junglist Δημ. May 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2013 Να ρωτησω κατι.Εχω παραγγηλει στις 3 Μαιου ενα sumsung galaxy s3 απο αμερικη me usps priority flat rate mail.Ξερει κανεις ποσο θα κανει να ερθει ελλαδα και αν θα περασει τελωνειο.O πωλητης το εστειλε ως gift με αξια 40 δολλαρια. Αν θα περάσει τελωνείο κανείς δεν το ξέρει. Αλλά έχεις όλες τις σωστές παραμέτρους για να ΜΗΝ περάσει. Tracking number δεν έχει αυτή η υπηρεσία; Πάντως το ερώτημα καλύτερα να το έκανες στο θέμα για τα τελωνεία. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aggelosss5 Δημ. May 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2013 Αν θα περάσει τελωνείο κανείς δεν το ξέρει. Αλλά έχεις όλες τις σωστές παραμέτρους για να ΜΗΝ περάσει. Tracking number δεν έχει αυτή η υπηρεσία; Πάντως το ερώτημα καλύτερα να το έκανες στο θέμα για τα τελωνεία. Εχει tracking number αλλα μονο για αμερικη που δειχνει οτι εχει φυγει στις 4 Μαιου. Μπορεις να παραθεσεις και το θεμα του τελωνιου αν γινετε Ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. May 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2013 Εδώ είναι για τα τελωνεία http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=41844 Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Blumer Δημ. May 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2013 Γεια σας, θα ηθελα μια πληροφορια σχετικα με επιστολη που εστειλα στο εξωτερικο. Προκειται για ενα μικρο γραμμα, το οποιο εστειλα Παρασκευη 10 Μαιου, στην Κωνσταντινουπολη, με την ετικετα express (ή κατεπειγον). Εγω ηθελα παση θυσια να ειναι εκει την τριτη αλλα αποκλειεται λογικα επειδη ηταν το Σ/κ στη μεση... Γνωριζει κανενας, καλως εχοντων των πργματων, ποτε θα φτασει στον προορισμο του? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. May 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2013 Γεια σας, θα ηθελα μια πληροφορια σχετικα με επιστολη που εστειλα στο εξωτερικο. Προκειται για ενα μικρο γραμμα, το οποιο εστειλα Παρασκευη 10 Μαιου, στην Κωνσταντινουπολη, με την ετικετα express (ή κατεπειγον). Εγω ηθελα παση θυσια να ειναι εκει την τριτη αλλα αποκλειεται λογικα επειδη ηταν το Σ/κ στη μεση... Γνωριζει κανενας, καλως εχοντων των πργματων, ποτε θα φτασει στον προορισμο του? Φαντάζομαι συστημενο,επομένως στο τράκινγκ τι σου λέει; Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Blumer Δημ. May 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2013 Δεν το εστειλα συστημενο :/ απλο γραμμα ειναι, δεν ειναι δεμα να φοβαμαι μηπως χαθει κατι αξιας Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas123pao Δημ. May 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2013 Παιδιά έστειλα μέσω ελτα ένα συστημένο δέμα στην Αθηνα, και από ότι διάβασα οι φοιτητές έχουν εκπτωση, αλλά εκείνος μου είπε ότι μόνο όταν παίρνεις δέμα έχεις έκπτωση και πλήρωσα κανονικά. Παπατζιλίκια μου είπε ε?:mad: http://www.elta.gr/el-gr/%CE%B9%CE%B4%CE%B9%CF%8E%CF%84%CE%B5%CF%82/%CE%B1%CE%BB%CE%BB%CE%B7%CE%BB%CE%BF%CE%B3%CF%81%CE%B1%CF%86%CE%AF%CE%B1%CE%B4%CE%AD%CE%BC%CE%B1%CF%84%CE%B1/%CF%86%CE%BF%CE%B9%CF%84%CE%B7%CF%84%CE%B9%CE%BA%CF%8C%CE%B4%CE%AD%CE%BC%CE%B1.aspx Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Blumer Δημ. May 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2013 Τελικα το γραμμα που ειχα στειλει εξπρες τουρκια, εφτασε σημερα, τεταρτη :) ευτυχως, 5 μερες μαζι με το σαββατοκυριακο, δοξα το θεο! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agiorgitis Δημ. May 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2013 Από τα σύνορα και μετά ανάλαβε ο Αλλάχ! :D Κάτι φορές που παραγγέλνω από Αγγλία, φεύγει το δέμα Δευτέρα και το έχω παρασκευή. Οπότε μία χαρά είναι οι 5 μέρες! Παράθεση http://arcadia.ceid.upatras.gr/arkadia/thumbs/places/agiorgit/agiorg5p.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. May 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2013 Θυμάμαι κάποιος εδώ ειχε αναφέρει ότι του κλεψαν τάμπλετ στα ΕΛΤΑ πειραιά, αν δει το μήνυμα ας μου στείλει πμ Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bilakos10 Δημ. May 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2013 Στην Ελλάδα ζούμε οπότε δεν ακούγεται παράξενο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas123pao Δημ. May 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2013 Παιδιά έστειλα μέσω ελτα ένα συστημένο δέμα στην Αθηνα, και από ότι διάβασα οι φοιτητές έχουν εκπτωση, αλλά εκείνος μου είπε ότι μόνο όταν παίρνεις δέμα έχεις έκπτωση και πλήρωσα κανονικά. Παπατζιλίκια μου είπε ε?:mad: http://www.elta.gr/el-gr/%CE%B9%CE%B4%CE%B9%CF%8E%CF%84%CE%B5%CF%82/%CE%B1%CE%BB%CE%BB%CE%B7%CE%BB%CE%BF%CE%B3%CF%81%CE%B1%CF%86%CE%AF%CE%B1%CE%B4%CE%AD%CE%BC%CE%B1%CF%84%CE%B1/%CF%86%CE%BF%CE%B9%CF%84%CE%B7%CF%84%CE%B9%CE%BA%CF%8C%CE%B4%CE%AD%CE%BC%CE%B1.aspx Σε τέτοιες περιπτώσεις τι κάνω? Να έχω εκτυπωμένη την σελίδα των ελτα και να τους την δείχνω? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
answer13 Δημ. May 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2013 έστειλα κάτι στην Σουηδία με ΕΛΤΑ , οχι EMS ! Τρίτη, 14 Μαΐου 2013, 3:31:00 μμ Τόπος Σάρωσης: ΠΑΤΡΑΣ (ΚΤ) Περιγραφή: Αποδοχή Κατάσταση Επίδοσης: 5/15/2013 5:42 PM Stockholm utr The item has arrived from abroad to Posten´s international terminal for sorting 5/16/2013 7:27 AM Posten Malmö Hohögsgatan The item has been redirected to the recipient´s delivery point 5/16/2013 12:33 PM Bensinstationen St 1 The item has been consigned to the recipient σε λιγότερο από 2 μέρες το είχε στα χέρια του ο παραλήπτης !!!!!! :X:X:X συνεργάζονται τέλεια τα ΕΛΤΑ με το αντίστοιχο ταχυδρομείο στην Σουηδία ! Παράθεση LG G2 32GB WHITE, 1+ 5T WHITE Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. May 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2013 Σε τέτοιες περιπτώσεις τι κάνω? Να έχω εκτυπωμένη την σελίδα των ελτα και να τους την δείχνω?ναι, κι αν έχουν αντίρρηση, ένα τηλέφωνο στα κεντρικά θα τους αλλάξει γνώμη Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TSAKHS_EVIA Δημ. May 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2013 έστειλα κάτι στην Σουηδία με ΕΛΤΑ , οχι EMS ! σε λιγότερο από 2 μέρες το είχε στα χέρια του ο παραλήπτης !!!!!! συνεργάζονται τέλεια τα ΕΛΤΑ με το αντίστοιχο ταχυδρομείο στην Σουηδία ! :rolleyes: - ειναι γνωστο πως "διωχνουν" φακελα-δεματακια πολυ γρηγοροτερα απο πολλα αλλα ταχυδρομεια, αυτο οφειλουμε να τους το αναγνωρισουμε (!) Παράθεση NOKIA ρε είπαμε κι εαν ποτέ το άλλαζα...πάλι NOKIA θα έπαιρνα (!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
crallakis4 Δημ. June 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2013 (edited) ΣΥΜΒΟΥΛΗ. ΠΟΤΕ ΜΑ ΠΟΤΕ ΜΗΝ ΔΕΧΕΣΤΕ ΔΕΜΑ ΣΤΑ ΕΛΤΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΟ ΕΛΕΓΞΕΤΕ ΕΠΙΤΟΠΟΥ, ΠΡΙΝ ΤΟ ΧΤΥΠΗΣΟΥΝ ΟΤΙ ΠΑΡΑΔΟΘΗΚΕ. ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΝΑΙ ΠΑΡΑΒΙΑΣΜΕΝΟ ΤΟ ΔΕΜΑ ΚΑΙ ΚΛΕΜΜΕΝΟ ΤΟ ΠΕΡΙΟΧΟΜΕΝΟ, ΧΑΝΕΤΕ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΣΑΣ ΑΝ ΚΑΤΑΓΡΑΦΤΕΙ ΟΤΙ ΠΑΡΑΔΟΘΗΚΕ... ευχαριστω για την απαντηση τον Σταυρο καλησπερα μενω πειραια κια θελω να παραγγειλω ενα κινητο απο την κινα εχω παραγγηλει ηδη μια φορα κια ολα κυλησαν μια χαρα διαβασα ομως την ιστορια σου και την συμβουλη απο πανω δηλαδη εστω ερχεται το δεμα απο κινα αδειο και το λεω στον ταχυδρομο, τι γινεται;; θα μου πει οτι το εστειλε ο πωλητης ετσι... βασικα θελω να μου πεις τι καταφερνεις με το να δειξεις στοον ταχυδρομο οτι ειναι αδειο. ευχαριστω εκ των προτερων και συγγνωμη για το μεγαλο κειμενο Edited June 1, 2013 by crallakis4 μου απαντησε προσωπικα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. June 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2013 μενω πειραια κια θελω να παραγγειλω ενα κινητο απο την κινα εχω παραγγηλει ηδη μια φορα κια ολα κυλησαν μια χαρα διαβασα ομως την ιστορια σου και την συμβουλη απο πανω δηλαδη εστω ερχεται το δεμα απο κινα αδειο και το λεω στον ταχυδρομο, τι γινεται;; θα μου πει οτι το εστειλε ο πωλητης ετσι... βασικα θελω να μου πεις τι καταφερνεις με το να δειξεις στοον ταχυδρομο οτι ειναι αδειο. ευχαριστω εκ των προτερων και συγγνωμη για το μεγαλο κειμενο Καταρχάς ζητάς να ζυγιστεί το πακέτο πριν το χτυπήσουν ότι το παρέλαβες. Αν ειναι οκ το βάρος ,σε σχέση μ αυτό που περιμένεις απ τον αποστολέα, καθώς και μ αυτό που γράφει πάνω η ετικέτα ειδικής διαχείρισης, ζητάς να ανοιχτεί μπροστά στο ταμείο. Από κει και πέρα σου λένε να το ανοίξεις εμπρός στο ταμείο συνήθως, καλό έιναι και να καταγράψεις σε βίντεο το άνοιγμα ο ίδιος, και μετά παίρνεις χαρτί ότι έλειπε η συσκευή απ το πακέτο και μπορείς και καλά να το χρησιμοποιήσεις για το paypal, αλλά δεν το θεωρώ καθολου σίγουρο αυτό..η λύση ειναι ο έλεγχος του βάρους πάντα Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
duck Δημ. June 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2013 Καλησπερα σε ολους. για να μπω κατευθειαν στο θεμα.. οπως βλεπετε απο τον τιτλο αφορα κλοπες που γινονται στα ελτα.. και δεν φτανουν στα χερια μας ποτε. προσωπικα εγιναν 4 διαφορετικες παραγγελειες απο το geekbuying κινητων τηλεφωνων και στις δυο απο τις τεσσερις ειχαν ανοιξει τα δεματα πηραν τα τηλεφωνα με τις μπαταριες τους αφησαν μεσα ολα τα παρελκομενα και τα ξανα συσκευασαν με σκοπο να φτασουν στουσ παραληπτες τους. δηλαδη σε εμας. στο ταχυδρομειο με πληροφορησαν πως αυτο το φαινομενο εχει ξεκινησει απο αρχες φεβρουαριου και ειναι αρκετα συχνο. (οπως διαπιστωσαμε και εμεις..) και πως εχουν ξεκινησει οι εσωτερικες ερευνες με επιθεωρητες.. λοιπον ο σκοπος αυτου του ποστ ειναι ειτε με pm σε εμενα ειτε εδω απο κατω να γραψετε οσοι απο εσας ειχαν αναλογα περιστατικα και δεν κανατε κατι η ακομη και το τι εγινε τελικα..ωστε μιας και εμεις θα κινηθουμε νομικα με μηνυση κτλπ θα πρεπει να ειμαστε πανω απο 4-5 ατομα ωστε να ξεκινησει η ερευνα απο την αστυνομια. παρακαλω πολυ λοιπον καντε ενα κοπο να ξεκινησουμε αυτη την προσπαθεια γιατι ειναι αμαρτια να γινονται κ αλλες παραγγελειες και να χανουμε λεφτα εξαιτιας καποιου ξεφτιλισμενου.. Σας ευχαριστω προκαταβολικα και θα βρεθει ακρη.. Υ.γ αν οι moderator κρινουν πως πρεπει να τοποθετηθει καπου αλλου το ποστ που ειναι πιο σχετικο η ωστε να το δουν πιο πολλοι παρακαλω να το μεταφερουν Παράθεση Ποτέ μην τα βάζεις με έναν βλάκα.θα σε ρίξει στο επιπεδό του και θα σε νικήσει λόγω πείρας!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kakofonixx Δημ. June 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2013 σου παραθετω λινκ απο ενα τυχαιο μηνυμα του gerstavros2: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=4730380#post4730380 ριξε μια ματια στην υπογραφη του και ισως να μπορεσει να σε βοηθησει ;) αν βγαλεις ακρη ενημερωσε μας! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoman1987 Δημ. June 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2013 Πραγματι ο Σταύρος είχε ξεκινήσει μια παρόμοια κατάσταση.. καλύτερα επικοινώνησε μαζί του... εχει μεγάλη εμπειρία στο θέμα αυτό... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
duck Δημ. June 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2013 Το ξερω παιδια ευχαριστω. Εχω μιλησει μαζι του ωστε να μαζευτουμε . Απλως απο εδω θελω να γινει πιο επισημο και πιο αμμεσο γιατι εμεις απο εβδομαδα θα παμε δικηγορο..! Επομενος οποιος εχει προσωπικη εμπειρια μπορει να γραψει για να μαζευτουμε..;) Παράθεση Ποτέ μην τα βάζεις με έναν βλάκα.θα σε ρίξει στο επιπεδό του και θα σε νικήσει λόγω πείρας!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billys_541 Δημ. June 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2013 Εγώ πριν ένα χρόνο είχα στειλει ένα κινητό(μεταχειρισμένο Ν82) στην Κω στον κουμπάρο μου με συστημένο από τα ΕΛΤΑ. Ενώ μου είχαν πεί οτι σε 2-3 εργάσιμες θα το παραλάβει,το κινητό ξαφνικά "εξαφανίστηκε". Ο κουμπάρος μου δεν το παρέλαβε,τα ΕΛΤΑ δεν ήξεραν που είναι. Πέρασε ένας μήνας. Πήγα τους ενόχλησα μερικές φορές για να το ψάξουν και τελικά έκανα μια αίτηση(δεν θυμάμαι τι αίτηση) για να το αναζητήσουν. Τελικά το κινητό ήρθε πίσω σε εμένα μετά από δυο βδομάδες(πάλι καλά) από την στιγμή που έκανα την αίτηση και μετά το έστειλα με ACS(για σιγουριά). Δεν ξέρω τι συναιβει στην περίπτωση μου. Αυτοί τελικά υποστήριξαν οτι δεν βρήκαν τον παραλήπτη(δύο φορές μάλιστα) παρόλο που ο κουμπάρος μου ήταν συνεχώς σπίτι και δεν βρήκε ποτε κάποια ειδοποίηση και γι'αυτό το επέστρεψαν σε μένα. Το πιο σημαντικό,όμως,είναι οτι κάποιος μέσα από τα ΕΛΤΑ μου είπε(οταν είμασταν οι δυό μας) : "Εχουν χαθει αρκετά αντικείμενα κατα περιόδους και σιγουρα είναι κάποιος δικός μας που το κάνει". Αυτά από μένα και συγνώμη για το μεγάλο άρθρο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikifoross Δημ. June 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2013 πωπω τι λετε τωρα!!! ευτυχως εμενα προσφατα απο geekbuying μου ηρθε μια χαρα το zopo zp980 και δεν ειχα προβλημα! ευχαριστω για την ενημερωση ομως! αν μαθω κατι θα σας πω! ελπιζω να βγαλετε ακρη τι να πω.....παντου κλεφτες ρε γμτ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xkaliak Δημ. June 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2013 Το ξερω παιδια ευχαριστω. Εχω μιλησει μαζι του ωστε να μαζευτουμε . Απλως απο εδω θελω να γινει πιο επισημο και πιο αμμεσο γιατι εμεις απο εβδομαδα θα παμε δικηγορο..! Επομενος οποιος εχει προσωπικη εμπειρια μπορει να γραψει για να μαζευτουμε..;) Το πράγμα δεν είναι τόσο απλό. Καταλαβαίνω ότι έχεις δίκιο που αγανακτεις με την κατάσταση αλλά αυτή η διαδικασία που αναφέρεις (δικηγόρους κλπ) θα φέρει στην επιφάνεια και τις δικές μας απατεωνιες. Αυτό ίσως οδηγήσει τα καταστήματα να μην στέλνουν στην Ελλάδα και ίσως πιο αυστηρούς ελέγχους από το τελωνείο. Δεν έχω να προτείνω κάτι καλύτερο αλλά οι περιπτώσεις αυτές συνήθως είναι ο κλεψας του κλεψαντος και δύσκολα βγαίνει άκρη. ΑΝ για παράδειγμα κάποιος έχει πάρει ένα τηλέφωνο 200 Ευρω και έχει ζητήσει να γράψουν πάνω 15-20 Ε αξία και περιγραφή κάτι άσχετο χαμηλής αξίας, τι θα διεκδικήσει από τα ΕΛΤΑ και πως θα το αποδείξει; Ποιο θα είναι το κόστος του δικηγόρου; Σίγουρα μεγαλύτερο από τα 15 - 20 Ευρω. Από την άλλη έχει την επιλογή να αποκαλύψει μόνος του την απάτη (προσκομιζοντας αποδειξεις πληρωμής από paypal πχ) , αλλά τότε θα πληρώσει σίγουρα τελωνείο αν βρεθεί το τηλέφωνο. Τώρα που το σκέφτομαι ξανά 3 λύσεις : 1. Συνεχίζει κάποιος έτσι (low value) και ο θεός βοηθός 2. Κανονική περιγραφή και πραγματική αξία, ασφαλισμένο το πακέτο στο 100 τοις 100 και ο θεός βοηθός με το τελωνείο. 3. Αποφυγή των ΕΛΤΑ που έχουν παρατηρηθεί τέτοια φαινόμενα και επιλογή ίσως ems. Δεν είναι εύκολο όταν προσπαθούμε να κοροιδεψουμε το σύστημα, όταν κάτσει η στραβή να επικαλουμαστε το ίδιο σύστημα να μας προστατέψει :) Εννοείται ότι τα παραπάνω δεν ισχύουν για όσους κάνουν κανονικά τις αγορές από το εξωτερικό και δηλώνουν πραγματικές τιμές στα πακέτα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoman1987 Δημ. June 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2013 Οπα δυο λεπτα.... Εμεις κοροιδευουμε το τελωνειο...το τελωνειο ειναι διαφορετικο απο τα ελτα...Και στην τελικη δεν πεφτει λογος σε κανενα ποσο πηρα εγω ενα κινητο...Εγω μπορει να ειχα κερδισει κουπονι εκπτωσης 90% απο το καταστημα...τι σημαινει αυτο οτι το δεμα μου δεν πρεπει να φτασει στα χερια μου??? Τα ελτα δεν εχουν καμια σχεση με το τελωνειο ουτε με τους φορους...Η μονη αρμοδιοτητα που εχουν ειναι να φτασει το δεμα ασφαλες στα χερια μας...Αν δεν φτασει καποιος εχει την ευθυνη... Εγω νομιζω οτι αν κινηθουν νομικα μια χαρα θα βρουν το δικιο τους...Και να σου πω και κατι..Δεν χρειαζεται να το πανε μεχρι το τερμα...Μπορει με ενα εξωδικο να φοβηθει οποιος ειναι υπευθυνος...και να σταματησει...και αυτο επιτυχια ειναι... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts