adversus Δημ. November 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2016 Σημερα βλέπω στο tracking ότι ο ταχυδρόμος άφησε ειδοποίηση. Δεν βρήκα καμία ειδοποίηση και βασικά δεν χτύπησε ούτε κουδούνι γιατί υπήρχε άτομο σπίτι. Πώς υποτίθεται θα παραλάβω το δέμα δεδομένου ότι εγώ δεν μπορώ να πάω στα ελτα και συνήθως στελνω άλλο άτομο? Αν του δώσω φωτοτυπία το tracking και εξουσιοδότηση θα το δώσουνε ή τζάμπα θα περιμένει στην ουρά? Δεύτερη φορά που δεν αφήνει χαρτάκι, την πρώτη τον πετύχαμε την επόμενη μέρα και το έγραψε, είχε ξεχάσει να αφησει είπε. Αν δεν ήταν συστημένο δεν θα το παραλαμβανα ποτέ. Sent from my Huawei Mate S using Tapatalk Ναι με το tracking n και την εξουσιοδότηση μια χαρά μπορεί να παραλάβει. Απλά πρέπει να κάνεις μια παρατήρηση γιατί εαν συνεχίζει και το κάνει θα φοβάσαι να παραγγέλνεις μη συστημένα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zananiro Δημ. November 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2016 Ναι με το tracking n και την εξουσιοδότηση μια χαρά μπορεί να παραλάβει. Απλά πρέπει να κάνεις μια παρατήρηση γιατί εαν συνεχίζει και το κάνει θα φοβάσαι να παραγγέλνεις μη συστημένα. Θα δείξει σήμερα! Γενικά είναι τυπική η ταχυδρόμος, αφήνει και χαρτάκι για μη συστημένα, αλλά προφανώς όχι πάντα, ή ίσως δεν είναι πάντα ο ίδιος ταχυδρόμος, γιατί από τον Αύγουστο ήδη έχουν χαθεί/αγνοούνται 2 μη συστημένα κάτι το οποίο δεν είχε συμβεί τα 2 προηγούμενα χρόνια. Sent from my Huawei Mate S using Tapatalk Παράθεση The day is my enemy, the night my friend Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Barlost Δημ. November 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2016 (edited) Εχοντας κανει κατι αγορες το καταστημα τα εστειλε με ολλανδικο ταχυδρομειο. Εχοντας ηδη αργησει κατα την γνωμη μου, βλεπω οτι το ολλανδικο λεει οτι μπηκαν ελλαδα, και μετα απο δυο μερες δεν βλεπω κινητοποιηση στο ελτα. Απλα αποστολη και τιποτα αλλο, ενω σε αλλες περιπτωσεις υπηρχε ενημερωση. να ετοιμαζομαι ψυχολογικα για να τα κλαιω; Edited November 17, 2016 by Barlost Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
edemfinaki Δημ. November 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2016 Εχοντας κανει κατι αγορες το καταστημα τα εστειλε με ολλανδικο ταχυδρομειο. Εχοντας ηδη αργησει κατα την γνωμη μου, βλεπω οτι το ολλανδικο λεει οτι μπηκαν ελλαδα, και μετα απο δυο μερες δεν βλεπω κινητοποιηση στο ελτα. Απλα αποστολη και τιποτα αλλο, ενω σε αλλες περιπτωσεις υπηρχε ενημερωση. να ετοιμαζομαι ψυχολογικα για να τα κλαιω; Όχι. Ολα τα συστημένα έχουν κολλήσει σε αυτό ακριβώς το σημείο. Περιμένουμε όλοι... Παράθεση See you on another ROM :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vaggos795 Δημ. November 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2016 Καλημέρα παιδιά! Λοιπόν έχω κάνει 2 σχετικά ακριβές αγορές... Η μία θα έρθει μεσω singapore post και η άλλη από ολλανδικό post. Και τα δύο θα μου έρθουν συστημένα. Το θέμα είναι πως έχω να αγοράσω καιρό και παλιά αγόραζα φθηνά πράγματα και όταν ερχοντουσαν ο ταχυδρόμος μου τα αφήνε κάτω από την πολυκατοικία στο γραμματοκιβώτιο μέσα όπου η κλειδαριά είναι σπασμένη δίχως κανένα ειδοποιητηριο(ευτυχώς δεν χάθηκε ποτέ κανένα δέμα) τι μπορώ να κάνω με τα ΕΛΤΑ έτσι ώστε να πάω να το παραλάβω από το πλησιέστερο ταχυδρομείο? Συγνώμη αν σας κούρασα δείξτε λίγο κατανόηση όμως γιατί τα ΕΛΤΑ δεν λογαριαζουν τίποτα. Να σημειώσω βέβαια ότι δεν ήταν συστημένα τα πράγματα που αγόραζα παλιά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makap Δημ. November 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2016 Καλημέρα παιδιά! Λοιπόν έχω κάνει 2 σχετικά ακριβές αγορές... Η μία θα έρθει μεσω singapore post και η άλλη από ολλανδικό post. Και τα δύο θα μου έρθουν συστημένα. Το θέμα είναι πως έχω να αγοράσω καιρό και παλιά αγόραζα φθηνά πράγματα και όταν ερχοντουσαν ο ταχυδρόμος μου τα αφήνε κάτω από την πολυκατοικία στο γραμματοκιβώτιο μέσα όπου η κλειδαριά είναι σπασμένη δίχως κανένα ειδοποιητηριο(ευτυχώς δεν χάθηκε ποτέ κανένα δέμα) τι μπορώ να κάνω με τα ΕΛΤΑ έτσι ώστε να πάω να το παραλάβω από το πλησιέστερο ταχυδρομείο? Συγνώμη αν σας κούρασα δείξτε λίγο κατανόηση όμως γιατί τα ΕΛΤΑ δεν λογαριαζουν τίποτα. Να σημειώσω βέβαια ότι δεν ήταν συστημένα τα πράγματα που αγόραζα παλιά. Τα συστημένα παραδίδονται από τον ταχυδρόμο με υπογραφή από τον παραλήπτη. Εάν δεν βρει τον παραλήπτη, αφήνει ειδοποιητήριο. Παράθεση :thanks: Αγορές από το εξωτερικό Οδηγός ανανέωσης συμβολαίου και φορητότητας αριθμών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adversus Δημ. November 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2016 31 ημέρες μετά την παραλαβή του αντικειμένου από τον παραλήπτη και ακόμα να παραλάβω την επιταγή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vaggos795 Δημ. November 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2016 Εάν χαθεί δηλαδή το δέμα στην χειρότερη περίπτωση και δεν έχω βάλει εγώ υπογραφή ποιος τρώει το φταιξιμο? Θα μου κάνει refund αυτός από εκεί που το αγόρασα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makap Δημ. November 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2016 Εάν χαθεί το δέμα, θεωρητικά, δεν θα έχεις υπογράψει και ο πωλητής οφείλει να σου επιστρέψει τα χρήματα. Αλλά εάν εννοείς κάτι άλλο, και έχει μπει οποιαδήποτε υπογραφή, ο πωλητής δεν θα έχει ευθύνη, αφού θα φαίνεται ότι το δέμα έχει παραδοθεί. Παράθεση :thanks: Αγορές από το εξωτερικό Οδηγός ανανέωσης συμβολαίου και φορητότητας αριθμών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. November 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2016 Εάν χαθεί δηλαδή το δέμα στην χειρότερη περίπτωση και δεν έχω βάλει εγώ υπογραφή ποιος τρώει το φταιξιμο? Θα μου κάνει refund αυτός από εκεί που το αγόρασα; παίρνεις μια μικρή αποζημίωση απ τα ΕΛΤΑ, ανάλογα την ασφάλιση του πακετου (συνήθως καμία οπότε παίρνεις την ελάχιστη αποζημίωση , νομιζω 60€) Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nitrox Δημ. November 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2016 Το δικο μου μολις περασε απο κ.δ. αεροδρομιου, κ.δ. Αττικής οποτε την γλιτωσα!! Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akis44 Δημ. November 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2016 Το δικο μου μολις περασε απο κ.δ. αεροδρομιου, κ.δ. Αττικής οποτε την γλιτωσα!! Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk Τι ηταν φιλε smartphone η κατι μικρης αξιας?? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nitrox Δημ. November 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2016 Redmi note 4 το 16αρι Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
longus Δημ. November 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2016 (edited) Από ότι φαίνεται είναι πολύ δύσκολο να καταλάβει κανείς τα κριτήρια, δηλαδή ποια δέματα περνούν τελωνείο και ποια όχι. Δύο παραγγελίες κινητών, το ένα το παρέλαβα 16/11 με δηλωμένη αξία 40$ και το δεύτερο με δηλωμένη αξία 30$ λογικά θα το παραλάβω Δεύτερα, δεν πέρασε κανένα από Τελωνείο. Μάλλον θέμα τύχης είναι, αλλά εάν συνεχιστεί το θέμα αυτό, κάποια στιγμή θα την πατήσουμε.... Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Edited November 19, 2016 by longus Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akis44 Δημ. November 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2016 Μεταξυ σοβαρου και αστειου παντως η επισκεψη ομπαμα ισως να επεξε τον ρολο της μιας και τα ζητηματα προεκυψαν τις μερες εκεινες!!! Τωρα κανα δυο μερες οτι μπαινει ελλαδα φαινεται να προχωραει κανονικα. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
barca10 Δημ. November 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2016 Δεν αργεί αρκετά; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
edemfinaki Δημ. November 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2016 Δεν αργεί αρκετά; Χαχα όλοι τελικά ετσι είμαστε... Όχι δεν αργεί. Όλοι στην ίδια κατάσταση είμαστε... Υπομονή Παράθεση See you on another ROM :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Keepkouking Δημ. November 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2016 Από ότι φαίνεται είναι πολύ δύσκολο να καταλάβει κανείς τα κριτήρια, δηλαδή ποια δέματα περνούν τελωνείο και ποια όχι. Δύο παραγγελίες κινητών, το ένα το παρέλαβα 16/11 με δηλωμένη αξία 40$ και το δεύτερο με δηλωμένη αξία 30$ λογικά θα το παραλάβω Δεύτερα, δεν πέρασε κανένα από Τελωνείο. Μάλλον θέμα τύχης είναι, αλλά εάν συνεχιστεί το θέμα αυτό, κάποια στιγμή θα την πατήσουμε.... Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Το δικο μου μολις περασε απο κ.δ. αεροδρομιου, κ.δ. Αττικής οποτε την γλιτωσα!! Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk μπορείτε αν θέλετε να δώσετε στοιχεία σχετικά με ημερομηνία παραγγελίας, κατάστημα, και τρόπο αποστολής (sg post, nl post, registered/unregistered) Μας έχουν ζώσει τα φίδια όλους βλέπω μην πάμε για μαλλί και βγούμε κουρεμένοι :lol::lol::lol: Παράθεση -το καλό μπορεί πάντα να γίνει καλύτερο -οχι πάντα... -πάντα!!! ψάξτο στο google και θα δεις! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adversus Δημ. November 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2016 Ενω δεν με είχαν ενημερώσει για κάτι τέτοιο σήμερα που επιτέλους παρέλαβα την επιταγή από την αντικαταβολή που είχα στείλει μου είπαν ότι πρέπει να πληρώσω και 2.50 ευρώ τέλος επιταγής εξωτερικού για να την παραλάβω και άρα δεν θα παραλαβώ το ακριβές ποσό που είχα δηλώσει. Σε ερώτηση μου γιατί δεν μου το είπαν εξ'αρχής μιας και εαν το ήξερα θα το έβαζα στο σύνολο που θα πλήρωνε ο παραλήπτης, μου είπαν απλά '' έτσι είναι τι να σας πω'' . Ωραία εξυπηρέτηση με κρυφά τέλη που δεν ενημερώνουν τους πελάτες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Blacktan Δημ. November 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2016 Καλησπερα παιδια , Εστειλα ενα ηλεκτρονικο τσιγαρο Αγγλια στις 11/11 με τα ακανονιστα των ΕΛΤΑ α προταιρεοτητα και συστημενο και απο 12/11 φαινεται κολλημενο στην royal mail εκει . Κανενας δεν ξερει μα μου απαντησει ουτε απο εκει ουτε απο εδω που το εστειλα.. Καμια ιδεα ? ----- προσθήκη μηνύματος 5 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- https://cloud.tapatalk.com/s/58371850c3e34/Screenshot_20161124-183855.jpg? https://uploads.tapatalk-cdn.com/20161124/acdf7b38a7742b4d1987224ce7f61980.jpg Παράθεση http://www.lotusclub.gr/forum Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yianovios Δημ. November 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2016 Καλησπερα παιδια , Εστειλα ενα ηλεκτρονικο τσιγαρο Αγγλια στις 11/11 με τα ακανονιστα των ΕΛΤΑ α προταιρεοτητα και συστημενο και απο 12/11 φαινεται κολλημενο στην royal mail εκει . Κανενας δεν ξερει μα μου απαντησει ουτε απο εκει ουτε απο εδω που το εστειλα.. Καμια ιδεα ? ----- προσθήκη μηνύματος 5 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- https://cloud.tapatalk.com/s/58371850c3e34/Screenshot_20161124-183855.jpg? https://uploads.tapatalk-cdn.com/20161124/acdf7b38a7742b4d1987224ce7f61980.jpg Και εγώ είχα στείλει ένα ακανόνιστο δέμα, α προταιρεότητας και συστημένο και ενώ είχε παραδοθεί στο tracking ακόμα γράφει: Arrived in the UK. Οπότε λογικά θα έχει παραδοθεί. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas1022 Δημ. November 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2016 Θα ήθελα να ρωτήσω στην παρακολούθηση ενός δέματος (tracking number) η τελική ενημέρωση θα είναι η παράδοση του στην τελική χώρα απλά ή αναφέρει και την πόλη πχ ή αν το έλαβε ο παραλήπτης; Στάλθηκε από το LG-D855 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση :w00t: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hopeandr Δημ. December 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2016 Καλησπέρα! Έχω το εξής δέμα RR594446699CZ από AliExpress... Είχε φτάσει στο κέντρο διαλογής και μετά πήγε Βόλο, ενώ θα έπρεπε να το παραλάβω Αθήνα. Είδα στο 17track ότι παραλήφθηκε, και με τη διαλογή κλπ που μίλησα μου είπαν πως αν πρόκειται για λάθος, θα γυρίσει πίσω Αθήνα το δέμα. Απ'όσο φαίνεται δεν θα γυρίσει γιατί κάποιος καλοθελητής υπέγραψε και το παρέλαβε. Ξέρετε τι κάνουμε σε αυτές τις περιπτώσεις; Με τον πωλητή που μίλησα (ο οποίος είναι αξιόπιστος) μου είπε πως έβαλε τα στοιχεία μου κανονικά και πως φταίνε τα δικά μας ταχυδρομεία. Στάλθηκε από το MX5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WitchKing Δημ. December 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2016 Παρακολουθώ την περίπτωση σου και μου φαίνεται οτι δεν σου έστειλε σωστό αριθμό αποστολής. Ζητησε απο τον πωλητή να σου στείλει αποδεικτικό οτι όντως ο αριθμός αποστολής αντιστοιχεί σε πακέτο που στάλθηκε σε εσένα. Δεν μπορεί, όταν φεύγει ένα πακέτο θα υπάρχει απόδειξη κατάθεσης. Αν σου δώσει, πήγαινε το στα ΕΛΤΑ και ζήτα εξηγήσεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
barca10 Δημ. December 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2016 Πολύ δεν αργεί ρε παιδιά; Θα παραλάβω ή μπα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts