eddy96 Δημ. August 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2014 Καλησπέρες, είναι "Ζομπι" thread το ξέρω αλλά είχα ένα αντίστοιχο πρόβλημα και είπα να μοιραστώ τις εμπειρίες μου. Λοιπόν ανακάλυψα ότι η Royal Mail συνεργάζεται με GLS η οποία με τη σειρά της με την ACS. Όταν προσπάθησα να αναζητήσω το δέμα μου στην ιστοσελίδα της ACS μου έβγαζε ένα σφάλμα. Έπειτα από επικοινωνία μαζί τους, μου είπαν ότι μόλις περάσει τα σύνορα της Ελλάδος, αλλάζει αριθμό και μόλις τους έδωσα τον αγγλικό αριθμό παρακολούθησης αποστολής, μου έδωσαν τον Ελληνικό. Ελπίζω να βοήθησα :) Υ.Γ. Παρεμπιπτόντως το δέμα που περιμένω είναι το OnePlusOne 64GB Για να βοηθήσω και εγώ. Τα συστημένα της αγγλίας πράγματι τα φέρνει η acs αλλά σε περίπτωση που θέλουμε το νούμερο αποστολής της acs μπαίνουμε στο σαιτ gls-group.eu και κάτω δεξιά βάζουμε τον αγγλικό αριθμό αποστολής και μας βγάζει το νούμερο της acs και μετά πάμε στην acs και τέλος. Νομίζω όμως ότι πρέπει να το έχει πάρει η gls για να μας δώσει και τον αριθμό αποστολής της acs. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TSAKHS_EVIA Δημ. August 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2014 :wacko: - ταχυδρομος σε αδεια και αντικαταστατης ΔΕΝ υπαρχει, εποχιακοι που επαιρναν καποτε ΔΕΝ ομοιως ολα τα δεματα στοιβαζονται στο μεταλλικο καλαθι,οταν ερθει ο δικος σου θα τα μοιρασει σιγα-σιγα και φυσικα οχι κατα προτεραιοτητα,ασε τον κοσμακη να περιμενει (!) Παράθεση NOKIA ρε είπαμε κι εαν ποτέ το άλλαζα...πάλι NOKIA θα έπαιρνα (!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sevsp Δημ. August 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2014 (Παίρνω μάλλον την απάντηση μου απο τα παραπάνω ποστς αλλά anyway) Το τράκινγκ των ΕΛΤΑ λέει ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΑΠΟ Κ.Δ.ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ (ΣΥΣΤΗΜΕΝΑ) 14-08-2014 16:59 Κ.Δ.ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ (ΣΥΣΤΗΜΕΝΑ). Υπάρχει περίπτωση να έχω το πακέτο αύριο σπίτι; Κινητό από vickmall είναι με Singpost. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. August 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2014 Αύριο είναι δεκαπενταύγουστος άρα πας από Δευτέρα Τρίτη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mimaras Δημ. August 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2014 :lol: Minideal - Καλαμάτα σε 8 ημέρες !!!! στα χέρια μου! Δεν υπαρχουν λόγια........ RF253928968SG Destination Country - Greece:Tracking Consuming:15553*Millisecond 2014-08-13 07:10, Item to be delivered, Μ.Δ.Καλαμάτας 2014-08-13 06:45, Item Pick Up, Μ.Δ.Καλαμάτας 2014-08-13 06:13, Item arr Μ.Δ.Καλαμάτας, Μ.Δ.Καλαμάτας 2014-08-13 04:14, Item in conta ΤΡΙΠΟΛΗ Κ Δ, ΤΡΙΠΟΛΗ Κ Δ 2014-08-13 04:07, Item in conta ΤΡΙΠΟΛΗ Κ Δ, ΤΡΙΠΟΛΗ Κ Δ 2014-08-13 01:18, ΤΡΙΠΟΛΗ Κ Δ 2014-08-12 17:14, Item in conta Κ.Δ.ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ (ΣΥΣΤΗΜΕΝΑ), Κ.Δ.ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ (ΣΥΣΤΗΜΕΝΑ) 2014-08-11 23:00, Receive Item At Office Of Exchange, IPS 2014-08-05 14:21, Item in conta IPS, IPS Origin Country - Singapore:Tracking Consuming:4430*Millisecond 2014-08-11 03:30, Arrived at overseas (Country code: GR) 2014-08-07 14:21, Despatched to overseas (Country code: GR) 2014-08-05 14:21, Received from Customer ====================================== Power by http://www.17track.net Παράθεση SAMSUNG GALAXY S7 EDGE GOLD SONY Xperia Z white LOLLIPOP Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos59 Δημ. August 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2014 Να ρωτήσω κάτι. Συνεχίζει από 6/8 να μου γράφει υεδ θεσ/νίκης. Δεν με έχουν πάρει τηλ υπάρχει περίπτοση να μου πουν να πληρώση για την αποθήκευση τόσο καιρό; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petcob Δημ. August 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2014 (edited) Παιδια καλησπερα εχω κανει μια παραγγελια απο το minideal.net για ενα κινητο στο site ειχα ζητηση να στελει με lowcost μεσω της EMS εχουν περασει 20 μερες απο τοτε που εγινε η παραγγελια. Μπαινω στο tracking system των ΕΛΤΑ για να δω που βρισκεται και μου εμφανιζει αυτο: ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΩΡΑ ΠΕΡΙΟΧΗ ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΑΠΟ ΠΕΛΑΤΗ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ 29-07-2014 12:58 IPS ΆΦΙΞΗ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΥ 03-08-2014 06:14 IPS ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΤΟ ΤΕΛΩΝΕΙΟ 03-08-2014 06:26 IPS ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΑΠΟ ΚΑΤ.ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ (EMS) 03-08-2014 09:27 ΚΑΤ.ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ (EMS) ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΑ ΣΕ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ 11-08-2014 07:30 ΥΕΔ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ ΑΦΙΞΗ ΣΕ ΥΕΔ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ 11-08-2014 07:56 ΥΕΔ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ ειναι εδω και 6 μερες στην ΥΕΔ Θεσσαλονικης υπαρχει περιπτωση να πληρωσω τελωνιο και αν ναι ποσο θα μου κοστισει??Το κοστος της παραγγελιας ειναι 143 € +17 € τα μεταφορικα. Πληροφοριακα στο http://www.dutycalculator.com/μου λεει οτι υπολογιζεται πληρωμη +37€ Edited August 17, 2014 by petcob Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos59 Δημ. August 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2014 Μια από τα ίδια και εγώ. Εμένα είναι από τις 6/8 στο υεδ. Με αρκετό ψάξημο άκρη δεν έβγαλα. Μπορεί να πληρώσουμε αλλά πολύ πιθανόν η καθυστέριση να οφείλεται στις άδειες που έχουν όλοι αυτό το διάστημα και υπολειτουργούν. Οπότε παρακάλα να είναι το δεύτερο και από αύριο να έχουμε πρόοδο σιγά σιγά. :p Κάπου εκεί να βγει η λυπητερή αν έχω καταλάβει και εγώ καλα. Αν έχω κάποια εξέλιξη θα σε ενημερώσω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mikepaltri Δημ. August 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2014 Παιδιά να παρακαλάτε να είναι οι άδειες γιατί σε μένα έτυχε να επιστραφεί πίσω το προϊόν που ειχα παραγγείλει και μου επέστρεψαν τα μισά χρήματα λόγω εξόδων αποθήκευσης και ναυσιπλοϊας όπως μου είπαν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos59 Δημ. August 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2014 Πριν λίγο άλλαξε το status μου λεει κλείσιμο από υεδ θεσ/νικης. Τώρα τί σήμαινει αυτό ξέρει κανένανς; θα πληρώσω; σε πόσες μέρες θα το έχω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
volos4 Δημ. August 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2014 (edited) Πριν λίγο άλλαξε το status μου λεει κλείσιμο από υεδ θεσ/νικης. Τώρα τί σήμαινει αυτό ξέρει κανένανς; θα πληρώσω; σε πόσες μέρες θα το έχω; Απο ότι φαίνεται, ήταν αρκετές μέρες στο τελωνείο, άρα θα έχεις σχεδόν σίγουρα καπέλο, παρακάλα να έμεινε εκεί τόσο πολύ λόγω των διακοπών. Τις περισσότερες φορές, επειδή τα προιοντα δεν είναι του στυλ, πχ ipad, τόσο εδώ άρα θα πληρώσεις αυτά, αν είναι phone ή tablet αυθαίρετα ορίζουν την τιμή, πχ 150 Ευρώ. Αυτά έχω καταλάβει μέχρι τώρα, μακάρι να γλιτώσεις, αν και οι παραγγελίες μας καλύτερα να είναι με το free post, πχ Singapore Post παρά EMS ή DHL προκειμένου να γλιτώσουμε το "φέσωμα". Δεν ειναι σίγουρο οτι επειδή μπήκε τελωνείο θα πληρώσεις κιόλας, η πληρωμή γίνεται στο ταχυδρομείο με την παραλαβή. Edited August 18, 2014 by volos4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makap Δημ. August 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2014 Πριν λίγο άλλαξε το status μου λεει κλείσιμο από υεδ θεσ/νικης. Τώρα τί σήμαινει αυτό ξέρει κανένανς; θα πληρώσω; σε πόσες μέρες θα το έχω; Κλείσιμο σημαίνει ότι έφυγε από το συγκεκριμένο Γραφείο/Υπηρεσία και προχωράει για το επόμενο με τελικό προορισμό το Γραφείο της περιοχής σου. Οι μέρες μέχρι την παράδοση εξαρτώνται από το πόσο μακρυά βρίσκεται το Γραφείο από το Αεροδρόμιο. Στην παράδοση θα μάθεις το κοστούμι. Σε κάθε περίπτωση, καλό είναι να ενημερώσεις. Παράθεση :thanks: Αγορές από το εξωτερικό Οδηγός ανανέωσης συμβολαίου και φορητότητας αριθμών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos59 Δημ. August 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2014 ειναι εδω και 6 μερες στην ΥΕΔ Θεσσαλονικης υπαρχει περιπτωση να πληρωσω τελωνιο και αν ναι ποσο θα μου κοστισει??Το κοστος της παραγγελιας ειναι 143 € +17 € τα μεταφορικα. Πληροφοριακα στο http://www.dutycalculator.com/μου λεει οτι υπολογιζεται πληρωμη +37€ Πήρα τηλ ελτά ελτα και μου είπαν ότι εκτελονήστηκε και είναι +50,76€ Τώρα πως το βγάλαν δεν ξέρω. Αλλά μου είπε αύριο μεθαύριο θα το έχω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
volos4 Δημ. August 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2014 Καλό είναι να μας πεις μερικά πράγματα, για ποιό προιον σε χρεώνουν τόσο, απο που έκανες τη παραγγελία , με τι τρόπο το στείλανε, για να βοηθηθούν και άλλα μέλη απο την εμπειρία σου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos59 Δημ. August 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2014 Καλό είναι να μας πεις μερικά πράγματα, για ποιό προιον σε χρεώνουν τόσο, απο που έκανες τη παραγγελία , με τι τρόπο το στείλανε, για να βοηθηθούν και άλλα μέλη απο την εμπειρία σου. smartfone με ems. Αξία 150ε + 16ε τα μεταφορικα. Εγώ αν τα είχα υπολογίσει καλά ήταν κοντά στα 40ε αλλά μου είπαν 50. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GKako Δημ. August 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2014 Το δικό μου.... Κολλημένο στο "Arrived at overseas (Country code: GR) (Αφιξη στην χώρα προορισμού)" από τις 16/8. Ουτε καν έχει γίνει αλλαγή σε ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΑΠΟ Κ.Δ.ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ/Item in conta Κ.Δ.ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ Προφανώς έχει φτάσει ο σάκος με τα δέματα και κάθεται μήπως και γυρίσει κανένας από την άδεια του να τον ανοίξει και τα στείλει Κρυονέρι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimi_1982 Δημ. August 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2014 Εμενα εχει φτασει απο 14/8 και επισης δεν εχει αλλαξει στατους,εχει κολησει στο "αφιξη στη χωρα προορισμου". Ενταξει ο Αυγουστος ειναι δυσκολος μηνας(ειδικα στα μεσα),οποτε θα περιμενουμε δεν πειραζει! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
honda22 Δημ. August 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2014 Κατασταση Ημερομηνια Ωρα Περιοχη ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΑΠΟ ΠΕΛΑΤΗ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ 05-08-2014 16:59 IPS ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΑΠΟ IPS 08-08-2014 13:23 IPS -------------------------------------------------------------------------------------------------- The item (RB**********HK) left Hong Kong for its destination on 9-Aug-2014 Τα ελτά μου λένε ότι δεν έχει φύγει ακόμα από Κίνα. Τα χάπια μουυυ :angry::angry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GKako Δημ. August 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2014 (edited) Κατασταση Ημερομηνια Ωρα Περιοχη ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΑΠΟ ΠΕΛΑΤΗ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ 05-08-2014 16:59 IPS ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΑΠΟ IPS 08-08-2014 13:23 IPS -------------------------------------------------------------------------------------------------- The item (RB**********HK) left Hong Kong for its destination on 9-Aug-2014 Τα ελτά μου λένε ότι δεν έχει φύγει ακόμα από Κίνα. Τα χάπια μουυυ :angry::angry: Μην περιμένεις τα ΕΛΤΑ να σου απαντήσουν για δέμα που βρίσκεται ακόμα στην Κινα ή ταξιδεύει και έχει σταλεί με Hong Kong post. Ριξε μια ματιά εδώ : http://www.17track.net/ και γράψε μας τι γράφει. Αν γράφει "Despatched to overseas (Country code: GR)" ,να το περιμένεις σύντομα Ελλάδα. Edited August 19, 2014 by GKako Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
honda22 Δημ. August 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2014 Μην περιμένεις τα ΕΛΤΑ να σου απαντήσουν για δέμα που βρίσκεται ακόμα στην Κινα ή ταξιδεύει και έχει σταλεί με Hong Kong post. Ριξε μια ματιά εδώ : http://www.17track.net/ και γράψε μας τι γράφει. Αν γράφει "Despatched to overseas (Country code: GR)" ,να το περιμένεις σύντομα Ελλάδα. RB*********HK View Official Data Hong Kong Normal Tracking Greece(Modify) Normal Tracking 2014-08-08 13:23, Item in conta IPS, IPS Transporting Δεν λέει κάτι το ιδιαίτερο. Δηλαδή ακόμα έρχεται; Με αερόστατο το έστειλαν; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GKako Δημ. August 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2014 Δεν λέει κάτι το ιδιαίτερο. Δηλαδή ακόμα έρχεται; Με αερόστατο το έστειλαν; Πάτα δεξιά εκεί που λέει "Details" και δες πάλι τι γράφει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
honda22 Δημ. August 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2014 (edited) Πάτα δεξιά εκεί που λέει "Details" και δες πάλι τι γράφει. Destination Country - Greece:Tracking Consuming:0 Millisecond, Cache Time:2014/08/19 13:16:08 2014-08-08 13:23, Item in conta IPS, IPS 2014-08-05 16:59, Receive Item From Customer, IPS Origin Country - Hong Kong:Tracking Consuming:0 Millisecond, Cache Time:2014/08/19 13:16:08 2014-08-08 00:00, GR, The item ( RB*********HK ) left Hong Kong for its destination on 9-Aug-2014 Έχει φύγει. Για εμένα ********* τα ελτα στο αεροδρόμιο. Edited August 19, 2014 by impreza_sti Αφαίρεση άσεμνων εκφράσεων Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GKako Δημ. August 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2014 (edited) 2014-08-08 00:00, GR, The item ( RB*********HK ) left Hong Kong for its destination on 9-Aug-2014 Έχει φύγει. Για εμένα ********** τα ελτα στο αεροδρόμιο. Δεν ********** κανείς στο αεροδρόμιο.Το δέμα σου δεν έχει φτάσει ακόμα Ελλάδα. Κατά 99% ,την επόμενη εβδομάδα θα φάνει στο σύστημα ότι ήρθε εδώ. Edited August 19, 2014 by impreza_sti Αφαίρεση άσεμνων εκφράσεων Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
honda22 Δημ. August 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2014 (edited) Δεν *********** κανείς στο αεροδρόμιο.Το δέμα σου δεν έχει φτάσει ακόμα Ελλάδα. Κατά 99% ,την επόμενη εβδομάδα θα φάνει στο σύστημα ότι ήρθε εδώ. Δηλαδή δεν υπάρχει πτήση Hong Kong - Athens; Κάνουν τον γύρο της Κίνας τα δέματα από HK; Edited August 19, 2014 by impreza_sti Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GKako Δημ. August 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2014 Δηλαδή δεν υπάρχει πτήση Hong Kong - Athens; Κάνουν τον γύρο της Κίνας τα δέματα από HK; Αν δεν θες να κάνουν τον γύρο του κόσμου και δεν έχεις υπομονή,πλήρωσε EMS,FEDEX,DHL ή ότι άλλο σε ταχυμεταφορές για να το έχεις την σχεδόν επόμενη μέρα στην πόρτα σου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts