Jump to content

ΕΛ.ΤΑ. Αποστολές, καθυστερήσεις, παράπονα

vpdank
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

γι αυτο εγω αυτα τα μικρα τα παραγγελνω δυο-δυο (απο διαφορετικους πωλητες),

ετσι ωστε αν δεν ερθει το ενα να ζητησω refund και να μου μεινει το αλλο,

αν ερθουν και τα δυο ας ερθουν, θα παει στην ακρη το δευτερο, καβατζα

Να σου πω την αληθεια....δεν το ειχα σκεφτει ποτε ετσι!

Ισως να ειναι κι αυτο μια τακτικη.

Τα κοστη ειναι αμελητεα. Αλλα ομως ισως αν ειναι εις διπλουν, να αρχισουν να μεγαλωνουν...

Εχω παρατηρησει, οτι πιο συχνο ειναι να χαθει μικροδεμα-ψιλολογι, παρα κανονικο δεμα.

Θα μου πεις, αναμενομενο, αφου το κανονικο εχει και κανονικο tracking.

Εχω την απορια πως μπορει να χανονται τα μικρα...

Δεν ξερω...

Παντως, με εβαλες σε σκεψεις με την τακτικη σου....

Αν οντως δω κι εγω οτι χανονται τα μισα, που ετσι παει να μου βγει το τελευταιο διαστημα,

ισως να αρχισω να το εφαρμοζω κι εγω ετσι...

Να ρωτήσω κάτι κι εγώ. Τι σημαίνει η περίεργη ένδειξη στο tracking ΕΛΕΓΧΟΣ ΔΙΑΝΟΜΕΑ - ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΤΟ ΣΤΑΘΜΟ ΜΔ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ;

Ήταν προς παράδοση το πρωι και αντι να το παραλάβω, είδα αυτό στο tracking...

My devices: Mi 10T Pro, Sony Xperia Z Ultra

Τι σημαίνει αυτό?

10/10/2017, 14:56:52 Κ.Δ.Τ. ΒΟΡΕΙΑΣ ΑΘΗΝΑΣ ΠΑΡΑΛΗΠΤΗΣ ΕΚΤΟΣ - ΕΤΑΙΡΙΑ ΚΛΕΙΣΤΗ

10/10/2017, 14:56:52 Κ.Δ.Τ. ΒΟΡΕΙΑΣ ΑΘΗΝΑΣ ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ

10/10/2017, 10:07:31 Κ.Δ.Τ. ΒΟΡΕΙΑΣ ΑΘΗΝΑΣ ΠΡΟΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗ

10/10/2017, 02:52:34 Κ.Δ.Τ. ΒΟΡΕΙΑΣ ΑΘΗΝΑΣ ΑΦΙΞΗ ΣΕ

9/10/2017, 18:38:11 Κ.Δ.Τ. ΑΘΗΝΑΣ-ΔΙΑΛΟΓΗ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΑΠΟ ΣΤΑΘΜΟ ΕΞΑΓΩΓΗΣ (--> Κ.Δ.Τ. ΒΟΡΕΙΑΣ ΑΘΗΝΑΣ)

9/10/2017, 17:45:38 Κ.Δ.Τ. ΑΘΗΝΑΣ-ΔΙΑΛΟΓΗ ΑΦΙΞΗ ΣΕ

9/10/2017, 16:49:12 Κ.Δ. ΑΤΤΙΚΗΣ ΦΟΡΤΩΣΗ ΣΕ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΟ ΜΕΣΟ (--> Κ.Δ.Τ. ΑΘΗΝΑΣ-ΔΙΑΛΟΓΗ)

9/10/2017, 10:18:36 ΜΕΛΙΣΣΙΩΝ ΑΤΤΙΚΗΣ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΑΠΟ ΣΤΑΘΜΟ ΕΞΑΓΩΓΗΣ (--> Κ.Δ.Τ. ΑΘΗΝΑΣ-ΔΙΑΛΟΓΗ)

COSMOTE VDSL 100/10, COSMOTE TV FULL PACK, COSMOTE GIGAMAX UNLIMITED, COSMOTE INTERNET ON THE GO με κάρτα (εξοχικό), F2G + CU (για δοκιμές), EON TV FULL PACK.

Το δέμα, το είχα στείλει με απλό δέμα ελτα..πως στο καλό έγινε αυτο?

COSMOTE VDSL 100/10, COSMOTE TV FULL PACK, COSMOTE GIGAMAX UNLIMITED, COSMOTE INTERNET ON THE GO με κάρτα (εξοχικό), F2G + CU (για δοκιμές), EON TV FULL PACK.

οτι ηρθαν να στο παραδωσουν αλλα δεν ησουν εκει.

Κάτι άλλο συμβαίνει, γιατί η διεύθυνση παράδοσης είναι στην εταιρεία που δουλεύω, όπου πάντα υπάρχει κάποιος να παραλαμβάνει την αλληλογραφία. Ειδικά το πρωι που απ' οτι φαινεται ηρθε ο διανομεας.

My devices: Mi 10T Pro, Sony Xperia Z Ultra

Πολύ απλά δεν το εφερε ο ταχυδρόμος. Αν δεν άφησε ηδοποιηση, θα την φερει τις επομενες ημερες.

Αλλοως5πας ταχυδρομείο και παραλαμβανεις

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

Κανω παραγγελιες απο το ebay, πολλα χρονια. Κυριως Κινα, αλλα και αρκετες αλλες χωρες.

Ειναι η πρωτη φορα στα χρονικα, που τοσες πολλες παραγγελιες δεν τις εχω λαβει. Και μιλω για μικρης αξιας (&ογκου) παραγγελιες.

Δεν μου εχει ξανατυχει. Δηλαδη για να καταλαβετε την ταξη μεγεθους, 4 απο τις 10 παραγγελιες δεν ηρθαν ποτε. Παραγγελιες Αυγουστου.

Χασουρα 40% και βαλε...

Tracking δεν υπαρχει φυσικα για τοσο μικρες αξιες. Και ουτε και τιθεται θεμα τελωνειου πιστευω, για δεματακια της πλακας....

Αρα; Να τυχε να επεσα σε γκαντεμο-sellers? Χιλιαδες συναλλαγες ομως ο καθενας τους...

Εγω επειδη δεν μπορω να πληρωνω και να μην παραλαμβανω αυτο για το οποιο πληρωσα, ζητω refund, και τα περνω, είτε απευθειας απο τους sellers ειτε απο ebay.

Ομως, ειμαι προβληματισμενος.

Οκ, ειμαι διασφαλισμενος με ebay+paypal, αλλα ομως να περιμενω και 1,5 μηνα και μετα απλα να παιρνω τα χρηματα πισω, δουλεια δεν γινεται ετσι...

Κι εμένα πρώτη φορά χάθηκαν δύο παραγγελιες

Μπορεί να μου απαντήσει κάποιος τι σημαίνει το μήνυμα ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ Η ΕΙΣΑΓΩΓΗ στο tracking των Ελτα. Το δέμα είναι από Κίνα και περιέχει δυο Mod για μπαταρίες ηλεκτρονικού τσιγάρου αξίας 45€

Μπορεί να μου απαντήσει κάποιος τι σημαίνει το μήνυμα ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ Η ΕΙΣΑΓΩΓΗ στο tracking των Ελτα. Το δέμα είναι από Κίνα και περιέχει δυο Mod για μπαταρίες ηλεκτρονικού τσιγάρου αξίας 45€
Έχουν κάνει πολύ πιο αυστηρή την εφαρμογή του νόμου περί εισαγωγής ηλεκτρονικών τσιγάρων... 99% δεν θα παραλάβεις το δέμα, ούτε θα επιστρέψει στον πωλητή.

Sent from my ONEPLUS A3010 using Tapatalk

images?q=tbn:ANd9GcSajrrZEo6APx0nLGx13EufEf6HGZt6oIMxyclgz-36fQJFB7gC

could you do it again?

ThL W8 Beyond , OnePlus 3T

Πόσες μέρες ήταν στο τελωνείο το πακέτο όταν έβγαλε το μήνυμα;

Έχω παρόμοιο πακέτο εκεί απο αρχές Αυγούστου. Μάλλον την ίδια τύχη θα έχει αλλα δεν έχω δει ενημέρωση του tracking απο τότε.

Εάν είναι μπαταρίες ή γράφει πάνω κάτι περί μπαταρίας, κατάσχεται. Οι μπαταρίες ανέκαθεν απαγορεύονταν στις ταχυδρομικές υπηρεσίες, και πλέον έχουν γίνει πιο αυστηροί οι ελέγχοι.

σχετικα ειναι ολα, προσωπικα παρελαβα αρκετες μπαταριες πριν λιγους μηνες,

πριν ελαχιστες μερες powerbank και τωρα περιμενω κατι 9βολτες

μαλλον κατι με τον ορο "τσιγαρο" παιζει

Έχω παραγείλει μία θήκη για κινητό από τα τέλη Αυγούστου και ακόμα το site των ΕΛΤΑ μου το εμφανίζει ως εξής:

2/9/2017, 22:22:00 NETHERLANDS DEPARTURE FROM OUTWARD OFFICE OF EXCHANGE

ενώ το αντίστοιχο tracking από PostNL:

14-09-2017 15:06 The item has arrived in the country of destination GREECE

Το ξέρω ότι τον τελευταίο καιρό υπάρχουν τραγικές καθυστερήσεις αλλά το site των ΕΛΤΑ δε θα έπρεπε να είχε κάνει ένα update του status;

He who controls the past,commands the future.He who commands the future,conquers the past.

Έχω παραγείλει μία θήκη για κινητό από τα τέλη Αυγούστου και ακόμα το site των ΕΛΤΑ μου το εμφανίζει ως εξής:

2/9/2017, 22:22:00 NETHERLANDS DEPARTURE FROM OUTWARD OFFICE OF EXCHANGE

ενώ το αντίστοιχο tracking από PostNL:

14-09-2017 15:06 The item has arrived in the country of destination GREECE

Το ξέρω ότι τον τελευταίο καιρό υπάρχουν τραγικές καθυστερήσεις αλλά το site των ΕΛΤΑ δε θα έπρεπε να είχε κάνει ένα update του status;

Σκυλοβαριούνται μάλλον να ανοίξουν τον σάκο με τα δέματα. Και σε εμένα λέει στη σελίδα postnl.post ότι είναι Ελλάδα ενώ τα ΕΛ.ΤΑ το δείχνει ως "Αποστολη αντικειμένου"

[img]http://mowned.com/sig/zurabi.smart.jpg[/img]

Σκυλοβαριούνται μάλλον να ανοίξουν τον σάκο με τα δέματα. Και σε εμένα λέει στη σελίδα postnl.post ότι είναι Ελλάδα ενώ τα ΕΛ.ΤΑ το δείχνει ως "Αποστολη αντικειμένου"

Μάλιστα, θα κάνω 1 μήνα υπομονή ακόμα. Μάλλον θα έχουν πολύ πράγμα να εκτελωνίσουν.

He who controls the past,commands the future.He who commands the future,conquers the past.

Επειδή ασχολούμαι στο χώρο των ατμιστικων πολύ ενεργά και βλέπω ερωτήματα και εδώ να ξέρετε ότι είναι ένα 2 ημερο που έχουν προχωρήσει σε άπειρες κατασχέσεις ατμιστικων ειδών. Δεν θα ανοίξω συζήτηση ότι ο νόμος είναι σαφείς και απαγορεύει κάθε διασυνοριακη εισαγωγή πλέον γιατί δεν θα τελειώσει.

Sent from my SM-G935F using Tapatalk

''Samsung Galaxy S7 Edge''

''Ipad mini 2''

Σαν φορολογουμενος πολιτης εχεις δικαιωματα πολυ σωστα οπως λες αλλα εσυ με την υποτιμολογηση που δεχεσαι και ζητας να σου γινονται στα προιοντα που αγοραζεις ΚΛΕΒΕΙΣ το κρατος.

Δικαια πραγματα.

Ποιος κλεβει ποιον φιλε μου !

Γνωρίζεις ποια είναι τα δικαιώματά μας, στη συγκεκριμένη περίπτωση;

Όχι, δυστυχώς. Αλλά δε δέχομαι ότι πρέπει να περιμένω 30-40 ημέρες για ένα πακέτο.

----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Εχω την εντυπωση ότι το πακετο αυτο του Βελγικού ταχυδρομείου δεν ανιχνευεται στην Ελλάδα

Επιβεβαιώνω. Από τη στιγμή που φύγει από Βέλγιο, είναι αδύνατη η παρακολούθηση. Έρχεται σαν απλό.

Σχετικά με το προηγούμενό μου post

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=7349024#post7349024

η καταγγελία προχώρησε. Έχω λάβει με κοινοποίηση επιστολή της ΕΕΤΤ προς τα ΕΛΤΑ, όπου τους ζητούνται εξηγήσεις εντός 10 εργασίμων ημερών.

Επειδή ασχολούμαι στο χώρο των ατμιστικων πολύ ενεργά και βλέπω ερωτήματα και εδώ να ξέρετε ότι είναι ένα 2 ημερο που έχουν προχωρήσει σε άπειρες κατασχέσεις ατμιστικων ειδών. Δεν θα ανοίξω συζήτηση ότι ο νόμος είναι σαφείς και απαγορεύει κάθε διασυνοριακη εισαγωγή πλέον γιατί δεν θα τελειώσει.

Sent from my SM-G935F using Tapatalk

Και πως θα προμηθευονται οι εμποροι;

Τελικα το κρατος μας ειναι απαραδεκτο.

1) Βαζεις φορους στον επιχειρηματια στον θεο

2) Απαγορευεις εισαγωγες,εξαιρουνται οι εμποροι και με αυστηρα ορια

Αυτο ειναι εκβιασμος και σε αναγκαζουν να τα παιρνεις απο το μαγαζι(αυτο ειναι σωστο,πρεπει να στηριξουμε την επιχειρηματικοτητα).

Αλλα οταν εχεις φορους στο θεο,πως να τη στηριξει ο καταναλωτης.

My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro 

Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi 

Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All

Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24

Αγόρασα πρώτη φορά απο Κίνα απο geekbuying ένα κινητο το οποίο απο τις 21/9/17 το tracking number λέει 2017-09-21 13:31 Arrival at Destination Post (Country: GR) και μετά καμία πληροφορία έως και σήμερα. Στό ταχυδρομείο όπου ρώτησα και αφού το έψαξαν μου είπαν ότι το tracking number δέν υπάρχει !! ούτε καν στη Σιγκαπούρη ( υποτίθεται έρχεται με Singapore Post ). Τι με συμβουλεύετε να κάνω ? Ευχαριστώ Προκαταβολικά

Αγόρασα πρώτη φορά απο Κίνα απο geekbuying ένα κινητο το οποίο απο τις 21/9/17 το tracking number λέει 2017-09-21 13:31 Arrival at Destination Post (Country: GR) και μετά καμία πληροφορία έως και σήμερα. Στό ταχυδρομείο όπου ρώτησα και αφού το έψαξαν μου είπαν ότι το tracking number δέν υπάρχει !! ούτε καν στη Σιγκαπούρη ( υποτίθεται έρχεται με Singapore Post ). Τι με συμβουλεύετε να κάνω ? Ευχαριστώ Προκαταβολικά

Το πιθανότερο είναι ότι δεν έχει ανοιχτεί ο σάκος που περιέχει το δέμα σου.

Δεν είναι ασυνήθιστη αυτή η καθυστέρηση από την αρχή του καλοκαιριού.

Καλησπέρα! Παράγγειλα απο την adidas κάτι παπούτσια! Με dhl έρχονται έγραφε στην σελίδα τους.. το tracking είναι: 447520003134

Το χτυπάω στην σελίδα της dhl δεν μου βγάζει τίποτα... μπορεί να βοηθήσει κάποιος??

Ευχαριστώ!