Jump to content

Samsung Galaxy S9

Mitsos_The_Great
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ρε μπας και εχει προβλημα η συσκευή μου και μου κανετε πλάκα; :O

Οχι κανουμε και λιγο χιουμορ σωστα τα λες ρ

Το S9 εχει πολυ δυνατο επεξεργαστη.αντιθετα το χιομι ειναι αρκετα χαμηλοτερων δυνατοτητων με μεγαλη μπαταρια.Στο s9 πρεπει να κανεις και μερικες απενεργοποιησεις για να εχεις καλυτερη μπαταρια.

Δεν καταλαβαινω γιατι ειναι ανόμοια. Υπερβολικός όμως γιατι; Βγαζει κάποιος με το S9 μια ημέρα χρήσης; Θα με ρωτησεις και πολυ σωστά τι χρήση; Email με συχνή ενημέρωση, Viber, Facebook και μερικές φωτογραφίες.

Φιλε μου εχω το Duos με 2 καρτες sim ενεργες ολα ανοιχτα (4g, gps high accuracy, bt) και την οθονη στο auto brightness και μου βγαζει ανετα απο το πρωι μεχρι το βραδυ .Δεν σου λεω 24ωρο αλλα ενα 16ωρο άνετα με χρηση νορμαλ (τηλφωνα λιγο browsing chating) χωρις καθολου φυσικα gaming

Υπογραφή....

Φιλε μου εχω το Duos με 2 καρτες sim ενεργες ολα ανοιχτα (4g, gps high accuracy, bt) και την οθονη στο auto brightness και μου βγαζει ανετα απο το πρωι μεχρι το βραδυ .Δεν σου λεω 24ωρο αλλα ενα 16ωρο άνετα με χρηση νορμαλ (τηλφωνα λιγο browsing chating) χωρις καθολου φυσικα gaming

Αυτό δεν το εχω δει ακόμα. Ισως θέλει μερικους κυκλους φόρτισης. Η απάντηση στην ερώτηση γιατι το πήρα είναι οπως σας ειπα με ενα συμβόλαιο στην τιμη των 70€

Αυτό δεν το εχω δει ακόμα. Ισως θέλει μερικους κυκλους φόρτισης. Η απάντηση στην ερώτηση γιατι το πήρα είναι οπως σας ειπα με ενα συμβόλαιο στην τιμη των 70€

Εχεις την καλυτερη συσκευη της αγορας μην αγχωνεσαι για τιποτα.Θα την μαθεις καλυτερα με τον καιρο.

Εχεις ενα απο τα καλυτερα τηλεφωνα και παλι δεν εισαι ευχαριστημενος ,την μπαταρια του χαλια δεν την λες, λυσεις υπαρχουν οπως αναφερουν και τα παιδια πιο πανω, τελευταια να σου πω τελειο κινητο δεν υπαρχει

Και εγώ από note 4 ήρθα πριν λίγες μέρες και δεν όντως με την μπαταρία είναι ένα θέμα με το Xiaomi ξέχναγες τον φορτιστή.. αλλά επίσης ξέχναγες επίδοσης, ξέχναγες φωτογραφίες, videos, κοινός είχες ένα κινητό με καλή μπαταρία μεν αλλά μόνο ικανό για browsing. Πραγματικά με το s9 ξανά αναθεωρεις την έννοια smartphone.

--------------------------------------

S 20 +

Από προχθές αντιμετωπίζω ένα πρόβλημα με το κινητό μου πετάει συνέχεια διαφημίσεις οι οποίες καλύπτουν όποια εφαρμογή χρησιμοποιώ και είναι όλοσελιδες έχω βγάλει ότι περίεργες εφαρμογές πίστευα ότι κάνουν τη ζημιά Αλλά συνεχίζει τα ίδια.Αγόρασα το eset έκανα σάρωση αλλά δεν βγάζει κάποιο ιό.Τι μπορώ να κάνω σε αυτή την περίπτωση? Edited by poison21

ONE PLUS 9 PRO

Από προχθές αντιμετωπίζω ένα πρόβλημα με το κινητό μου πετάει συνέχεια διαφημίσεις οι οποίες καλύπτουν όποια εφαρμογή χρησιμοποιώ και είναι όλοσελιδες έχω βγάλει ότι περίεργες εφαρμογές πίστευα ότι κάνουν τη ζημιά Αλλά συνεχίζει τα ίδια.Αγόρασα το eset έκανα σάρωση αλλά δεν βγάζει κάποιο ιό.Τι μπορώ να κάνω σε αυτή την περίπτωση?

Κάνε μια εκκαθάριση στο ιστορικό του Browser..

S 20 +

Εχω απεγκαταστησει και αλλαξει ολους τους browsers και συνεχιζει.Μαλλον δεν το γλιτωνω το φορματ και στησιμο απο την αρχη.Αν και τωρα εχει απο το μεσημερι να πεταξει μετα απο εμανεκινηση που του εκανα.

ONE PLUS 9 PRO

:lol:Το πήρες 70€ και το συγκρίνεις με το Xiaomi που κάνει 125€!!! :rolleyes:

Και για να προλάβω παρεξηγήσεις, πλάκα κάνω

[sIGPIC][/sIGPIC]

Καλησπέρα σε όλους τους φίλους !! Θα ήθελα μία βοήθεια γενικά και ποιο πολύ από άτομα πού έχουν δουλέψει και το s8 και το s9 !! ;)

Είχα το s8 αρκετό καιρό ήταν 7-8 μηνών και ήμουν πολύ ευχαριστημένος σε όλα εκτός λίγο της αυτονομίας μπαταρίας κλπ κλπ !!

Λόγο κάποιον εκτάκτων αναγκών πριν λίγο καιρό του πούλησα στα 390 και τα έχω στην άκρη. Μέσο συγγενή από εταιρία κλπ μπορώ να πάρω κινητό με τιμολόγιο και επιστροφή φπα κλπ. Και η ερώτηση ειναι η εξής. Τώρα αυτήν την περίοδο που μπορώ σε λιγο διάστημα να ξανα δώσω κάποια λεφτά αλλά οχι πολλά τι αξίζει απο άποψη αυτονομίας και γενικά κινητού.. ?? Να πάρω περίπου προς της αρχές Ιουλίου με τα ιδια λεφτά περίπου το s8 ξανα καινούργιο στα ιδια λεφτά οπότε μια η αλλη η να δώσω 70-80 ευρώ διαφορά για καινούργιο s9 ?? Έχω μπερδευτεί γιατί διαβάζω πολλά συν και πλην μεταξύ των 2 συσκευών οπότε όποια βοήθεια ευπρόσδεκτη !! ;) ;)

Η ζωή είναι ωραία αρκεί να ξέρεις να την ζεις με εκείνον που σε αγάπησε και θυσιάστηκε για εσένα στην θέση την δικιά σου...

Samsung Galaxy S10+ SM-G975F/DS / Galaxy S9+ ;)

Καλησπέρα σε όλους τους φίλους !! Θα ήθελα μία βοήθεια γενικά και ποιο πολύ από άτομα πού έχουν δουλέψει και το s8 και το s9 !! ;)

Είχα το s8 αρκετό καιρό ήταν 7-8 μηνών και ήμουν πολύ ευχαριστημένος σε όλα εκτός λίγο της αυτονομίας μπαταρίας κλπ κλπ !!

Λόγο κάποιον εκτάκτων αναγκών πριν λίγο καιρό του πούλησα στα 390 και τα έχω στην άκρη. Μέσο συγγενή από εταιρία κλπ μπορώ να πάρω κινητό με τιμολόγιο και επιστροφή φπα κλπ. Και η ερώτηση ειναι η εξής. Τώρα αυτήν την περίοδο που μπορώ σε λιγο διάστημα να ξανα δώσω κάποια λεφτά αλλά οχι πολλά τι αξίζει απο άποψη αυτονομίας και γενικά κινητού.. ?? Να πάρω περίπου προς της αρχές Ιουλίου με τα ιδια λεφτά περίπου το s8 ξανα καινούργιο στα ιδια λεφτά οπότε μια η αλλη η να δώσω 70-80 ευρώ διαφορά για καινούργιο s9 ?? Έχω μπερδευτεί γιατί διαβάζω πολλά συν και πλην μεταξύ των 2 συσκευών οπότε όποια βοήθεια ευπρόσδεκτη !! ;) ;)

ειχα το samsung s8 και ειμουν κατα 90% ευχαριστημενος.Πηρα το s9 γιατι ερχετε να κουμπωσει το αλλο 10% που μου ελειπε απο το s8 και δεν ειναι αλλο απο τον ηχο.πλεον του εχουν βαλει 2 ηχεια και αποδιδει εξαιρετικα.επισης η καμερα του εχει ανεβει level και ειδικα με το διαφραγμα που το διαμορφωνεις εσυ..θεωρω το samsung s9 πιο ολοκληρωμενο κινητο.και η καμερα δεν ειναι ιδια.ειναι πολυ..πολυ καλυτερη και ειδικα στις βραδυνες.το πηρα σε Coral blue και το χρωμα αυτο ειναι πολυ ωραιο.

μετα απο μια βδομαδα ρολαρει πολυ καλυτερα απο το s8.και φυσικα η μπαταρια εμενα πλεον μου φαινετε ιδια..απλα στο S8 απο 100% μεχρι και 50% πηγενε με βημα χελωνας..εδω σε αυτο το κινητο εχω καλυτερη διαχειριση της μπαταριας κατω απο απο 50% και ειδικα στο 20% που συνηθως φορτιζα το αλλο..εδω πλεον εχω μπαταρια..

πλεον σε αυτη την τιμη της διαφορας των 70-80 ευρο.αξιζει το s9

[sIGPIC][/sIGPIC]

Φίλε μου σε ευχαριστώ. Η πρακτική εμπειρία, μετράει. Αυτο που μου έγραψες δεν ειναι αποψη, αλλά η πράξη. Βέβαια καλό θα ήταν να υπήρχαν κι άλλες γνώμες .. Αυτήν την στιγμή πάντως βγαίνει στα 90 ευρώ η διαφορά... :confused:

Η ζωή είναι ωραία αρκεί να ξέρεις να την ζεις με εκείνον που σε αγάπησε και θυσιάστηκε για εσένα στην θέση την δικιά σου...

Samsung Galaxy S10+ SM-G975F/DS / Galaxy S9+ ;)

Αν είναι να το κρατήσεις καιρό επέλεξε το s9, αν είναι σχετικά μικρό διάστημα-μερικούς μήνες, επέλεξε το s8 θα έχεις μικρότερη χασούρα λογικά.
Konakis.

Αν είναι να το κρατήσεις καιρό επέλεξε το s9, αν είναι σχετικά μικρό διάστημα-μερικούς μήνες, επέλεξε το s8 θα έχεις μικρότερη χασούρα λογικά.

και παλι κερδισμενος θα βγει..εδω μιλαμε για καινουργιο κινητο 4 μηνων.λιγοτερο θα χασει σε μια ενδεχομενη πωληση.το s8 πριν και κανα μηνα κοστιζει 450 ευρο.

Φίλε μου σε ευχαριστώ. Η πρακτική εμπειρία, μετράει. Αυτο που μου έγραψες δεν ειναι αποψη, αλλά η πράξη. Βέβαια καλό θα ήταν να υπήρχαν κι άλλες γνώμες .. Αυτήν την στιγμή πάντως βγαίνει στα 90 ευρώ η διαφορά... :confused:

αν το χεις στην σκεψη να το παρεις..και εφοσον εχεις δοκιμασει και το s8 ,παρτο! ακομα και στο κρατημα ειναι καλυτερο για μενα που ποτε δεν μαρεσαν τα μεγαλα κινητα.ειναι πιο κοντο και επιτελους με την τοποθετηση του 2πλου ηχειου στην πανω πλευρα της συσκευης μπορεις να δεις ενα βιντεο χωρις προβλημα και μαλιστα να ακους.ακομη και το κατω συστημα δεν υοθετει την παλια κασα με τις τρυπουλες..πλεον ειναι διαφορετικο.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Χαιρετώ την παρέα.... Παίδες έχω 2 θεματάκια με το s9 μου και επειδή δεν έχω δει να αναφέρονται ούτε εδώ ούτε στο thread του s9 plus έχω αρχίσει να προβληματίζομαι....

1. Οι ήχοι των ειδοποιήσεων ακούγονται πολύ χαμηλά. Τα ηχεία δεν έχουν πρόβλημα από τη στιγμή που και στη μουσική και στα βίντεο είναι πολύ δυνατά αλλά και στον ηχο κλήσης ακούγεται δυνατά..... Το πρόβλημα το εντοπίζω μόνο στις ειδοποιήσεις με αποτέλεσμα να χάνω μηνύματα mail viber κ.α.

2. Το android wear ρολόι μου χάνει πολύ εύκολα τη σύνδεση μέσω bluetooth Και δεν κάνει επανασύνδεση. Το ίδιο αντιμετωπίζω και με το headset. Έχω κάνει τα πάντα από hard reset μέχρι reset στα network settings cler cache στις εφαρμογές και του wear Και του bluetooth.

Εσείς έχετε θέμα με τα παραπανω? Μήπως έχετε καμία λύση γιατί με αυτά τα θέματα το τηλέφωνο εμένα προσωπικά μου είναι αχρηστο

Sent from my SM-G960F using Tapatalk

Galaxy S6 Edge+,LG GFLEX 2,LG G2,Galaxy Note 2

Κατασκευές Αλουμινίου www.afoimitropouloi.gr

Χαιρετώ την παρέα.... Παίδες έχω 2 θεματάκια με το s9 μου και επειδή δεν έχω δει να αναφέρονται ούτε εδώ ούτε στο thread του s9 plus έχω αρχίσει να προβληματίζομαι....

1. Οι ήχοι των ειδοποιήσεων ακούγονται πολύ χαμηλά. Τα ηχεία δεν έχουν πρόβλημα από τη στιγμή που και στη μουσική και στα βίντεο είναι πολύ δυνατά αλλά και στον ηχο κλήσης ακούγεται δυνατά..... Το πρόβλημα το εντοπίζω μόνο στις ειδοποιήσεις με αποτέλεσμα να χάνω μηνύματα mail viber κ.α.

2. Το android wear ρολόι μου χάνει πολύ εύκολα τη σύνδεση μέσω bluetooth Και δεν κάνει επανασύνδεση. Το ίδιο αντιμετωπίζω και με το headset. Έχω κάνει τα πάντα από hard reset μέχρι reset στα network settings cler cache στις εφαρμογές και του wear Και του bluetooth.

Εσείς έχετε θέμα με τα παραπανω? Μήπως έχετε καμία λύση γιατί με αυτά τα θέματα το τηλέφωνο εμένα προσωπικά μου είναι αχρηστο

οι προεγκατεστημενοι ηχοι για τις ειδοποιησεις δεν ακουγονται και πολυ δυνατα.εγω εχω βαλει δικους μου ηχους.και ειναι μια χαρα,επισης μπορεις να ενεργοποιησεις το dolby atmos και να τσεκαρεις να εχεις υψηλα την ενταση οχι μονο τον ειδοποιησεων αλλα και του συστηματος και απο τα μεσα.δοκιμασετο.

οσο για το bluetooth δεν μπορω να σου απαντησω γιατι ειναι μια λειτουργια που δεν την δουλευω σχεδον καθολου.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Διάβασα πως Ευρώπη υπάρχουν μόνο με Exynos cpu.

Ισχύει αυτό;

ναι ισχυει αν και εγω θα ηθελα ενα κινητο με snapdragon 845 επεξεργαστη! και με το ραδιοφωνο στις επιπλεον λειτουργιες.

στους Exynos cpu το ραδιοφωνο δεν υπαρχει.

[sIGPIC][/sIGPIC]

ναι ισχυει αν και εγω θα ηθελα ενα κινητο με snapdragon 845 επεξεργαστη! και με το ραδιοφωνο στις επιπλεον λειτουργιες.

στους Exynos cpu το ραδιοφωνο δεν υπαρχει.

Μια απ τα ίδια..

ΥΓ. Αν κάποιος πουλάει το δικό του επειδή το βαρέθηκε κλπ, να μου στείλει ένα pm.

Αν υπάρχει έστω και η παραμικρή γρατζουνιά, να μην κάνει τον κόπο :P

Παιδιά έχει κάνει κάποιος ασφάλεια στο κινητό μας, όχι στα εμπορικά εννοώ μέσω Τις generalli, αξίζει λέτε, ξέρει κάποιος το κόστος?

S 20 +

Παιδιά έχει κάνει κάποιος ασφάλεια στο κινητό μας, όχι στα εμπορικά εννοώ μέσω Τις generalli, αξίζει λέτε, ξέρει κάποιος το κόστος?

generalli εχω κι'εγω .εξτρα κοστος 45 ευρο.την εκανα μετα απο αγορα κινητου απο καιζερστορε.εως τωρα δεν την εχω χρειασθει.

διαβασε εδω . ;)

[sIGPIC][/sIGPIC]

Κι εγώ Generali μέσω Ξηρογιανόπουλου αν δεν κάνω λάθος στο όνομα στα 35€ (μόνο για ένα χρόνο χωρίς δυνατότητα ανανέωσης).

Αχρείαστη να είναι βέβαια αλλά έχοντας διαβάσει μόνο θετικά σχόλια και ευχαριστημένους πελάτες προχώρησα κι εγώ.

Το έχω αφήσει χωρίς προστασία γυαλιού μετά την ασφάλεια.

• The title was changed to Samsung Galaxy S9