Manossef Δημ. March 21, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2019 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aeroporos Δημ. March 21, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2019 Οχι ποτέ δεν κανω επαναφορά και όλα λειτουργούν ρολόι!!! Στάλθηκε από το SM-A530F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sisos Δημ. March 21, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2019 (edited) Παιδια πως μπορω να κλειδωνω την οθονη αντι να περιμενω το αυτοματο κλειδωμα απο μονο του.χωρις να παταω φυσικα κουμπια οπως το volume η το power Edited March 21, 2019 by sisos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menes Δημ. March 21, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2019 Κατεβαίνει η έκδοση 9 με OTA, στο 10% Αυτά είναι! Παράθεση Μαϊμούδαρχος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimitris_w Δημ. March 21, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2019 Γενικά από μπαταρία πάντως μέρα από wipe πάει μπάλα.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menes Δημ. March 22, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2019 Δεν μπορώ να πω ότι ενθουσιάστηκα από το upgrade. Ούτε πιο όμορφο μου φαίνεται ούτε καλύτερο ούτε χρηστικότερο, το αντίθετο για μένα. Για παράδειγμα η κατάργηση της on demand εμφάνισης των screen buttons και η αντικατάστασή τους από gestures ή μόνιμη εμφάνιση με έχει διαολίσει όσο δεν παίρνει. Επίσης για κάποιο ακατανόητο λόγω έχουν εξαφανιστεί οι επιλογές του animation από τη μετάβαση από τη μια οθόνη στην άλλη στο home screen ή τα έχουν καταχώσει κάπου που δεν μπορώ να βρω, πανάθεμά τους. Παράθεση Μαϊμούδαρχος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
glofiish Δημ. March 22, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2019 Δεν μπορώ να πω ότι ενθουσιάστηκα από το upgrade. Ούτε πιο όμορφο μου φαίνεται ούτε καλύτερο ούτε χρηστικότερο, το αντίθετο για μένα. Για παράδειγμα η κατάργηση της on demand εμφάνισης των screen buttons και η αντικατάστασή τους από gestures ή μόνιμη εμφάνιση με έχει διαολίσει όσο δεν παίρνει. Επίσης για κάποιο ακατανόητο λόγω έχουν εξαφανιστεί οι επιλογές του animation από τη μετάβαση από τη μια οθόνη στην άλλη στο home screen ή τα έχουν καταχώσει κάπου που δεν μπορώ να βρω, πανάθεμά τους. Αυτό με τα gestures στα screen buttons παντως εμένα με βόλεψε πολύ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menes Δημ. March 22, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2019 Αυτό με τα gestures στα screen buttons παντως εμένα με βόλεψε πολύ Μωρέ ας τα έχουν για όσους τους βολεύει. Εμείς που δεν βολευόμαστε είναι που καθίσαμε στον άξονα :( Παράθεση Μαϊμούδαρχος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Manossef Δημ. March 23, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2019 Πωωω απενεργοποίησαν το beaming service και δεν ενεργοποιείται ο αισθητήρας στην εφαρμογή beepngo. Κρίμα γμτ γιατί είχα όλες τις κάρτες με barcode (γυμναστηριο, σουπερ μαρκετ, μαγαζια κτλ) και με είχε βολέψει πάρα πολύ που τα σκάνερ τις διαβάζανε. Καμιά ιδέα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anestisagg Δημ. March 25, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2019 Καλημέρα παιδιά μου ήρθε και εμένα η αναβαθμίση 9 την κατέβασα αλλά δεν την πέρασα γιατί με την 8 λειτουργούν όλα άψογα,φοβαμε να μην έχω ασυμβατότητες με την καινούρια συνήθως μετά από κάποια update λειτουργούν σωστά εσείς τι λέτε που την περάσατε έχει πρόβλημα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Manossef Δημ. March 25, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2019 (edited) Κυλάει ομαλά το καινούριο λειτουργικό. Αλλά ο samsùng browser έχει τους σελιδοδείκτες σε φάκελο και θες ένα κλικ παραπάνω πράγμα που δεν με βόλεψε και δεν ξέρω πως βγαίνει επί της οθόνης. Έτσι έφαγε σουτ κι έβαλα τον ίδιο beta. Επίσης στο πιο πάνω μνμ είναι και το beaming service που κατάργησαν οπότε θα επιστρέψω στο 8. Όμως η 9 του δίνει αέρα ανανέωσης του κινητού. Ποιο καλή και γρήγορη. Αυτά από μένα μέχρι στιγμής. Η μπαταρία τα ίδια Edited March 25, 2019 by Manossef Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkarako Δημ. March 25, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2019 Τωρα που ειμαστε στην αναμονη για το update, ποιος ειναι ο τροπος να το περασουμε με clean install οταν με το καλο μας ερθει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
s_wind Δημ. March 25, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2019 Τωρα που ειμαστε στην αναμονη για το update, ποιος ειναι ο τροπος να το περασουμε με clean install οταν με το καλο μας ερθει? Ενταξει αμα θες να εισαι "καθαρος" κανε πρωτα εγκατασταση το Ota μετα ριξε hard-reset. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkarako Δημ. March 25, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2019 Ενταξει αμα θες να εισαι "καθαρος" κανε πρωτα εγκατασταση το Ota μετα ριξε hard-reset. Ετσι θα το κανω,thanks. Απο voda πηρε κανεις το update? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giannis114 Δημ. March 25, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2019 Ετσι θα το κανω,thanks. Απο voda πηρε κανεις το update? Εγω έχω και παραεισαγωγης (Skroutz) και vodafone (Καλή Πρωτομαγιά ένα πράγμα) τιποτα ακόμα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Manossef Δημ. March 25, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2019 Έφαγε σουτ τελικά η πιτούλα και επιστροφή στα παλιά λημέρια. Τι χαζοί που είναι εκεί στη σάμυ να μην εχουν αντικαταστήσει το beaming service με κάτι ανάλογο. Δεν ξέρω αν υπάρχει στο samsung pay που δεν ειναι διαθεσιμο στην χώρα μας Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anestisagg Δημ. March 25, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2019 Παιδια πως θα διαγράψω την ενημέρωση λογισμικού ώστε να μην βγαίνει συνέχεια,την έχω κατεβάσει αλλά το εικονίδιο είναι συνέχεια στην οθόνη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiou55 Δημ. March 25, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2019 Έχω συνδέσει ένα plactronic Bluetooth όταν είναι ενεργό οι ήχοι κλήσης και ειδοποιήσεων δεν ακούγονται από την συσκευή παρά μόνο από το Bluetooth Που είναι η ρύθμιση να ακούγονται και στα δυο όπως στην 8? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
s_wind Δημ. March 26, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2019 Έχω συνδέσει ένα plactronic Bluetooth όταν είναι ενεργό οι ήχοι κλήσης και ειδοποιήσεων δεν ακούγονται από την συσκευή παρά μόνο από το Bluetooth Που είναι η ρύθμιση να ακούγονται και στα δυο όπως στην 8? Πηγαινε στο μενου ρυθμισεων του Bt και απενεργοποιησε μονο τον ηχο πολυμεσων. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiou55 Δημ. March 26, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2019 Πηγαινε στο μενου ρυθμισεων του Bt και απενεργοποιησε μονο τον ηχο πολυμεσων. Αυτό ψάχνω και εγώ Δεν έχει ήχο πολυμέσων έχει κλήσεις, ήχος,& πρόσβαση σε επαφές !:dizzy: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
s_wind Δημ. March 26, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2019 Πατησες το γραναζι και δεν εχει αυτο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiou55 Δημ. March 26, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2019 Πατησες το γραναζι και δεν εχει αυτο? οχι εχω αυτα τα 3 που εγραψα δεν ξερω πως ανεβαζω screensot για να δεις! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
s_wind Δημ. March 26, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2019 Πατας 2 κουμπια "ταυτοχρονα" το κουμπι on/off και το κουμπι ηχου απο την κατω μερια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiou55 Δημ. March 26, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2019 Πατας 2 κουμπια "ταυτοχρονα" το κουμπι on/off και το κουμπι ηχου απο την κατω μερια. το ξερω εδω δεν μπορω να ανεβασω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
s_wind Δημ. March 26, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2019 Κανε εγκατασταση το παρακατω και μολις ανεβαινει μια φωτο θα κανεις copy url εδω https://mega.nz/#!3BRhBKAD!cERas9WG0P7NRft3Lqp68BIBtwxev241rTRiPtG2X5w Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts