adversus Δημ. September 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2016 ΑΠΟΚΛΕΊΕΤΑΙ ο Κινέζος να στείλει το κινητό unregistered!!!Θα παρεις tracking κανονικα.Απο που το αγορασες; Δεν είναι κινητό ρε συ, πολλά λάθη κάνεις :p :D Συνήθως χαμηλής αξίας παραγγελίες εαν δεν πληρώσεις για tracking, έρχονται από αρκετά sites ως απλά και όχι συστημένα. ( ανάλογα το site υπάρχει και το κατώτατο όριο για δωρεάν tracking ) Όσο για το ερώτημα σου Gravekeeper1 αν και είμαστε off-topic, εαν χαθεί μια παραγγελία χωρίς tracking μετά έχεις μόνο την βοήθεια του πωλητή ή του paypal αν αγόρασες με αυτό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
testatos Δημ. September 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2016 Δεν ειναι κινητο ειναι ενα smartband και το παρειγγειλα απο gearbest αλλα tracking εχω κανικα απλα λεει flat rate shipping το οποιο ουσιαστικα ειναι unregistered Δεν το πρόσεξα οτι μιλάς για το smartband.Ε τότε είναι unregistered. Εμένα σήμερα έφτασε ελλαδα αποστολή unregistered από της 6/9. Μπορεί να περιμένεις αλλα θα παραλαβεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gravekeeper1 Δημ. September 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2016 Απλα εχω ακουσει κατι σεναρια πως οι ταχυδρομοι η ταν κρατανε για την παρτη τους η τα κλεβουν εκει που ανοιγουν τους σακους στις αποθηκες η απλα η ταχυδρομοι σου παρατανε το πακετο εξω απο την εξωπορτα η εκει που βαζουν τα γραμματα και αν εισαι τυχερος το βρισκεις. ----- προσθήκη μηνύματος 10 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Με συγχωρειτε για το οφ τοπικ απλα εχω τρελαθει τον τελευταιο καιρο.Η παραγγελια μου εχει τρακινγκ μπαινω και μια χαρα ενημερωνεται ρολοι δεν ειναι να πεις ειναι στο ελεος του θεου παρ ολα αυτα δεν παβει να ειναι ασυνοδευτο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikifoross Δημ. September 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2016 Το πακετο οταν ειναι απο ενα μεγεθος και πανω κανονικα δεν το φερνουν, σου αφηνουν χαρτακι και πας στο ταχυδρομειο. Μετα ουτε και απεξω το αφηνουν αν υποθεσουμε οτι το φερνουν παλι αφηνουν χαρτακι αν δεν ανοιξει κανεις. Τουλαχιστον σε εμενα δεν εχει συμβει αυτο και πακετακια μου τα φερνουν κανονικα. Οπως και να εχει αν συμβαινει να τα αφηνουν χυμα οπου πανε πας στα ΕΛΤΑ σου και κανεις παραπονα! αν ειναι δυνατον!!!! ακου εκει απεξω! :cry::cry::cry::mad::mad::mad: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill33 Δημ. September 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2016 [/color]Με συγχωρειτε για το οφ τοπικ απλα εχω τρελαθει τον τελευταιο καιρο.Η παραγγελια μου εχει τρακινγκ μπαινω και μια χαρα ενημερωνεται ρολοι δεν ειναι να πεις ειναι στο ελεος του θεου παρ ολα αυτα δεν παβει να ειναι ασυνοδευτο. Tι θα πρότεινες;Ενα σεκιουριτά να το συνοδευει μέχρι να φτάσει στην πόρτα σου;:rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gravekeeper1 Δημ. September 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2016 Μην το γελας του απεξω που προανεφερε εχει συμβει και δεν αστειευομαι ειδικα αν ο ταχυδρομος βαριεται που ζει.Παντως ελπιζω να ειναι ετσι οπως τα λες και να χτυπουν κουδουνι η εστω να αφηνουν καποιο χαρτακι.Γι αυτο ομως το πακετο λεγεται ασυνοδευτο διοτι δεν απαιτει καποια υπογραφη ειναι ακιρβως οπως τον λογαριασμο της δεη τον πετα μπροστα απο την πορτα και φευγεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adversus Δημ. September 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2016 Το πακετο οταν ειναι απο ενα μεγεθος και πανω κανονικα δεν το φερνουν, σου αφηνουν χαρτακι και πας στο ταχυδρομειο. Μετα ουτε και απεξω το αφηνουν αν υποθεσουμε οτι το φερνουν παλι αφηνουν χαρτακι αν δεν ανοιξει κανεις. Τουλαχιστον σε εμενα δεν εχει συμβει αυτο και πακετακια μου τα φερνουν κανονικα. Οπως και να εχει αν συμβαινει να τα αφηνουν χυμα οπου πανε πας στα ΕΛΤΑ σου και κανεις παραπονα! αν ειναι δυνατον!!!! ακου εκει απεξω! :cry::cry::cry::mad::mad::mad: Μια χαρά τα αφήνουν μερικοί απ'εξω ακόμα και όταν κάνεις παράπονο στα Ελτα επίσης μια χαρά σου απαντάνε ότι έχουμε σταματήσει εδώ και αρκετό καιρό να τα αφήνουμε απ'έξω λόγω κλοπών ή το ''ενημερώστε τον ταχυδρόμο γι'αυτό το θέμα'' ( που δεν τον έχω πετύχει ποτέ λες και φεύγει πιο γρήγορα απ'τον Flash αυτός ο άνθρωπος ). Γενικώς είναι σε τι άτομο θα πέσεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
edemfinaki Δημ. September 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2016 (edited) Μπορει να το αγνοεις,αλλα υπαρχει και το one day delivery.Απο την Ευρωπη ερχεται οχι απο την Αλασκα! Edit Διάβασα τα ποστ σου (μου έδειχνε την cached σελίδα στο κινητό) οπότε αφού όλα είναι κομπλέ τότε οκ. Καλή παραλαβή!! Edited September 19, 2016 by edemfinaki Παράθεση See you on another ROM :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikifoross Δημ. September 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2016 Μια χαρά τα αφήνουν μερικοί απ'εξω ακόμα και όταν κάνεις παράπονο στα Ελτα επίσης μια χαρά σου απαντάνε ότι έχουμε σταματήσει εδώ και αρκετό καιρό να τα αφήνουμε απ'έξω λόγω κλοπών ή το ''ενημερώστε τον ταχυδρόμο γι'αυτό το θέμα'' ( που δεν τον έχω πετύχει ποτέ λες και φεύγει πιο γρήγορα απ'τον Flash αυτός ο άνθρωπος ). Γενικώς είναι σε τι άτομο θα πέσεις. καλημερα, πωπω τι λες τωρα αν ειναι δυνατον, αν μου ειχε τυχει θα τους εσκιζα παντως!!!! ευτυχως εμενα ολοι ειναι καλοι. Δεν εχω κανενα παραπονο!:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gravekeeper1 Δημ. September 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2016 Ωραια ρε παιδια με ηρεμισατε καπως ευχαριστω για την γρηγορη ανταποκριση θα σας ενημερωσω για τα νεοτερα ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Ελπιζω να μην βρω κανενα πακετο στο πεζοδρομιο γιατι μετα δεν βρισκεις και το δικιο σου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikifoross Δημ. September 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2016 Μην το γελας του απεξω που προανεφερε εχει συμβει και δεν αστειευομαι ειδικα αν ο ταχυδρομος βαριεται που ζει.Παντως ελπιζω να ειναι ετσι οπως τα λες και να χτυπουν κουδουνι η εστω να αφηνουν καποιο χαρτακι.Γι αυτο ομως το πακετο λεγεται ασυνοδευτο διοτι δεν απαιτει καποια υπογραφη ειναι ακιρβως οπως τον λογαριασμο της δεη τον πετα μπροστα απο την πορτα και φευγεις. καλημερα, μηπως κανεις καποιο λαθος? να μην θελει υπογραφη σημαινει οτι δεν ειναι συστημενο, δεν σημαινει οτι το πεταει απεξω!!! πρεπει να ανοιξει καποιος να το βαλει μεσα απο την πορτα, αλλο αν εισαι σε μονοκατοικια και το αφησει απο μεσα καπως. Παντως εγω ξερω οτι αν ειναι δεματα ή μεγαλοι φακελοι ΔΕΝ τα εχουν μαζι τους και αφηνουν χαρτακι και πας ταχυδρομειο. Τουλαχιστον οι δικοι μου ταχυδρομοι τοσο σπιτι οσο και στην δουλεια επειδη εχω ρωτησει αυτο μου εχουν πει! αν φερουν δεμα και το αφησουν απεξω εννοειτε οτι θα κλαπει τουλαχιστον κατα 99%, να μην πω 99.9% αναλογα το μερος και την περιοχη. Εγω που ειμαι κεντρο Αθηνας θα ημουν στο 99.999%. Οι λογαριασμοι πανε κατω απο πορτες αρα περνανε μεσα. Ενας λογαριασμος και να χαθει δεν τρεχει κατι πολυ σοβαρο, μικρο το κακο, τα δεματα δεν ειναι το ιδιο. Παντως πρωτη φορα ακουω τετοια πραγματα και μου κανει φοβερη εντυπωση!!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gravekeeper1 Δημ. September 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2016 Και εμενα μου εκανε φοβερη εντυπωση αλλα συμβαινουν εγω μενω σε πολοικατικια οποτε αν δεν γινει αυτο που λες αναγκαστικα θα το αφησει απ,εξω.Κοιταξε πολλες φορες οταν ο ταχυδρομος δεν ειναι μονιμοσ αλλα συμβασιουχος του πενταμηνου και δουλευει για 600 χεστηκε να πεταξει το δεμα και ας εχει ενα note 7 μεσα,απο τη στιγμη που ειναι ασυνοδευτο.Παρ ολα αυτα εχω δωσει ονομα τηλεφωνο μεχρι και οροφο και ελπιζω να πανε ολα καλα οπως τα περιγραφεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikifoross Δημ. September 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2016 Και εμενα μου εκανε φοβερη εντυπωση αλλα συμβαινουν εγω μενω σε πολοικατικια οποτε αν δεν γινει αυτο που λες αναγκαστικα θα το αφησει απ,εξω.Κοιταξε πολλες φορες οταν ο ταχυδρομος δεν ειναι μονιμοσ αλλα συμβασιουχος του πενταμηνου και δουλευει για 600 χεστηκε να πεταξει το δεμα και ας εχει ενα note 7 μεσα,απο τη στιγμη που ειναι ασυνοδευτο.Παρ ολα αυτα εχω δωσει ονομα τηλεφωνο μεχρι και οροφο και ελπιζω να πανε ολα καλα οπως τα περιγραφεις. καλημερα, μιλας για ΕΛΤΑ ή ΕΛΤΑ κουριερ? το απλο ΕΛΤΑ δεν φερνει δεματα! το δευτερο ειναι οντως για τα μπαζα!!! εχει τυχει να πανε και να φερνουν δεμα 2 εβδομαδες γιατι δεν καταλαβαιναν ενα γραμμα απο την οδο μου. Πανω στο κουτι τα τηλεφωνα κινητο και σταθερο και κανεις δεν με πηρε να ρωτησει!!!! εγω καταφερα να το εντοπισω και πηγα στα κεντρικα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gravekeeper1 Δημ. September 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2016 Εμ δεν ξερω ποιοι φερνουν τα δεματα παντως για ελτατζιδες μιλαω αν δεν ειναι απλοι θα ειναι κουριερ.Εσυ που ελεγες οτι δεν προκειται να το πεταξουν ετσι απλα απ εξω σε ποιους αναφεροσουν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikifoross Δημ. September 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2016 (edited) καλημερα, αρχικα ειπα οτι τα απλα ΕΛΤΑ δεν φερνουν πακετα και δεματα κανονικα, αφηνουν χαρτακι και πας εσυ ταχυδρομειο. Και αυτο επειδη ειναι με μηχανακι. Ετσι ξερω εγω. Και τουλαχιστον ετσι γινεται σε εμενα και σπιτι και δουλεια και τους εχω ρωτησει επισης και ειπαν αυτα που γραφω. Αν κανουν αλλα οι δικοι σας προφανως ειναι ******* (σορρυ κιολας) και ειναι μεμονομενες περιπτωσεις και οχι στανταρ. Αν ειναι πολυ μικρα πακετακια και φιλοτημηθει ο ταχυδρομος και ΑΝ θελει γιατι ΔΕΝ ειναι υποχρεωμενος μπορει να φερει. Και αν λειπεις το παιρνει πισω και αφηνει χαρτακι. Αν τα πεταει οπου να ειναι , αυτο ειναι παρανομο και σηκωνει καταγγελιες!!! ρωτηστε να δειτε. Τα Ελτα κουριερ εχουν φορτηγακια και φερνουν ολων των ειδων τα δεματα φυσικα και επισης δεν τα αφηνουν ποτε απεξω. Στην γειτονια μου πχ αν μεινει κατι απεξω που εχουμε ολες τις φυλες της γης ειναι 99.99% σιγουρο οτι θα κλαπει το πακετο. αν ειναι καμια καλη περιοχη στα ΒΠ βλεπε Εκαλη κτλ μπορει να την γλιτωσει, ασε που εκει ειναι κυριως μονοκατοικιες. Edited September 22, 2016 by impreza_sti Ασκούμε κριτική σε ιδέες και όχι σε ανθρώπους Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gravekeeper1 Δημ. September 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2016 Καλημερα,λογικα και σε εμενα με ελτα κανονικο θα ερθει και οχι με κουριερ οποτε πιστευω να κανουν αυτο που λες.Δευτερον ευχαριστω πολυ που εκατσες να με ξεστραβωσεις το εκτιμω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. September 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2016 (edited) Σχετικά με την υπόθεση μου πριν ένα τρίμηνο με αντικείμενο που χάθηκε με προορισμό την Αμερική όπως αναμενόταν ουδέποτε βρέθηκε,ουδέποτε επιστράφηκε πιςω σε εμένα παρά την διπλούν αίτηση μου και τα ΕΛΤΑ θα μου δώσουν την προβλεπόμενη αποζημίωση ύψους 36 ευρώ και τέλος. Το αντικείμενο που δεν βρέθηκε ουδέποτε ήταν αξίας 220 ευρώ. Σχετικά με την ασφάλεια/δηλωμένη αξία να ενημερώσω ότι εξαρτάται από την χώρα προορισμού και αν μια χώρα δεν δέχεται,το αντικείμενο απλά δεν μπορεί να ασφαλιστεί και αν χαθεί κατά την αποστολή ανεξάρτητα αξίας η αποζημίωση είναι 36 ευρώ. Σε Αμερική και Γερμανία δεν γίνεται ασφάλιση αντικειμένων διότι απλά δεν δέχονται οι συγκεκριμένες χώρες,επομένως δεν θα μπορούσα να κάνω τίποτα από πριν όπως αναφέρθηκε εδώ όταν ανέφερα το περιστατικό πριν κανα τρίμηνο. Άρα αν σας κάτσει η περίπτωση απλά τον ήπιατε και δεν μπορείτε να κάνετε απόλυτος τίποτα σε χώρες που δεν δέχονται ασφάλιση αντικειμένων. Μια αποζημίωση 36 ευρώ δικαιούστε και τέλος η υπόθεση κλείνει οριστικά ανεξάρτητα αξίας αντικειμένου για τα ΕΛΤΑ. Sent from my iPad Air 2 Edited September 22, 2016 by alextrela Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. September 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2016 Αν η χώρα δεν δέχεται ασφάλιση εγώ δεν θα το έστελνα ποτέ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adversus Δημ. September 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2016 καλημερα, αρχικα ειπα οτι τα απλα ΕΛΤΑ δεν φερνουν πακετα και δεματα κανονικα, αφηνουν χαρτακι και πας εσυ ταχυδρομειο. Και αυτο επειδη ειναι με μηχανακι. Ετσι ξερω εγω. Και τουλαχιστον ετσι γινεται σε εμενα και σπιτι και δουλεια και τους εχω ρωτησει επισης και ειπαν αυτα που γραφω. Αν κανουν αλλα οι δικοι σας προφανως ειναι ******* (σορρυ κιολας) και ειναι μεμονομενες περιπτωσεις και οχι στανταρ. Αν ειναι πολυ μικρα πακετακια και φιλοτημηθει ο ταχυδρομος και ΑΝ θελει γιατι ΔΕΝ ειναι υποχρεωμενος μπορει να φερει. Και αν λειπεις το παιρνει πισω και αφηνει χαρτακι. Αν τα πεταει οπου να ειναι , αυτο ειναι παρανομο και σηκωνει καταγγελιες!!! ρωτηστε να δειτε. Τα Ελτα κουριερ εχουν φορτηγακια και φερνουν ολων των ειδων τα δεματα φυσικα και επισης δεν τα αφηνουν ποτε απεξω. Στην γειτονια μου πχ αν μεινει κατι απεξω που εχουμε ολες τις φυλες της γης ειναι 99.99% σιγουρο οτι θα κλαπει το πακετο. αν ειναι καμια καλη περιοχη στα ΒΠ βλεπε Εκαλη κτλ μπορει να την γλιτωσει, ασε που εκει ειναι κυριως μονοκατοικιες. Τύφλα να έχουν οι καλές περιοχές, εκεί να δεις τι ωραίες κλοπές κάνουν. Έμενα παλιά και είχα πετύχει και άτομο να περιεργάζεται και να προσπαθεί να ανοίξει τον φάκελο που είχε αφήσει απ'εξω ο ταχυδρόμος. Ενημερωτικά με το θέμα της ειδοποίησης, χθες έτυχε να κατέβω την ώρα που έφευγε ο ταχυδρόμος ( πρώτη φορά τον πέτυχα έστω και όταν έφευγε ). Κουδούνι δεν είχε χτυπήσει και με το που τον βλέπω κοιτάω για χαρτάκι στο κουτάκι για τα γράμματα που έχουμε μέσα στην πολυκατοικία αλλά δεν είχα τίποτα. Λέω λογικά δεν ήρθε κάτι δικό μου, πάω να βγω και βλέπω χαρτάκι σχεδόν 2-3 μέτρα πιο πέρα απ'την είσοδο της πολυκατοικίας, το κοιτάω και ήταν δικό μου για ένα απλό δέμα κι όχι συστημένο. Λογικά ο τύπος το έβαλε άτσαλα στο κουτί που έχουμε έξω απ'την πολυκατοικία για τα διαφημιστικά και το πήρε ο αέρας μιας και χθες είχε κωλόκαιρο. Αν δεν το είχα δει μιας και δεν ήταν συστημένο απλά θα νόμιζα ότι δεν είχε έρθει ποτέ. Σήμερα που θα πάω να το πάρω θα τους το πω αλλά πιστεύω σίγουρα θα πάρω την ίδια απάντηση που είχα ξαναπάρει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos_kallithea Δημ. September 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2016 Σε μενα δεν εχει χαθει ποτε τιποτα, ουτε εχει ανοχτει, στα τοσα χρονια μονο προχθες ενας ταχυδρόμος χτυπαει το κουδουνι (συμπτωματικά ημουν σπιτι) τρεχω λεει ταχυδρόμος, λεω κανένα δεμα θα ειναι, κατεβαίνω τρεχοντας ξεκλειδώνω 2-3 κλειδαριες πανω κατω, και τι μου δεινει μια ειδοποίηση, εεε εριξα κατι @$*&$#$@. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adversus Δημ. September 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2016 Ρώτησα πρίν για το θέμα παραπάνω και μου είπαν ότι είχε μπει ένας προσωρινός ταχυδρόμος γιατί είχε άδεια ο άλλος και έχουν ήδη αρκετά παράπονα γιατί απ'ότι φαίνεται άφηνε τα χαρτάκια όπου να'ναι και τα δέματα έξω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gravekeeper1 Δημ. September 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2016 Πηγα σημερα στα ελτα της περιοχης μου και ρωτησα γι αυτο το θεμα.Μου ειπα οτι τα δεμανα συνηθως δεν τα αδηνουν στα σπιτια απλα αφηνουν χαρτακι.Για να δουμε ερχεται η ωρα σε λιγες μερες να δω τι γκαφα θα κανουν παλι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
john2004 Δημ. September 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2016 παιδια να ρωτησω μηπως ξερει καποιος.περιμενω δεμα με κινητο απο κινα κ απο βδομαδα θα μπει ελλαδα.αλλα εγω λογω δουλειας θα ειμαι αθηνα για καιρο κ οχι στην επαρχιακη πολη που ειχα δωσει δ/νση.γινετε μολις μπει ελλαδα να προλαβω να το κρατησουν αθηνα και να το παραλαβω απο εδω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. September 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2016 Μπορεις να το ζητήσεις σ ενα καταστημα ΕΛΤΑ με την ταυτότητά σου Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
john2004 Δημ. September 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2016 Μπορεις να το ζητήσεις σ ενα καταστημα ΕΛΤΑ με την ταυτότητά σου ελεγα απλα να το προλαβω να μην φυγει απο αθηνα.λογικα πρεπει να κινηθω μεσω του κεντρου διαλογης αθηνων Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts