user. Δημ. 24 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 24 Ιανουαρίου 2 ώρες πριν, karib said: Τα elta courier θυμιζουν κάκιστο δημόσιο της δεκαετίας του 80. Ακομη και τα ελτα, τα σκετα ελτα, στεκονται εστω στοιχειωδως αξιοπρεπως. Απορώ πως επιλέγουν και την ACS. Περίμενα δέμα 7ημέρες που καθόταν στο κατάστημα και εντέλει ήταν θαμένο μέσα σε λόφο. Εννοείται ότι το παρέλαβα σπασμένο και για καλη μου τυχη ειχα τραβηξει κρυφα βιντεο οταν το έχαχναν οι υπαλληλοι γιατι τα δεματα εφταναν στην υποδοχη πελατων και ελαβα αντικατασταση απο το καταστημα που αγορασα καθως η acs μου ελεγε τα τρελα της Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tiffany Δημ. 24 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 24 Ιανουαρίου 3 ώρες πριν, user. said: Απορώ πως επιλέγουν και την ACS. Περίμενα δέμα 7ημέρες που καθόταν στο κατάστημα και εντέλει ήταν θαμένο μέσα σε λόφο. Εννοείται ότι το παρέλαβα σπασμένο και για καλη μου τυχη ειχα τραβηξει κρυφα βιντεο οταν το έχαχναν οι υπαλληλοι γιατι τα δεματα εφταναν στην υποδοχη πελατων και ελαβα αντικατασταση απο το καταστημα που αγορασα καθως η acs μου ελεγε τα τρελα της Σχετικό αυτό. Τα ΕΛΤΑ έχουν παντού τα ίδια χάλια. Αντίθετα οι άλλοι είναι ανάλογα το συνεργάτη. Πχ η ACS εδώ στα μέρη μου ήταν για τα θηρία μέχρι που την πήρε άλλος. Τώρα είναι η πρώτη. Οι άλλες 2 ακολουθούν από κοντά αλλά όχι χωρίς προβλήματα. Θέλουν λίγο κυνήγι για να σου τα φέρουν. Αλλά όχι τίποτα το τραγικό. Αλλά σε άλλα μέρη ξέρω ότι ξύνουν τα @@ τους. Πχ πέρυσι μέσα στις γιορτές γνωστός μου έμεινε από αμάξι διότι το ένα κατάστημα στη Θεσσαλονίκη δεν πήγαινε να παραλάβει το ανταλλακτικό. Την ίδια στιγμή το άλλο κατάστημα έστελνε δέματα λες και ήταν άλλη περίοδος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TSAKHS_EVIA Δημ. 24 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 24 Ιανουαρίου Εχει γεμισει ο τοπος σημεια παραλαβης Point (skroutz-acs-clever κλπ),απορω γαιτι δεν νοικιαζουν χωρο να κανουν και οι της Elta courier να μην ταλαιπωρειται ο κοσμος,σε βαρυτερο δεμα εκαναν περι τις 25 ημερες (!) να μου το φερουν ασχετα τα ποσα mail τους εστελνα (τηλεφωνο δεν σηκωνουν ποτε). 1 Παράθεση NOKIA ρε είπαμε κι εαν ποτέ το άλλαζα...πάλι NOKIA θα έπαιρνα (!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minast Δημ. 25 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 25 Ιανουαρίου 11 ώρες πριν, TSAKHS_EVIA said: Εχει γεμισει ο τοπος σημεια παραλαβης Point (skroutz-acs-clever κλπ),απορω γαιτι δεν νοικιαζουν χωρο να κανουν και οι της Elta courier να μην ταλαιπωρειται ο κοσμος,σε βαρυτερο δεμα εκαναν περι τις 25 ημερες (!) να μου το φερουν ασχετα τα ποσα mail τους εστελνα (τηλεφωνο δεν σηκωνουν ποτε). Τα ΕΛΤΑ (όχι courier) έχουν φτιάξει. Δεν ξέρω εάν/κατά πόσο λειτουργούν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
user. Δημ. 25 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 25 Ιανουαρίου 15 ώρες πριν, tiffany said: Σχετικό αυτό. Τα ΕΛΤΑ έχουν παντού τα ίδια χάλια. Αντίθετα οι άλλοι είναι ανάλογα το συνεργάτη. Πχ η ACS εδώ στα μέρη μου ήταν για τα θηρία μέχρι που την πήρε άλλος. Τώρα είναι η πρώτη. Οι άλλες 2 ακολουθούν από κοντά αλλά όχι χωρίς προβλήματα. Θέλουν λίγο κυνήγι για να σου τα φέρουν. Αλλά όχι τίποτα το τραγικό. Αλλά σε άλλα μέρη ξέρω ότι ξύνουν τα @@ τους. Πχ πέρυσι μέσα στις γιορτές γνωστός μου έμεινε από αμάξι διότι το ένα κατάστημα στη Θεσσαλονίκη δεν πήγαινε να παραλάβει το ανταλλακτικό. Την ίδια στιγμή το άλλο κατάστημα έστελνε δέματα λες και ήταν άλλη περίοδος. Εγώ ότι στέλνω με το ταχυδρομείο πάει γρηγορα και δεν είχα πρόβλημα. Με τα ΕΛΤΑ Courier, μπάχαλο όπως η ACS. Γενική; Υπάρχει αυτή η εταιρία… 1 υπάλληλος για τα πάντα και 1 διανομέας για ολόκληρο τον δήμο όχι για την πόλη. Θέλεις δεν θέλεις πας στο κατάστημα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TSAKHS_EVIA Δημ. 25 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 25 Ιανουαρίου 4 ώρες πριν, minast said: Τα ΕΛΤΑ (όχι courier) έχουν φτιάξει. Δεν ξέρω εάν/κατά πόσο λειτουργούν. 😊 - δεν εχω δει ακομη φιλε μου αλλα μακαρι να πολλαπλασιαστουν και να κανουν χρηση αυτων και οι των Elta ciurier μπας και σωσουν και ερθουν τα δεματακια στα χερια μας. Παράθεση NOKIA ρε είπαμε κι εαν ποτέ το άλλαζα...πάλι NOKIA θα έπαιρνα (!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tiffany Δημ. 25 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 25 Ιανουαρίου 10 ώρες πριν, user. said: Εγώ ότι στέλνω με το ταχυδρομείο πάει γρηγορα και δεν είχα πρόβλημα. Με τα ΕΛΤΑ Courier, μπάχαλο όπως η ACS. Γενική; Υπάρχει αυτή η εταιρία… 1 υπάλληλος για τα πάντα και 1 διανομέας για ολόκληρο τον δήμο όχι για την πόλη. Θέλεις δεν θέλεις πας στο κατάστημα Ταχυδρομείο ούτε καν. Σκέψου ότι είναι ένα τετράγωνο από το σπίτι μου και δουλεύουν 3 φίλοι μου αλλά και πάλι όχι. Μόνο να λαμβάνω λογαριασμούς. Στέλνω με ACS διότι έχω έκπτωση και δεν έχω θέμα από εδώ. Το πρόβλημα είναι στο εκεί που θα πέσεις. Σε γενικές γραμμές 1-2 μέρες και είναι ΟΚ. Αλλά κάποιες ελάχιστες φορές έχω θέμα το οποίο λύνεται με λίγο "γκάζι" στο άλλο κατάστημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TSAKHS_EVIA Δημ. 26 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 26 Ιανουαρίου 🤣 - προχωραει (!) οπως παει φεβρουαριο θα παραλαβω: απο τις 11 του μηνος και σημερα 26 δειχνει Άφιξη σε 24-01-2026 ΚΤΕΠ -ΔΙΑΝΟΜΗ Παράθεση NOKIA ρε είπαμε κι εαν ποτέ το άλλαζα...πάλι NOKIA θα έπαιρνα (!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasos_v Δημ. 26 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 26 Ιανουαρίου Εχει συμβεί και σε κάποιον άλλο;;; Με κωδικό UL...GR απο Κίνα belgium post και ΕΛΤΑ δυο δέματα φαίνονται κολλημένα εδώ και ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΜΗΝΕΣ Δεν τα παρέλαβα ποτέ!!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TSAKHS_EVIA Δημ. 27 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 27 Ιανουαρίου 😲 - τοσο πολυ οχι αλλα μαλλον εχουν παραπεσει καπου και ειλικρινα δεν ξερω εαν θα τα παραλαβεις εαν ειναι Ελλαδα μπορεις να στειλεις email στα ΕΛΤΑ και μπορει να φιλοτιμηθει καποιος (εγω καποτε αναγκαστηκα καποτε να παω στα ΕΛΤΑ να κανω μανουρα και βρεθηκε τελικα το δεμα μου επανω σε πυροσβεστικη φωλεα). 1 Παράθεση NOKIA ρε είπαμε κι εαν ποτέ το άλλαζα...πάλι NOKIA θα έπαιρνα (!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos_kallithea Δημ. 27 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 27 Ιανουαρίου Αρχισε και στελνει το αλι με ελτα κουριερ και εκει που ερχόταν το δεμα με acs μετά το τελωνείο σε 2-3 μέρες ξαφνικά πήγαμε στο μήνα και αν το θυμηθούν 😥 2 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlidisc Δημ. 27 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 27 Ιανουαρίου (edited) 21 minutes ago, nikos_kallithea said: Αρχισε και στελνει το αλι με ελτα κουριερ και εκει που ερχόταν το δεμα με acs μετά το τελωνείο σε 2-3 μέρες ξαφνικά πήγαμε στο μήνα και αν το θυμηθούν 😥 Ακριβώς. Μια από τα ίδια. 12/01 παραγγελία 14/01 ήταν στις τοπικές αποθήκες ΕΛΤΑ 27/01 έφτασε στο κατάστημα εξυπηρέτησης. ...τί έχουν τα έρμα και ψοφάνε...😒 Edited 27 Ιανουαρίου by pavlidisc Παράθεση iPhone 17 Pro Max - Apple Watch 10 - Mac mini M1 - Airpods Pro 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TSAKHS_EVIA Δημ. 28 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 28 Ιανουαρίου 😆 - απο τις 11 τελικα σημερα 28 παρελαβα, μιλαμε για ταχυτητα οχι παιξε γελασε (!) τα αλλα 3 δεματακια απο εξωτερικο ειναι απο τις 11 και 12 του μηνος σε καθεστως: Αποστολή βρίσκεται σε στάδιο μεταφοράς Κ.Δ.Τ. ΑΘΗΝΑΣ-ΔΙΑΛΟΓΗ Παράθεση NOKIA ρε είπαμε κι εαν ποτέ το άλλαζα...πάλι NOKIA θα έπαιρνα (!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasos_v Δημ. 28 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 28 Ιανουαρίου Χωρίς να γνωρίζω τον λόγο, δεματα απο ΕΛΤΑ παραλαμβάνονται απο Ουγγαρία Hungary post άλλο αστέρι και αυτό. Πρώτα πηγαίνουν Βουδαπέστη και μετά οδικώς Θεσσαλονίκη οπου τα παραλαμβάνουν τα ΕΛΤΑ courier και άντε περίμενε. Τα Χριστούγεννα παρόλες τις αργίες παρέλαβα απο Κίνα μέσω ACS σε 8 ημέρες με απευθείας πτηση Αθήνα. Ερώτηση: Εχει παραλάβει κάποιος απο ΕΛΤΑ δεμα με αρχικά UL _ _ _ _ _ BE ??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TSAKHS_EVIA Δημ. 4 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 4 Φεβρουαρίου 😮 - μαλλον μας διαβαζουν (!) ενα απο τα δεματακια που απο τις 11 ιανουαριου ειναι προς διανομη χτες με ειδοποιησαν πως "ΘΑ" το βαλουν σε θυριδα Box Now, ακομη δεν μου εχουν πει λεπτομερειες αλλα μεχρι να κλεισει μηνας στι; 11 φεβρουαριου πιστευω να το εχω λαβει... Παράθεση NOKIA ρε είπαμε κι εαν ποτέ το άλλαζα...πάλι NOKIA θα έπαιρνα (!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TSAKHS_EVIA Δημ. 7 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 7 Φεβρουαρίου 😹 - 29/12/2025 εφτασε Ελλαδα στο τελωνειο, απο τις 12/1/2026 ηταν σε Διανομη και χτες 6/2/2026 μπηκε στο Box (!) μιλαμε για ταχυτητα οχι παιξε-γελασε, οσον αφορα τα αλλα 2 πακετακια που απο τις 11/1 ειναι σε Διανομη ακομη δεν εχω καμια ενημερωση απο Elta courier. Παράθεση NOKIA ρε είπαμε κι εαν ποτέ το άλλαζα...πάλι NOKIA θα έπαιρνα (!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts