Jump to content

ΕΛ.ΤΑ. Αποστολές, καθυστερήσεις, παράπονα

vpdank
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

ποτε περιπου θα ερθει?

το λεω επειδή έχω ξαναπαραγγείλει και εκανε μια εβδομάδα ακριβως απλα με παραξενεύει πριν μια βδομάδα το στείλανε 12 τα μεσάνυχτα

Αν μάθεις πες μου κι εμένα :p

Κι εγώ παραγγέλνω συνέχεια με royal mail αλλά 9 ημέρες σε αυτό το σημείο δεν έχει ξανακολλήσει ποτέ.

Αν μάθεις πες μου κι εμένα :p

Κι εγώ παραγγέλνω συνέχεια με royal mail αλλά 9 ημέρες σε αυτό το σημείο δεν έχει ξανακολλήσει ποτέ.

εμένα πάντως λέει 20 τελική ημερομηνία παραλαβής

ακόμη περιμένω

εμένα πάντως λέει 20 τελική ημερομηνία παραλαβής

ακόμη περιμένω

Αν εννοείς στο ebay είναι εκτιμώμενη ημερομηνία και πάντα είναι εκτος τόπου και χρόνου σε σχέση με τους πραγματικούς χρόνους παραλαβής.

Προσωπικά θα περιμένω εως παρασκευή και μετά θα δω τι θα κάνω γιατί είναι και μεγάλης αξίας το συγκεκριμένο.

Αν εννοείς στο ebay είναι εκτιμώμενη ημερομηνία και πάντα είναι εκτος τόπου και χρόνου σε σχέση με τους πραγματικούς χρόνους παραλαβής.

Προσωπικά θα περιμένω εως παρασκευή και μετά θα δω τι θα κάνω γιατί είναι και μεγάλης αξίας το συγκεκριμένο.

και εμενα ειναι μεγαλης αξιας

είχα διαβάσει ενα παλικάρι είχε θέμα επειδή δεν επιτρέπεται να βάλουν τον αριθμο του κινητού σου επανω στο πακετο

οταν το έφερε στην acs δεν τον ειδοποίησαν περάσαν οι μέρες πάει και ρωτάει το παιδί τι έγινε και του λένε επειδή δεν ήρθατε να το παραλάβετε το στείλαμε πίσω και τελικά του το ξανά έστειλε από το ebay με δικα του εξοδα

γενικα πολλή οτι να ναι πάντως στην acs

και εμενα ειναι μεγαλης αξιας

είχα διαβάσει ενα παλικάρι είχε θέμα επειδή δεν επιτρέπεται να βάλουν τον αριθμο του κινητού σου επανω στο πακετο

οταν το έφερε στην acs δεν τον ειδοποίησαν περάσαν οι μέρες πάει και ρωτάει το παιδί τι έγινε και του λένε επειδή δεν ήρθατε να το παραλάβετε το στείλαμε πίσω και τελικά του το ξανά έστειλε από το ebay με δικα του εξοδα

γενικα πολλή οτι να ναι πάντως στην acs

Στη δική μας περίπτωση δε το χει παραλάβει ακόμα η ACS, το χει η GLS και πολύ πιθανόν δε το χει σκανάρει ακόμα για να το δώσει στην ACS

Όσο για την περίπτωση που λες δε ξέρω αλλά εγώ μια χαρά βλέπω το κινητό μου κάθε φορά πάνω στα πακέτα, άσχετα αν πάντα ο κουριερ βαριέται και κάνει πως δε με βρήκε σπίτι.

Στη δική μας περίπτωση δε το χει παραλάβει ακόμα η ACS, το χει η GLS και πολύ πιθανόν δε το χει σκανάρει ακόμα για να το δώσει στην ACS

Όσο για την περίπτωση που λες δε ξέρω αλλά εγώ μια χαρά βλέπω το κινητό μου κάθε φορά πάνω στα πακέτα, άσχετα αν πάντα ο κουριερ βαριέται και κάνει πως δε με βρήκε σπίτι.

καλα και εμενα μου εχει σκάσει φορτηγάκι στο σπίτι 7 το απόγευμα χωρις να πάρει τηλ

απο ebay αγγλια πάλι

καλα και εμενα μου εχει σκάσει φορτηγάκι στο σπίτι 7 το απόγευμα χωρις να πάρει τηλ

απο ebay αγγλια πάλι

Έχει σκάσει όμως, εμένα ούτε απ΄τη γειτονιά δε περνάει, ούτε χαρτάκι δεν αφήνει κι αν δε παρακολουθώ μόνος το tracking άνετα θα μπορούσα να το ξεχάσω τελείως.

Τα ίδια και με τα ΕΛΤΑ αν και αυτοί έστω μου αφήνουν χαρτάκι, τα courier ούτε αυτό.

εμεις εχουμε θεμα μονο οταν παρει αδεια ο ταχυδρόμος γενικά παράπονο δεν εχω τωρα βεβαια αλλο acs περιμενουμε

δλδ θα αλαξει και η καταστασει οταν ερθει ελλαδα? στο site της acs θα φανει η μπα?

Edited by entasis62

Ναι το επόμενο status είναι Arrived at postal office GLS Greece και αμέως θα φαίνεται στην ACS

σε ευχαριστώ πάντως φίλε γενικά από aliexpres και κινεζομαγαζα ξέρω εδω ειναι αλλιώς

Καλημέρα σε όλους.

Οι δυο παραγγελίες μου είναι σε αυτή την κατάσταση

Ημερομηνία & Ώρα Περιοχή Κατάσταση

20/9/2017, 05:57:45 Κ.Μ.Δ.ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ ΑΦΙΞΗ ΣΕ

20/9/2017, 05:47:09 Κ.Μ.Δ.ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ ΕΚΦΟΡΤΩΣΗ ΑΠΟ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΟ ΜΕΣΟ

20/9/2017, 04:47:34 Κ.Δ. ΑΤΤΙΚΗΣ ΦΟΡΤΩΣΗ ΣΕ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΟ ΜΕΣΟ (--> Κ.Μ.Δ.ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ)

19/9/2017, 15:45:27 Κ.Δ. ΑΤΤΙΚΗΣ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΑΠΟ ΣΤΑΘΜΟ ΕΞΑΓΩΓΗΣ (--> Κ.Μ.Δ.ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ)

19/9/2017, 13:45:27 Κ.Δ. ΑΤΤΙΚΗΣ ΑΦΙΞΗ ΣΕ

19/9/2017, 11:02:07 Κ.Δ. ΑΤΤΙΚΗΣ ΑΦΙΞΗ ΣΕ

18/9/2017, 11:11:08 Κ.Δ. ΑΤΤΙΚΗΣ ΕΚΦΟΡΤΩΣΗ ΑΠΟ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΟ ΜΕΣΟ

18/9/2017, 03:47:53 Κ.Α.Τ. ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΑΠΟ ΣΤΑΘΜΟ ΕΞΑΓΩΓΗΣ (--> Κ.Δ. ΑΤΤΙΚΗΣ)

18/9/2017, 00:44:55 ΕΛΛΑΔΑ-ΑΕΡΟΛΙΜΕΝΑΣ ΑΘΗΝΩΝ(ΚΑΤ) ΆΦΙΞΗ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΥ

12/9/2017, 19:24:00 ΟΛΛΑΝΔΙΑ ΑΦΙΞΗ ΣΕ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ

12/9/2017, 19:24:00 ΟΛΛΑΝΔΙΑ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟΥ

Μπορώ να πάω να παραλάβω από το κατάστημα των ΕΛΤΑ ή όχι ακόμη?

Σας ευχαριστώ εκ των προταίρων

Sagem RC922 - Nokia 3330 - Siemens S25 - Nokia 6610 - Siemens SX1 - BenQ Siemens EF81 - Siemens SXG75 - Samsung Omnia I - ZTE V970 - Sony Xperia X10 - Vodafone 527 - Meizu M2 - Samsung Pocket Neo - Xiaomi Redmi Note 4 Global - Xiaomi MI Note 10 lite

Καλημέρα σε όλους.

Οι δυο παραγγελίες μου είναι σε αυτή την κατάσταση

Ημερομηνία & Ώρα Περιοχή Κατάσταση

20/9/2017, 05:57:45 Κ.Μ.Δ.ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ ΑΦΙΞΗ ΣΕ

20/9/2017, 05:47:09 Κ.Μ.Δ.ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ ΕΚΦΟΡΤΩΣΗ ΑΠΟ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΟ ΜΕΣΟ

20/9/2017, 04:47:34 Κ.Δ. ΑΤΤΙΚΗΣ ΦΟΡΤΩΣΗ ΣΕ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΟ ΜΕΣΟ (--> Κ.Μ.Δ.ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ)

19/9/2017, 15:45:27 Κ.Δ. ΑΤΤΙΚΗΣ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΑΠΟ ΣΤΑΘΜΟ ΕΞΑΓΩΓΗΣ (--> Κ.Μ.Δ.ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ)

19/9/2017, 13:45:27 Κ.Δ. ΑΤΤΙΚΗΣ ΑΦΙΞΗ ΣΕ

19/9/2017, 11:02:07 Κ.Δ. ΑΤΤΙΚΗΣ ΑΦΙΞΗ ΣΕ

18/9/2017, 11:11:08 Κ.Δ. ΑΤΤΙΚΗΣ ΕΚΦΟΡΤΩΣΗ ΑΠΟ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΟ ΜΕΣΟ

18/9/2017, 03:47:53 Κ.Α.Τ. ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΑΠΟ ΣΤΑΘΜΟ ΕΞΑΓΩΓΗΣ (--> Κ.Δ. ΑΤΤΙΚΗΣ)

18/9/2017, 00:44:55 ΕΛΛΑΔΑ-ΑΕΡΟΛΙΜΕΝΑΣ ΑΘΗΝΩΝ(ΚΑΤ) ΆΦΙΞΗ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΥ

12/9/2017, 19:24:00 ΟΛΛΑΝΔΙΑ ΑΦΙΞΗ ΣΕ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ

12/9/2017, 19:24:00 ΟΛΛΑΝΔΙΑ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟΥ

Μπορώ να πάω να παραλάβω από το κατάστημα των ΕΛΤΑ ή όχι ακόμη?

Σας ευχαριστώ εκ των προταίρων

Αν ειναι το περιστερι ο τελικος προορισμος θα σου το φερει ο ταχυδρομος ι αλλιος θα σου αφηση ειδοποιητηριο και πας να το παραλαβεις απο ελτα

Αν ειναι το περιστερι ο τελικος προορισμος θα σου το φερει ο ταχυδρομος ι αλλιος θα σου αφηση ειδοποιητηριο και πας να το παραλαβεις απο ελτα

Ο τελικός, ναι, Περιστέρι είναι.

Άντε λίγο ακόμη έμεινε. Σ' ευχαριστώ πολύ για την άμεση απάντηση.

Sagem RC922 - Nokia 3330 - Siemens S25 - Nokia 6610 - Siemens SX1 - BenQ Siemens EF81 - Siemens SXG75 - Samsung Omnia I - ZTE V970 - Sony Xperia X10 - Vodafone 527 - Meizu M2 - Samsung Pocket Neo - Xiaomi Redmi Note 4 Global - Xiaomi MI Note 10 lite

Σε δέμα 32 ευρώ πόσο θα πληρώσω τελωνείο?

Στάλθηκε από το SM-G900F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

@adversus μολις εμφάνισε το πακετο απο ebay αγγλια στο acs ειναι αθηνα

φιλε πανε courier και ρωτα για το δικο σου

@adversus μολις εμφάνισε το πακετο απο ebay αγγλια στο acs ειναι αθηνα

φιλε πανε courier και ρωτα για το δικο σου

Ναι και το δικό μου πριν από λίγο ξεκόλλησε και είναι στο κέντρο διαλογής της ACS, λογικά αύριο θα είναι στη περιοχή μου.

Επιτέλους

Ναι και το δικό μου πριν από λίγο ξεκόλλησε και είναι στο κέντρο διαλογής της ACS, λογικά αύριο θα είναι στη περιοχή μου.

Επιτέλους

χαχαχαχα μαζί ήρθαν τελικά παρέα και έμενα λογικά αύριο η μεθαύριο άντε με το καλό να μας έρθουν

Ποσο ΜΠΑΧΑΛΟ μπορει να ειναι στα Ελτα;

Για δεμα που παρεληφθη χτες,

σημερα εστειλαν ειδοποιητηριο, κι οταν πηγε δικος μου ανθρωπος με εξουσιοδοτηση να παραλαβει, αφου εψαξαν και δεν βρηκαν τιποτε, του ειπαν οτι παρεληφθη χτες...

ΞΕΦΤΙΛΑ!

είναι και ψεύτες.....τίποτα απ αυτά που γράφουν δεν ισχύει...από Αθήνα- Ηράκλειο...βρε ουστ...

Ημερομηνία & ΏραΠεριοχήΚατάσταση21/9/2017, 11:45:12ΗΡΑΚΛΕΙΟ 1 - ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΟΝ ΑΠΟΣΤΟΛΕΑ21/9/2017, 11:25:00ΗΡΑΚΛΕΙΟ 1 - ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟΑΡΝΗΣΗ ΠΑΡΑΛΑΒΗΣ20/9/2017, 15:54:47ΗΡΑΚΛΕΙΟ 1 - ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΤΗ ΘΥΡΙΔΑ20/9/2017, 09:22:01ΗΡΑΚΛΕΙΟ 1 - ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟΠΡΟΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗ11/9/2017, 16:18:46ΗΡΑΚΛΕΙΟ 1 - ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΤΗ ΘΥΡΙΔΑ11/9/2017, 16:17:29ΗΡΑΚΛΕΙΟ 1 - ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟΠΑΡΑΛΗΠΤΗΣ ΕΚΤΟΣ - ΕΤΑΙΡΙΑ ΚΛΕΙΣΤΗ11/9/2017, 09:19:23ΗΡΑΚΛΕΙΟ 1 - ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟΠΡΟΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗ6/9/2017, 08:55:00ΗΡΑΚΛΕΙΟ 1 - ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟΑΦΙΞΗ ΣΕ5/9/2017, 15:30:13Κ.Δ.Τ. ΑΘΗΝΑΣ-ΔΙΑΛΟΓΗΚΛΕΙΣΙΜΟ ΑΠΟ ΣΤΑΘΜΟ ΕΞΑΓΩΓΗΣ (--> ΗΡΑΚΛΕΙΟ 1 - ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ)5/9/2017, 05:05:37Κ.Δ.Τ. ΑΘΗΝΑΣ-ΔΙΑΛΟΓΗΑΦΙΞΗ ΣΕ4/9/2017, 17:12:20ΘΕΡΜΑΪΚΟΣ - ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟΚΛΕΙΣΙΜΟ ΑΠΟ ΣΤΑΘΜΟ ΕΞΑΓΩΓΗΣ (--> Κ.Δ.Τ. ΑΘΗΝΑΣ-ΔΙΑΛΟΓΗ)4/9/2017, 14:51:51ΘΕΡΜΑΪΚΟΣ - ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΥ.ΔΕ.ΤΑ. ΑΠΟ ΠΕΛΑΤΗ (--> ΗΡΑΚΛΕΙΟ 1 - ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ

Sent from my LG-H960 using Tapatalk

Edited by akalos

σημερα εστειλαν ειδοποιητηριο, κι οταν πηγε δικος μου ανθρωπος με εξουσιοδοτηση να παραλαβει, αφου εψαξαν και δεν βρηκαν τιποτε, του ειπαν οτι παρεληφθη χτες...

ΞΕΦΤΙΛΑ!

Και σε εμενα εχει τυχει και απλα αγνοησα την ειδοποιηση .

Εσυ φταις για την ταλαιπωρια.Πηρες το δεμα και απλα αφησες να παει ο αλλος στα Ελτα για πλακα.

Εσυ φταις για την ταλαιπωρια.Πηρες το δεμα και απλα αφησες να παει ο αλλος στα Ελτα για πλακα.

Μισο λεπτο. Εγω φταιω; Στα ειδοποιητηρια δεν νομιζω οτι εχει πανω tracking number, κι εγω εχω σε εξελιξη πολλες μικροπαραγγελιες.

Δεν ειναι ομως ΦΤΑΙΞΙΜΟ των Ελτα, που για δεμα που παραδοθηκε ΧΤΕΣ, εστειλαν ειδοποιητηριο ΣΗΜΕΡΑ;

Τι θα πει 'κι εμενα μου τυχε' και 'αγνοησε το';

Γιατι το αφηνουν αφου το δεμα δοθηκε;

Θες να μου πεις οτι φταιει ο πελατης;

Ποιο το νοημα του να αφηνουν το ειδοποιητηριο μια μερα μετα την παραλαβη του δεματος;

Edited by karib

ρε φιλε θα μας τρελανεις ακου φταιει ο ανθρωπος ελεος να σκεφτόμαστε και λιγο πριν ανοίγουμε το κουτακι :lol:

Μισο λεπτο. Εγω φταιω; Στα ειδοποιητηρια δεν νομιζω οτι εχει πανω tracking number, κι εγω εχω σε εξελιξη πολλες μικροπαραγγελιες.

Δεν ειναι ομως ΦΤΑΙΞΙΜΟ των Ελτα, που για δεμα που παραδοθηκε ΧΤΕΣ, εστειλαν ειδοποιητηριο ΣΗΜΕΡΑ;

Τι θα πει 'κι εμενα μου τυχε' και 'αγνοησε το';

Γιατι το αφηνουν αφου το δεμα δοθηκε;

Θες να μου πεις οτι φταιει ο πελατης;

Ποιο το νοημα του να αφηνουν το ειδοποιητηριο μια μερα μετα την παραλαβη του δεματος;

Λογικά........το ειδοποιητηριο βγήκε απ' το κατάστημα που είχε το δέμα.

Το ειδοποιητηριο όμως θα έφτασε στα χέρια του ταχυδρόμου για διανομή την επόμενη μέρα. Στο διάστημα αυτό εσύ πρόλαβες και το πήρες, κάπως ετσι πιστεύω έγινε το μπέρδεμα.

Αν το πακέτο έχει tracking number της UPU το γράφουν και στο ειδοποιητήριο.

ΞΕΦΤΙΛΑ!

:cool: - μην το λες ετσι, εχει τυχει και σε μενα να παραπεσει η 1η ειδοποιηση και να παω να παρω το δεμα με χαρτακι που ειχα το tracking number γραμμενο με το χερι,εν τω μεταξυ ο ταχυδρομος εβγαλε 2η ειδοποιηση που μου ηρθε αργοτερα

μου το ειπαν και στο γκισε,αμα σας ξαναερθει 2η απλα αγνοηστε την,τα εισερχομενα γραφονται με το χερι σε ενα μπλοκ το οποιο με εχουν βαλει να ψαξω ουκ ολιγες φορες,δεν υπαρχει καποιο συστημα με υπολογιστη να βλεπουν τι εχει μπει/παραληφθει ´η οχι,εχουν μεινει στο 1970

NOKIA ρε είπαμε κι εαν ποτέ το άλλαζα...πάλι NOKIA θα έπαιρνα (!)

fighting0060.gif