cmavr8 Δημ. June 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2014 ε θα κανω υπομονη ακομα 5-10 μερες μετα θα παρει ενα αρνητικο feedback και οι 2 μαλλον και ας διαλεξουν αλλο τροπο να τα στελνουν. Αρνητικό feedback??? Τί φταίει ο πωλητής? Σου είπε ότι θα το στείλει με άλλο τρόπο και το έστειλε με άλλο? Του ζήτησες να το στείλει αλλιώς και είπε όχι? Σε κάθε περίπτωση ανοιξε paypal dispute πριν κλεισουν 45 μερες απο την αγορα, για να εισαι εξασφαλισμενος. Αρνητικό feedback δε βοηθάει κανέναν από τους 2 σας.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. June 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2014 Παίζει να καθυστερούν τα πάντα λόγω φόρτου (?) γιατί -μάλλον- τα περνάνε όλα από έλεγχο. Παρήγγειλα ρούχο από Αγγλία, το άνοιξαν και το συσκεύασαν σε νέα σακούλα (από έξω έγραφε "ΕΛΤΑ" και είχε το σήμα). Βέβαια, δεν καθυστέρησε ιδιαίτερα (αποστολή 18, παραλαβή 27). Στην Αθήνα δεν βλέπω καθυστέρηση. Πακέτο από Αμερική χωρίς συστημένο, ήρθε σε 9 εργάσιμες. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eddy96 Δημ. June 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2014 Καλημερα και καλη εβδομαδα.Εχω αγορασει 2 πραγματακια απο το ebay (αγγλια ειναι και οι δυο seller) τα οποια επρεπε να ερθουν μεταξυ 14-17 Ιουνιου.Σημερα βγαινει ο μηνας και δεν εχει ερθει τιποτα.Εννοειται πως επικοινωνησα και με τους 2 και οι δυο μου ειπαν ειναι απλο ταχυδρομειο εχουν στειλει την αποδειξη αποστολης απο τα βρετανικα ταχυδρομεια αλλα επειδη δεν ειναι κουριερ φυσικα με απλο δεν υπαρχει τρακ id .... υποπτευομαι οτι τα δικα μας ταχυδρομεια εχουν κανει πατατα... το θεμα ειναι πως μπορω να μαθω αν εχει ερθει ελλαδα .... η που βρισκεται τελος παντων... και τα 2 πακετα ηταν να ερθουν Χανιά αλλα ακομα τιποτα.Υπαρχει τροπος να βρουμε ακρη ? Αυτά τα 2 πακέτα είχαν αριθμό αποστολής?? Στο ebay πως έλεγε τον τρόπο αποστολής?? Royal Mail starntar smail packets? or Royal mail singed-for? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anegefalos Δημ. July 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2014 παιδια μια βοηθεια, Item No: RFχχχχχχχχχSG Despatch No.: 4117 Beat No.: - Status Date Status Description 12-05-2014 Received from Customer 14-05-2014 Despatched to overseas (Country code: GR) 27-05-2014 Detained By Customs (Custom Area) αυτο μου βγαζει το site της singapore post.πηρα τηλ στο τελωνειο ωραιοκαστρου και δεν εχουν ιδεα που ειναι το δεμα το οποιο ειναι μικρο και ελαφρυ.τι μπορει να συμβαινει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill33 Δημ. July 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2014 παιδια μια βοηθεια, Item No: RFχχχχχχχχχSG Despatch No.: 4117 Beat No.: - Status Date Status Description 12-05-2014 Received from Customer 14-05-2014 Despatched to overseas (Country code: GR) 27-05-2014 Detained By Customs (Custom Area) αυτο μου βγαζει το site της singapore post.πηρα τηλ στο τελωνειο ωραιοκαστρου και δεν εχουν ιδεα που ειναι το δεμα το οποιο ειναι μικρο και ελαφρυ.τι μπορει να συμβαινει? Μήπως είναι στο τελωνειο του αεροδρομιου; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eddy96 Δημ. July 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2014 Μήπως είναι στο τελωνειο του αεροδρομιου; Καλύτερα να μπει στο site eltacourier.gr και να δει από εκεί που είναι το δέμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerokill Δημ. July 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2014 Αρνητικό feedback??? Τί φταίει ο πωλητής? Σου είπε ότι θα το στείλει με άλλο τρόπο και το έστειλε με άλλο? Του ζήτησες να το στείλει αλλιώς και είπε όχι? Σε κάθε περίπτωση ανοιξε paypal dispute πριν κλεισουν 45 μερες απο την αγορα, για να εισαι εξασφαλισμενος. Αρνητικό feedback δε βοηθάει κανέναν από τους 2 σας.. Θα περιμενω ακομα λιγο.Δεν θα κανω feedback οπως και να εχει (Ναι ζητησα να το στειλει συστημενο αλλα μου ειπε μονο απλο γινεται) τελος παντων δεν ηταν και κατι μεγαλης αξιας... συνεβη ταυτοχρονα για 2 πραγματα διαφορετικα απο διαφορετικους πωλητες και οι 2 απο Αγγλια. Και τα 2 δεν εχουν ερθει.Απο Κινα σε 8 μερες εδω! Παράθεση Vodafone:Ανακοινώσεις για συνδρομητές Cosmote: Ανακοινώσεις για συνδρομητές NOVA: Γενικές ανακοινώσεις συνδρομητών. zerokill@mowned.com Οδηγίες προς ναυτιλομένους Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Takis_dm Δημ. July 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2014 Έχω παραγγείλει από αγγλικό ebay και η παραγγελία θα ερχόταν Παρασκευή. Εγώ την τέταρτη πρέπει να φύγω από εδώ που είμαι. Γίνεται να πάω στα ΕΛΤΑ και να τους ζητήσω να προωθήσουν το δέμα αλλού σε περίπτωση που δεν έρθει μέχρι τότε; δυστυχώς δεν μπορεί να το παραλάβει άλλος για μενα. Παράθεση Back In Black Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. July 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2014 Έχω παραγγείλει από αγγλικό ebay και η παραγγελία θα ερχόταν Παρασκευή. Εγώ την τέταρτη πρέπει να φύγω από εδώ που είμαι. Γίνεται να πάω στα ΕΛΤΑ και να τους ζητήσω να προωθήσουν το δέμα αλλού σε περίπτωση που δεν έρθει μέχρι τότε; δυστυχώς δεν μπορεί να το παραλάβει άλλος για μενα. Τι θα πει θα ερχόταν Παρασκευή; Με courier έρχεται; Αν ναι, τότε βεβαίως γίνεται αλλαγή προορισμού. Αλλιώς αν είναι με απλό ταχυδρομείο ή συστημένο, πώς περιμένεις να σου παραδοθεί συγκεκριμένη μέρα; Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Takis_dm Δημ. July 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2014 Τι θα πει θα ερχόταν Παρασκευή; Με courier έρχεται; Αν ναι, τότε βεβαίως γίνεται αλλαγή προορισμού. Αλλιώς αν είναι με απλό ταχυδρομείο ή συστημένο, πώς περιμένεις να σου παραδοθεί συγκεκριμένη μέρα; Ελτα είναι. Όσες φορές έχω παραγγείλει amazon/ebay, το δέμα έχει έρθει την καταληκτική ημερομηνία που δίνουν. Τώρα έχει καθυστερήσει. Κατάλαβες τώρα τι εννοώ; Θέλω να πάω στο ταχυδρομείο και να τους πω περιμένω ένα δέμα. Μόλις έρθει να μην το παραδώσετε στην αναγραφόμενη διεύθυνση, αλλά να το προωθήσετε αλλού. Φυσικά με ταυτότητες και ότι άλλο χρειάζεται. Και εννοείται όχι τσαμπα. Παράθεση Back In Black Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. July 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2014 Ελτα είναι. Όσες φορές έχω παραγγείλει amazon/ebay, το δέμα έχει έρθει την καταληκτική ημερομηνία που δίνουν. Τώρα έχει καθυστερήσει. Κατάλαβες τώρα τι εννοώ; Θέλω να πάω στο ταχυδρομείο και να τους πω περιμένω ένα δέμα. Μόλις έρθει να μην το παραδώσετε στην αναγραφόμενη διεύθυνση, αλλά να το προωθήσετε αλλού. Φυσικά με ταυτότητες και ότι άλλο χρειάζεται. Και εννοείται όχι τσαμπα. Γίνεται . Απλά πήγαινε στο ταχυδρομείο και δήλωσε το . Υπηρεσία αλλαγής διεύθηνσης λέγεται. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Takis_dm Δημ. July 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2014 Ευχαριστω. Παράθεση Back In Black Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pektis7 Δημ. July 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2014 Πόσες μέρες παραμένει ένα συστημένο στο ταχυδρομείο? Τον Αύγουστο που ο κόσμος λείπει σε διακοπές μένουν λίγο παραπάνω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. July 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2014 Πόσες μέρες παραμένει ένα συστημένο στο ταχυδρομείο? Τον Αύγουστο που ο κόσμος λείπει σε διακοπές μένουν λίγο παραπάνω? 15 ημέρες. Δεν μένει παραπάνω τον Αύγουστο .... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pektis7 Δημ. July 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2014 15 ημέρες. Δεν μένει παραπάνω τον Αύγουστο .... Αν περιμένουμε να μας έρθει κάτι και το ζητήσουμε από πριν? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. July 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2014 Ελτα είναι. Όσες φορές έχω παραγγείλει amazon/ebay, το δέμα έχει έρθει την καταληκτική ημερομηνία που δίνουν. Τώρα έχει καθυστερήσει. Κατάλαβες τώρα τι εννοώ; Θέλω να πάω στο ταχυδρομείο και να τους πω περιμένω ένα δέμα. Μόλις έρθει να μην το παραδώσετε στην αναγραφόμενη διεύθυνση, αλλά να το προωθήσετε αλλού. Φυσικά με ταυτότητες και ότι άλλο χρειάζεται. Και εννοείται όχι τσαμπα. Δεν υπάρχει αυτό που περιγράφεις. Έχω αγοράσει πάνω από 200 πράγματα από Ebay και πάνω από 50 από Αμαζον Ποτέ και κανείς δεν μπορεί να προβλέψει την ακριβή ημερομηνία παράδοσης. Άλλωστε γράφεται πάντα ξεκάθαρα σε όλες τις αγορές, ότι οι ημερομηνίες που αναφέρονται είναι κατά προσέγγιση και όχι δεσμευτικές. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmavr8 Δημ. July 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2014 Αν περιμένουμε να μας έρθει κάτι και το ζητήσουμε από πριν? Unofficially Και αν εισαι ευγενικος και αν ειναι σε καλη φαση καποιος υπάλληλος ίσως γίνει.. Άκουσα από κάποιον ότι το έκανε, αλλά αφού ήρθε το πακέτο (ειδοποίηση). Οποτε εσυ μπορεις να παρεις τηλ. οταν υπολογιζεις οτι ηρθε... και να προσπαθησεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vrwmiaris Δημ. July 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2014 Παιδιά Θέλω να στείλω ένα πσ3 στην Σπάρτη πόσο θα στοιχίσει; Παράθεση Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. July 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2014 Μισό ευρώ το κιλό με ελάχιστη χρέωση 3 κιλά ( 1,5 ευρώ) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anegefalos Δημ. July 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2014 (edited) Item No: RFχχχχχχχχχSG Despatch No.: 4117 Beat No.: - Status Date Status Description 12-05-2014 Received from Customer 14-05-2014 Despatched to overseas (Country code: GR) 27-05-2014 Detained By Customs (Custom Area) εγω ρε παιδια πως μπορω να μαθω που βρισκεται το πακετο μου? μια βοηθεια ρε παιδια...:( Edited July 6, 2014 by anegefalos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
al3x1k0 Δημ. July 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2014 Μισό ευρώ το κιλό με ελάχιστη χρέωση 3 κιλά ( 1,5 ευρώ) Όχι συστημένο όμως φαντάζομαι, σωστά; Δεν νομίζω να θέλει να το ρισκάρει ο φίλος. Παράθεση (σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. July 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2014 (edited) Δεν απαιτείται συστημένο όταν πρόκειται για δέμα καταγράφεται έτσι και αλλιώς. http://www.elta.gr/Portals/0/pdf/timokatalogos_dematon_2014.pdf Edited July 6, 2014 by Vasileios Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
al3x1k0 Δημ. July 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2014 Α, οκ δεν το ήξερα ευχαριστώ. Αν χαθεί όμως τι γίνεται; Παράθεση (σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vrwmiaris Δημ. July 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2014 Ναι με αντικαταβολή, συστημένο δεν πάει; Παράθεση Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
al3x1k0 Δημ. July 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2014 Ναι αλλά χρεώνεται έξτρα. Παράθεση (σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts