Jump to content

ΕΛ.ΤΑ. Αποστολές, καθυστερήσεις, παράπονα

vpdank
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ναι ειπαν θα ελεξουν και αυτοι αν εγινε κατι κατα τη μεταφορα απο κινα ολλανδια κλπ...δεν ξερω γιατι πρεπει εγω να ελεγξω τα ελτα,λες και θα βγαλω ακρη και να βγαλω ακομα ,τι μπορει να γινει?Να παρω αποζημιωση 15ε?Αυτοι λογικα θελουν να παρουν αποζημιωση φανταζομαι οσο κανει το κινητο και να μου τη δωσουν με το claim του paypal να μη χασουν λεφτα δλδ.

Το περίεργο ειναι οτι ειχε η συσκευασία θηκη για ασχετη συσκευή απο αυτή που παρηγγειλες. Μήπως εγινε λαθος αποστολή απο το κατάστημα ?

Sent from my C6903 using Tapatalk

Αυτό μου βγάζει.

http://s26.postimg.org/4z0t0zjax/ELTA_2.png

Επίσης όταν ρώτησα μου είπαν ότι δεν έχει σκαναριστει σε Αμερική.

Τι σημαίνει αυτό ακριβώς δεν ξέρω αν παίζει κάποιο ρολο.

Καλημέρα!

Αντιμετωπίζω το ίδιο πρόβλημα, έστειλα ένα φάκελο Αμερική και το τελευταίο σκανάρισμα είναι απο το αεροδρόμιο στην Αθήνα:

09.08.2016 04:03 Send item abroad (Export) Athens Amu United States

τι έγινε τελικά στη περίπτωση σου;

Το περίεργο ειναι οτι ειχε η συσκευασία θηκη για ασχετη συσκευή απο αυτή που παρηγγειλες. Μήπως εγινε λαθος αποστολή απο το κατάστημα ?

τους το ειχα επισημανει στα μαιλ που ανταλαξαμε,αλλα με στειλαν φωτος που εδειχναν τη βαλανε μεσα.Το κινητο δλδ με μια θηκη για redmi note 3 η αλλη για to redmi 3 απο που.?Μπορει καταλαθος να τη βαλανε ξερω γω.Να την εβαλε ο κλεφτης για βαρος δεν νομιζω να επεσε κατα τυχη και παλι οχι.εχω και photos και απο μενα απο το δεμα και απο αυτους..Αν θελετε τις ανεβαζω

Καλημέρα!

Αντιμετωπίζω το ίδιο πρόβλημα, έστειλα ένα φάκελο Αμερική και το τελευταίο σκανάρισμα είναι απο το αεροδρόμιο στην Αθήνα:

09.08.2016 04:03 Send item abroad (Export) Athens Amu United States

τι έγινε τελικά στη περίπτωση σου;

Τίποτα φίλε μου εως τώρα.

Εκανα εις διπλούν μάλιστα αίτηση απο 2 διαφορετικά καταστήματα ΕΛΤΑ για αναζήτησή και επιστροφή και δεν εχω λάβει καμία απάντηση.

Πολυ φοβάμαι οτι ουδέποτε θα το παραλάβω απο τη στιγμή που δεν εφταςε στο προορισμό του(Καλιφορνια Σαλιδα) και κόλλησε στο ταχυδρομείο της Νέας Υόρκης και 200 ευρω στο βρόντο και μόνο μια αποζημίωση 35 ευρω μπορώ να διεκδικήσω απο τα ΕΛΤΑ.

Ηταν η πρώτη αλλα παραλληλα και η τελευταία αποστολή σε Αμερική.

Τι να πω,τέτοιος ερασιτεχνισμός δεν το περίμενα.

Μίλησα μάλιστα με αμερικανικά ταχυδρομεία τηλεφωνικός και μου είπαν οτι πρέπει να υποβάλλω αίτημα μέσω ΕΛΤΑ και έτσι αυτοί να το ψάξουν οπως και εκανα και οτι δεν μπορούν να βοηθήσουν απλα επειδή εγώ τους τηλεφωνία(ζήτησα και μίλησα με τον υπεύθυνο μάλιστα και οχι μόνο με τον εκπρόσωπο της τηλεφωνικής εξυπηρέτησης)

Εδω

TRACKING (International)

* Call 1-800-222-1811 (βάζεις το 00 μπροστά)

* Monday thru Friday: 8:00 am to 8:30 pm ET

* Saturday: 8:00 am to 6:00 pm ET

* Sundays: Closed

Ίσως τελη μηνος αρχές Σεπτεμβρίου να εχω ενημέρωση απο ΕΛΤΑ είτε ταχυδρομικός είτε τηλεφωνικός.

Sent from my iPad Air 2

Edited by alextrela

OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T

Τίποτα φίλε μου εως τώρα.

Πολυ φοβάμαι οτι ουδέποτε θα το παραλάβω απο τη στιγμή που δεν εφταςε στο προορισμό του(Καλιφορνια Σαλιδα) και κόλλησε στο ταχυδρομείο της Νέας Υόρκης και 200 ευρω στο βρόντο και μόνο μια αποζημίωση 35 ευρω μπορώ να διεκδικήσω απο τα ΕΛΤΑ.

Μισό λεπτό, τι εννοείς κόλλησε στη Νέα Υόρκη;

Το τελευταίο σκανάρισμα που βγάζει το tracking είναι αυτό απτο αεροδρόμιο στην Αθήνα σωστά; Μετά δεν ξέρεις τι έγινε

Μισό λεπτό, τι εννοείς κόλλησε στη Νέα Υόρκη;

Το τελευταίο σκανάρισμα που βγάζει το tracking είναι αυτό απτο αεροδρόμιο στην Αθήνα σωστά; Μετά δεν ξέρεις τι έγινε

Απο τα ΕΛΤΑ που ρώτησα μου είπαν σε αμερικανικό έδαφος ειναι και συγκεκριμένα στη Νεα Υόρκη,απλα το tracking number εχει ως τελευταία αναφορά το σκανάρισμα λίγο πριν αναχωρήσει απο εδω και οχι οταν έφτασε.

OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T

Στο Kearny NJ 07032 πηγαίνουν, εκεί είναι το shorting center σε όσα έχω στείλει μέχρι στιγμής

Αν και πιστεύω το είπε αυτό όχι επειδή το εντοπίζει εκεί αλλά γιατί εκεί το έστειλαν.

Το αν όντως έφτασε η όχι είναι άλλο θέμα

τους το ειχα επισημανει στα μαιλ που ανταλαξαμε,αλλα με στειλαν φωτος που εδειχναν τη βαλανε μεσα.Το κινητο δλδ με μια θηκη για redmi note 3 η αλλη για to redmi 3 απο που.?Μπορει καταλαθος να τη βαλανε ξερω γω.Να την εβαλε ο κλεφτης για βαρος δεν νομιζω να επεσε κατα τυχη και παλι οχι.εχω και photos και απο μενα απο το δεμα και απο αυτους..Αν θελετε τις ανεβαζω

Τελικά τι έγινε με την υπόθεση σου βρέθηκε λύση.?

Τελικά τι έγινε με την υπόθεση σου βρέθηκε λύση.?

Ακομα αγνωστο φιλε μου ,απο το vickmall ζητησανε να τους φερω Posta proof τι πραμα ενουν δεν εχω καταλαβει ακομα,καποιο αποδεικτικο παραλαβης η καποιο δελτιο καταστασης της παραγγελιας ενω περναγε απο τα ενδιαμεσα σημεια ,πραγματικα δεν ξερω.Θα κανουν και αυτοι το ιδιο,ετσι μου ειπαν,κανονικα ειναι ευθυνη της εταιριας να βρει που εγινε η λαδια συμφωνα παντα με to paypal.

Ακομα αγνωστο φιλε μου ,απο το vickmall ζητησανε να τους φερω Posta proof τι πραμα ενουν δεν εχω καταλαβει ακομα,καποιο αποδεικτικο παραλαβης η καποιο δελτιο καταστασης της παραγγελιας ενω περναγε απο τα ενδιαμεσα σημεια ,πραγματικα δεν ξερω.Θα κανουν και αυτοι το ιδιο,ετσι μου ειπαν,κανονικα ειναι ευθυνη της εταιριας να βρει που εγινε η λαδια συμφωνα παντα με to paypal.

Post proof φανταζομαι θα ενοουν βιντεο την ωρα που ανοιγεις το πακετο αλλα ρωτα τους να στο εξηγησουν για σιγουρια.

Απο την πλευρα σου δεν μπορεις να κανεις τιποτα πλεων περιμενεις τους κινεζους μπας και βρεθει λυση διαφρετικα οτι πουν στο paypal.

Ποσσο καιρο εχεις για το claim η το πατησες ηδη?

Post proof φανταζομαι θα ενοουν βιντεο την ωρα που ανοιγεις το πακετο αλλα ρωτα τους να στο εξηγησουν για σιγουρια.

Απο την πλευρα σου δεν μπορεις να κανεις τιποτα πλεων περιμενεις τους κινεζους μπας και βρεθει λυση διαφρετικα οτι πουν στο paypal.

Ποσσο καιρο εχεις για το claim η το πατησες ηδη?

claim τη στιγμη που ανοιξα το πακετο και βρηκα αυτα που βρηκα εγινε σχεδον αμεσως μετα απο κανα μισαωρο,μεσω του φιλου μου που εχει το λογαριασμο ,καλα δεν νομιζω αν ειναι το post proof το βιντεο θα ειναι πολυ ελεινο αυτο,οποισδηποτε θα μπορουσε να σκηνοθετησει ανοιγμα συσκευασιας για πλακα,το ξαναπακεταρεις για παραδειγμα και το ανοιγεις βιντεοσκοπωντας το,τελειως ακυρο σαν αποδειξη αν αυτο θελουν οι εταιριες .Εγω θα προσπαθησω να ειμαι ειλικρινης και με τις 2 πλευρες και οτι γινει.

claim τη στιγμη που ανοιξα το πακετο και βρηκα αυτα που βρηκα εγινε σχεδον αμεσως μετα απο κανα μισαωρο,μεσω του φιλου μου που εχει το λογαριασμο ,καλα δεν νομιζω αν ειναι το post proof το βιντεο θα ειναι πολυ ελεινο αυτο,οποισδηποτε θα μπορουσε να σκηνοθετησει ανοιγμα συσκευασιας για πλακα,το ξαναπακεταρεις για παραδειγμα και το ανοιγεις βιντεοσκοπωντας το,τελειως ακυρο σαν αποδειξη αν αυτο θελουν οι εταιριες .Εγω θα προσπαθησω να ειμαι ειλικρινης και με τις 2 πλευρες και οτι γινει.

Λογικά ζητούν απόδειξη ότι παρέλαβες το δέμα από το ταχυδρομείο, οπότε μίλα με ελτα. Πάντως, εφόσον έπιασες το δέμα και ήταν ελαφρύ, έπρεπε να τραβήξεις βίντεο. Όσο και να λες Για μοντάζ κλπ, αν είχες τραβήξει βίντεο θα ήσουν 99% καλυμμένος στο PayPal, χωρίς να.σε ενδιαφέρει τι θα πει το μαγαζί. Όχι ότι οι φώτο που έχεις δεν είναι απόδειξη, ειδικά αν ισχύει αυτό που ειπώθηκε πιο πάνω ότι το κουτί είναι από άλλο κινητό, αλλά το βίντεο έχει σώσει πολύ κόσμο.

Μπορεί να έχουν συμβεί πολλά, από το να ξέχασε το μαγαζί να βάλει το κινητό μέσα, πράγμα που έχει συμβεί και άλλες φορές από διάφορα μαγαζιά, μέχρι να στο πήρε κάποιος στη διαδρομή Κίνα Ελλάδα.

Sent from my Huawei Mate S using Tapatalk

The day is my enemy, the night my friend

Λογικά ζητούν απόδειξη ότι παρέλαβες το δέμα από το ταχυδρομείο, οπότε μίλα με ελτα. Πάντως, εφόσον έπιασες το δέμα και ήταν ελαφρύ, έπρεπε να τραβήξεις βίντεο. Όσο και να λες Για μοντάζ κλπ, αν είχες τραβήξει βίντεο θα ήσουν 99% καλυμμένος στο PayPal, χωρίς να.σε ενδιαφέρει τι θα πει το μαγαζί. Όχι ότι οι φώτο που έχεις δεν είναι απόδειξη, ειδικά αν ισχύει αυτό που ειπώθηκε πιο πάνω ότι το κουτί είναι από άλλο κινητό, αλλά το βίντεο έχει σώσει πολύ κόσμο.

Μπορεί να έχουν συμβεί πολλά, από το να ξέχασε το μαγαζί να βάλει το κινητό μέσα, πράγμα που έχει συμβεί και άλλες φορές από διάφορα μαγαζιά, μέχρι να στο πήρε κάποιος στη διαδρομή Κίνα Ελλάδα.

οπως ειπα και πριν θα προσπαθησω να ειμαι οσο γινεται ειλικρινης,βιντεο μπορω να τραβηξω και τωρα αν θελω αλλα δεν θα το κανω ,πως θα καταλαβουν οτι δεν ειναι μονταζ δλδ ?θα ελενξουν ημερομηνια που τραβηχτηκε το βιντεο .ΚΑι αυτο αλαζει αν θες αν αλαξεις ημερομηνια και ωρα στο κινητο το κανεις να φαινεται οτι ωρα και οτι χρονια θες.Δεν ειπα οτι ειχε κουτι απο αλλο κινητο,δεν ειχε καν το κουτι ειχε 2 θηκες και τον ανταπτορα,η μια θηκη ηταν απο αλλο κινητο ,το Note 3 ειχα παρει εγω ,οι θηκες ηταν απο note 3 και απο redmi 3.

Post proof το πιο πιθανό είναι όταν κάνεις αίτηση στα ελτα για την αναζήτηση και την καταγραφή της διαδρομής του δέματος σου σε περίπτωση ζημιάς/απώλειας κτλπ.

Επίσης όσο για το μοντάζ που λες εκτός κι αν έχεις χειρουργική ακρίβεια όλο και κάπου θα φανεί το ότι το έστησες μιας και έχουν κι αυτοί οι ίδιοι φωτογραφίες από τα πάντα που στέλνουν αναλυτικότατα. ( με προυπόθεση πάντα ότι στο βίντεο δείχνεις αναλυτικά το πακέτο εμπρος-πίσω, το κλείσιμο και τα αυτοκόλλητα )

οπως ειπα και πριν θα προσπαθησω να ειμαι οσο γινεται ειλικρινης,βιντεο μπορω να τραβηξω και τωρα αν θελω αλλα δεν θα το κανω ,πως θα καταλαβουν οτι δεν ειναι μονταζ δλδ ?θα ελενξουν ημερομηνια που τραβηχτηκε το βιντεο .ΚΑι αυτο αλαζει αν θες αν αλαξεις ημερομηνια και ωρα στο κινητο το κανεις να φαινεται οτι ωρα και οτι χρονια θες.Δεν ειπα οτι ειχε κουτι απο αλλο κινητο,δεν ειχε καν το κουτι ειχε 2 θηκες και τον ανταπτορα,η μια θηκη ηταν απο αλλο κινητο ,το Note 3 ειχα παρει εγω ,οι θηκες ηταν απο note 3 και απο redmi 3.

Αυτό που λες για το βίντεο ότι δεν βοηθά δεν συμφωνω. Τραβάς το δέμα πριν το ανοίξεις όπου φαίνεται σφραγισμένο, και τραβάς και unboximg. Αυτό αρκεί για το PayPal. Βασικά αρκεί και για το μαγαζί αν είναι αξιόπιστο χωρίς να χρειαστεί paypal. Τώρα για μοντάζ κλπ που λες, αν καταφέρει να το κάνει κάποιος χωρίς να γίνει αντιληπτή η απάτη τότε χαλάλι του. Πόσες φορές θα το κάνει όμως? Μια, δυο, κάποια στιγμή θα γινει αντιληπτο ότι κατι βρωμάει. Άλλα όπως είπε και φίλος πιο πάνω, τα περισσότερα μαγαζιά ξέρουν ακριβώς τι έχει το κάθε δέμα.

Θήκες είχες παραγγείλει ή μόνο κινητό περίμενες? Γιατί αν ισχύει το δεύτερο, τότε κάτι έκανε λάθος στην παραγγελία το μαγαζί.

Edited by zananiro
The day is my enemy, the night my friend

Στις φωτογραφίες που λες ότι έστειλε το κατάστημα φαίνεται να βάζουν μέσα και την άσχετη θήκη ? Tempered glass δεν ειχε η συσκευασία που πλεον στέλνουν ολα τα κινεζομαγαζα.

Μου κάνει εντύπωση καποιος στη διαδρομή να ανοιξε τη συσκευασία να πήρε το κινητό και το tempered και να έβαλε μεσα θήκη για άσχετη συσκευή.

Γιαυτό επιμενω για λάθος του καταστήματος, πιθανόν κάποιος ειχε παραγγηλει μόνο θήκες και κονομησε καινούρια συσκευή η τα εκαναν μαντάρα στο πακεταρισμα στη Κίνα.

ανεβασα ενα μικρο βιντεακι στο youtube

Ενα video απο μονο του κατα το ανοιγμα του πακετου δεν αποτελει πειστηριο διοτι απλα δεν υπαρχει καποια πιστοποιηση-αποδειξη επιβεβαιωνει τογεγονος.

Το paypal (οχι το vickmall) σου εχει ζητησει τιποτα αποδεικτικα στοιχεια η απλα περιμενεις να τελειωσει ο χρονος και να βγει η αποφαση?

Ενα video απο μονο του κατα το ανοιγμα του πακετου δεν αποτελει πειστηριο διοτι απλα δεν υπαρχει καποια πιστοποιηση-αποδειξη επιβεβαιωνει τογεγονος.

Το paypal (οχι το vickmall) σου εχει ζητησει τιποτα αποδεικτικα στοιχεια η απλα περιμενεις να τελειωσει ο χρονος και να βγει η αποφαση?

ναι φιλε μου εχεις δικιο για το βιντεο και εγω αυτο πιστευω.Το βικμαλλ με ζητησε ποστ προοφ οχι το paypal.Πηγα στα ελτα της περιοχης μου κιαι μιλησα με την προισταμενη ,η ιδια παρελαβε το πακετο και ηταν κλεισμενο με την διαφανη μονωτικη ταινια ,μου ειπε οτι μπορω να εκτυπωσω μια φωτογραφια με το πακετο και να την υπογραψει διαβεβαιονωντας με οτι ηρθε με την ταινια αυτη πανω .Τωρα κατι αλλο δυστηχως δεν μπορω να κανω..

Το παραπάνω βέβαια έτσι κι αλλιώς δεν θα μετρούσε ως βίντεο, διότι πολύ απλά δεν είναι. Όταν λένε για βίντεο, κανονικό εννοούν, όχι να πάρεις τις φωτογραφίες και να τις βάλεις να παίζουν ως "βίντεο" (για τις επόμενες παραγγελίες σου το λέω, στην περίπτωση που σχημάτισες λάθος εντύπωση, κανονικό βίντεο να τραβάς το άνοιγμα του πακέτου).

:rolleyes: - ισως μερικοι να το γνωριζουν αλλα επειδη σε μενα ετυχε 1η φορα σας το αναφερω: ως γνωστον δεν υπηρχε παρακολουθηση απο τα ΕλΤα για δεματακι της USPS, το tracking number ισχυε μεχρι να φτασει στα συνορα της αμερικης και απο εκει και περα σε ετρωγε η αναμονη, μου εστειλαν λοιπον ενα ανταλλακτικο με αριθμο LK*********US με Standard International Shipping και οπως ηταν φυσικο μολις περασε τα συνορα σταματησε καθε ενημερωση

τι μου ηρθε να το ψαξω και μεσω Trackitonline.ru οπου με εκπληξη μου εβγαζε και για μεσα την Ελλαδα 2 ενημερωσεις (!) με χαρα εψαξα στο Elta-courier αλλα δεν εβγαζε τιποτα, δοκιμαζω και στο Elta.gr και μου βγαζει κανονικα:

ΆΦΙΞΗ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΥ 22-08-2016 10:38 ΕΛΛΑΔΑ-ΑΕΡΟΛΙΜΕΝΑΣ ΑΘΗΝΩΝ (ΚΑΤ)

ΑΦΙΞΗ ΣΕ Κ.Δ.ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ 22-08-2016 10:38 Κ.Δ.ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ

ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΑΠΟ Κ.Δ.ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ 22-08-2016 10:48 Κ.Δ.ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ

ξερετε εαν αλλαξε κατι και πλεον μπορουμε να παρακολουθουμε και της USPS τα δεματακια (?)

NOKIA ρε είπαμε κι εαν ποτέ το άλλαζα...πάλι NOKIA θα έπαιρνα (!)

fighting0060.gif

Το τελευταιο τριμηνο εχω παρατηρισει οτι τα πακετα απο Αμερικη ειναι πλέων ανυχνευσιμα οταν μπουν Ελλαδα.

:) - αν το συνεχισουν τοτε σωθηκαμε φιλε μου, παντα με Usps ειχα αγωνια γιατι μετα τα αμερικανικα συνορα δεν ηξερες τι γινεται (!)

NOKIA ρε είπαμε κι εαν ποτέ το άλλαζα...πάλι NOKIA θα έπαιρνα (!)

fighting0060.gif

Έχω χρόνια να παραλάβω κάτι απο Αμερική αλλά πριν μια τριετία που πήρα απο eastbay 2-3 φορές θυμάμαι πως έβλεπα πότε έφτασε το δέμα τελωνείο κτλ!

Με τη περίπτωση μου όλα καλά, ίσως να άργησε επειδή ήταν για hawaii; Περίεργο που δεν έδωσε στο ενδιάμεσο σημάδια ζωής αλλά σήμερα το βρήκα!

09.08.2016 04:03 Send item abroad (Export )Greece Athens Air Mail Unit (amu)

21.08.2016 21:07 Arrived at sorting center Honolulu HI 96820

21.08.2016 23:44 Left sorting center Honolulu HI 96820

Παραθέτω τα τελευταία entries από ένα log που αφορά συστημένο εξωτερικού:

ΑΦΙΞΗ ΣΕ Μ.Δ. ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ 23-08-2016 05:46 Μ.Δ. ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

ΠΡΟΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗ 23-08-2016 07:41 Μ.Δ. ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ 23-08-2016 08:07 Μ.Δ. ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΑΠΟ Μ.Δ. ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ 23-08-2016 09:44 Μ.Δ. ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Όταν κατά τις 13.00 κατέβηκα στην είσοδο της οικοδομής βρήκα την ειδοποίηση του ταχυδρόμου. Το θέμα είναι ότι μέχρι τις 9.44 (που φαίνεται ότι το δέμα επέστρεψε στη ΜΔ ανατολικής θεσσαλονίκης) ΟΥΔΕΠΟΤΕ χτύπησε το θυροτηλέφωνο του σπιτιού.

Με άλλα λόγια η ειδοποίηση αφέθηκε χωρίς καν ο ταχυδρόμος να χτυπήσει το κουδούνι.

Γενικότερα, είναι η πολλοστή φορά που αυτό συμβαίνει στα τελευταία χρόνια. Με το συγκεκριμένο ταχυδρόμο που εξυπηρετεί αυτή την περίοδο την οικοδομή είναι η 2η φορά. Την πρώτη είχα πάει και είχα κάνει χοντρή φασαρία στη ΜΔ, όπου και περίμενα τον ταχυδρόμο να επιστρέψει από τη διανομή είχαμε μία πολιτισμένη συζήτηση, η οποία όμως απ' ότι φαίνεται δεν τον άγγιξε καθόλου.

Επειδή έχω αρχίσει να κουράζομαι να κουβαλιέμαι στα ΕΛΤΑ και να στηνομαι σε ουρές επειδή οι ταχυδρόμοι δεν κάνουν τη δουλειά τους, τι μπορώ να κάνω;;; (πέρα από φασαρία στη ΜΔ ή στον ταχυδρόμο, που πραγματικά δεν ξέρω πόσο τα λαμβάνουν υπόψη τους).

Edited by konstheo