Jump to content

forever-charmed

Members
  • Δημοσιεύσεις

    70
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by forever-charmed

  1. ας ευχηθω οτι θα γινει η αλλαγη κ ολα τα αλλα να τα λεμε σαν ανεκδοτο... 🙂 fingers crossed
  2. είχα κάνει τότε ότι μου είχες πει, καμια απαντηση απο ΣτΚ ουτε απο βολτον. Σημείωσε οτι εκδόθηκε και νεος λογαριασμος και αυτος με Ρητρα... θελω πλεον απλα να φυγω....... αναμενω να δω τον τελευταιο εκκαθαριστικο τι θα γραψουν....
  3. 1. την στειλανε σε email που δεν ηταν δικο μου καθώς μπέρδεψε το G με το J, οποτε δεν εχω προσβαση, αυτό έγινε 24 νοέμβρη. Η νεα αιτηση εγινε 30 νοεμβρη. 2. δεν γνωριζω 3. τωρα το συμβολαιο εχει 1/12 4. ζητησα το online (νομιζω ενα μηνα πριν ηταν 24μηνο; δεν θυμαμαι με σιγουρια)
  4. Μετά από κόπο και βάσανο στο ψάξιμο, υπέγραψα Γ1 το οποίο δεν ξέρω για ποιον λόγο μου δόθηκε ακόμη... Ενώ επί λέξει είχα πει για συγκεκριμένο πρόγραμμα στην τηλ. επικοινωνία. Η τωρινή υπάλληλος είπε ότι αλλάζει το πρόγραμμα σε αυτό που ζήτησα και για το εάν γίνει δεκτή η παλαιά χρέωση θα αποφασίσει ο προιστάμενος. Δεν ξέρω πραγματικά τι στο καλό γίνεται πλέον, άλλα ζητάς και άλλα σου στέλνουν; Τάχα ήταν χωρίς πρόγραμμα και ενεργοποιώ μετά ενώ έστειλαν Γ1; Απορώ τις ηχογραφούν όντως τις κλήσεις; Ευτυχώς πήρα χαμπάρι νωρίς, εύχομαι να πρόλαβα.
  5. πήρα τηλεφωνο αμεσως μολις διαβασα το μηνυμα σου, η υπαλληλος ακρως βοηθητικη ειπε τα ιδια με την πρωτη και της ειπα οτι και στην συνομιλια ανεφερα το προγραμμα κτλ. οτι για αυτους μπορει να ειναι technicality αλλα εγω για τις 5 μερες που εκαναν λαθος εγω πιθανως να χασω μια προνομιουχα τιμη που δεν υπαρχει αυτη τη στιγμη... Μου ειπε οτι θα δει την περιπτωση μου ο προιστάμενος, εναποθετω της ελπιδες μου εκει και οτι γινει... Στο θέμα του Γ1/κτλ. ειπε οτι εχω ολα τα προγραμματα ανοικτα και δεν υπαρχει επιλογη ακομη στην "αιτηση μου".
  6. εκανα αιτηση αλλαγης παροχου σε δεη, οχι σε προγραμμα καθως οπως προειπα μου ειπαν δεν ειναι δυνατο. edit: τηλεφωνικως εγινε η ολη διαδικασια.
  7. Στην επικοινωνια για αλλαγη παροχου, ρωτησα εαν μπορω να ενεργοποιησω καποιο προγραμμα και μου ειπαν οτι αυτο γινεται αφου ενταχθω στην οικογενεια της ΔΕΗ. Όσο αφορά το διαστημα απο τοτε, εστειλαν σε λαθος email τα εντυπα, πηρα να μαθω γιατι αργουν να ρθουν και ετσι ξανα απο την αρχη... Δεν εχει γινει η αλλαγη παροχου μεχρι σημερα. Ακόμη, ebill δεν εχω ανοιξει. δεν διαβασα - ούτε μου είπαν οτι πρεπει να κανω κατι τετοιο τηλεφωνικως. Ωστοσο επειδη απο τοτε, έχουν αλλαξει οι τιμές σε όλα τα πακετα που με ενδιεφεραν, υποθετω δεν θα εχω θεμα να ακυρωσω την διαδικασια (εφοσον δεν εχει ολοκληρωθεί στην τελικη). Βεβαια αυτό ειναι υπόθεση. Τελικά, για αυτό ρωτάω, εάν υπάρχει κάτι οικονομικότερο (χωρις ρητρες) με τα ισχύοντα δεδομενα καθως είμαι βεβαιος οτι δεν θα μου δοθει η δυνατοτητα να ενεργοποιησω καποιο προγραμμα με την ημερομηνια της αιτησης μου...
  8. Καλησπέρα σε όλους και πάλι. Μετά την ήττα από βολτον λόγω ΡΗΤΡΑΣ ΟΤΣ, ακολούθησα την διαδικασία για αλλαγή παρόχου στην δεη μέσα νοέμβρη. Η κοπελιά στο τηλ. μου ειπε οτι εαν δεν γινει αλλαγη δεν μπορουμε να ενεργοποιησουμε καποιο πακετο ενώ της ειπα οτι ενδιαφερομαι για το 12μηνο τοτε. Μετά τις οικονομικές αλλαγες στην δεη, παραμένει η μονη λυση για κρυφες μεγαλες χρεωσεις; Υπάρχει κάτι καλύτερο; ευχαριστω ολους.
  9. Έστειλα το α όπως υπέδειξες και δεν έχουν απαντήσει εντός 10 εργάσιμων, στέλνω έντυπο παραπόνου που αναφέρω ότι έχει συμβεί και περιμένω πάλι ή στέλνω, πάω σε νέο πάροχο και παράλληλα κάνω καταγγελία στο συνήγορο του καταναλωτή; Ακόμη, για το έντυπο παραπόνου, αναφερόμαστε στην χρέωση ή την μη απάντηση, επδ μπερδεύτηκα λίγο ως προς αυτό το κομμάτι.
  10. Καλησπέρα σε όλους, διάβασα κάποια μηνύματα και γενικά ψιλομπερδεύτηκα περισσότερο. Έχω πρόσφατα αλλάξει πάροχο σε Volton σε ένα σπίτι που νοικιάζω και ήρθε ο πρώτος εκαθαριστικός με ρήτρα ΟΤΣ 140 ευρώ. Ο σύνολο του υπόλοιπου λογαριασμού δεν είναι ούτε 120 ευρώ, οπότε θορυβήθηκα... Η ερώτησή μου είναι εάν υπάρχει κάποιο πρόγραμμα για πιο "αναμενόμενες χρεώσεις" και όχι με παράθυρα για τις μεσάζοντες εταιρίες για να πασάρουν τις διακυμάνσεις των τιμών σε καταναλωτές. Προτείνεται κάτι εσείς σε τέτοιο πρόγραμμα...;
  11. καλησπέρα παιδιά, ψάχνω ένα κομμάτι dance/club που παίζει συνέχεια σε κλαμπ + στο West Channel Βόρειας Ελλάδος, δεν έχει λόγια κ' ακόμη δεν το έχω ξαναπετύχει επειδή δεν παρακολουθώ ανελειπώς αυτό το κανάλι. [Επίσης παίζει μια στο τόσο στον kiss fm, για όσους ακούν] Εύχομαι να βρεθεί άκρη.
  12. gnorizi kanenas kapio palio video club pou na exi akoma palies vhs paidikes?
  13. paidia gnorize onomata apo ta katastimata video club pou exoun palies paidikes vhs?
  14. DLD tou xronou iparxι periptosi na min exoun eksetasis sti Γ lukeiou?
  15. paidia an kapios exi vhs apo tin tv paidika min tis afinete na xalasoun me tin perasi tou xronou merika paidia endiaferontai ime prothimos na sas voithiso na kanete tis vhs se dvd opios theli as mou milisi:)
  16. paidia exo mia aporia to garfilied pou to evaze to alter ine idies fones me ekines tote tou ant1?
  17. exis dikio :p 1.ΟΙ ΦΡΟΥΡΟΙ ΤΟΥ ΔΙΑΣΤΗΜΑΤΟΣ 2.ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΤΟΥ ΔΙΑΣΤΗΜΑΤΟΣ 3.ΑΣΤΡΟΜΑΧΗΤΕΣ ΝΟ 2 <----saber rider 4.Ο ΗΡΩΑΣ ΤΗΣ ΓΗΣ 1 5.ΤΟ ΚΡΥΣΤΑΛΛΟ ΤΩΝ ΑΣΤΡΩΝ <----lensman to 4 mipos ine captain planet? episis pisteuo oti kai to 1 & 2 ine saber rider:confused:
  18. ine sigoura saber rider?kala poses diaforetikes onomasies apo vhs exoun vgali ta saber rider?:confused:
  19. παιδια mpori kapios na me help vrika kapios titlous apo vhs alla den ξero pia paidika ine 1.ΟΙ ΦΡΟΥΡΟΙ ΤΟΥ ΔΙΑΣΤΗΜΑΤΟΣ 2.ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΤΟΥ ΔΙΑΣΤΗΜΑΤΟΣ 3.ΑΣΤΡΟΜΑΧΗΤΕΣ ΝΟ 2 4.Ο ΗΡΩΑΣ ΤΗΣ ΓΗΣ 1 5.ΤΟ ΚΡΥΣΤΑΛΛΟ ΤΩΝ ΑΣΤΡΩΝ
  20. paidia iparxi kanenas pou exi kratisi vhs pou exi graψi apo tin tv?mono paidika omos:p
  21. Paidia kano eklisi an exi kapios ellinika episodia sailor moon as mou milisi :cry:
×
×
  • Create New...