Jump to content

ΕΛ.ΤΑ. Αποστολές, καθυστερήσεις, παράπονα

vpdank
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Αντί για μήνυμα καλύτερα να συμπληρώσεις μια χειρόγραφη φόρμα και να γράψεις σαν παρατήρηση ότι θα πας στα ελτα

καλησπερα ρε μαγκες να ρωτησω κτ...εστειλα ενα δεμα (κινητο) και ο παραληπτης(μπιπ) δεν το θελει πλεον!ασχολιαστα ολα αυτα τι πρεπει να κανω..μπορω να δωσω εντολη εγω η αυτος για να γυρισει το δεμα πριν τις 2 εβδομαδες που το στελνουν μονοι τους?

Καλησπέρα. Θέλω να ρωτήσω μήπως έχει κανείς γνώση ή αντίστοιχη περίπτωση και γνωρίζει να μου απαντήσει. Περιμένω ένα δέμα από Ιταλία. Στάλθηκε με post italiane και από το τρακινκ φαίνεται ότι από 20/3 έχει φύγει αλλά ακόμα δε φαίνεται να έχει φτάσει Ελλάδα. Είναι φυσιολογικό τόσες ημέρες να φτάσει; Ευχαριστώ.

Sent from my MI 9 using Tapatalk

Καλησπέρα. Θέλω να ρωτήσω μήπως έχει κανείς γνώση ή αντίστοιχη περίπτωση και γνωρίζει να μου απαντήσει. Περιμένω ένα δέμα από Ιταλία. Στάλθηκε με post italiane και από το τρακινκ φαίνεται ότι από 20/3 έχει φύγει αλλά ακόμα δε φαίνεται να έχει φτάσει Ελλάδα. Είναι φυσιολογικό τόσες ημέρες να φτάσει; Ευχαριστώ.

Sent from my MI 9 using Tapatalk

φιλε μου πιστευω οτι λογω του πανικου που γινεται εκει θα εχει κολλησει σε κανα αεροδρομιο τους μην ξεχνας οτι και εκει θα δουλευει μειωμενο προσωπικο,ωστοσο εποικεινωνησε με κανα email με τον πωλητη,,,εμενα απο κινα εφτασε ενα πακετακι απο τις 8 μαρτιου ελλαδα και ακομα δεν εχω παραλαβει,,,,και ενα αλλο απο κινα ειναι ενα μηνα κολλημενο σε καποια πολη της κινας οπως βλεπω την διαδρομη...με αυτη την κατασταση γενικα και ιδιαιτερα απο κινα παραγγελνεις σημερα και μιλαω για απλα πακετακια untracked και μπορει να παραλαβεις σε κανα τριμηνο και βαλε...εγω εχω παρει πισω 2 refund και οπως παει η δουλεια παω για τριτο και ισως σε κανα μηνα ακομα και για τεταρτο,,,τωρα με την ιταλια εσυ σιγουρα στο εστειλε με απλο ταχυδρομειο οποτε μπορει να παραλαβεις 7-8 του απριλη αντε 10..

Έρευνα για το ενδεχόμενο διάπραξης του αδικήματος της διασποράς ψευδών ειδήσεων διέταξε ο Εισαγγελέας με αφορμή ανάρτηση σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης από πρώην στέλεχος των ΕΛΤΑ.

Ο προϊστάμενος της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Ευάγγελος Ιωαννίδης έδωσε εντολή για την διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης με αντικείμενο την ανάρτηση πρώην στελέχους των ΕΛΤΑ σχετικά με τα μέτρα προστασίας των υπαλλήλων του Οργανισμού που έρχονται σε επαφή με ηλικιωμένους.

Κατά την επίμαχη χθεσινή ανάρτηση «οι ταχυδρόμοι θα επισκεφθούν από Δευτέρα τους συνταξιούχους στα σπίτια τους για την πληρωμή των συντάξεων και ή θα τους μεταδώσουν τον ιό, ή θα τον κολλήσουν οι ίδιοι για να τον μεταφέρουν σε άλλους συνταξιούχους».

Η εντολή του κ. Ιωαννίδη είναι να ερευνηθεί η υπόθεση ώστε να κριθεί αν υφίσταται παραβίαση του άρθρου 191 του Ποινικού Κώδικα που ορίζει ότι: «Όποιος δημόσια ή μέσω του διαδικτύου διαδίδει ή διασπείρει με οποιονδήποτε τρόπο ψευδείς ειδήσεις με αποτέλεσμα να προκαλέσει φόβο σε αόριστο αριθμό ανθρώπων ή σε ορισμένο κύκλο ή κατηγορία προσώπων, που αναγκάζονται έτσι να προβούν σε μη προγραμματισμένες πράξεις ή σε ματαίωσή τους, με κίνδυνο να προκληθεί ζημία στην οικονομία, στον τουρισμό ή στην αμυντική ικανότητα της χώρας ή να διαταραχθούν οι διεθνείς της σχέσεις, τιμωρείται με φυλάκιση έως τρία έτη ή χρηματική ποινή».

Πηγή: Αθηναϊκό/Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων

Για ποιον λόγω έκανες παράθεση στο μήνυμα μου με το παραπάνω ποστ;

Κατα λάθος υποθέτω.....

Παιδιά μία βοήθεια παρακαλώ.Καποιος μήπως να γνωρίζει έστω που βρίσκεται το δέμα μου; Έχει περάσει πολύ καιρός.Ευχαριστω.de166b03830fb29dfae380addd7dd4e2.jpg7bfa7778c942b5b7bc200f7256ab171d.jpg

Departed Shipping Partner Facility, USPS Awaiting Item -> Your item departed a shipping partner facility at 6:49 pm on March 23, 2020. This does not indicate receipt by the USPS or the actual mailing date.

http://www.17track.net

Departed Shipping Partner Facility, USPS Awaiting Item -> Your item departed a shipping partner facility at 6:49 pm on March 23, 2020. This does not indicate receipt by the USPS or the actual mailing date.

http://www.17track.net

Ευχαριστώ πολύ! Άρα 23/3/2020 από που ξεκίνησε;

Σκέφτηκες ότι έχει διακοπεί η επικοινωνία με την Ιταλία και άλλες ευρωπαϊκές χώρες;

Ότι βρισκόμαστε σε μια πρωτόγνωρη κατάσταση που δεν έχει σχέση με όσα βιώναμε πριν από ένα μήνα;

Κανονικά έρχονται και από Ιταλία. Μου ήρθε την περασμένη εβδομάδα πακετάκι που στάλθηκε στις 10 Μάρτη.

Το πρόβλημα είναι στον φόρτο εργασίας.

Hello moto....!

Την προηγούμενη εβδομάδα παρέλαβες, το δέμα που είχε φτάσει στην Ελλάδα πριν από την απαγόρευση πτήσεων, αφίξεων πλοίων κλπ.

Και από Κίνα παρέλαβα αρχές του μήνα.

Δηλαδή, θέλεις να πεις ότι, αφού παρέλαβες δέμα από Κίνα στις αρχές του Μάρτη, θα παραλάβει και ο συμφορουμίτης το δέμα του από Ιταλία;

Η μεταφορά επιβατών εχει διακοπεί !!!

Οι εμπορικές συναλλαγές γίνονται κανονικά ( ισως με κάποιες καθυστερήσεις )

Αλίμονο εαν σταματούσε και το εμπόριο !!!

Sent from my MI 8 using Tapatalk

Η μεταφορά επιβατών εχει διακοπεί !!!

Οι εμπορικές συναλλαγές γίνονται κανονικά ( ισως με κάποιες καθυστερήσεις )

Αλίμονο εαν σταματούσε και το εμπόριο !!!

Μπορείς να μας εξηγήσεις, πως γίνονται αυτή την περίοδο οι εμπορικές μεταφορές με την Ιταλία;

Μπορείς να μας εξηγήσεις, πως γίνονται αυτή την περίοδο οι εμπορικές μεταφορές με την Ιταλία;
Όπως γίνονται κι εδώ με τους courrier.

Δεν έχουν διακοπεί τα πάντα όλα.

Από Ιταλία θυμάμαι, αρκετό καιρό πριν, κάπου αρχές Δεκεμβρίου, είχα παραγγείλει κι εγώ κάτι μικροπραγματα. Έκανε κάτι παραπάνω από δύο εβδομάδες να έρθει.

Στάλθηκε από το Pixel 4 XL μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα.

Μεταφορές αλληλογραφίας από Ελλάδα προς Ιταλία έχει διακοπεί . μάλλον ισχύει και το αντίθετο. τα ΕΛΤΑ τα αναφέρει και είναι ξεκάθαρα ποιες χώρες εξυπηρετεί.

85c21f7bc407f2aebfe914a05ddc9dfa.jpg

Στάλθηκε από το SM-G965F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Όπως γίνονται κι εδώ με τους courrier.

Δεν έχουν διακοπεί τα πάντα όλα.

Από Ιταλία θυμάμαι, αρκετό καιρό πριν, κάπου αρχές Δεκεμβρίου, είχα παραγγείλει κι εγώ κάτι μικροπραγματα. Έκανε κάτι παραπάνω από δύο εβδομάδες να έρθει.

Είσαι εκτός πραγματικότητας, αλλά και συζήτησης.

Εκτός πραγματικότητας, γιατί αναφέρεσαι σε παραγγελίες σου πριν από τον ιό, αλλά και συζήτησης αφού το θέμα που κουβεντιάζουμε είναι η παραλαβή δέματος από την Ιταλία, που έρχεται με το ταχυδρομείο.

Εκτός από την σωστή αναφορά του testatos στην ανακοίνωση τω ν ΕΛΤΑ, υπάρχει και η ανακοίνωση της Κυπριακής Δημοκρατίας, από 10/3/20, για την αναστολή της ταχυδρομικής επικοινωνίας με την Ιταλία.

Αυτά και για όσους, απερίσκεπτα, χαρακτηρίζουν τους συμφορουμίτες τους "γκρινιάρηδες", χωρίς να βάλουν το μυαλό τους να σκεφτεί σε ποια περίοδο ζούμε, και, αν δεν το έχουν συνειδητοποιήσει, να κάνουν το κόπο να πληροφορηθούν από το ίντερνετ τι συμβαίνει εδώ και ένα μήνα στην Ιταλία, πριν γράψουν για "εμπορικές συναλλαγές που δεν έχουν σταματήσει" ή για περιπτώσεις παραλαβής δεμάτων πέρυσι ή και παλαιότερα.

Τρίτη, 24 Μαρτίου 2020

Τα Ελληνικά Ταχυδρομεία ενημερώνουν ότι οι περιορισμοί που επιβάλλονται καθημερινά στις αεροπορικές μεταφορές παγκοσμίως, ως απόρροια της κρίσης που προκαλεί η εξάπλωση του COVID-19, επηρεάζουν και τη μεταφορά ταχυδρομείου.

Επί του παρόντος, αναστέλλεται η αποστολή ταχυδρομικών αντικειμένων, όλων των κατηγοριών, σχεδόν για όλες τις χώρες, εκτός από αυτές που αναφέρονται στον παρακάτω πίνακα, και έως ότου καταστεί διαθέσιμη και επαρκής μεταφορική δυνατότητα. Σημειώνεται, ότι, αντίστοιχα, πολλές χώρες του εξωτερικού έχουν διακόψει την αποστολή ταχυδρομικών αντικειμένων προς την Ελλάδα.

Θα θέλαμε να σας διαβεβαιώσουμε ότι, παρά τις πρωτοφανείς συνθήκες, τα Ελληνικά Ταχυδρομεία συνεργάζονται στενά με τους ταχυδρομικούς φορείς του εξωτερικού και εξετάζουν εναλλακτικούς τρόπους μεταφοράς της αλληλογραφίας, όπου υπάρχει δυνατότητα.

Για την άμεση ενημέρωση σας και δεδομένου ότι οι εξελίξεις είναι συνεχείς, ο παρακάτω πίνακας θα ενημερώνεται διαρκώς.

ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΝΤΑΙ

ΑΛΒΑΝΙΑ

ΒΟΡΕΙΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ

ΒΕΛΓΙΟ

ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ

ΓΑΛΛΙΑ

ΓΕΡΜΑΝΙΑ

ΚΑΝΑΔΑΣ

Πηγή : https://www.elta.gr/%CE%95%CF%84%CE%B1%CE%B9%CF%81%CE%AF%CE%B1/%CE%93%CF%81%CE%B1%CF%86%CE%B5%CE%AF%CE%BF%CE%A4%CF%8D%CF%80%CE%BF%CF%85/%CE%A4%CE%B5%CE%BB%CE%B5%CF%85%CF%84%CE%B1%CE%AF%CE%B1%CE%9D%CE%AD%CE%B1/tabid/750/newsid1177/1885/---------COVID-19/language/el-GR/Default.aspx

Είσαι εκτός πραγματικότητας, αλλά και συζήτησης.

Εκτός πραγματικότητας, γιατί αναφέρεσαι σε παραγγελίες σου πριν από τον ιό, αλλά και συζήτησης αφού το θέμα που κουβεντιάζουμε είναι η παραλαβή δέματος από την Ιταλία, που έρχεται με το ταχυδρομείο.

Εκτός από την σωστή αναφορά του testatos στην ανακοίνωση τω ν ΕΛΤΑ, υπάρχει και η ανακοίνωση της Κυπριακής Δημοκρατίας, από 10/3/20, για την αναστολή της ταχυδρομικής επικοινωνίας με την Ιταλία.

Αυτά και για όσους, απερίσκεπτα, χαρακτηρίζουν τους συμφορουμίτες τους "γκρινιάρηδες", χωρίς να βάλουν το μυαλό τους να σκεφτεί σε ποια περίοδο ζούμε, και, αν δεν το έχουν συνειδητοποιήσει, να κάνουν το κόπο να πληροφορηθούν από το ίντερνετ τι συμβαίνει εδώ και ένα μήνα στην Ιταλία, πριν γράψουν για "εμπορικές συναλλαγές που δεν έχουν σταματήσει" ή για περιπτώσεις παραλαβής δεμάτων πέρυσι ή και παλαιότερα.

Συγγνώμη φίλε μου δεν θα επαναληφθεί :p

Στάλθηκε από το Pixel 4 XL μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα.