. September 3, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2018 Καμία διαφορά σε εμπειρία χρήσης, ταχύτητα κλπ. Γενικότερα το κινητό συμπεριφέρεται υποδειγματικά, η κάμερα και τα ηχεία του είναι εξαιρετικά και η απόκρισή του σβέλτη. Το μέγεθος ήταν ο μόνος λόγος που δεν προχώρησα κι εγώ στο plus (μετά από χρόνια σε note κουράστηκα). Εγώ είμαι μετά βίας στις 4 ώρες sot και δηλώνω μη ευχαριστημένος από τη μπαταρία. Σε μία σχετικά απαιτητική ήμερα με τηλέφωνα, gps, data όλη την ώρα και σχετικά χαμηλή φωτεινότητα ούτε μέχρι το απόγευμα δε μου βγάζει. Σε σχέση με προηγούμενες συσκευές Samsung βέβαια τη θεωρώ "τίμια" λόγω γενικότερης εμπειρίας σε καθημερινή χρήση, αλλά με τόσα λεφτά θα περίμενα και ελάχιστα καλύτερη μπαταρία. Tapatalked using my galaxy S9 Φταίει και το τελευταίο update για την μπαταρία μας φίλε μου.. Δυστυχώς έχω δει και εγώ πτώση και πολλοί άλλοι από xda forum. Θα φτιαχτεί λογικά στο επόμενο (μακάρι) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosdoc Δημ. September 3, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2018 Χρησιμοποιεί κανείς το κουμπί Bixby? Και αν ναι, τί κάνει με αυτο;;; Μόνο εμένα μου φαίνεται αχρηστο;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. September 3, 2018 Administrators Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2018 Χρησιμοποιεί κανείς το κουμπί Bixby? Και αν ναι, τί κάνει με αυτο;;; Μόνο εμένα μου φαίνεται αχρηστο;;; https://forum.xda-developers.com/galaxy-note-9/themes/app-bxactions-remap-bixby-button-single-t3832301 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xlidas Δημ. September 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2018 Καλημέρα, σε τι ανάλυση έχετε το κινητό σας? παίζει ρόλο στην κατανάλωση της μπαταρίας αν το βάλουμε στο full? Παράθεση -------------------------------------- S 20 + Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
UsualSuspect Δημ. September 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2018 Καλημέρα, σε τι ανάλυση έχετε το κινητό σας? παίζει ρόλο στην κατανάλωση της μπαταρίας αν το βάλουμε στο full? Εγώ δεν έχω δει διαφορά. Δοκίμασε από μόνος σου μια μέρα με FHD+ και την επόμενη δοκίμασε με μαξ ανάλυση και ίδια χρήση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosdoc Δημ. September 5, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2018 https://forum.xda-developers.com/galaxy-note-9/themes/app-bxactions-remap-bixby-button-single-t3832301 Ευχαριτώ πολύ! Άρα όντως το Bixby είναι ψιλο-άχρηστο και πολλοί ψάχνουν εναλλακτικές χρήσεις για το κουμπί... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amanwithaplan Δημ. September 5, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2018 Ευχαριτώ πολύ! Άρα όντως το Bixby είναι ψιλο-άχρηστο και πολλοί ψάχνουν εναλλακτικές χρήσεις για το κουμπί...Μόνο άχρηστο δεν είναι. Άμα δεις οδηγούς στο YouTube θα καταλάβεις. Είναι ο μόνος ψηφιακός βοηθός στον οποίο μπορείς να φτιάξεις custom commands και μάλιστα με περισσότερα από ένα actions. Πχ το πρωί λες καλημέρα και κλείνει το ξυπνητήρι, κλείνει τις ανοιχτές εφαρμογές, κάνει εκκαθάριση cache και κάνει restart το τηλέφωνο όλα αυτά με μια φωνητική εντολή. Sent from my SM-G965F using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. September 5, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2018 Σε ρυθμίσεις αποκλειστικά της Samsung και του TW, προφανώς κάνει δουλειά. Στα υπόλοιπα, το google assistant είναι χιλιόμετρα μπροστά. Ειδικά τα routines που αναφέρεις, υπάρχουν στον assistant πάνω από χρόνο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
punisher24 Δημ. September 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2018 με το τελευταίο update (της εφαρμογής βασικά) άλλαξε ο ρυθμός που αναβοσβήνει το led όταν έρχεται μήνυμα στο messenger.. ανάβει πιο αργά και με λιγότερη ένταση έχω την εντύπωση Παράθεση aka bill_thes Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gatokefalo Δημ. September 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2018 Από Σκρουτζομαγαζα τα S9 έρχονται με snapdragon η Exynos ?:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
polteris Δημ. September 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2018 Από Σκρουτζομαγαζα τα S9 έρχονται με snapdragon η Exynos ?:) Ευρωπαϊκα ειναι. Με exynos ερχονται. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
UsualSuspect Δημ. September 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2018 Από Σκρουτζομαγαζα τα S9 έρχονται με snapdragon η Exynos ?:) Και από skroutz και από bestprice. Σου προτείνω να το πάρεις από bestprice, βγαίνει πολύ φθηνότερα και δεν θα έχεις θέματα καν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gatokefalo Δημ. September 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2018 Ευρωπαϊκα ειναι. Με exynos ερχονται. Και από skroutz και από bestprice. Σου προτείνω να το πάρεις από bestprice, βγαίνει πολύ φθηνότερα και δεν θα έχεις θέματα καν. Ευχαριστώ παιδιά :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitris99 Δημ. September 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2018 Καλησπέρα στη παρέα χθες βράδυ το παρήγγειλα σε coral blue αύριο το περιμένω. Πιστεύω πως πρόκειται για φοβερή συσκευή. =) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konakis Δημ. September 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2018 Κουκλί από τις καλύτερες επιλογές της αγοράς , κόμπακτ διαστάσεις εξαιρετική κάμερα, μέτρια προς καλή μπαταρία, αδιάβροχο. Καλοδουλευτο! Παράθεση Konakis. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xlidas Δημ. September 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2018 Καλησπέρα στη παρέα χθες βράδυ το παρήγγειλα σε coral blue αύριο το περιμένω. Πιστεύω πως πρόκειται για φοβερή συσκευή. =) Αν δεν θες pure android, τότε Ναι είναι η καλύτερη συσκευή σε αυτό το μέγεθος στον κόσμο. Παράθεση -------------------------------------- S 20 + Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts