21century Δημ. February 13, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2006 Δηλαδη σημασια εχει το παιχνιδι να παει στο φακελλο Αλλα ωστε να ειναι εφικτη η αποστολη του σε ενα φιλο μας...οκ.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
griniaris Δημ. February 13, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2006 ΑΝ ΕΧΕΙΣ Κ750 Κ ΣΕ JAR ΝΑ ΤΑ ΑΦΗΝΕΙΣ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΑ ΣΤΕΛΝΕΙΣ ΟΠΟΥ ΘΕΣ... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Aristof Δημ. February 13, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2006 poly kalo...to dokimasa kai doyleyi telia...aplo kai voliko;) oreo kolpo giannis;) Παράθεση http://i258.photobucket.com/albums/hh274/aristof89/BTW2.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bakalex Δημ. February 13, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2006 Φιλε σου βγαζω το καπελο.....:respect: Μας εβαλες τα γυαλια..:geek: Το δοκιμασα και δουλευει κανονικα στο Κ700ι μου Μαλλον ειμαι μονο για να κυνηγαω μπεκατσες:hunter: Παράθεση http://www.aeknews.gr/resources/aeklogo.gif Short man_make my dreams come true.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bel Δημ. February 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2006 Μπράβο @YANNIS για την ιδέα:) το δοκίμασα και στο W800 και δούλεψε κανονικά.:happy: Παράθεση http://img404.imageshack.us/img404/9686/bestiolnv6nd7.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
YANNIS Δημ. February 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2006 Να 'στε καλα παιδια! Εγω ευχαριστω! Τα παιχνιδια τα δοκιμασατε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIB Δημ. February 16, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2006 fobera ta games!!! ta epsaxna!!! :) Παράθεση So this is how liberty dies, with thunderous applause Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panayiotis12 Δημ. February 16, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2006 o pinakas elexou pios einai peite mou ton sta agglika Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stergianos Δημ. February 16, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2006 o pinakas elexou pios einai peite mou ton sta agglika Control panel. Παράθεση http://img.userbarz.com/46/9081.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. February 16, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2006 Δε μου λέτε ρε παιδιά... αυτό το κόλπο μπορει να εφαρμοστει και κατα την αποστολη του παιχνιδιου ή της εφαρμογής και σε κινητό αλλης μαρκας; Ή μήπως "παίζει" μονο απο se προς se; Για να το πω πιο απλά: μπορώ άραγε να στειλω μια εφαρμογη απο το Z600 που εχω σε ενα Panasonic VS3; Αλλά τι ρωτάω; Θα δοκιμάσω και θα σας πω! ;) Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bakalex Δημ. February 16, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2006 Εγω σημερα εστελνα σε ενα siemens s55 χωρις προβλημα... Στειλε οτι θες αρκει να κανουν τα παιχνιδια για το κινητο που στελνεις. Παράθεση http://www.aeknews.gr/resources/aeklogo.gif Short man_make my dreams come true.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. February 16, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2006 Μπραβο φιλε YANNIS :up: :) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Enas_Kapoios Δημ. February 16, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2006 Το πρώτο μου post, για να σου πω: ;) Ε Υ Γ Ε ! ! ! Παράθεση I'm the Dude. So that's what you call me.That, or Duder. His Dudeness. Or El Duderino, if, you know, you're not into the hole brevity thing Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgosG7 Δημ. February 16, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2006 Ρε παιδια γιατι να ειμαι τοσο ασχετος!!!:O Ποιος ειναι ο πινακας ελεγχου και που ειναι η επιλοφες φακελων???:( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
forever-charmed Δημ. February 16, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2006 Mia erotisi @giannis,pos mporo na metafero me bluetooth apo pc se mobile? enoo ok to mobile exi bluetooth o pc ? Parepiptontos mporo na to metafero ka me programma pou ixe doro to kinito? (milao gia to samsung d-600). :X Παράθεση http://idata.over-blog.com/0/02/75/37/gifs3/fusion.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bakalex Δημ. February 17, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2006 Ρε παιδια γιατι να ειμαι τοσο ασχετος!!!:O Ποιος ειναι ο πινακας ελεγχου και που ειναι η επιλοφες φακελων???:( Μενου εναρξη .....:rocket: Ρυθμισεις ...........:knife: Πινακας Ελεγχου...:shoot: Επιλογες φακελων..:chair: Προβολη...............:kill: Ακυρωνουμε τηε επιλογη "Αποκρυψη επεκτασεων για γνωστους τυπους αρχειων" :whip: Υ.Σ. Τα smilies τα εβαλα για πλακα..μην παρεξηγηθεις,απλα ειναι φανταστικα:) Παράθεση http://www.aeknews.gr/resources/aeklogo.gif Short man_make my dreams come true.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgosG7 Δημ. February 17, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2006 Μενου εναρξη .....:rocket: Ρυθμισεις ...........:knife: Πινακας Ελεγχου...:shoot: Επιλογες φακελων..:chair: Προβολη...............:kill: Ακυρωνουμε τηε επιλογη "Αποκρυψη επεκτασεων για γνωστους τυπους αρχειων" :whip: Υ.Σ. Τα smilies τα εβαλα για πλακα..μην παρεξηγηθεις,απλα ειναι φανταστικα:) Α,δεν παω καλα!!!!βαλε ολα τα smile να με πυροβολισουν!!! Στις ρυθμισεις δε βλεπω πουθενα πινακα ελεγχου!!!:blink: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fostirop Δημ. February 18, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2006 Α,δεν παω καλα!!!!βαλε ολα τα smile να με πυροβολισουν!!! Στις ρυθμισεις δε βλεπω πουθενα πινακα ελεγχου!!!:blink: Άμα έχεις XP μπορεί να στο δείχνει απευθείας από την επιλογή έναρξη/start ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
macnick Δημ. February 18, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2006 Ρε παιδια γιατι εχω την αισθηση οτι ξαναανακαληψατε το τροχο?αυτο στο κ700 μου το κανω εδω και 1 χρονο με πολυ πιο απλο τροπο.Αν εγκαταστησεται στο PC σας το CD που ειχε μαζι το κινητο οταν το αγορασατε μπορειται να διαχειριστηται τη μνημη του κινητου σας.ετσι μπορειται να βαλεται οτιδηποτε σε οποιοδηποτε χωρο.πχ ενα mp3 στις εικονες.Αν μια εφαρμογη java τη βαλεται σε οποιοδηποτε φακελο αυτη δεν θα ειναι εκτελεσιμη αλλα θα μπορειται να τη στειλεται.Αν την βαλεται γενικα στη μνημη του κινητου(στο αρχικο εικονιδιο phone memory)εγκαθηστατε αυτοματα και πλεον ειναι εκτελεσιμη αλλα δεν αποστελεται.Αν τα κανεται και τα δυο θα μπορειται και να την εκτελειται και να τη στελνεται αλλα θα πιανει το διπλασιο χωπο Παράθεση http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2681837#post2681837 Oδηγος flashing για το Motorola A1200 (MING) ή πως να τρεχει επιπλεον εφαρμογες (εκτος απο τις Java που τρεχει ετσι κι' αλλιως) Επιπλεον οδηγος για να φτιαξετε το δικο σας firmware Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GEORGEGX20VF Δημ. February 18, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2006 ego pantos otan eixa to se z800i eperna to arxeio jar kai kai meso toy kalodioy usb to ekana antigrafi sto fakelo alla, meta apo to til. pigaina sto alla kai ginotan i egatastasi toy pexnidoy kai mporoysa na to steilo kiolas. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgosG7 Δημ. February 18, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2006 Άμα έχεις XP μπορεί να στο δείχνει απευθείας από την επιλογή έναρξη/start ;) ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ ΕΧΩ ΠΡΗΞΕΙ Ε? ΕΧΩ ΧΡ ΚΑΙ ΕΧΩ ΦΤΑΣΕΙ ΜΕΧΡΙ ΤΟΝ ΠΙΝΑΚΑ ΕΛΕΓΧΟΥ,ΑΥΤΟ ΤΟ ΒΡΗΚΑ!!!:yahoo: ΜΕΤΑ ΔΕΝ ΒΛΕΠΩ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΝΑ ΛΕΕΙ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΦΑΚΕΛΩΝ!!! ΕΧΕΙ ΕΝΑ ΦΑΚΕΛΟ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΓΙΑ ΑΤΟΜΑ ΜΕ ΕΙΔΙΚΕΣ ΑΝΑΓΚΕΣ,ΜΑΛΛΟΝ ΓΙΑ ΕΚΕΙ ΕΙΜΑΙ!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
YANNIS Δημ. February 18, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2006 Πατα πανω δεξια εκει που λεει "Αλλαγη σε κλασικη προβολη" Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgosG7 Δημ. February 19, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2006 Πατα πανω δεξια εκει που λεει "Αλλαγη σε κλασικη προβολη" ΤΟ ΒΡΗΚΑ ΠΑΙΔΙΑ!!!ΚΑΛΑ ΜΙΛΑΜΕ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΟΣ!:O ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΟΛΟΥΣ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
YANNIS Δημ. February 24, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2006 ΤΟ ΒΡΗΚΑ ΠΑΙΔΙΑ!!!ΚΑΛΑ ΜΙΛΑΜΕ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΟΣ!:O ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΟΛΟΥΣ! Μπραβο χακερά! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis21 Δημ. February 24, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2006 Ρε παιδια γιατι εχω την αισθηση οτι ξαναανακαληψατε το τροχο?αυτο στο κ700 μου το κανω εδω και 1 χρονο με πολυ πιο απλο τροπο.Αν εγκαταστησεται στο PC σας το CD που ειχε μαζι το κινητο οταν το αγορασατε μπορειται να διαχειριστηται τη μνημη του κινητου σας.ετσι μπορειται να βαλεται οτιδηποτε σε οποιοδηποτε χωρο.πχ ενα mp3 στις εικονες.Αν μια εφαρμογη java τη βαλεται σε οποιοδηποτε φακελο αυτη δεν θα ειναι εκτελεσιμη αλλα θα μπορειται να τη στειλεται.Αν την βαλεται γενικα στη μνημη του κινητου(στο αρχικο εικονιδιο phone memory)εγκαθηστατε αυτοματα και πλεον ειναι εκτελεσιμη αλλα δεν αποστελεται.Αν τα κανεται και τα δυο θα μπορειται και να την εκτελειται και να τη στελνεται αλλα θα πιανει το διπλασιο χωπο sostos!!!! kai ego afto kano edo kai ena xrono.;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts